Tips, Oppskrifter, Hverdag

Det er en så enkel men kjempegod frokost. Veldig greit å spise før jobb eller trening. Holder energinivået oppe lenge også ligger det godt i magen. Ja man kan bli sultene etter to timer på jobb, men ikke så sultene at man får lavt blodsukker. Det er også en god frokost for de som ikke liker mat tidlig om morgningen. Og det beste av alt er at man kan ta havregryn eller lage havregryn selv og ha oppi. Trenger ikke banan eller druer, like godt uten, men også veldig godt med bær. Youghurten kan man bestemme selv hvilken smak, og det er jo en hev med varianter.

​Min favorit er havregryn blandet med Yoghurten, hjemmelaget havregryn oppå, også banan på til slutt. I dag tok jeg en liten vri og hadde på druer også. Veldig godt med friske smaker. En sunn og kjapp frokost som holder energinivået oppe. Samt det er lett å spise og lage om man har dårlig tid. 

Likes

Comments

Interiør, Tips, Hverdag

Men er det en ting som jeg virkelig står å sikler på.... Så er det dette kjøkkenet. Fy så fint det er. Akkurat øya i midten av kjøkkenet er ikke så viktig. Men bordplata og hvordan ovnen er satt opp, og hvordan de har satt inn og skult vifta. Det er så utrolig fint. Definetift drømme-kjøkkenet!

Elsker virkelig den klassiske stilen i klær. men også i interiør. Så rene og lyse tekstiler. Min favoritt i interiør er jordfarger. Fra Belgie til mørkebrunt, i en klassisk stil. Nå er ikke jeg noe fan av mørke møbler, men hvite møbler og belgie sofa med lyse brune puter i. Det man har det hvite lyse møble-manget og brune tekstiler også sølv som avbrekk. Eks sølv lysestaker på bordet i stuen og litt sånt. 

Likes

Comments

Tips, Skjønnhet og velvære

​Dette er kanaler på youtube som har utrolig mye bra i både hår og sminke. Man får mye veiledning i hvordan ta varet på håret, forkjellige frisyrer og andre smarte tips

Likes

Comments

Hverdag

Har ikke blogget på en stund... Mest siden det har vært mye som har skjedd både sosialt og jobb. Lørdagen som var tilbrakte jeg hjemme med mamma og så på jentefilm, godteri og litt vin. Har gått mye til trening den siste perioden også.

Hadde lang helg og foresten. Var sykt godt og bare sove ut, turer i skogen med bikkja og litt nytt på rommet.

​JEG SLO NY TRENINGSREKORD! Fy noe så digg, nå har jeg mye mer motivasjon til å fortsette treningen også! Løp en rundte i dag tidlig, Vanligvis tar det 50 min, men nå brukte jeg bare 30 min! Hehe litt stolt... Og jeg har for å si det rett ut fått litt vel blomstedilla den siste uken, Elsker synet og lukten av nye blomster, 

Likes

Comments