Beställde denna i Oktober från Dressroom Linné!! Fick hem den nu i Januari och längtar Såå tills den ska användas i Juni!!!

Likes

Comments

Bornholm är mitt absoluta favorit sommarställe. Jag var där för första gången år 2001 och sedan dess har jag varit där regelbundet vartannat år. Men sedan farmor och farfar köpte stugan så har jag nu vart där varje år!! Det är så otroligt mysigt där och helt underbart vackert, speciellt när solen är framme. Förra året var jag där med min kusin i några dagar och sen var jag nere ytterligare några dagar med familjen. Även i år väntas några dagar där, nedräkningen har börjat...

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag startade dagen vid 10 igår då jag och Hanna möttes upp för att tillsammans vikariera på en barndans klass. Klassen gick fort då vi hade en kommande brunch framför oss. Så direkt efter klassen begav vi oss in till Elite Park Avenue!! Maten var helt underbar och jag gick definitivt inte därifrån hungrig. Det var ett perfekt avslut på lovet och perfekt uppladdning inför kommande vecka.

Likes

Comments

Igår var som sagt årets och säsongens första tävling. Gick in utan förväntningar utan ville verkligen bara uppleva den glädje som tävlandet ger mig. Ville hitta lite inspiration och framförallt motivation, då den inte vart så bra i år hittills...
Tyvärr blev resultatet inte alls bra. Men jag dansade bra, vilket för mig var det som spelade roll igår. Då jag hade sådär roligt som man ska ha så ser jag fram emot denna säsongen, trots att det endast är två tävlingar (varav en är svenska mästerskapen). Så nu laddar jag om och så fort jag hittat en tid och lokal som passar så är jag tillbaka på banan!!

Likes

Comments

Detta inlägget bjuder på ännu mera mat då jag och mamma precis kommit till vårt hotellrum i Västerås efter shopping och mat. Vi laddar upp inför första tävlingen för säsongen imorgon!!
Fick med mig ett par helt underbara skor hem.. Bilder kommer framöver, men jag älskar dom.

Nu ska vi ta det lugnt resten av kvällen innan alarmet ringer imorgonbitti...

Likes

Comments

Åt en super god middag på Pinchos igår med Alicia!! Hur drömmigt som helst. Nedanför ser ni även en otydlig bild jag fick på mitt hår. Kan inte förklara hur nöjd jag är verkligen!!!

Likes

Comments

I slutet på December valde jag att klippa av det mesta av mitt hår då jag var så trött på det långa. Och igår var det äntligen dags att klippa och färga det igen.
Jag testar alltid nya färger när jag är hos frisören och kommer aldrig därifrån med samma hårfärg. Förutom utväxten jag hade färgade vi det mörkare, men i en varm ton denna gången. Vi har alltid gjort håret kallt, men som sagt en förändring ska ske. Sen valde jag faktiskt att klippa det ännu lite kortare än sist (!!!). Trivs så bra med det korta håret!!

Jag äger ingen seriös bild där man ser håret så nedanför får ni en bild på längden det var i December. Tänk er då att det är ännu kortare nu :))

Likes

Comments

Spenderat kvällen på bio med Hanna!! Perfekt avslut på dagen och filmen var så otroligt bra

Likes

Comments

Godmorgon!! Jag kom upp ur sängen vid 10 och har nu satt mig för frukost och ett avsnitt "Chicago Fire". Då jag har gott om tid denna morgon valde jag att lyxa till frukosten.. Förutom den vardagliga portionen yoghurt med müsli serveras det också pannkakor och ett knäckebröd med smaksatt keso!! Dröm!!

Likes

Comments