vi kom precis hem ifrån BVC har varit på kontroll med chloé, allt såg så bra ut så mammas lillatjej växer som hon som ska och mår bra! happy me.
sitter och väntar på mat sen ska vi åka iväg och träffa en vän till mig. funderade på att åka och hälsa på en annan vän som också har fått barn precis.
men det får vi ta en annan gång.
idag ska mamiisen sluta röka också önska mig lycka till för det kan fan behövas alltså, mitt humör kommer droppa framotbxupponer.

Likes

Comments

jag skulle gå i eld för dig bokstavligt talat du är min stjärna! Hur ska man kunna förklara kärleken man har för sitt barn? det går inte, hur ska jag någonsin kunna förklara det för dig, när det inte finns ord för dt. de finns inge ord som kan beskriva!
att just jag kommer få se dig växa upp, att just jag kommer få se ditt första skratt, dina första steg du tar i livet, orkar du inte ska jag bära dig igenom det. kommer stå vid din sida hela vägen, kommer stå där trots alla sne steg du tar! alltid.
hur jobbigt det en blir så kommer jag alltid stå där, känslorna jag har för dig är enorma dom är enorm.

Likes

Comments

Varit på möte, och sen när vi kom hem därifrån fick vi helt plötsligt besö.
min hjärna alltså allvarligt den funkar inte
"jag själv kan märka av, hur dum jag verkligen är ibland, kan inte tänka straight. måste vara tomt där inne, typ två hjärnceller som krigar emot varandra. Helt omöjligt!
var BVC som stod och knackade. va sån tur att vi precis, precis hade kommit hem så vi inte missade dom faktiskt.
har även fixat till mitt hår tagit 3 dagar som vi krigat, o är inte ens nöjd med det, ha!
de är jag de i ett nötskal.

Likes

Comments

tycker tiden går så snabbt den bara flyger iväg. tycker Chloé ba växer o växer, hon va ju så liten bara för några dagar sedan, en lite plutt.. ja det är hon ju fortfarande men märks att hon "växer, utvecklas.
följer en med blicken, greppar tag om mina händer, he upp huvudet och titta på en, försöker prata.

De så kul att se!

" såklart att människor växer men att kunna se de liksom och veta att de min dotter det är renlycka.
vissa tänker säkert jaa de är rent logiskt, men menar känslan att ha ett barn, känslan av det, de är liksom enormt.

Och känns skit skönt att få en rutin liksom.
något jag faktiskt längtat efter, att kunna chillaner lite, att kunna sitta och ta en cigg liksom bara den saken. Har många som hjälper mig också med chloé självklart så jag också kan få en stund för mig själv. men ja om jag ska säga de på ett annat sätt, kan göra saker allmänt bara. att vi liksom har en rutin normalt, sover på natten är vaken på dagen "lite så.

MAMMAS HJÄRTA SMÄLTER.

Likes

Comments

Äntligen kom pengarna in på kontot så jävla skönt! ska jag vara ärlig så kan jag inte håll i mina pengar älskar att handla saker, saker som jag inte ens behöver.. suckz "mina pengar tar seriöst slut efter 3 dagar sen är men i princip fattig restan av månaden. Hha måste ändra på de! Men faktiskt.. lyckas jag får det att gå runt endå på något konstigt sätt. undrar alltid hur.
"Så vad vi har gjort idag, eller vad jag har gjort idag rättare sagt. Är väl att jag Varit och handlade lite, o med de sagt så handlade jag säkert mer en 9 packet blöjor, hårfärg till lilla mig och såklart massa saker som jag egentligen nt behövde.
åkt lite bil. Skulle in till stan och göra av med ennu pengar men "som tur blev de inget med det. 😅
träffade istället en vän till mig gick en promenad tog några cigg sen "hem igen.
nu sitter man bara o tar de lugnt lyssnar på lite musik med sessan.
Får se vad kvällen har och erbjuda mer. puuusss!

Likes

Comments

helt ärligt ibland vill jag bara gråta över hur fina personer jag har i mitt liv! Hur mycket dom egentligen bryr sig om mig och stöttar mig.
Verkligen.. ni hjälper mig verkligen upp.
Gamla som nya vänner, familjen är allt men vänner även. tack så jävla mycket.⭐️
shoutout till er.
SÅ MYCKET KÄRLEK.
inte mkt man behöver i livet egentligen men utan familj, utan folk som bryr sig om en klarar man sig inte långt, alla behöver någon så enkelt är det bara. pengar kan verkligen nt köpa lycka
inte en chans, folk som tror det ni är bara dumma..
Nu säger jag o Chloé GODNATTLikes

Comments