I början av året så hade vi ju senior sunrise för o symbolisera starten av vårt sista år i high school o nu va det redan dags för senior sunset. Känns jätte tråkigt att det drar mor ett slut men det ska bli skönt med sommar lov, skolan satte upp en buffé med jätte god mat med bland annat kyckling o potatis sallad o så spelade vi lite fotboll o bara myste på fotbollsplanen en sista gång!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har det varit dags o plugga inför alla finals på kvällarna så man är ju lagom trött på dagen, somnar lite varsom helst jag

Likes

Comments

Varje år så väljer seniors en dag då de skolkar o åker till stranden istället! Vi valde måndag o då tog alla med sig mat, dricka o roliga strand lekar... till o med ett beee ping bord fans där! Vi va på en strand som heter devan port o vi va alldeles själva! Det bästa va att alla skolkar ju så lärarna blir inte sura! Ungefär 50-60 pers va där o det va så sjukt kul, något jag aldrig kommer glömma! När vi kom hem åkte vi o hot tuba hos alyssa med cider o popcorn!

Likes

Comments

Nu hade vi våran sista dans uppvisning då vi hade koreograferat våra egna danser som vi sedan uppträde på ålderdoms hemmet! Det är så roligt att uppträda för dem för det är så uppskattat! Våran låt va Aint no other man, efter uppvisningen åkte jag o rhodas o köpte bubble Tea för o unna oss!

Likes

Comments

Firade mors dag här genom o skämma bort mamma med en bok med allt jag älskar med henne o en fin blom buket!

Likes

Comments

Varje år gör seniors ett prank mot skolan, tidigare har det varit allt från att släng skräp o poolen, vatten ballongs fighter, klottrig, parkera på breden på parkerings platsen osv... detta året va det ju våran tur, min klass bestämde oss för att vi alla skulle skolka från studiepasset o ha ett Hawaii party på skolgården, så alla klädde upp sig med blommor o tog med sig solstolar, lemonad, badbollar, handdukar osv! Lärarna gillade vårat "prank" så mycket att de spelade Hawaii musik i högtalarna på skolgården. Efter ett tag bestämde sig lärarna för at göra något de aldrig gjort förut, de öppnade skolpoolen så vi alla fick hoppa i med kläderna på o vi hade vatten fighter, o kastade badbollar över hela poolen! Det blev en jätte succé o det va så sjukt kul! Dock så hoppad ju alla i med kläderna på vilket va lite jobbigt eftersom jag hade ett vitt linne med svart bh under men men hahah...

Likes

Comments

Idag åkte min livs partner hem, känns så sjukt tråkigt :/

Likes

Comments

Varje år håller skolan i ett rally som är på kvällen! Då kör vi tävlingar mot alla andra klasser o självklart vann vi seniors ;) våra tröjor va svarta medans förra året när vi va juniors så va dem lila! Innan så förfestade vi o gjorde oss i ordning o sen så efter rallyt som slutade runt 10 så åkte vi på efterfest hos Maya o det va runt 80 pers där, helt sjukt fullt. Sen sov vi hos kat. Under rallyt så körde jag o kat en tävling o vi kom 3a av 18 par o vi va o representera sist i senior klassen! Man skulle spring i en ring o när musiken stannade så skulle man hitta sin partner o hoppa upp på deras rygg! Super kul!

Likes

Comments

Kände mig som en prinsessa hela dagen!! Efter att ha fixat smink o gjort mitt eget hår kom Anthony o hans mamma o bror till vårt hus o tog lite bilder, sen åkte vi till en Kambiz hus där våran party buss väntade som sedan tog oss till rosegarden för bilder o sen till själva prom som va på hayes mansion! Sjukt fint!! Vädret va perfekt o maten va jätte god så vi satt ute o sen va det dans dör inne. Efter prom åkte vi till en efterfest o sen sov kat över!

Likes

Comments