Vacay

God eftermiddag ifrån ett 29 grader och soligt Mallis.
Vi landade klockan halv 10 i fredags morse och har haft två helt fantastiska dagar. Vi bor på ett otroligt fint hotell och har utsikt över Palma från balkongen. Man kan inte klaga.
Har lyckats hålla mig ifrån en ful röd bränna än så länge. Smörjer in mig som om det vore på liv eller död.
Gårdagen var helt fantastisk. Vi var på stranden, kollade fotboll, gick på marknad och dansade med spanjorer halva natten.

Ni kan inte förstå känslan jag har i kroppen av att det är måndag imorgon och jag ska inte jobba för jag har semester!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Herregud, hade tydligen ställt klockan fel imorse så jag vaknade en timme försent. Då blir man ju så himla glad när man vaknar. Man blir inte stressad, sur eller irriterad...
Kom inte super sent till jobb vilket var lite plåster på såren, men irritationen sitter fortfarande i. Men klockan 14:45 idag så stämplar jag ut och går på semester. Fy fan vad skönt!

Hopps ni får en bra torsdag och att er dag startade bättre än min.

Likes

Comments

Everyday

Great start, bloggade en gång sen så var det som om jag inte visste av dess existens. Men vad som har hänt sedan sist är att vi har varit i Helsingör, firat bästa Alice 21 års dag och firar midsommar. Lyckades använda huvudet vid ett av tillfällena och ta lite bilder. Notera LITE.
Denna veckan är ganska händelserik, jag går nämligen på semester på fredag och då flyger vi även till Mallis. Så det är mycket som ska fixas innan. Ska även spendera 3 timmar på körskolan pga riskettan....

Dock så känns allting mycket lättare och roligare nu när jag äntligen efter allt slit har fått en fast tjänst. Som jag har kämpat. Och fy fan vad skönt det är.
Ha en trevlig tisdag.

Från Alice 21års firande

Likes

Comments

Everyday

Idag är det torsdag, vilket jag firar med en ny blogg och magsjuka. Hur nice?

Vaknade imorse och mådde super illa, och sen ledde det ena till det andra. Så här ligger jag nu i soffan med bankande huvudvärk och orolig mage.

Fredag imorgon och ännu en arbetsvecka är avklarad. Det väntas 21 års firande i helgen, so fun. Samt lite planering kring kommande resor. Can't wait.

Ha en fortsatt trevlig torsdag och glöm inte att Tyskland spelar ikväll. Ett lag som har en chans att komma långt i EM till skillnad från Sverige.....

Likes

Comments