Efter en lång bra provs jobbdag och med en jätteduktig min ängel Lea , trodde jag inte att jag skulle få jobbet så hade jag fel utan hon var jätte nöjd med mig, sedan jag sa ja utan att tveka eller om jag behövde tänka under helgen om jag ville ha jobbet!!!
Så redan på måndag börjar jag mitt nya jobb och lämnar skolan åt sidan ett bra tag.
Slutet av året 2016 blir ett jättebra avslut och nu längtar jag bara till 2017 så man får sätta igång att jobba och alla tävlings säsonger kommer igång också.
Ett långt bra samarbete med min nya chef Lina med ett fantastisk Hästjobb!!
Och får dela mitt liv vidare med en underbar sambo, den bästa hunden Lea och sen våra två katter Koda & Phoebe.
2017 välkommen!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter som jag känner just att det inte funkar i skolan längre, fungerar inte med lärarna eller rektorn så kommer jag hoppa av och börjar söka  jobb istället som idag att jag har varit på hästjobb interjuv. Det gick bra på interjuv och redan på torsdag ska jag prov jobba på gården och där efter får man se om man får jobbet eller inte men man får hålla tummarna. 

Medan sambon spelar med sina kolleger så skypar med världens bästa saknade vän som man inte har träffat på länge eftersom puckot valde att plugga vidare fast lägre upp så man aldrig får typ träffa honom längre .. men äntligen kan man skype med honom ❤  Love my true bestfriend ALOT 

snart blir det sängen efter den här långa dagen 

-tjena nixen- 

Likes

Comments

Känner verkligen att jag inte klarar av skolan just nu. Inte speciellt inför jullovet, kurser som ska vara klara inför jullovet och prov som ska hinnas med.. känner bara att ångesten kommer ikapp än..
Har redan 3 prov i F, på tisdag har vi ett prov i historia och sen imorgon på idrotts lektionen ska vi gå igenom kap 1+2 prov..
Här ligger man i sängen med en sovande sambo och mattes älsklings sovandes i säng medan själv ligger man vaken för att jag vill inte sova till nästa dag..
fan också..

Likes

Comments

Igår hade min sambo en överraskning åt mig, han gjorde mig nyfiken samt nervös när vi satt i bilen..
Han sa bara att vi skulle åka och kolla på några saker och att jag inte kommer bli ledsen eller besviken.
När vi kom fram trodde jag inte mina ögon när vi väl fick träffa dem
Vita herdevalpar:D först trodde jag att vi skulle bara kolla men icke jag fick en underbar valp som heter Azalea och är 9 veckor.
Först åkte vi till arken zoo för att handla en massa saker till henne och sen åkte vi förbi hans pappa så att han fick hälsa på henne.
Sen när vi kom hem blev allt nytt för henne , tog en stund innan hon vågade gå någonstans ifrån mig men sen så blev det full rulle på henne är hemma.
Spelar roll att det var min tidiga födelsedags present, det är min dröm att äga en hund men jag trodde aldrig att det skulle bli en sann dröm
Älskar min sambo över allt annat
❤️
Ännu kan jag inte tro att det är sant att jag äger henne men det får ett tag att smälta in!
Är så jävla över lycklig och tacksam!

Likes

Comments

Efter man har städat, fixat nytt vatten/mat, satt växter i akvarium på praktiken så tog jag upp en nio veckors kanin och myste på mitt bröst ett bra tag men började känna att det var något fel så efter lag jag tillbaka kaninen i buren var jag helt ill röd samt kändes konstigt i händerna.
Då sa Irene min handledare/chef att jag hade fått en allergisk chock på brösten och frågade även om jag hade svårt att andas men inte som jag kände av...
Där fick jag svar på frågan eftersom när jag har myst med sambos pappas hund och vår katter hemma var jag röd då också...
Jätte kul att man inte tål pälsdjur...

Likes

Comments

Igår provred en annan ny sadel, känns mycket bra, satt mycket bra och gled jätte litet.
träningen kändes kanonbra
mycket mjuk/lösjord i båda varven
galoppfattningarna sitter mycket bättre, för jag sitter mycket bättre nu och då blir fattningarna också bättre.
traven också jättefin, mjuk/lösjord och bar helt upp sig själv med lång tygeln.

-tjena nixen-

Likes

Comments

igår när jag tränade för Sofia gick ass bra förutom fick ta bort sadeln på grund av att den glider framåt hela tiden och det hatar hon + mycket brunstig.. skicka upp min rumpan i luften mycket i galoppen..

aldrig har jag fått en sån fin, avslappnad, positiv, framåt, lös och bar upp sig helt själv häst, helt låg form och gick på långa tyglar i trav.
till nästa veckas träning blir det att träna ryggningar, mer öppen & stäning.
-tjena nixen-

Likes

Comments

man har haft dåliga eller bra dagar i livet
sur, arg, ilsken
ledsen, deppig, orklös
glad och lycklig
det har vi alla en så dag och inte bara en utan vi alla människor.
ibland vill vara när man mår piss, ledsen och bara försvinna helt.
ibland när man arg eller ilsken vill man bra skrika och kanske ha sönder nåt för att få ut ilskan
ibland mår man så himla bra, är glad och skrattar så man bara ler hela tiden
Alla finns för varandra, bryr man sin om än mycket, visst många kanske har svårt att visa de men innerst inne vet man att dem bryr sig.
tänk på att vi alla är bara människor som kan göra fel ibland men vad gör de, vi är inte bättre om man skulle blir sur/irriterad/arg på personen bara för man gör fel nån gång
hjälp varandra istället och försök lös situationen tillsammans!

Likes

Comments

mycket bra på praktiken Norrtälje Zoo hos Irene, göra det vanliga som jag gör varje gång men nu fick jag sätta ihop hamsterburar, packa upp varor och kela samt motionera två systrarhamstrar.:)
hem och käkar lite innan det blir stallet med Rebecka & på  listan står det promenad med ponnyernas i det härliga vädret!
- tjena nixen-

Likes

Comments

Vilken dag man har haft, först har man varit på malsta bilskrot för att hitta ny stol och armstöd till bilen hade sån tur.
Åkte hem för att byta stol och sätta fast armstödet, städa lägenhet, handla men blev att hämta upp natta och Wille så vi kunde åka till Coop för att handla upp de sista till maten.
Taco-kväll stod på listan, mycket roligt innan middag och efter maten!
Musik, gitarr spelande, lite tecknade innan filmkväll.
Hunnit se "snake on the plan och nu American pie!
Filmkvällen fortsätter!!
-tjena nixen-

Likes

Comments