Disco SM 2016 || Julias 18-års firande || Dagens brunch 😛

Likes

Comments

Igår var det första tävlingen för säsongen och även min debut i vuxen klassen. Jag åkte dit utan förväntningar för tävlingssäsongen har hamnat lite i andra hand efter körkort osv. Det gick bra på golvet men åkte ut direkt, körde inte försän 7 på kvällen så var lagom trött då med. Men tar nya tag på måndag o då ska jag börja träna hårt inför kommande tävlingar då konkurrensen är stenhård.

Vaknade av alarmet precis, helt död. Det är nämligen jobb som står på schemat. Har mina första dansklasser idag som lärare o de ska bli riktigt roligt men kommer ju vara ännu mer död ikväll. Men lycka till till mig :))

Bilden är från en tisdag då de va snökaos här och jag var fast hemma så tog en promenad. Såå mysigt.

Likes

Comments

Hej på er, hoppas ni hade en bra helg. Vilket jag definitivt hade. Efter mitt 18-års firande i fredags så åkte jag till Sankt Jörgen på lördag eftermiddag där jag skulle träffa mina tränare/kollegor för en liten konferens/kick off (vad man nu ska kalla de). Hade de super kul o super mysigt och tackar stort för denna kvällen.

Under söndagen begav vi oss alla tre till dansskolan där jag skulle ha kurserna för att se hur de är innan jag startar på söndag. Hur död som helst den kvällen o inte nog med det skulle jag upp 5.30 på måndagen för att göra mitt teoriprov inför körkortet. Under gårdagen hann jag även med att navelpierca mig som jag velat sen jag var typ 10.

Idag startade jag dagen på bästa sätt genom att ta KÖRKORT!!! Hur sjukt är inte de att jag nu får köra bil själv, utan skylt där bak o förälder mer bredvid. Är super lycklig och erkänner att de kom tårar när jag ringde mamma.
Ska ha en lugn kväll idag o kanske få lite plugg gjord

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår var det äntligen min tur att bli 18, har sett fram emot det så mycket trots att Lisa vart mer taggad ån mig. Dagen började som vanligt i skolan där några tjejer överraskade mig med ballonger och en "krona" jag skulle gå runt med under dagen.

Jag tog ledigt en stund på eftermiddagen för att hinna förbereda inför kvällen då släkten kom för att fira "den stora dagen". Bjöds på massvis med mat och goda efterrätter :))
Så då var den dagen avklarad. Idag ska jag iväg på lite saker men mer om de senare kanske.

Likes

Comments

I lördags bjöd jag mina favorit tjejer på brunch för att fira att jag nu i veckan fyller 18.
SUPER mysigt och gott såklart!!

Likes

Comments

Godmorgon!
Detta var ett tag sedan och sen jag uppdaterade sist har de hänt så mycket. Både saker jag kan berätta och saker jag vill hålla på ett litet tag till. De blir ett otroligt långt inlägg om jag ska dra allt från senaste uppdateringen..

Men de senaste i alla fall så har ju vi fått jullov, vilket för mig inte blir så mycket lov då jag i princip ska jobba varje dag. Så kommer tillbaka till skolan lika död som jag var när jag lämnade. Körde risk2 förra veckan hela dagen vilket var roligare än jag trodde och sedan åkte jag direkt vidare till Sara för att sova över där.
Jag var inte hemma mycket förra veckan, trots att träningarna slutat så var jag fullbokad varje kväll ändå.

Hann även med en tur till Liseberg vilket kändes som ett tvång, kan inte missa de under julen det är ju såå mysigt. Sedan efter de har jag jobbat alla dagar fram till igår då vi fixade de sista inför idag :)
Ska försöka uppdatera liite oftare när de händer lite annorlunda saker men som sagt så blir det mest jobb!
God jul på er!!

Likes

Comments

5 dagar i Lalandia passerade förbi alldeles för fort och helt plötsligt var vi tillbaka i vardagsrutiner här hemma i Sverige igen. Eller rutiner och rutiner. Från o med idag är allt som vanligt igen efter en veckas lov.

Efter att vi kom hem har jag hunnit med ett besök hos frisören, spraytan, tävling och kalas. Gårdagen spenderades först nere i Helsingborg där det var sista tävlingen för säsongen för min del. Det var även första tävlingen i nya tävlingsklassen Starklass som jag gick upp i sist och jag kan säga att det var tufft. Konkurrensen var STENHÅRD och jag åkte tyvärr ut direkt men de gjorde mig absolut ingenting. Hade inga som helst förväntningar med tanke på situationen och jag dansade mitt bästa så är nöjd ändå. Tråkigt att säsongen är slut redan dock!!

Har precis kommit hem från lite jobb och ska snart bege mig mot cheer träningen. Haft träningsuppehåll hela veckan så får se hur det går idag :)

Likes

Comments

Det är nu som jag kunnat sätta mig ner och verkligen slappna av. De sista veckorna har vart så hektiska trots att de egentligen inte vart överdrivet i skolan. Det var egentligen för två veckor sedan de blev mycket i skolan och har fortfarande mycket men känner att det är lördag.

Vad har hänt de senaste? Inget utöver de vanliga egentligen. Skola, träning och jobb till gränsen att jag endast har en kväll ledig nu för tiden.

Hade en tävling för några helger sen där jag placerade mig på en 2a plats och gick äntligen upp i nästa klass, Starklass. Otroligt skönt efter att ha varit i guldklass sedan två år tillbaka.
Fick också reda på häromdagen att jag är halvblind (skämt åsido) så jag kommer om endast en vecka bära glasögon varje gång man möter på mig. Inte illa ändå.

Så imorgon börjar lovet på riktigt då vi åker på våran traditionella Lalandia resa och stannar där i några dagar. Ingen vila. Och sedan har jag en fullproppad fredag då de ska hinnas med både färgning & klippning av mitt hår och spraytan innan lördagens tävling, som blir sista för säsongen för min del tyvärr :((
Men ska försöka uppdatera mer ofta, får se hur jag lyckas. Men i veckan ska de i alla fall gå!

Likes

Comments

Likes

Comments

Han ser bra ut, han levererar med låtar och är bara helt dröm

Likes

Comments