Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Buongiorno bloggen! Long time no see.

Jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv, är sjuk nämligen. Av någon anledning kommer alltid blogglusten tillbaka när jag är sjuk. Har inget intressant att skriva om egentligen.

Äntligen är min absoluta favoritårstid är här! Jag älskar sommaren men ingenting slår hösten, speciellt inte nu i början. 💛 Snart drar plugget igång också. Denna gång blir det engelska som ska läsas. Måste flytta fokusen från italienskan jag ligger och övar på om kvällarna haha 😂, det finns en app som heter Babbel där massa språkkurser på olika nivåer går att ladda ner, superkul! Alltid tyckt att italienska är ett så vackert språk.

Likes

Comments

Vi har precis duschat Enya här hemma. Så fort hon hör att kranen sätts på och man ger henne en blick förstår hon precis vad som kommer hända. Efter det handlar det om pure teamwork mellan mig och Staffan haha! Ingen av oss hade klarat det ensam. Stackars min bebis, när hon är blöt ser hon ut som kanten på en trasmatta, eller en ynklig golvmopp. 😝 Hon kommer väl bli kärleksfull om sisådär en vecka igen.

Likes

Comments

Hur fin bild tog inte jag på Dani idag? Hon är så sjukt fotogeniskt. Det är bara att klicka, redigera ljuset lite och sen har man ett superfint foto. Bläddrar man vidare i min kamera dyker det upp ett fläckigt, asymmetriskt köttbulleansikte, jag. 😉 I alla fall gav det här fotot mig en idé om en speciell tavelvägg som jag får se om jag vill fixa till här eller i vårt nästa boende, när det väl blir aktuellt. Eller om jag ens lyckas genomföra det haha.

Likes

Comments

Haft en härlig dag i solen på båthöjden tillsammans med syster. Vi tog med Apollo också, han får nog stanna hemma nästa gång när det är såhär himla varmt, stackars. Vi solade faktiskt inte, men herregud vad solen tar ändå! Jag har bränt mig riktigt duktigt på ryggen, i min klännings ryggurringning. Inte snyggt. 😩

Likes

Comments

Här kommer lite mer bilder från gårdagen. Vi låg utslagna här hemma och ingen orkade laga mat, så vi åkte till en grill i Ektorp och käkade middag. Efter det åkte vi och köpte ett varsitt glasspaket (självklart Chocolate fudge för mig, me löve!!) vidare hem för en filmkväll med massa tända ljus. Som jag säkert sagt tusen gånger tidigare så tycker jag verkligen inte om att titta på film. Jag och Staffan har inte sådana kvällar så ofta, därför är det mysigt när man går all in ibland. :-)

Likes

Comments

Hola! Hoppas att er helg varit bra. :-) Jag har inte gjort något speciellt faktiskt. Jag och Staffan tänkte åka iväg till Drottningholm i Fredags men det blev lite sent, jag som ville åka häst och vagn haha! Synd, men det kommer ju faktiskt fler gånger. Istället blev det bland annat en tripp till Sickla där vi strosade runt ett tag.

Haha jag blev ofta kallad för linslus när jag var yngre, jag tror att det sitter kvar än idag. 😜

Likes

Comments

Som jag skrev i inlägget innan har både gårdagen och dagen varit riktiga trixardagar. På eftermiddagen åkte jag och Staffan iväg en stund, när vi kom hem sen satt syster som trott att vi var hemma och väntade utanför dörren haha. Hon hade råkat beställa två stycken glossyboxar, och eftersom innehållet nästan var detsamma i båda fick jag en. ❤️ That's what sisters are for hihi.

Med mig hem hade jag i alla fall färska rosor och nejlikor. Kan man vara beroende av snittblommor? Jag tror nämligen att jag är det. Det piggar upp speciellt nu när jag känner mig lite ur balans, jag känner mig nästan alltid nere och deppig lite innan och lite under tjejveckan ni vet. Konstigt det där. Och jobbigt faktiskt.

Likes

Comments

Åh, det känns som att jag och Staffan har varit överallt och ingenstans i helgen. Men mestadels har vi trixat lite här hemma, skönt när det varit halvbra väder. Vi har bland annat klätt om vår sunkiga huvudgavel till sängen. Innan var den i vitt tunt trä, avskavd här och där och jag har av misstag råkat göra flera hål i den haha, väldigt sunkig med andra ord. Den är inte dock inte klar ännu då möbelspikarna vi köpte inte fäste ordentligt så vi får kolla runt efter andra alternativ till knappar. Verkligen ett jättelyft i alla fall, även om inte tygfärgen är optimal och får väggarna att se gula ut, men väggarna får bli ett senare projekt. :-)

Sen har vi ÄNTLIGEN fyndat vita beståbänkar. Helt överlycklig! 😀 Nu har jag bara tagit vad jag havit hemma lite snabbt och ställt på bänken, men i sinom tid kommer det fyllas på lite fina saker på den. Knoppar och ben och sånt också, men det blir inte nu som sagt. Nu har vi dock en fet, svart 60kilos (på riktigt) bänk ståendes i hallen, vi har inte bestämt oss om vi ska spara den, sälja den eller bara slänga den. Det bästa skulle vara om någon kom med en pira eller något och hämtade den. Tro mig, det är en mardröm att få ut den monterad ut till trapphuset, tippa in den i hissen och sen bära den för hand till parkeringen, usch!

Likes

Comments