Alla har redan börjar med att halloween pynta husen ordentligt o det är nästan lite läskigt att gå på kvällarna genom områdena då det hänger upphängda dockor i människo storlek i träden som låter o skriker på hjälp

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förlåt för jätte dålig uppdatering men de var hänt så mycket på de senaste att jag inte hunnit med något! Det va den bästa känslan jag haft när jag landade på flygplatsen o fick träffa alla! De va dock synd att tiden va så kort så jag inte hann träffa alla så länge som jag ville men en kort stund är bättre än inget!❤️

Likes

Comments

Nu sitter jag på flygplatsen påväg hem! Ser så ifram emot att träffa alla!

Likes

Comments

Jag o alla mina tjej kompisar Sovöver eftersom att idag var det senior sunrise vilket innebär att alla seniors (3:or) går upp vid 6 tiden för att sitta på fotbolls planen o inviga senior year! De serverades frukost o spelades musik o alla satt med filtar! Vi tog en tur till starbucks innan så vi kunde dricka vårt kaffe under soluppgången. Senior year kommer avslutas med senior sunset senare nästa år! Va ganska så trött resten av skoldagen men det va värt de!

Likes

Comments

Så som ni säkert vet så på fredagar är football games! Vi gick dit o sen fick jag o mina tjejkompisar på en jätterolig efterfest hos en killkompis, där vi även sov över

Likes

Comments

Så i lördags gick vi ut för att fira Ashley! Det var roligt att få åka ner till downtown o gå o mysa på restaurangerna, dock så skulle jag gått på beyonce konserten med mina kompisar eftersom vi fått gratis biljetter men hade redan tackar ja till Ashleys middag så.

Likes

Comments

Idag efter skolan så hämtade jag upp Ashley och en annan tjej för att fira Ash's födelsedag med lite frozen yoghurt! När jag träffade henne på skolan så gav jag henne en stor cupcake som jag hade köpt innan! Så tacksam att jag träffade henne i dansen förra året! Vilka vänner man har beror verkligen helt på vilka man träffar i sina klasser!

Likes

Comments

Jag går ut med mina grannars hund 3 gånger i veckan vilket är så himla mysigt! Blir lite egen tid då jag kan lyssna på musik o njuta av att jag fortfarande kan gå i shorts i september!

Likes

Comments

Har inte visat de sista dagarna från våran mysiga roadtrip! Vi tog en härlig frukost på hotellet i Sacramento o sen åkte vi till old town! Påvägen hem åkte vi till Berkley Univeristy. College o universitys här är så himla coola och det är en sådan otrolig school spirit! Älskar det!

Likes

Comments