Hey piger. Jeg har simpelhen haft en af mine største oplevelser ind til videre! Jeg har nemlig været med, som statist, i Norskov sæson 4 afsnit 4!!! Whaaat. Det er jo ikke fordi at jeg har fået en eller anden kæmpe rolle, det er jo bare et statist job, men for mig er det en stor ting, for en af mine kæmpe drømme her i livet er at blive skuespiller! I serien står jeg i mængden til sankthansaften.

Hvordan skete det?

Jeg har en masse profiler hvor man kan søge casting i hele landet. Jeg søgte så denne her statist casting til Norskov og tænkte det lyd fedt, fordi jeg selv fulgte med i serien. Så gik der ca. 2 uger så blev jeg ringet op af en rigtig sød kvinde, som var caster på serien, og så spurgte hun om jeg have lyst til at være med! og jeg sagde selvfølgelig JA med det samme uden tøven!

Hvordan foregik dagen?

Jeg kom ca. kl 12 om eftermiddagen. Jeg var der helt alene og jeg kendte slet ikke nogen! Det foregik i et kæmpe telt, hvor alle statisterne sad, og så skulle jeg aflevere en seddel, hvor jeg skulle skrive under på at de godt måtte vise mig på tv. Så satte jeg mig ned ved et af bordene, sådan lidt alene, hvor der ikke rigtig var nogen, men så var der to rigtig søde mennesker som spurgte om jeg ikke ville over til dem og det gjorde jeg så. Jeg sad og snakkede med dem i flere timer, fordi der er utrolig lang vente tid man skal have til at gå på et filmset, og vi lavede bare alt muligt sjovt. Så blev kl. 17 hvor vi så skulle til at optage, og de tog måske de samme scener mere end 20 gange fordi de skal senerne fra så mange vinkler og med forskelligt lys. Det var rigtig sjovt og spændende at se hvordan sådan en production fungere. Vi var færdig ca kl 00:30 om natten, men det var det hele værd og jeg ville gøre det 100 gange mere hvis det skulle være!

(Du kan se afsnittet på tv2 play)

XOXO Nanna-Jasmin

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey piger. Jeg har ikke været så god til at få opdateret her på bloggen, og jeg er endda lige begyndt "flot Nanna" Det er faktisk fordi jeg har haft rigtigt travlt med skolen lige i øjeblikket, vi har haft den længe ventet "projektuge" som jeg har arbejdet rigtig hårdt på og mit hårde arbejde blev også til et flot 10 tal, så det er jeg godt tilfreds med! Jeg får ferie her d. 19 December og skal begynde igen d. 4 Januar og den samme uge vi begynder har vi en masse eksamener allerede, så det blive presset men også spænende!

Jeg har tænkt mig at få lavet nogle flere indlæg her i løbet af måneden bl.a. julegaveguide og ideer til juleaften outfits, så dee kan i godt glæde jer til!

XOXO Nanna-Jasmin

Likes

Comments

Hejsa alle sammen. Jeg hedder Nanna-Jasmin, jeg er 16 år gammel og bor i Hjørring som er en lille by i Nordjylland. Jeg går utrolig meget op i mode og livstil, derfor tænkte jeg at jeg ville lave denne blog for at give andre inspiration og dele ud af mit liv, på samme måde som jeg har fået inspiration af andre bloggere. Udover mode har jeg mange ambitioner og drømmer for min fremtid. Jeg drømmer om at udleve min drøm som skuespiller og om at kunne blogge. Jeg håber selvfølgelig at i vil følge med fremoverHello everyone. My name is Nanna-Jasmin, I am 16 years old and lives in Hjørring which is a small town in North Jutland. I'm incredibly much in fashion and lifestyle, so I thought I would make this blog to give inspiration and share my life just as I had the inspiration of other bloggers. In addition to fashion, I have many ambitions and dreams for my future. I dream of living my dream as an actor and about being able to blog. I hope, of course, that you will follow in the future

Likes

Comments