Vi börjar med torsdagen: alla andra började skolan men jag stannade hemma, jag hade en körlektion som krockade med skolan, tror jag redan skrivit om det. På kvällen sen så gick jag och Maria på dejt. Vi gjorde det dels för att Emelie och Elias firade ett år tillsammmans (grattis mina små älsklingar<33), så vi ville våldgästa den. Vi hade jättetrevligt och åt väldigt gott på rosegarden.

Fredagen, första dagen i skolan, fick en chock när klockan ringde på morgonen. Stack in till skolan och fick veta att första lektionen var inställd... WHOOP WHOOP:/ Vi har fått nya lärare och det var kul att träffa dem! Efter skolan drog jag vidare till Malmö festivalen med Clara, vi chillade rundor, åt langos och lyssnade sen på Linnea Henriksson. En mycket lyckad fredag, tror dock det är omöjligt med en olyckad dag med Clara.

Lördag: Jobb från 10-20.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

På ett sätt känns det här med att börja skolan rätt skönt och på ett anat sätt känns det rätt hemskt faktiskt. En sak som jag alltid saknar med att skolan är rutinerna, det är under skoltiden jag har som bäst koll på vad jag äter, min träning fungerar och helgerna blir som frihet, hahahaha. De andra började redan igår men jag var ledig igår eftersom jag hade en körlektion, vi började 13.00 och skoldagen hade ändån bara tagit ca 30min, så jag sket i den. #gangster

Det ska bli lite kul att träffa alla igen, även fast jag träffat de flesta under sommarlovet. Jag slutar skolan 16, så efter det ska jag och Clara in till malmöfestivalen bara för att chilla rundor och umgås, love her.

Bjuder på en selfie:)))

Likes

Comments

Okej, jag vet inte riktigt hur jag känner just nu. Som jag skrivit innan har jag två knän som lever sina helt egna liv. Nu i ungefär 3 månader har mina knän känts riktigt bra, jag har kunnat springa och göra i princip det jag vill kunna göra. I söndags vändes det totalt... Jag tränade med en kompis och han hade gjort ett jättebra pass för ben och rumpa, det gick bra i början. Sen kom vi till knäböjen.. det var där allt sket sig. Mitt ena knä krossades ihop och knakade riktigt högt, efter det var knäskålen lös igen. Nu har det gått några dagar och jag har ett helvete att gå, vart femte steg låser sig mitt ena knä och det andra känns som att jag får knivhugg rakt in i det. Detta betyder att jag är på ruta ett, IGEN.

Jag är så sjukt trött på detta, såklart ska det alltid hända något dåligt när allt går så sjukt bra. Jag kämpar med att inte bli helt förstörd av detta, helst vill jag bara ligga i ett hörn och gråta, för jag känner mig så misslyckad. Men jag försöker hela tiden intala mig att jag ska kämpa på med rehaben och så är jag snart tillbaka igen.

Detta året hade jag som mål att komma med i super bowl, det är typ skolrugby som gymnasieskolorna i Lunds kommun deltar i. Det är riktigt hårt och då måste mina knän må riktigt bra. Så det blir att satsa allt på rehab och tejp.

Men det jag ville säga med detta var att, oavsett hur många gånger du misslyckas eller något dåligt händer så blir du starkare för varje gång, du hittar tillslut en väg tillbaka. Jag ska iallafall inte ge upp, hur frestande det än känns. Jag ska bygga upp knäna igen och jag ska inte förstöra knäna igen. PUNKT SLUT.

Likes

Comments

Så igår var dagen kommen för den traditionsenliga kräftskivan. Dock så var det nog den sista, eftersom jag och Clara inte äter kräftor så känns det lite konstigt att ordna kräftskiva, hahah. Kvällen blev lyckad och vi hade det väldigt mysigt, bara härligt folk som kom och jag hoppas verkligen att alla hade kul. Jag och Clara hade improviserat ihop en riktigt god blåbärs paj som vi satt och åt direkt från formen, riktigt gott och riktigt kladdigt:) Resten av gästerna fick kladdkaka, och jag smakade den också, för jag kan ju inte ge gästerna något jag inte vet smakar amazing;)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt, vi lekte lekar, åt kräftor och mös. Bussarna gick hem rätt tidigt vilket gjorde att de flesta drog hem rätt tidigt, det var rätt skönt för man var riktigt trött. De sista gästerna gick vid 01 ungefär. Så jag, Clara och Tedde var väl hemma runt 2. Tedde sov hos mig och sen vid 10 nästa morgon så stack vi hem till Johanna igen för att städa och sen gjorde vi pannkakor till frukost:)

Här kommer bilder från kvällen:

Likes

Comments