Nu var det typ två veckor sen jag skrev sist, tiden bara går och allt går så fort nu känns det som.

Är glad över att jag äntligen är klar med första kursen! Alla seminarium och alla uppgifter är klara helt sjukt känner jag att jag faktiskt har klarat det.

Har bowlat med min studiegrupp fast jag skrek "nej nej nej" inombords så gjorde jag det ändå för att jag så gärna vill passa in och alla är ju så snälla.. Efteråt så kände jag liksom nä nu måste jag förklara varför det är såhär och varför jag tycker det är så jobbigt att vara bland folk. Blev så rörd av den responsen jag fick tillbaka så jag började gråta. Alla är verkligen så himla snälla och jag kunde inte har hamnat i en bättre grupp! Kände verkligen en lättad efteråt och att jag inte är ensam med att känna så och alla förstod verkligen och tyckte inte ens att jag behövde förklara mig. Tänk att det finns så underbara människor!❤️❤️❤️

Bobo har varit här och fixat i hallen och det börjar bli så bra. Kunde inte fixa det själv för underarbetet var sjukt mycket men imorgon blir det nog klart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag var det så varmt! Tvingade ut barnen till lekparken idag (dom vill aldrig gå ut) och lekte en sväng. När vi väl var ute så hade dom jättekul men när vi skulle ut så vägrade dom 😉. Sen blev det en sväng till stan innan jag skulle jobba. Slutar om 20 min sen blir det hem och lägga barnen och plugga lite.

Likes

Comments

Har ingen energi alls typ och orkar inte ens träffa människor? Vill typ bara sitta hemma och glo på serier men det går ju inte. Har massa saker som jag måste göra klart med skolan innan veckan är slut. Nästa vecka har jag ett seminarium kvar och sen är den här kursen faktiskt slut, så skönt.

Skolan är faktiskt jättejobbig för jag får jämt tvinga mig själv att göra saker som jag är så himla rädd för.. Tror allvarligt att jag har socialfobi och har trott det väldigt länge, tror folk runt omkring mig med. Att prata med människor jag inte känner, vara bland folk överhuvudtaget gör mig sjukt nervös. Alltså det känns konstant som att jag ska svimma och har jämt ont i magen när jag är bland folk liksom. Kan inte äta mat med folk jag inte känner heller för att jag får ångest och mår skitdåligt, känns som maten bara växer i munnen på mig. Nu tycker säkert vissa av er att jag är jättekonstig som känner så här men så är det. Borde väl söka hjälp och sånt men vart ska man börja? Känns som en liten seger varenda gång jag tvingar mig själv till att göra det som jag är så rädd över som alla andra tycker inte är något speciellt alls. Ja, ja men nu vet ni det. Uppfattas oftast som en bitch för att jag inte säger så mycket men nu vet ni varför. Får ångest av alla situationer med folk jag inte känner.

Marcello är sjuk igen förresten så blir inte så mycket sömn, bara väntar på att vi behöver åka in igen pga andningen. Men nu ska jag försöka sätta mig vid datorn och plugga lite ⭐️

Likes

Comments

Känns som den här veckan går jättefort men samtidigt i snigelfart för det enda jag gör är att vara på förskolan typ.

Gick jättebra för både Marcello och Matheo idag. Matheo trivdes jättebra på sin nya avdelning och Marcello har varit nyfiken på allt. Han får gå och lägga sig innan lunch och äta lite senare för att han blir så trött, men det får vara så nu när han faktiskt är ganska liten.

När Marcello har sovit har jag umgåtts med dom andra barnen. Så himla roligt och mysigt. Idag satt jag och ett barn och läste massa böcker sen kom det fler som ville vara med. Känns som jag har hittat rätt yrke för barn är verkligen så himla roliga att vara med. Att vara pedagog är så mycket mer än vad jag har trott och har lärt mig massa nytt på utbildningen redan. Nu när jag kommer till förskolan så tittar jag på allt på ett annat sätt än vad jag gjorde innan. Kanske lite svårt att förklara haha men jag tänker mer på olika situationer som kan uppstå och sånt och varför det är så.

Barnen har nu somnat och det tog ett tag.. Ska sätta mig och skriva och skicka in en grej till studiegruppen och sen blir det vampire diaries! ⭐️

Likes

Comments

Andra inskolningsdagen för Marcello och det går hur bra som helst. Han är jätte framåt och tycker allt är så roligt, han bryr sig inte alls om jag är här eller inte. Känns så skönt att båda kommer gå på förskola nu och jag kan äntligen plugga på dagtid och vara på skolan utan att behöva leta barnvakt.

Marcello ligger ute och sover i vagnen just nu, men jag är nojig som vanligt att han ska bli sjuk för att han sover ute.


Likes

Comments

Så tråkigt att skriva när jag inte har något att skriva om egentligen. Har stressat med skolan och skrivit klart uppsatsen så nu är jag klar med halva kursen! Nu börjar andra halvan av kursen och jag känner mig så stressad med det också.. Nu har jag två uppsatser som ska in och två seminarium, det som är lite jobbigt med distans, allt ska liksom in samtidigt.

Har fastnat för en serie som nog alla har kollat på redan, men Vampire diaries! Så bra och jag kan inte sluta titta, är det som håller mig vaken på kvällarna haha.

Mars månad och jag längtar så till sommaren.. Blir seriöst deprimerad av det här vädret så jag har typ mest hållt mig inne och ätit. Seriöst har ätit så mycket så jag blir galen på mig själv. Ätit en nutellaburk på två dagar, inte normalt. Måste försöka äta nyttigare.. Börjar på måndag 😉

Likes

Comments

Likes

Comments

Har haft en sån himla äcklig känsla idag, känns som det kryper i hela kroppen typ. Vet inte vad det är men det är sjukt obehagligt.

Ja vad har vi gjort idag då.. Vi har typ bara varit hemma och tagit det lugnt, tvättat och sånt där. Bobo kom förbi en sväng och hjälpte mig med den nya tvn. Den får duga tills jag känner att jag orkar lägga ner pengar på en ny.

Ska nog köpa färg till veckan och börja måla hallen. Matheo började ju riva i tapeten så det är dags att ta tag i det nu.. han har även ritat lite här och där. Funderar på om det är bäst att måla eller tapetsera men tror det blir att jag målar istället. Känns som det är lättast att fixa till om han skulle få för sig att rita igen haha.

Kan inte sova så funderar på om jag ska fortsätta med uppsatsen, deadline är om en vecka så kanske är lika bra.

Är helt kär i den här färgen i hallen, typ lite grå-grön men får se vad det blir 😍

Likes

Comments

Nu kände jag att jag måste skriva nånting, var ju så länge sen jag skrev. Jag har typ tokpluggat inför den här veckan för vi hade massa seminarium, blev godkänd på alla! Jag som verkligen har hatat att prata inför folk men jag gjorde det ändå och det känns så bra att jag är klar med dom momenten nu. Har varit massa pyssel med barnvakt när jag behövt vara på skolan, var hemma två sista dagarna för jag hade ingen barnvakt.

Idag har jag varit hos mamma och sen jobbat några timmar. Efter jobbet gick jag och barnen över till min granne där några från klassen var. Känner ju ingen sådär jätteväl men det kommer väl det med.

Har sagt upp kontakten med en person också som jag faktiskt har kämpat för att hålla kvar. Men när det känns som att man ger mer än man får tillbaka så kändes det inte rätt längre. Alla ord betyder liksom ingenting om man inte visar det. Synd att det blev som det blev för jag vet att det hade kunnat bli så bra men ibland måste man bara släppa taget.

Likes

Comments

Nu har jag inte skrivit på ett tag känner jag, upptagen med livet helt enkelt.

Idag har jag jobbat och hade planerat en kväll med tjejerna eftersom barnen skulle vara med sin pappa den här helgen. Men det blev inte så och barnen kom till mig efter jobbet redan.. Fick ställa in planerna och drack lite vin med dom hemma istället och sen drog dom ut, men men inte hela världen.

Vill sova men jag orkar inte, är alldeles för pigg haha. Varför är det så? När man är trött så kan man inte sova för man måste göra massa saker och sen tvärt om.

Likes

Comments