Hur bra är ens nyårslöften? Jag känner många som tycker att det är otroligt onödigt att sätta upp nyårsmål eftersom man ändå inte klarar av att hålla dem. Jag tycker att den inställningen är katastrof dålig...

Jag har ett nyårsmål, eller egentligen flera stycken men de tillhör ett stort kan man säga. Jag har som mål att sätta min hälsa först, jag ska känna mig stark inifrån och ut. Jag har därmed bestämt mig för att äta vegansk kost. Jag känner redan hur mycket piggare jag känner mig och jag tror verkligen på den veganska livsstilen. Jag har även tänkt att jag ska ta tag i min träning ordentligt, jag har bytt gym, vilket jag tror kommer vara mycket positivt för mig då jag kan få mina träningspass på den nivån jag vill. På gymmet jag tidigare tränade på så var det konstant fullproppat med människor och då får jag inget gjort. Jag hade även väldigt många kompisar som tränade på samma gym och det medförde även att jag underpresterade. Men nu ska jag tänka på mig själv!

Så jag tycker att nyårslöften är bra, man har något att sträva efter och det gör oss starkare.

​​​

Här är lite härliga poolbilder från Fuerteventura där jag var med min familj veckan efter nyår. I detta vädret vill man tillbaka till värmen och bada och sola, och äta vattenmelon!​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är just nu i Spanien på ön Fuerteventura. Jag har kommit fram till några ändringar jag ska tillföra för min hälsa, jag kommer förklara mer sen!

Likes

Comments

Okej! Nu är det så att jag har varit lite frånvarande ett tag. Jag har haft rätt fullt upp med att försöka klara av mina mål för detta året. Ett av målet var att ta körkort. Äntligen har jag det och nu slipper jag tänka på det mer, fruktansvärt skönt. För mig var det enormt jobbigt mentalt typ, vet inte om det låter konstigt. Men tillslut så klarade jag det och det är som en sten som lyfter från mitt huvud. Man kanske säger axlar, men känns bättre att skriva huvud.

Mitt andra mål var att skaffa jobb och jag jobbade hela sommarlovet så det är ju faktisk på sätt och vis nått.

Och ett annat mål som jag försöker att nå är super bowl, vill ni höra en rolig sak? Jag har gått vidare på varje uttagning, så nu är vi 25 kvar och av de ska endast 15 få lov att spela. Tagga!! Ska göra allt jag kan.

Det var det jag ville berätta:)

Likes

Comments