Godmorgon sunshine! 

 

Vaknade för kanske två timmar sen, så nu sitter jag och kollar på Maria Wern.. Det är väl helt okej än så länge.. Sen blir det att gå ner till förrådet och kolla vad som finns där ;) Kanske hittar något roligt som man letat efter länge ;) Sen blir det väl och städa där nere också så man hittar något :) men först ska jag fixa iordning mig, och sedan fixa lite här hemma först :) Men nu ska jag kolla klart på Maria Wern, kommer blogga senare! smiley

 

PEACE OUT!

Likes

Comments

godkväll igen bloggen!
tänkte ta och skriva av lite grann så här på kvällskvisten!
jag vill bara tacka mina vänner som stöttar mig igenom svåra tider! ni är guldvärda! utan er hade jag inte varit den jag är idag!
har massor av tankar i huvudet hela tiden, vet snart inte vart jag ska göra av alla tankar? Bill bara släppa allt, åka utomlands och komma tillbaka och starta mitt nya liv! köpa häst åt mig och lillesyster och börja träna henne så att hon kommer ut på tävlingsbanorna :)
men det får ta den tid det tar innan hon får börja tävla :) men nu ska jag försöka sova!

sovgott! :)

Likes

Comments

hej igen bloggen!
sitter och kollar på 112-på liv och död :)
sen blir det att ta det lugnt :)
kommer försöka skriva lite sen :)

ha en toppen kväll!

Likes

Comments

hej igen bloggen!
jag tänkte nu ta och berätta vad som hände mig och min pappa! läs och förstår hur jag lever!

det hela började den 17 december 2007, jag hade precis slutat skolan och va på väg hem, då det ringde någon från dolt nummer. jag svarade och då va det någon tjej från socialtjänsten i sigtuna som ville att jag skulle komma dit och prata. så då satte jag mig på tåget mot Märsta för att gå på det där "mötet".
när jag väl kom dit började dom fråga massa saker och jag svarade. vilket jag idag ångrar att jag gjorde! men i vilket fall beslutade den där tjejen om att jag skulle få ett lvu. och för er som inte vet vad det är så är det "lagen om vård av unga" vilket innebär att jag som person inte har någon talan! och sen beslutade dom att jag inte skulle få åka hem till min pappa utan skulle bli fosterhemsplacerad. vilket jag också vart! fick flytta till en tjej som heter. moniq och bodde i Kungsängen. där bodde jag endast en vecka, för jag hade bestämt mig för att inte fira jul med någon familj jag inte känner! så natten mellan 23 och 24 december 2007 rymde jag hem igen! jag va på rymmen i ungefär en månad, till polisen kom hem till min pappa och tog både honom och mig. redan samma kväll fick jag åka poliseskort ända till finspång, en liten by utanför Norrköping. i finspång fanns det ett behandlingshem för alkohol/drogmissbrukande tjejer, vilket va helt fel behandlingshem för mig! efter ungefär en månads tid fick jag och en annan tjej nog! vi klarade helt enkelt inte att bo kvar där! så vi rymde där ifrån, men redan dagen efter satt jag i samma äckliga byggnad! det va då jag sa att jag ville flytta till en familj! vilket jag också fick, och det är där jag har bott i snart 5 år!

( maj 2008 )

men nu till vad som hände med min pappa!
han och hans dåvarande flickvän hade precis startat eget företag och skulle ha barn i december. dom hade varit och köpt en grävmaskin som sedan visade sig vara stulen, vilket inte någon av dom visste om! och då vart ju självklart polisen inblandad igen..
det va då helvetet började!
jag va ute med min dåvarande pojkvän och hans familj i deras husvagn när samtalet kom! min fostermamma va på hundutställning uppåt i landet, och socialtjänsten hade försökt få tag på henne. när hon väl svarade fick hon bara höra "Emelie måste fort upp till Stockholm, hennes pappa ligger på intensiven"!
när samtalet kom till min dåvarande pojkväns mamma såg jag att något inte va rätt. hon sa bara till mig, Emelie du måste packa alla dina kläder, för du ska till Stockholm! mer sa hon inte. jag frågad om och om igen vad som hade hänt. men den ända jag förstod va att det va något med min pappa.. väl inne i Norrköping möts jag av en övervakare som ska köra mig till Stockholm.. bilfärden börjar, jag sover den mesta delen av tiden för att inte behöva tänka så himla mycket. jag vaknar när vi står utanför KS. det va då adrenalinet börja pulsa i kroppen! vi sprang upp till intensiven och möts där av min farmor och min pappas dåvarande tjej.. båda gråter som bara den. en läkare kommer och frågar om alla vet vad som hänt? och då svarar jag att jag vet inte vad som hänt, Då går vi in i ett rum och han berättar vad som hänt. det ända jag frågar är "överlevde han?" läkaren kollar på mig och säger "jag beklagar sorgen, men tyvärr gjorde han inte det"
där rasade mitt liv totalt! jag sprang bara ut och skrek allt vad jag hade! tårarna kunde inte sluta pulsera ut ur mina ögon. jag ville bara sjuka ner genom golvet då! läkaren frågar mig om jag ville se pappa en gång till, vilket jag självklart ville. han va så varm, men såg så fridfull ut! det datumet glömmer jag aldrig!
10 maj 2008- somnade min älskade pappa in!
sedan dess har allt varit upp och ner.

vila i frid Kristian Klang! <3

men nu vet ni lite om vad som hände min pappa.. vid frågor så ställ dom gärna!

puss!Likes

Comments

jag vill ha dig nu!Likes

Comments

lite senare tänkte jag ta mig tid och berätta om hur allt gick till när det gäller min pappa och hans död! om ni har frågor, ställ dom mer än gärna, för svarar på allt!

Likes

Comments

va som sagt och körde folk igår, så kom hem vid halv fem eller något imorse. så man va ganska trött igår, men inte idag :) nu är det bara upp och hoppa och se glad ut :) solen skiner utanför fönstret, så blir en liten promenad sen :) inatt drömde jag sjukaste drömmen, den va så verklig att jag trodde den va sann när jag vaknade :) men icke sa nicke, den va inte sann :( vilket jag hade hoppats på! ska hoppa in i duschen nu och sedan börja fixa mig inför kvällen ;) vad som händer ikväll vet jag inte :)

Peace out!

Likes

Comments