View tracker

Nu är onsdagen äntligen slut. Känns som jag krigar mig igenom varenda dag den här veckan..

Dagen började med att lämna Matheo på förskolan vilket alltid är jobbigt, han vill ju inte vara där. Han kanske är där max fyra timmar 2-3 dagar i veckan, vilket är lite och jag tycker han behöver vara där. Han behöver få vara med andra barn och leka och lära sig saker.

När jag skulle hämta honom idag så berättade två pedagoger att han har gått runt och slagit barn, och jag fick bara en klump i magen. Förmodligen så är det något han har kollat på youtube, spiderman eller liknande. Jag brukar låta honom kolla själv och egentligen har jag inte så stor koll på vad han tittar på när han har min mobil. Jag har liksom inte tid att sitta bredvid honom hela tiden när han kollar, men nu är det slut med det. Han kommer fortsätta få kolla på film och sånt men då är det jag som bestämmer vad han får titta på.

När jag hämtade honom så sa han också "mamma du lämnade mig" Ville bara gråta när han sa så.. Är det så han känner när jag lämnar honom på förskolan? Att jag lämnar honom där för att jag inte vill vara med honom? Nä fy, idag har jag känt mig som världens sämsta mamma.

Fick ha med mig båda barnen när jag jobbade också.. Hade dom där i två timmar innan min kusin kom och tog dom. Inte lätt att servera gäster medans jag måste springa fram och tillbaka med barnen. Imorgon ska Isaac passa dom fast det är min vecka, men det gäller typ 6 timmar och jag ska ha dom på måndag fast hans vecka egentligen börjar då, så det jämnar ut sig.

Ska inte jobba på hela helgen så då ska vi göra något kul! Matheo har tjatat om badhuset så det får nog bli det. Hade varit enklast att få med någon som kan följa med men vi åker nog dit i vilket fall.

Nu har jag gnällt färdigt men det var min dag det. En ny dag imorgon så då tar vi nya tag! Godnatt på er 💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Måndag och vi börjar det med mammavecka! Har varit så himla mycket strul med vem som ska ha barnen och när så nu provar vi på varannan vecka.. Helt ärligt så vet jag inte om det är bra för barnen att vara ifrån mig en hel vecka, skulle helst vilja ha varannan helg till att börja med och sedan utöka. Dom saknar ju mig bara jag är borta när jag ska jobba, men vi får försöka med det här nu och ändra om det inte funkar såklart.

Kommer bli jobbigt det här veckan eftersom jag endast jobbar kvällar så jag måste hitta barnvakt.

Just nu är vi hos min mamma, bestämde mig för att sova här igår efter allt strul.

Lillen är febrig och vill mest bara ligga i famnen och sova. Ska försöka njuta av den här veckan till fullo, kommer vara sjukt jobbigt att inte få vara med dom på en hel vecka.

Likes

Comments

View tracker

Sometimes moms and dads fall out of love
Sometimes two homes are better than one
It don't make sense but nevertheless
You gotta believe us, it's all for the best
It don't make sense
It don't add up
We'll always love you no matter what

Likes

Comments

Hon som ställer upp i alla lägen, hon som skulle flyga över hela världen för att hjälpa mig, hon som får mig att inse att jag är värd bättre, hon som skäller ut mig för det är dags att vakna och komma tillbaka till verkligheten, hon som vet precis allting om mig men älskar mig ändå.

Jag älskar dig Sandra och är så glad för allt du gör mig och alla gånger vi pratar fast jag bara pratar om samma sak. Du är en vän som kan bo på andra sidan jorden men när vi träffas så är allting som vanligt och som vi aldrig varit ifrån varandra. Vi kan bli galna på varandra och inte prata men vi vet ändå alltid vart vi har varandra. Du är en sån bra vän och jag vill att du ska veta det❤️

Likes

Comments

En dag som jag trodde skulle vara bra slutade i skit. Jag vill för mycket men vet inte vad egentligen, så jag gjorde en dum grej som förstörde allt. Min reflex är nog alltid att ljuga om det för att inte förlora personen.. För mig var det inte nånting stort, det var något som inte betydde något men ändå något som är så stort för att kunna förstöra allt.

Jag vet inte varför jag håller på. Jag kan inte ha ett förhållande just nu men ändå så letar jag ständigt efter ett. Är så desperat att få ha den där familjen och någon att komma hem till att jag inte inser att jag är för trasig för det. Jag kan inte inleda något med någon när jag är så trasig. Jag måste laga mig själv först, fokusera på det som är viktigt i mitt liv och ta tag i alla jobbiga måsten som jag har.

Jag har så svårt att fokusera på mina barn och vara med dom för det är för mycket som händer i mitt huvud. Scenarion som spelas om och om igen, människor jag saknar, saker jag önskar att jag inte gjort, saker jag önskar jag gjort bättre, hitta en ny bostad och saknaden efter en familj som jag inte har. Försöker att jobba så mycket som går för att kunna försörja två barn och den ångesten äter upp mig. Läser konversationer om och om igen och önskar att jag var en bättre människa som inte förstörde allt. Är less på lögner nu, orkar inte ljuga mer. Är less på att försöka må bra när jag inte gör det. Det är svårt att ta hand om barnen när jag inte mår bra själv men dom får aldrig se mig ledsen, det kommer när dom har lagt sig.

Är less på att bo i en lägenhet jag inte vill bo i men vi kan inte sälja just nu. Vi tackade nej till utgångspriset som vi fick och väntar på bättre tider att sälja. Små saker ska fixas i lägenheten så värdet förhoppningsvis höjs.

Men jag ska fokusera på mig själv nu. Jag ska skriva upp mål som jag vill uppnå för att må bättre och för att mitt och barnen liv ska bli bättre. Körkortet ligger högst upp på listan kan jag säga. Att ständigt vara beroende av andra när man har två barn är inte lätt.

Saknar min hund så och vill verkligen ha hem henne men jag kan inte ge henne den tiden hon behöver, hon har det bättre hos min mamma. När allting börjar ordna sig så ska hon få komma hem igen, min älskade mimmi❤️

Ja nu vet ni lite vad som händer och just nu känns det som jag ligger på botten men jag kämpar mig upp. Just nu kan jag bara bli starkare av allt som har hänt och jag lär mig av mina misstag. Kram på er💗

Likes

Comments

Tänker alltid att jag ska uppdatera men jag orkar inte göra det, har haft fullt upp med massa annat. Helgen spenderades i Malmö med Sandra! Jag var tvungen att åka härifrån och bara få vara mig själv, känns som jag håller på och bli galen ibland. Hade nog behövt två veckor utomlands för mig själv för att ladda upp helt och tänka på allt som händer just nu. Helgen var välbehövlig iaf! Mycket alkohol och mycket egentid med min fina vän haha❤️

Idag skulle jag egentligen varit ledig och hade planerat att göra något roligt med barnen och så men nöj var sjuk så jag fick hoppa in. Försöker att ta alla timmar jag får just nu för vet aldrig när jag måste vara ledig för att I ska jobba.

Är så mycket som snurrar i mitt huvud hela tiden och jag måste släppa vissa människor så livet blir lättare. Orkar inte med mer drama i mitt liv, behöver lugn och fokusera på mig själv och barnen.

Imorgon kommer mäklaren för att värdera lägenheten.. Är både bra och dåligt som jag känner inför det. Vill inte flytta för Matheo har ju nyss börjat på förskolan här och den är såå bra.. Vi får se vad som händer, hoppas bara att löser sig till det bättre.

Nu ska jag kolla några avsnitt av Teen mom innan jag går och lägger mig 👋🏻

Likes

Comments

Ligger i soffan och har nyss ätit frukost! Matheo är lämnad på förskolan sen nån timme tillbaka och bebis ligger och sover i vagnen.

Nu ska jag försöka ta mig upp och städa lägenheten 😅 ligger liksom äggrester på golvet och massa annat jag inte ens vet vad det är.. Småbarnslivet haha.

Kollar på greys anatomy och jag gråter som vanligt! Den här serien alltså, jag blir alltid så känslig när jag ser den.

Likes

Comments

Det var ju inte Isaac jag menade i det förra inlägget, vissa verkade inte fatta det. Det var alltså en annan kille som jag har träffat men inte längre träffar, förstår ni?

Gårdagen gick åt till att vara ledsen faktiskt.. Men jag sa åt mig själv att jag får vara ledsen en dag, men sen får det faktiskt vara bra. Typiskt mig att falla för någon alldeles för fort. Nej, nu ska jag bara glömma och gå vidare🙏🏻

Grattis förresten alla pappor på farsdag! ❤️

Barnen sover äntligen och jag ska väl bara lägga mig ner i soffan och kolla på tv en stund.

Likes

Comments

Vet inte ens varför jag tänker skriva det här men jag behöver bara få skriva av mig.

Just nu känns det som att jag inte ens orkar lägga ner energi på killar längre.. Träffade en kille som jag tycker så himla mycket om och nu har det bara tagit slut. Så jobbigt när man lägger ner all sin energi på personen och lär känna personen och får så mycket känslor och sen tar det slut.

Jag vet inte, men allting med honom kändes så ansträngande hela tiden och vi fick liksom kämpa med allt. Mycket tjafs jämt men ändå tycker jag såå mycket om honom.

Klickar jämt så bra när vi är med varann och det kändes som vi alltid hade känt varann, behövde aldrig göra mig till eller så. Är nog därför jag varit helt såld på honom.

Vi båda har problem med oss själva och det är väl det som ställer till det ganska mycket.

Känner mig bara så ledsen. När man föreställer sig en framtid tillsammans och alla minnen som finns kvar nu och allt blir bara blä.

Jag är en sån person som alltid är ute efter ett förhållande och jag vet inte varför. Skulle så gärna bara vilja vara singel och skippa alla sånna problem, men det är inte jag.

Men det är som det är.. Så svårt att gå vidare när alla känslor fortfarande är så starka.

Önskar att allt var annorlunda och innerst inne hoppas jag fortfarande på att det kommer lösa sig mellan oss. Men ibland är det nog bara att försöka släppa taget och gå vidare, hur svårt det än är.

Likes

Comments

Att få Matheo till dagis och att lämna honom där har varit en kamp alltså.. Han vill aldrig dit och gråter hysteriskt när jag lämnar honom, men när jag inte är där har han hur kul som helst. Han behöver vara där och få leka av sig och lära sig massa som han gör där.

Eftersom det är så jobbigt för honom så blir det en inskolning till.. Så idag har jag spenderat dagen där med honom och såklart ville han inte gå ut och leka med dom andra barnen så vi lekte inne istället. Hur sjukt är det inte att det är snö redan? Barnen måste ha nya vinterkläder och skor och sånt, hinner inte med mig.

Jag tror inte att den här inskolningen kommer göra det bättre och att han kommer vilja gå dit nästa vecka heller men vi provar. Snart kommer ju båda barnen att få börja gå på deltid så det är bra att han får börja lite smått där ändå.

Jaja nu ska jag fortsätta jobba!

Likes

Comments