Kan fortfarande inte fatta att hon va här, så mycket roligt vi gjorde!❤ bästa Daniel va här i några dagar också!

Likes

Comments

Och så va den äntligen här, showen jag längtat efter i ett år på sen jag gjorde den sist! Det är en dans show med jätte många av våra danser som vi dansat till under året. Förra året hade jag bara en dans eftersom jag va med i beginners dance men jag flyttade ju upp till advanced dance detta året så fick dansa 4 danser (can't stop the feeling, california girls, moana och all around the world). Så himla roligt jag verkligen älskar det o de va jätte mycket folk som kom o kolla båda showerna, men det bästa va ju att Matilda hade flygit hit för påsklovet o hade chans att se mig! O jag klarade dessutom att gå ner i split vilket jag va tvungen att göra som slut pose i california girls! Efter showen pratade jag o tog bilder med massor o Matilda fick träffa massa kompisar. Sen mina kompisar o Matilda till in and out och där efter till en fest som va sådär så vi hade en kickback hos mig istället eftersom mamma o pappa är bortresta men tyvärr kommer jag inte ihåg så mycket mer av den kvällen ;)

Likes

Comments

Hade en så himla mysig middag med mamma, väldigt spontant på en Vietnamesisk restaurang!

Likes

Comments

Jag och Rhodas drog till gymmet efter skolan, försöker ju se lite extra bra ut till prom ;)

Likes

Comments

Tycker det är så kul o kunna ha ett husdjur som man inte är allergisk mot hahaha, Kara är ändå ganska mysig! Härom dagen blev jag lite uttråkad så jag målade hennes klor, girls night!

Likes

Comments

Jag går ju ut med grannens hund några dagar i veckan, o idag gick jag o Ashley upp bland kullarna tillsammans med hunden Max! Va jätte kul o kunna få catch up på allt som hänt!

Likes

Comments

När farmor o farfar va här över jul så gav jag farmor i julklapp att vi skulle åka till Petroglyph som är ett ställe där man får måla porslins saker! Det va så himla mysigt o sitta där o får prata om allt med farmor samtidigt som vår kreativitet sprudlade! I vilket fall så hämtade jag upp de vi måla eftersom de va tvunget o va i ugnen över natten! Farmor gjorde en jätte fin kopp o jag gjorde ett litet fat!

Likes

Comments

Äntligen fick vi besöka snön! Hade en helt underbar resa med mamma o pappa❤

Likes

Comments