1. Snakk «vi»-språket

Ifølge en studie fra Berkeley-universitetet i California hadde par som brukte ordene «vi» og «oss» i konflikter lettere for å finne løsninger, og led mindre av stress som følge av krangling. Par som i stedet brukte «jeg», «meg» og «du» fungerte det mye dårligere for, og de kunne også knyttes til ulykkelige ekteskap.

2. Møtes på nettet
Ifølge en studie som ble publisert i amerikanske Proceedings of the National Academy of Sciences, hadde par som møtte hverandre på nettet lavere skilsmissestatistikk og hadde det bedre i ekteskapet. Det er bare å lete på nettet hvis du ikke har møtt kjærligheten enda!

3. Ikke ignorer partnerens forsøk på kontakt
Hvis du prøver å lese og blir avbrutt av partneren, som bare vil vise deg noe morsomt på nettet, handler det ikke om at han/hun vil underholde deg, men ha din oppmerksomhet, ifølge psykologen John Gottman. Hvis du gang på gang svarer at du er opptatt eller ikke har tid, sårer du partnerens følelser. Gottman har studert denne typen atferd mellom nygifte par, og deretter fulgt dem opp seks år senere. Han kom frem til at de som fortsatt var gift, var de som ga partneren oppmerksomhet ni av ti ganger i slike tilfeller. De som hadde skilt seg, hadde bare gitt hverandre oppmerksomhet tre av ti ganger.

4. Gift dere billig!

Visst kan det være fristende å ha et skikkelig eventyrbryllup med massevis av gjester. Ifølge forskning ved universitetet i Emory har imidlertid par med mer beskjedne bryllup større sjanse for å fortsette å holde sammen. Blant kvinner som hadde en bryllupskostnad på mer enn 154 000 kroner, skilte parene seg 3,5 ganger oftere enn dem som hadde bryllup med en kostnad på mellom 40 000 og 80 000 kroner.

5. Match deg til et lykkelig forhold
Med Møteplassens matchingstjeneste øker sjansene for et mer langvarig og lykkelig forhold. Grunnlaget for matchingsspørsmålene på Møteplassen ble utarbeidet ved en grundig gjennomgang av psykologisk faglitteratur. Spørsmålet vi stilte oss var: Hvilke metoder har dokumentert evne til å forutse tilfredsheten i parforhold? Testen er unikt utviklet av parterapeuten og organisasjonspsykologen Andreas Løes Narum.

6. Gjør det DU synes er morsomt!
Du synes kanskje at man som par skal være mest mulig sammen i fritiden, og helst drive med de samme aktivitetene. Nå har forskere kommet frem til at hvis man gjør ting sammen som bare den ene partneren liker, reduseres den ekteskapelige lykken. Hvis man derimot engasjerer seg i aktiviteter som begge liker, øker lykken på både kort og lang sikt. Konklusjonen er derfor at det viktigste er å gjøre det man selv synes er morsomt og har glede av, uansett om man gjør det alene eller sammen.

7. Han/hun er helt fantastisk!
Glem aldri hvorfor du en gang falt for partneren din. Da du så beundrende på og skrøt av partneren din. Forsøk å holde fast ved det resten av livet. Ifølge forskning ved universitetet i Buffalo kan det være nøkkelen til å bevare lykken i ekteskapet. I studien ble 220 par bedt om å rangere partneren og seg selv innen en rekke ulike egenskaper flere ganger i løpet av tre år. De som overdrev partnerens egenskaper hadde større sannsynlighet for å bli i forholdet.

8. Ta det rolig med sosiale medier…
Ifølge en studie ved universitetet i Boston i 2014, kan man lett «facebooke» seg til en skilsmisse. Forskerne kunne konstatere at bruken av Facebook og andre sosiale nettverk var knyttet til ekteskapelig misnøye og økt antall skilsmisser. De kom også frem til at 32 prosent av dem som brukte sosiale medier mest hadde tenkt på å forlate partneren, sammenlignet med 16 prosent av dem som ikke var ute på nettet på samme måte.

Likes

Comments

Hei hei alle sammen, nå er jeg sliten etter og jobbe i 08.00 timer.

Det blir godt å bare slappe av. Nei vent. får ikke slappet av for jeg må tegne, og rydde rommet mitt. Jaja, kommer et langt og fint innlegg i kveld. Håper dere har en fin dag. Love you all.


  • 10 lesere

Likes

Comments

1.gutter har ikke mensen, så det er ikke vits å late som at de vet hvordan det er..Eller hvor lett det er. Men faktisk det er litt verre enn de tror. Jeg har gitt opp for lenge siden å skjønne meg på hvor jævlig det egentlig må være.

2. Når en jente er sarkastisk mot deg, så er mest fordi hun faktisk er tiltrukket av deg. Men er litt redd for å vise for mye hun er keen.

3. Fleste jenter liker best å bli kalt nydelig, vakker i stedet for bare bli kalt deilig, eller knullbar omtrent. Haha.

4. Når jenten din går med litt "slutty "klær er det ikke for noen andre en akkurat deg.
De ´´ber´´ ikke om å bli voldtatt som jeg vet mange av dere tenker.

5. Jenter tror automatisk du bare vil til sengs med dem, helt til du faktisk beviser at dette ikke er tilfellet.

6. Jenter elsker når du viser dem frem til folk. Vise at du er stolt over å ha en så ekstremt snaxy kjæreste,
i dette tilfellet er det faktisk lov å si at hun er skam deilig :)

7. Alle jenter liker å føle seg spesiell, følelsen av at hun er den eneste jenten for deg, ikke at det er flere 1000 andre jenter rundt deg som hun må tenke på

8. Jenter sier jo alt til hverandre uansett, så gutter, ver litt forsiktig med hva dere gjør, er du utro med henne så er du fucked man.
Jentene finner ut, scary shit.

9. Jenter liker gutter med selvtillit, det er faktisk noe jeg er sikker på, men ikke for mye selvtillit så klart, det er bare ekkelt.

10. Jenter kan ha det veldig lett for å bli fort flau, uten at vi faktisk skjønner hva vi gjorde eller hva som skjedde

11. Når en jente lager mat til deg, så vet du at du betyr mye for henne! Herregud, jeg elsker når hun lager mat for meg<3

12. Å si noe søtt til henne kan "kanskje" få deg ut av knipen, men om du fakitsk GJØR noe søtt for henne så får du deg ut av knipen.
Handling foran ord.

13. Uansett hva du sier, så liker aldri jenten exen din noe spesielt mye, altså de har jo en god grunn. Men er vel bare fordi de vil ikke lure på om hun var noe bedre.

14. En sjalu jente, kan finne ut fuckings alt du har gjort i løpet av de siste 24 timene.

15. Jenter liker å bli litt dullet med, holdt rundt, holde henne på hoftene, kysse henne på halsen.

16. Jentene liker hvis du er beskyttende mot henne,For eksempel ´´Hvis han fortsetter å se på deg, så er han fucked´´ betyr ikke direkte at du må banke fyren, men i hvertfall spørre han hva som er problemet.

17. En ting jeg faktisk hadde et lite problem med før, det var å se en jente direkte inni øynene når vi snakker, noe som JENTER LIKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18. Når en jente sier nei, så tro meg.. Det er et nei, å krangle med jenter er fakitsk noe av det verste jeg vet.

19. Greit nok, vi ser mange jenter snakker om masse deilige gutter å kroppen deres, men de er egentlig mest ute etter personligheten, kroppen er et pluss.
Kropp kan kanskje få til et par ting, men ikke tro at du kan få hvem du vil, fordi du har super trent kropp. nah nah.

20. Jenter liker når du sier navnet deres.

21. Jenter vet ikke alltid hva de vil, eller vil ha. Eller hvortid for den del.

22. Hvis hun vil møte familien din, så betyr det at hun er seriøs med forholdet.

23. De fleste jenter er redd for å knytte seg for mye til en gutt, det er vell fordi de er redd for å bli såret.
Da er det ganske simpelt : Bevis for henne at du ikke skal såre henne.

24. Denne er faktisk skummel, mange jenter kan faktisk komme opp med å teste deg i mange ting, så watch out boys :O!

25. Når hun sier at alt er ok, så er egentlig alt så langt i fra ok, de vil gjerne at du trøster dem eller spør hva som er galt.
De liker oppmerksomhet. Men om hun begynner å hyle, søk nærmeste dekning!!

26. Hvis en jente hater en annen person, burde ikke du som kjæresten hennes snakke med den personen så veldig mye heller.

27. VIKTIG: Jeg synes jenter tilgir altfor lett, jeg har hørt så mye sykt andre gutter har gjort
men blitt tilgitt for det uansett. CRAZY!!!! Crazy!!!!!!!

GJESTE INNLEGG AV EN FIN FIN KAMMERAT! 

  • 46 lesere

Likes

Comments

Trening er tingen<3

  • 51 lesere

Likes

Comments

Assa denne saken har gått for langt, den starta i 2011, når han sprang Oslo og valgte å skyte barn, unge og voksene på Utøya! Men det stoppa ikke der. for politiet brukte over en time på komme seg til utøya. Så tokk det lang tid før saken starta i retten. Tenkte noen på de offrene som overlevde, tenker noen på dem i dag når man lar han som ødela livet dem´s fortsatt styre. Jeg vet ikke helt om jeg er så sikker på at folk tenker på dem som mista barna sine den dagen, eller de som overlevde den dagen, 22.juli.1011.

Dette er en forferdelig sak med mange meninger og venninnger. Men og la en som har SPRENGT Oslo og drept 77 unge mennesker, det er ikke akseptabelt i det hele tatt spør du meg. Det er mange som kommer til og være uenig med meg også er det mange som kommer til og være enige. Å ja det er lov og ha forskjellige meninger her i verden, TAKK GUD FOR DET!

Men hvor mange er enige i at han burde få oppmerksomheten han ønsker fordi har ikke får den sonings tilstanden som han ønsker. Han klager på maten, at han ikke har internett, men hva forventer du når du har sprengt OSLO og drept 77 unge spør du nå meg.

Jeg får vondt av de som måtte oppleve 22.juli.2011 ikke fordi at jeg ikke bryr meg, men fordi at jeg skulle ønske jeg kunne hjelpe dem. Jeg skulle ønske jeg kunne bare ta og gjøre noe selv mot han som har skadet mennesker for livet. JEG satt selv hjemme og var liv redd, fordi min pappa var på jobb denne dagen. Midt i Oslo da bomba sprang, Heldigvis gikk det bra med han. Men det er ikke så mange som var så heldige. Det syns jeg alle må tenke på. Jeg vet vi har noe som heter fri vilje, fri land og jeg vet vi er et land med demokrati, MEN skal vi virkelig gi han fri stemme, fortjener han det?? Det syns ikke jeg, og det kommer jeg til og stå for. Uansett hva..

Fant det her på nettet, Syns det var så bra skrevet:

´´Det er mange måter å vinkle denne saken på , for det første så er det statsadvokaten som legger frem hans ytringer etter min mening helt unødvendig og i all for stor grad.

Etter min mening er hele saken ( om soningen ) absurd og en sak som ikke burde vært ført for retten , og slettes ikke ankesaken.

Om man legger merke til alle sikkerhetstiltakene slik som flyforbud over fengselet pga ABB og i tillegg har fulgt med hele saken så begynner dette å bli latterlig .

ABB er ikke med i en gruppering men behandles som om han skulle vært Andeas i Badeer Mainhof grupperingen på 70 tallet ..

Slipp han sammen med de andre fangene så vil man nok fort oppleve at han vil tilbake der han er nå.

Dette vet han nok også i utgangspunktet selv og det eneste staten gjør med rettsfasen er å gi han rampelyset han liker seg i.

Når det er sagt så skal man være stolt av at retts sikkerheten virker men som sagt så langt burde ikke staten dratt denne saken .

Når de drar saken så langt så virker det som dette begynner å ligne en hevn i tillegg til straffen noe som både er unødvendig og uverdig vårt land.

Tenk dere selv hva er ABB uten våpen ? Hva er ABB sammen men en haug hardbarka langtids fanger som hater barnemordere ?

Slipp han til helvete løs sammen disse fangene ?

ABB har medført nok smerte ja , men disse rettsrundene er regissert av staten !´´

Er han hvert bryet? NEI. La dem som opplevde 22.juli.2011 få fri/fred.

Å LA HAN SONE SÅNN SOM HAN FORTJENNER.

  • 78 lesere

Likes

Comments

Hei hei alle sammen, nå har jeg vært borte en stund men sånn går det, når man ikke har hatt det så bra som jeg har hatt det. Emmmm

Jeg er singel, ja jeg hadde kjæreste, lang historie, det ble slutt for ca 1 uke siden. Men i
hvertfall til poenget, Man kan ikke velge hvem man blir forelska i. Å ja jeg skriver dette nettopp fordi jeg er forelska i en gutt jeg aldri har møtt, uheldig vis, vi har flørta masse før jeg fikk kjæreste og nå har vi fått kontakt igjen.

Det er ikke det at jeg skal hoppe fra gutt til gutt men når man er så glad i en gutt at man ikke vet hva man skal gjøre og tenker på han 24/7 da syns jeg det bare er rett og rimelig og ta sjans på han. Ikke det at det kommer til og skje nå. for det gjør det ikke. Men etter hvert håper jeg.

Det som er med denne gutter er at jeg syns han er kjekk, søt, snill, grei, en drømme gutt. Jeg blir helt ærlig mer og mer glad i han for hver gang vi snakker, selv om vi ikke har møttes. når jeg sitter og ikke gjør noe, og ikke snakker med han på snapp eller skype så kan han fort komme i tankene mine;) :P


Jeg orker nokk ikke og skriv alt men:P <3 MEN han kommer nokk til og merke veldig fort når vi møtes en gang alt jeg syn om han <3 Å litt mer <3


Han er ikke til og beskrive, mamma og pappa spørr meg innimellom hvorfor jeg er så tenksom, det er fordi at jeg tenker på han. HEHE. Jeg kan ikke noe får det, det er bare sånn jeg er. Jeg kommer sikkert til og få kritikk siden jeg og han jeg var sammen med slo opp for en uke siden, men hva skal man gjøre når man har blitt så glad i en person og så forelska i en person at man vet ikke hva man skal gjøre.... <3

Likes

Comments

Noen bilder av meg, Noen bra og noen ikke så veldig bra. men som sagt, jeg er uten filter. :P
  • 186 lesere

Likes

Comments

Jeg har alltid vært en som har følt på presset med at jeg ikke har venner, med at jeg ikke har samme klær, sminke osv, har ført på presset om å bli invitert på alle fester, dette presset sier alle er tull!

Men Erling talt, se dere rundt!

Assa vi lever i en verden med press! Om man så vill eller ikke!

Det er veldig rart og skrive om nå! Men sånn er det!

Jeg har levd i denne bobla lenge!
Lengere enn dere aner! Å se meg selv rundt dette er bare merkelig!

Jeg ser på alle rundt meg, jeg ser på hva folk syns og hva folk tenker!

Dette er noe som ligger psykisk! Uheldig vis!

Alle tenker sånn at og være psykisk syke er ikke en sykdom, det er noe man kan komme seg ut av fortest mulig,

Men er det det?

NEI. Det er det ikke!
Jeg har mista venner og mista de jeg elsker Pga denne sykdommen, jeg har ikke så mange rundt meg!

Jeg takler ikke så mye nå lenger som jeg en gang gjorde!

Hva sier det om meg!

Det er det mange som tenker!

At jeg er psykisk syk er noe som er etter at jeg ble mobba i 18 år!


Jeg har fått arr av dette! Så sånn er det!

Er dette noen folk bare vil le av!

Nei tror ikke det!

Venner, familie og kjæreste er viktig!

Jeg har ikke så mange! Men sånn er det!

Vennene mine har mange venner og kjæresten min har mange venner, hvor er jeg??

Jeg har ikke mange i det hele tatt! :( jaja sånn er det!

Nå ble det surr og møkk tekst tenker dere sikkert nå! Men sånn er det!

Skrev bare det som var i hode mitt!

  • 186 lesere

Likes

Comments