17 mai er i anmarsj og jeg har bestilt både matrosdress til Bastian Olai og jumpsuit til meg selv.

Jeg håper vi får dratt til Sandefjord å se på mine tantebarn gå i tog også til Tønsberg å spise middag med Christer side foreldre, min pappa og Hans forlovede og Christer sin søster.

Ifjord var vi på Oseberg hotellet å spiste å det var helt nydelig!

I år så har vi jo med Bastian Olai også, å jeg gleder meg så mye til å se hva han synes om den store dagen.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå har jeg vært treig altså..
Jeg har rett og slett glemt hele greien, MEN nå er jeg her å husker som aldri før 😂

Likes

Comments

​Når det gjelder ting jeg ønsker Bastian kunne jeg holdt på i evigheter. her er iallefall fire ting som vi skal handle inn i sommer.

Imorgen skal jeg hive ut en must have liste til baby.

Ser du noe du kunne tenkt deg så trykk på bilde så havner du automatisk på en side som selger det produktet.

Likes

Comments

Tidligere idag så jeg at en av disse paradise deltagerne delte en VG sak (om seg selv selvfølgelig), om hvor mye hets han får fordi han oppfører seg som en dust på paradise. Jeg personlig synes at mesteparten av de guttene der inne er klæpphæsli, men det er vell sånn de må være får at programmet skal få seere. Ikke vet jeg. Men de også burde forvente mye hets, det er vell sånn det blir når man blir tvtrynet.

Men Over til den beste delen av dette innlegget og kvelden, vi har nettopp spist deilig taco og jeg har lagd sjokolademousse. Så nå skal jeg snart legge mini å ha litt etterlengtet kjærestetid.


Likes

Comments

Får ca en måned siden så kjøpte jeg min store kjærlighet av en ringslynge. Det er så utrolig fin å stødig.
Jeg bærer min sønn på 10 kilo i denne uten å kjenne det på skulderen engang.


Ringslynge er genialt å ha får butikkturer, gåturen til postkassa, når du skal kaste søpla eller til innekos. det er enkelt og ta barnet ut og inn av den, perfekt til flyplassen.


Jeg og girasol ble bestevenner med engang og den skal være med oss til syden i oktober. Gleder meg til å bære mini i denne i den deilige varmen.


Om du også forelsket deg i denne så trykk på bilde å du vill automatisk komme inn på en side som selger akkurat denne ringslyngen.

Likes

Comments

Jeg har en sønn på 9 måneder som lyser opp dagene mine. Han er uten tvil den søteste lille rampungen i hele verden 😍

Vi er i en periode nå hvor han lærer nye ting hver dag nesten. Han krabber rundt å babler å leker, klapper og viser hvor stor han er. Han spiser det meste selv å elsker å kose fanget med flaske før han skal sove.

Vi bruker ikke vogn da Bastian ikke er noe glad i den. Så her i huset går det i mei tai og ringslynge. Vi elsker å bære å får da litt ekstra trim når vi er ute å går tur, noe vi er hver dag siden vi har en hund som trenger det.

Han elsker å være ute å synes det er ekstra gøy når hunden er med.
Noe som også er utrolig moro er støvsugeren og moppen å selvfølgelig oppvaskmaskin.

I august så står barnehagen for tur å jeg kjenner jeg små gruer meg litt, kommer til å savne å ha hele dagene med han.

Likes

Comments

Så det er jo super hysteri rundt Anna Rasmussen's svangerskap, hennes 3 barn med enda en ny fyr. Å jeg skjønner godt at folk reagerer, altså 3 barn på 4(?) år å med 3 forskjellige menn. For alt jeg vet kan det jo hende at hun er super fruktbar å brukte prevensjon men ble gravid allikevel å er imot abort.

Jeg synes ikke det er greit med alle de kvalme kommentarene men hun legger faktisk livet sitt ut på en blogg å må da "tåle" litt/mye motgang. Å det mener jeg hun har valgt selv.

Men det er jo flere kvinner i vårt land som har 4-5 barn med forskjellige menn, det blir ikke noe hysteri rundt det. Men nettop fordi de ikke har livet sitt på en blogg.

Jeg anbefaler å drite i hva alle andre sier og mener. Synes du det er greit så er det greit for deg.

Likes

Comments