Da har jeg lagd en tegne Instagram, der jeg legger ut bilder jeg har tegna!

Dere kan bestille også videre!

Det koster!

Prisen går etter hvor lang tid jeg bruker, hvor stor den skal være!


Jeg er ikke vanskelig og be!

Men det kan bli vente tid! Men gjør tegningene i tur og orden!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Mange sier jeg har forandra meg, jeg sier at jeg har blitt meg/funnet meg selv.
Mange sier jeg ikke kan være meg selv. Jeg sier drit og dra i de som sier det til meg!
I am me

Likes

Comments

Hei hei alle sammen, jeg har hatt en herlig dag med hele familien min.

Det er så godt at vi kan samle oss, for og snakke og kose oss innimellom siden vi ikke har så mye kontakt!

Nå var det tilfeldig vis 75 års dagen til bestemor I går, så vi feira den i dag. Det var kos!

Er så glad familien er så nære hverandre, selv om vi ikke ser hverandre så ofte

Resten av kvelden var det bare og slappe av og kose oss!

Etter en stund gikk jeg opp og hørte på musikk.

Nå er det snart legge tid!

Jeg er så utrolig glad i den familien jeg har.

Hihi!

Elsker og blogge! Kommer mer blogg innlegg i morra, nå skal jeg legge meg<3

Likes

Comments

Hei hei alle sammen, i dag skal jeg snakke om noe som er litt rart for voksene. Å det er nettopp at vi unge blir kjent med folk via nettet.

Hvorfor dette er rart for voksene det er fordi at veldig mange av dem har Levd sånn at det ikke finnes internett.

De tror det bare er og gå ut på byen sånn som i gamledager og få venner, men de trenger en oppvekker. Samfunnet er ikke sånn som da dem var barn. Nå er det veldig rart og gå på byen og bare begynne og snakke med folk.

Ja man kan det hvis det er noen venner som har introdusert dere for hverandre, men ellers så er det veldig rart. Sånn har det blitt den dag i dag. kan ikke fortelle hvorfor, det har bare blitt sånn.


´´Pappa spurte meg har en dag er ikke det veldig rart at det har blitt sånn?´´ ´´ Da svarte jeg jo det er det, men det er ikke noe vi får gjort noe med.``

Jeg var selv sånn som sa til pappa og mammaen min at det går ikke, å gå ut og begynne og snakke med noen for og få seg venner går ikke.


Jeg har bare fått venner via nettet. Etter alt jeg har vært igjennom så er det forståelig at jeg fikk veldig vanskelig for og stole på folk, jeg har jo vært et mobbe offer nesten hele mitt liv så.


Det er ikke mange som skjønner av voksene hvor vanskelig det er og få venner den dag i dag. Dem sier bare gå ut så får dere dere venner..


Men nei det er ikke sånn, se det fra vår verden, ikke fra deres plis!!!


Å få venner via nettet er det beste som har skjedd meg og det vondeste som har skjedd meg. Men man kan ikke altid ta bort alt smerter. 


La oss skaffe venner på den måten vi føler er best. 

Likes

Comments

Hei hei alle sammen, Nå har det sseg sånn at jeg har søkt søknad om og komme inn på folkehøy skole i bergen. Det vet ikke mamma ennå, Ja hvis jeg kommer inn må jeg søke stipend og reise stipend, men det skal jeg få til. Jeg elsker og skrive så det er det jeg skal inn på hvis jeg kommer dit. Nettopp Skriveverksted linja dems. 

Å som jeg håper jeg kommer inn. Kjenner jeg hadde hat godt av og komme meg bort bra OSLO området litt. Å starte helt på nytt, det trenger jeg. 


Gleder meg veldig til og få svar på om jeg kommer inn. Jeg gir ikke opp hvis jeg ikke kommer inn, søker jo på flere steder enn i bergen. Men det er jo Bergen jeg vil inn på, Så kryser fingrene. 


Dette er noe jeg har villi lenge men har ikke turt, så nå håper jeg. 

Ønsk meg lykke til. 

Blogges seinere<3 

Likes

Comments

Camilla S Njåstad


Mitt navn er Camilla Soltveit Njåstad. Å jeg vil gjerne fortelle min historie.


1 klasse på barna skolen var det en spent liten jente som kom inn i en gull kjole. Hun smilte så veldig da henne satte seg ned i gymsalen og venta spent på hvem som skulle bli læreren hennes. Ingen viste at henne skjulte en hemmelig het bak jakka henne hadde over gull kjolen, men det skulle dem snart finne ut. For når dem ropte opp klassen og mitt nav, så skjedde det noe forferdelig. Hun gikk opp til sena og der falt hun. Der falt den lille søte Camilla, og plutselig kom hjertetelleren frem. Alle lo. Absolutt alle, å Camilla løp og gjemte seg på do.


Det var ingen som fant henne. Hun var bare borte. Mamma og Pappa ble bekymret, Mens Camilla satt på do og hyl gråt. Det ingen viste var at dette var starten på et grusomt kapittel.


For mange dager gikk og det ble verre og verre. Med elevene mine ble slemme mot meg og de som gikk i klassene over ble det også. Lærere så alt, men de gjorde ikke noe. Camilla va så naiv og tenkte dette går over. Men nei, det gjorde det ikke.


Jo eldre Camilla ble og Årene gikk, skjønte henne at dette var mobbing. Men hun turte ikke og si noe. Hun trodde at voksene ikke brydde seg, dette var i 3 klasse. Livet var ikke det sammen, det var ikke samme jente som kom på skolen. Hun var Lei seg hele tiden. Å hadde ikke glede i livet.

Allerede i 3 klasse gikk hun i svarte klær og sminket seg med svart sminke. Hun ble en PUNK.


Så ikke noe glede i livet sitt, hadde ikke noen venner. Ingen brydde seg.

Hva skulle henne gjøre? Hun var jo ingenting? Camilla starta og si i fra, men lærene sa at ´´det er sånn barn er´´. Ingen hørte og Camilla fikk en klump i halsen hele tiden. Med elevene starta med og dytte, sparke og spytte rett foran voksene. Hvorfor hjelper ikke de Voksene tenkte Camilla, Hvorfor bryr dem seg ikke?


Jeg er vel ikke vert noe tenkte Camilla. Det burde ikke være sånn, men det er sant. Tiden gikk og alt bare surra. Camilla var inn og ut av sjukehuset på grunn av hjerte, Lungene, blæra, men også for noe helt annet. Hun gikk inn og ut av sjukehuset fordi allerede i 4 klasse, starta Camilla med og skjære seg slev. Hun fant ut at henne ikke orket mer. Å sånn gikk det lenge. Ingenting forandret seg. Alt ble bare verre og verre. Ikke spør meg hvorfor, Camilla så og tenkte hver natt. ´´Hva har jeg gjort? ´´. Men henne fant aldri svar. Alt var bare svart, hun brydde seg ikke lenger om livet sitt. Medelever ble venner med Camilla bare for og gjøre henne vondt.


De fant ut hennes hemmeligheter, hva henne slet meg, ting om familien hennes som dem brukte mot henne og fortalte til hele familien. Hvorfor? Nettopp fordi dem ville knekke henne. Knekke henne sånn at henne ikke var her lenger. Camilla var helt aleine og alt ble verre og verre, det gikk 2 år og vi begynte i 6 klasse. Da begynte det og si at Camilla ikke byrde leve, fortalte henne at foreldrene var stygge og at søstrene hennes var var glad i henne. De bare lata som.


Det stakk, men plutselig når dem skulle hjem fra skolen så skjedde det noe, Camilla gikk alltid gjennom skogen, det burde henne ikke ha gjort denne dagen. Fordi at hun ble omringet, sparket, spyttet på, dyttet og de slang stygge ord etter henne som: Hore, stygge gris.


Så løp dem, og Camille haltet hjem. Når henne kom inn møtte henne en av søstrene sine og hun spurte hva skjedde?. Camilla svarte ikke og løp rett inn på rommet. Søsteren min ropte på mamma og sa hva henne hadde sett på kroppen hennes. Det var blå merker og sår. Mammaen til Camilla kom løpene inn og spurte hva som hadde skjedd. Hun ga seg ikke før hun hadde sagt alt som hadde skjedd.


Mammaen ble rasende og ringte skolen. Å sa dette er ikke akseptabelt, vi burde ha fått vite at det var sånn for Camilla 2 dagen henne begynte på skolen. Det var rektoren helt enig i. Men skjedde det noe, nei. Fikk mobberne til Camilla straff, NEI. Ble det en sak, JA fordi mammaen ikke ga seg. Det var en sak i mange år. Denne saken varte til og med når jeg kom i 8 klasse.


På ungdomskolen i 8 klasse ble det mye verre, alt bare raste ennå mer. Camilla tenkte dette orker jeg ikke mer og dro hjem, Tokk en hånd full med piller og svelget alle på en gang. Da ble alt snart, hun fikk ikke puste og alt ble bare bek mørkt. Søstrene hørte et pang i bakken og kom løpende inn, der fant dem Camilla liggende på bakken. Så dem ringte 113 og fikk henne innlagt. Hun gikk ikke noe mer på skolen det året, ikke halve neste år heller.


Men det siste halvåret av 9 klasse kom hun tilbake. Da var det stille og alle stirret ned Camilla. Det var sånn om de hadde sett ett spøkelse som dem trodde hadde gått bort. Men da fant dem ut at dem skulle begynne på nytt. Å bli ennå verre. Da mener jeg helt katastrofe. Dem gjorde sånn at Camilla var redd for og gå på skolen.


Når henne skulle spise gjemte henne seg på do. Hun ble slått og sparket med en gang dem så henne, hver dag, hele tiden. Ingen ville at henne skulle leve. Det var åpenbart. Camille spurte hele tiden, ´´hvorfor gjør dere dette mot meg´´, og hun fikk alltid tilbake, ´´fordi du skal dø, du burde ikke være i live´´. Hva hadde hun gjort dem? Hvorfor skulle hun få det jævlig? Det eneste henne ville var at de skulle ville være venn med henne, men det skjede ikke. Alt var bare så tungt på skolen for Camilla. Camilla kom hjem en dag og hun sjekka sin facebook, Ja og der hadde de begynt med nett mobbing. Husker en melding ´´Camilla burde dø, hun har ingenting og leve for. Assa hvem tror hun at hun er´´. Det er en av mange innleggene folk posta.


10 klasse kom, og trodde at de hadde slutta, men nei det hadde de ikke. Camilla dro hjem hver dag og skada seg selv, det hadde henne holdt på med helt siden 3 klasse. Mammaen kjempa og kjempa for at rettferdigheten skulle komme. Men den kom aldri. Dem hadde ødelagt Camilla i 10 år og ingen hadde hjulpet henne.


Det fortsatte i 3 år til, men kan ikke skrive alt, Jeg tenker. Er det mulig. Dette er ikke hele historien min en gang. Bare biter. Jeg har vondt ennå. Jeg får vondt ennå. Jeg gråter når jeg skriver denne og jeg gråter når jeg legger denne ut.

Jeg har skrevet denne om flere ganger men nå legger jeg denne bare ut. Det er ikke greit og mobbe sier vi. Men ingen gjør noe med det. Hvorfor hjalp ingen meg. Hvorfor hjelper ingen ofrene for mobbing, hvorfor er det mobberne som får hjelp, hvorfor sier politikerne at det er mobbe ofrene som må bytte skole når det er mobberne som burde får straffen. Hvorfor straffes mobbe ofrene.


Kan noen svare meg på det?


Min historie med litt annet!

Likes

Comments

1. Snakk «vi»-språket

Ifølge en studie fra Berkeley-universitetet i California hadde par som brukte ordene «vi» og «oss» i konflikter lettere for å finne løsninger, og led mindre av stress som følge av krangling. Par som i stedet brukte «jeg», «meg» og «du» fungerte det mye dårligere for, og de kunne også knyttes til ulykkelige ekteskap.

2. Møtes på nettet
Ifølge en studie som ble publisert i amerikanske Proceedings of the National Academy of Sciences, hadde par som møtte hverandre på nettet lavere skilsmissestatistikk og hadde det bedre i ekteskapet. Det er bare å lete på nettet hvis du ikke har møtt kjærligheten enda!

3. Ikke ignorer partnerens forsøk på kontakt
Hvis du prøver å lese og blir avbrutt av partneren, som bare vil vise deg noe morsomt på nettet, handler det ikke om at han/hun vil underholde deg, men ha din oppmerksomhet, ifølge psykologen John Gottman. Hvis du gang på gang svarer at du er opptatt eller ikke har tid, sårer du partnerens følelser. Gottman har studert denne typen atferd mellom nygifte par, og deretter fulgt dem opp seks år senere. Han kom frem til at de som fortsatt var gift, var de som ga partneren oppmerksomhet ni av ti ganger i slike tilfeller. De som hadde skilt seg, hadde bare gitt hverandre oppmerksomhet tre av ti ganger.

4. Gift dere billig!

Visst kan det være fristende å ha et skikkelig eventyrbryllup med massevis av gjester. Ifølge forskning ved universitetet i Emory har imidlertid par med mer beskjedne bryllup større sjanse for å fortsette å holde sammen. Blant kvinner som hadde en bryllupskostnad på mer enn 154 000 kroner, skilte parene seg 3,5 ganger oftere enn dem som hadde bryllup med en kostnad på mellom 40 000 og 80 000 kroner.

5. Match deg til et lykkelig forhold
Med Møteplassens matchingstjeneste øker sjansene for et mer langvarig og lykkelig forhold. Grunnlaget for matchingsspørsmålene på Møteplassen ble utarbeidet ved en grundig gjennomgang av psykologisk faglitteratur. Spørsmålet vi stilte oss var: Hvilke metoder har dokumentert evne til å forutse tilfredsheten i parforhold? Testen er unikt utviklet av parterapeuten og organisasjonspsykologen Andreas Løes Narum.

6. Gjør det DU synes er morsomt!
Du synes kanskje at man som par skal være mest mulig sammen i fritiden, og helst drive med de samme aktivitetene. Nå har forskere kommet frem til at hvis man gjør ting sammen som bare den ene partneren liker, reduseres den ekteskapelige lykken. Hvis man derimot engasjerer seg i aktiviteter som begge liker, øker lykken på både kort og lang sikt. Konklusjonen er derfor at det viktigste er å gjøre det man selv synes er morsomt og har glede av, uansett om man gjør det alene eller sammen.

7. Han/hun er helt fantastisk!
Glem aldri hvorfor du en gang falt for partneren din. Da du så beundrende på og skrøt av partneren din. Forsøk å holde fast ved det resten av livet. Ifølge forskning ved universitetet i Buffalo kan det være nøkkelen til å bevare lykken i ekteskapet. I studien ble 220 par bedt om å rangere partneren og seg selv innen en rekke ulike egenskaper flere ganger i løpet av tre år. De som overdrev partnerens egenskaper hadde større sannsynlighet for å bli i forholdet.

8. Ta det rolig med sosiale medier…
Ifølge en studie ved universitetet i Boston i 2014, kan man lett «facebooke» seg til en skilsmisse. Forskerne kunne konstatere at bruken av Facebook og andre sosiale nettverk var knyttet til ekteskapelig misnøye og økt antall skilsmisser. De kom også frem til at 32 prosent av dem som brukte sosiale medier mest hadde tenkt på å forlate partneren, sammenlignet med 16 prosent av dem som ikke var ute på nettet på samme måte.

Likes

Comments

Hei hei alle sammen, nå er jeg sliten etter og jobbe i 08.00 timer.

Det blir godt å bare slappe av. Nei vent. får ikke slappet av for jeg må tegne, og rydde rommet mitt. Jaja, kommer et langt og fint innlegg i kveld. Håper dere har en fin dag. Love you all.


Likes

Comments