Blev hemma med Marcello igår för han var fortfarande lite krasslig så blev hemma från praktiken igår då. Kände mig full av energi idag på praktiken och kände mig gladare pga det. Så jobbigt men jag går jämt runt och är trött. Typ som att jag inte har sovit på hur länge som helst men det spelar ingen roll hur länge jag sover för jag är jättetrött ändå.. Direkt efter åkte jag till föris och hämtade barnen sen blev det middag och mys framför en film. Nu ligger dom båda och sover! Det är så skönt när dom somnar innan nio och nattningen typ tar 20 min istället för över 2 timmar som det har gjort ett tag nu. Nu blir det lite egentid och jag ska titta på outlander😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Första dagen på praktiken gick super! Himla ovant att vara på förskola när egentligen min enda erfarenhet av förskola är som förälder. Känner redan nu att jag kommer trivas så bra och att jag kommer utvecklas jättemycket under dem här veckorna. Inte bara som student utan min träning socialt.

Ja imorse gjorde det ont i mammahjärtat när jag fick väcka barnen och Matheo sa: släck lampan, jag är trött. Är så glad över att mamma ställer upp och hjälper mig med skjuts den här veckorna. Mår så dåligt över att jag inte har körkort än och inte kan vara självständig på det sättet. Men har som sagt tid på vc på onsdag så hoppas att jag kommer må bättre och kan ta tag i körkortet när jag får den hjälp jag behöver.

Fick tillbaka barnen igår också efter en helg hos I. Ni förstår nog inte hur tomt det var att inte ha några barn hemma när jag har haft dom nästan hela tiden själv. Dom hade bara varit borta en helg men jag märkte direkt hur många nya ord Marcello har lärt sig. Nu går han runt och säger okej hela tiden och svarar alltid med okej när man pratar med honom!
Nu ska jag gå och lägga mig och ladda upp inför en ny dag imorgon ❤️

Likes

Comments

Är så glad att för varje gång så bryr jag mig mindre, för varje gång blir jag mindre ledsen, för varje gång blir jag inte lika arg och för varje gång ser jag det mer positivt.
Jag stör mig inte på sånt längre för jag vet att jag har mitt och mitt liv har blivit enklare med all skit som jag har rensat ur mitt liv, den där negativa energin som bara slukade all lycka känns nästan borta.

Jag har äntligen börjat läka känner jag. Har äntligen avslutat det där kapitlet som gjorde så ont många gånger. Jag har börjat vara med människor som ger mig positiv energi för det är just det som behövs.

Jag har blivit starkare, så mycket starkare.

Brevet som jag väntat på så länge från vc kom igår och det blir ett nytt kapitel i mitt liv och jag känner verkligen att nu börjar det, nu kommer det faktiskt bli bra.

Nej nu ska jag fortsätta med min bilduppgift som jag har och förhoppningsvis bli klar så jag har hela helgen för mig själv, om det inte blir ändrade planer förstås.

Likes

Comments

Barnen är lämnade på förskolan sen ett tag tillbaka och jag tog ledigt från jobbet idag för att jag måste plugga. Pluggade hela natten och känner mig skitstressad och måste bli klar på söndag så är bara att kämpa på.

Sitter och funderar på hur folk prioriterar ibland.. För mig kommer alltid barnen först det finns inget annat som är viktigare. Man väljer vart man vill lägga sin tid och vad det är som är viktigt här i livet. Att säga att tiden inte finns när den egentligen finns utan man väljer bara att lägga tiden på annat är för mig sjukt konstigt. Jag kämpar med att försöka se bort, inte lägga mig i och bara göra det som jag kan göra. Har insett att tjafs och tjatande inte leder någonstans och jag väljer att lägga min energi där den borde vara istället och det är på barnen. Herregud vad dom har växt och blivit stora och förstår allt! Matheo kan komma med så fina ord när jag är ledsen och säga men det gör inget mamma, det är ingen fara. Älskade älskade ungar ❤️

Likes

Comments

Tänk att min minsta bebis blev två år igår! Det är helt sjukt vad tiden går fort fast det kändes som det var igår han kom.

Tänkte börja skriva här igen men får se hur länge jag tycker det är roligt. Det är mycket som händer just nu med skola och allt där i mellan.

Full fart från morgon till kväll. Imorse var jag och hälsade på min nya praktikplats. Har aldrig jobbat på förskola förut och nu ska jag praktisera i fem veckor. Det ska bli jätteroligt men samtidigt är jag lite orolig eftersom jag har barnen själv på heltid så det kommer bli ett pusslande för att hinna med allt.

Nu är jag på restaurangen och jobbar och sen ska jag hämta barnen.

Hoppas ni får en fin dag 🌸

Likes

Comments