Det har ju aldrig regnat såhär mycket på flera år, o floderna svämmar över och massa trafik olyckor har inträffat! Eftersom det är lov så bestämde kat, Kambiz o jag oss för att vi skulle åka till San Francisco! Jag va väldigt stolt för jag körde trots ovädret, med det gick jätte bra faktiskt! Vi va riktiga turister o åkte på bron o Lombard, van ness osv. Förutom regnet så va det en riktigt lyckad dag! När jag kom hem så somnade jag o sov i 13 h, vilket va välbehövligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Denna veckan uppträdde vi på hemma matcherna i basket! Det va otroligt kul o jag gjorde inga misstag. Älskar verkligen hur sporter o skolan hänger ihop! Vi dansade till All around the world med Justin Bieber!

Likes

Comments

Firade en helt fantastiskt mysig dag tillsammans med familjen på alla hjärtans dag! Efter skolan åkte jag o kat o köpte choklad askar på dollar tree, sen köpte jag bakelser till familjen, o åkte hem till Ashley med rhodas för o ge henne en cholklad ask. På kvällen åkte jag snabbt o handlade lite eftersom mamma behövde lite saker för middagen hon överraskade oss med! Så jag köpte en alla hjärtans dag ballong till henne samtidigt! Efter det lämnade jag en choklad ask till min granne Nora eftersom hon är så fantastisk o hjälper mig med allt o ger mig så mycket saker! På kvällen åt vi mammas goda middag som bestod av löjroms toast, jordärts soppa o en jätte god efterrätt med ngn typ av mouse i choklad kopp! Så lyckad dag!

Likes

Comments

I fredags fyllde en av mina bästa vänner Emelie 18 är! Hon va min första kompis här i USA! Hon hade fixat en jätte fin fest med dekorationer o god mat! Tyvärr har jag nästa inga bilder på oss från festen utan bara på mig o kat när vi larvade oss med ballongerna. Efter festen sov kat över hos mig o vi hade jätte roligt!

Likes

Comments

Även fast prom inte är förrens i april så håller alla på att skaffa sina klänningar nu, för man får ju inte ha samma som någon annan så det gäller att hitta din först! Svider ju alltid i plånboken när man ser hur mycket dessa klänningar kostar! Jag var med Ashley o rhodas o letade lite för jag ville ha en tajt klänning i år men jag hittade ingen jag gillade än! Jag ska leta vidare men det va en mysig dag med dem!

Likes

Comments

Hämtade mamma på jobbet idag efter skolan nere i Santa Clara! De nya byggnaderna är sååå himla fina med palmerna och allt. Hon visade runt mig lite grann o sen satte vi oss på ett café för att fixa vårt söt sug hahah

Likes

Comments

Förra året så startade jag måndagen efter homecoming ( vilket är en jätte stor klass dans som man har efter en hemma match) men detta året fick jag vara med o det var en så sjukt rolig stämning! På fredag va matchen som vi dock förlora, jag fick iallfall uppträda i halv lek o det gick jätte bra, o på lördagen va själva dansen! Tycärr va det dåligt väder men bilderna blev helt okej ändå, sen drog vi på efter fest fast poliserna kom så den varade inte mer än 2 h eheh

Likes

Comments

Så dagen efter julafton åkte vi till costa rica! Jag tyckte miljön påminde ganska mycket om Hawaii faktiskt. Där klättrade vi/hoppade från vatten fall (rappelling), gick på natt hike, va på ett rescue center där vi fick mata bland annat apor, vi gjorde tubing (man åker på en bad ring genom floden), såg en vild sengångare som vi fick klappa o så surfade vi! Verkligen en helt fantastisk resa, dock lite synd att jag va sjuk en stor del av den!

Likes

Comments

Äntligen var familjen samlad o det va en sjukt lugn o mysig julafton😍

Likes

Comments

Jag vet att alla dessa julbilder kommer väldigt sent men bättre sent än aldrig! Vi åkte upp i Santa Cruz bergen för att hugga gran vilket jag tycker är så himla mysigt när man får gå o välja ut den perfekta Disney granen. Det bjöds på varm äppelcider o polkagrisar också :)

Likes

Comments