Okej! Nu är det så att jag har varit lite frånvarande ett tag. Jag har haft rätt fullt upp med att försöka klara av mina mål för detta året. Ett av målet var att ta körkort. Äntligen har jag det och nu slipper jag tänka på det mer, fruktansvärt skönt. För mig var det enormt jobbigt mentalt typ, vet inte om det låter konstigt. Men tillslut så klarade jag det och det är som en sten som lyfter från mitt huvud. Man kanske säger axlar, men känns bättre att skriva huvud.

Mitt andra mål var att skaffa jobb och jag jobbade hela sommarlovet så det är ju faktisk på sätt och vis nått.

Och ett annat mål som jag försöker att nå är super bowl, vill ni höra en rolig sak? Jag har gått vidare på varje uttagning, så nu är vi 25 kvar och av de ska endast 15 få lov att spela. Tagga!! Ska göra allt jag kan.

Det var det jag ville berätta:)

Likes

Comments

En sak som jag märkt desto äldre jag blir är att jag har en tendens att bara lägga av så fort något går bra. Extremt jobbigt att alltid börja om från början. Det kan vara allt från träning, kost eller andra vardagliga saker. Jag tror det är dags för mig att börja sätta mål för mig själv, realistiska mål, kanske även mål riktade för framtiden. Jag har egentligen aldrig velat sätta mål till mig själv för jag har velat undkomma pressen. Sen vet jag även att jag presterar som bäst under stress, så det är lite konstigt att jag inte vill sätta mål.

Mitt första mål ska vara "att må bra". Låter rätt flummigt men är enormt viktigt! Våga sätta sina egna prioriteringar först, om jag känner för att göra en viss sak så ska jag göra det och ingen ska stå i vägen. När jag inte får göra som jag vill så känner jag mig instängd och då mår jag inte bra, så jag ska låta min magkänsla leda mig, leva i stunden och bara njuta av livet. Detta kanske inte ska vara ett mål egentligen, utan bara en självklarhet. Men jag ska börja här och jag tycker att du som läser detta även ska prioritera din egna hälsa och dina behov framför allt annat ett tag iallafall!

Här är några bilder som gör mig lycklig:)

Likes

Comments

Jag kan väl säga som så att jag har haft en hel del på gång just nu, jag har inte riktigt fått ihop alla delar nu när skolan börjat igen. Jag har varit sjuk och är inte riktigt frisk än men jag är på bättringsvägen.

Jag ska starta ett UF företag och det ska bli väldigt kul, känns som mycket ansvar och press men även en bra erfarenhet. En väldigt positiv sak med skolan nu är att alla lärare är bra, då får man lite extra motivation till att köra på. Juste UF företaget berättar jag mer om någon annan gång.

Som ni förstår har jag inget vettigt att berätta, hahah.

Vad har jag då gjort under min frånvaro? Jag har träffat kompisar väldigt mycket och haft svinkul. Jag har bokat en resa till Prag med mina kompisar, vi kommer ha så otroligt kul. Även fast det är om ett år så planerar man lite ändå, hahah. TAGGGGA. Prag resan är något som är ganska populärt för lunds kommuns 3:or, man åker dit och festar i en vecka typ. Jag dricker ju inte alkohol, så får se hur mycket jag kommer orka, en sak är säker att jag kommer inte vara bakis iallafall.


Old pic, men vem bryr sig<3

Likes

Comments