Rastlösheten just nu alltså. Finns inte ord för hur mycket jag saknar att åka till jobbet på morgonen, komma hem byta om för att sen träna. Så trött på att inte göra någonting. Saknar livet, typ.

Tisdag idag. Sitter i soffan och tittar på idol. SÅ kul att Bagge är tillbaka. Älskar! Har inte gjort något alls idag. Och morgondagen ser likadan ut. Kanske att jag och Kim tar oss till maxi för att handla lite påfyllning till kyl och frys, de återstår att se.
På torsdag ska jag iallafall äntligen ta bort stygnen och på måndag har jag fått tid hos Guifs sjukgymnast. Ska bli sjukt spännande att få träffa honom och höra vad han har att säga om mitt problem till knä. Helgen ska vi spendera i älskade Sundby. Begravning fredag och lördag/söndag ska vi bara mysa med familjen. Håller tummarna för att vädret blir okej iallafall!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tre sekunder efter att vi klev innanför dörren hemma så svirade jag om från skjorta till myströja a la Kim. Lagade maten, åt och nu myser vi vidare.

Imorgon ska vi upp skapligt för att åka till vårdcentralen och besöka ännu en läkare som ska undersöka Kims fot. Hoppas på de bästa!

Likes

Comments

Fix och trix idag. Varit iväg och handlat både mat och annat välbehövligt. Lite nya krukor, register till pärmarna för viktiga papper så vi får i ordning där också. Och lite annat smått och gott. Nu närmar sig klockan fyra och jag sitter på läktaren i bomben där VIB spelar säsongens första träningsmatch. Med Kim i sekretariatet dock, i och med den skadade foten. Längtar tills han är igång igen. Älskar att se honom spela, ännu mer nu än tidigare när jag själv inte kan göra de. Min stjärna.

Väl hemma igen ska vi laga flygande jakob! Därefter blir de game of thrones resten av dagen. Får inte nog nu, så HIMLA spännande.

Likes

Comments

Sovmorgon och pannkaksfrukost. Behöver inte säga mer än så för att man ska förstå nivån på den här förmiddagen.
Har för övrigt myst i soffan med serier hela dagen. Nu är det dock paus med de eftersom Sverige spelar. Efter matchen ska jag slänga ihop en god pasta är tanken, sen planerar jag att fortsätta mysa resten av kvällen.

Likes

Comments

Mätt som en plätt. Bokstavligt talat. Matkoma deluxe. Men så god middag!
Har precis plockat undan och diskat/torkat av i köket. Nu är godiset upphällt och jag väntar på att fångarna på fortet ska börja. 40 minuter kvar tills dess. Hinner ju nästan vila lite så jag orkar hålla mig vaken senare. Det är man väl ändå värd efter en dag med tvätt, bak och matlagning? Heho.
Älskar fredagar.

Likes

Comments

Igår blev inte riktigt som planerat, som sagt. Kim gjorde illa foten på träningen i onsdags kväll och igår åkte vi alltså in till akuten pga smärtan. Avbokade därmed tvättiden och bokade en ny tid idag istället. Det är alltså vad jag gör nu, går emellan lägenheten och tvättstugan. Och i väntan på att de första två maskinerna ska bli klara så kollar jag ett avsnitt av vampire diaries.

Gottefredag idag också! Jag och Kim ska äta go'middag ikväll, potatisgratäng och kött med tillbehör. Längtar lite faktiskt. Vi har även laddat upp med chips, dipp och godis, såklart. Ska bara njuta av en lugn helg tillsammans.

Likes

Comments