Dag 25

Boohoo

Jeg har kigget i mit klædeskab, og jeg har fandt ud af jeg har virkelig ikke nok hverdags tøj, slet ikke nok trøjer. Så jeg har kigget på disse., og de er mine favoritter. De er alle under 150 kr. Faktisk er alt tøjet under 100 grupper, bortset fra den lyserøde trøje. De er alle fra Boohoo, and i'm in love. SO in love.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Day 24

Så fredags startede jeg dagen, med at møde min studiegruppe, vi havde et lille interview, og noget arbejds der skulle laves. og derefter var jeg nede og få noget mad, og bubbletea. Jeg har helt klart en ny favorite nu. En med Vanilia smag, (plejer normalt altid at vælge den med jordbær smag, og med mælk) og fik det med en veninde, og så var vi forbi på en lille hyggelig cafe, og spise.

Fredags, var fyldt med masser af SOL! Mon det snart betyder at det snart er sommer? Selvom der selvfølgeligt stadige en masser af sne, rundt omkring.

Min mor fik også sin ny bil i fredags, hvilket var noget af en oplevelse.

Likes

Comments

Day 21

Så i dette år, vil jeg gerne fokusere på at ændre min dårlig vaner. Defor har jeg fundet disse 2 bøger som jeg håber på at få læst, de kan alle købes på saxo,

Den ene hedder "The Four Agreements: A Pratical Guid to Personal Freedom" - denne kan fåes på dansk, hvor den hedder "De fire leveregler" af Don Miguel Ruiz. Denne bog handler om at man skal ændre sit liv, så man får mere af "Frihed", Ægte lykke og kærlighed. de fire leveregler er være upåklagelig med dit ord ("Be imppecable with your word") , Tage intet personeligt ("Dont take anything personally"). Ikke lave godtgørelse (Dont make assumption.) Altid gøre dit bedst(Always do your best. )

Den anden hedder "You are a Badass": How to stop doubting your greatness and start living an awesome life" af Jen Sincero. Den handler om at finde ud af hvorfor du er som du er, hvordan du kan elske det som du ikke kan ændre, og hvordan du kan ændre det som du ikke elsker, og hvordan man kan bruge "The Force" til at spark røv. Den er god til at identificere ændre og sabotering overbevisninger osv.

Likes

Comments

Dag 20

Mandag kan være en svært dag, så derfor har jeg nogle sange, som altid hjælper mig med motivation når jeg føler at jeg ikke gider. Sange som får mig til at føle som boss, som kan gøre alt. Nedunder kommer 3 sange som får mig i det humør.

Flawless Remix - Beyonce & Nicki Minaj

Jeg elsker denne sang fordi:

  • Well, it BEYONCE. (Har endnu ikke fundet en sang fra hende som jeg ikke kan lide.)
  • Den giver mig altid følelsen af jeg er "Flawless", at jeg kan gøre hvad jeg ønsker.
  • Den giver mig positiv energi, og får mig virkelig til at føle mig smuk. Fordi den fokusere på at man ser godt uanset hvad." You wake up, flawless.

"But tell 'em winning is my motherfuckin' protocol, '

Cause I score before I ever throw the ball"

Feeling My Self - Nicki Minaj & Beyonce

Jeg elsker denne sang fordi:

  • Denne sang fokusere en del på "føle" sig selv, så elsker det med at man skal elske sig selv.
  • Det med at den ikke nævner størrelser eller make up, men at hun bare føler sig selv.
  • Beyonce siger på et tidspunkt "Male or Female, it make no difference, I Stop the world" - Elsker at den fokusere på kvinder kan overtage verden.

"I stopped the world

Male or female, it make no difference

I stop the world, world stop...

Carry on"

Croooked Smile - J.Cole

Jeg elsker denne sang fordi:

  • Den fokusere på at uperfekt er perfekt, fordi han siger at man er perfekt som man er.
  • Elsker hvordan han siger at "Elske dig selv, ellers ville ingen."
  • Elsker at det er en MAN som synger om disse ting.

"And baby girl you're a star, don't let 'em tell you you're not"

Likes

Comments

Day 19

Min Baby'sis havde fødselsdag, og hun ønskede ikke at lave noget stort, så vi blev bare hjemme. Vores Onkel & Tante kom forbi, med gaver til hende, og så sad vi spiste kage. Jeg fik bestilte noget sushi, som vi kunne nyde. Det var en meget stille og roligt søndag.

Jeg havde oprindelig tænkte mig at givet hende billetter til chokolade festival, fordi hun elsker chokolade, men hvem gøre ikke det? men desværre har hun en del travlt, og desværre ikke kan deltage til det, så har ændret hendes gave, og har givet hende et årskort til Tivoli, fordi hun har snakket om det i lang tid, og så tænkte jeg på at jeg sikkert kunne overtale hende til at tage på nogle fredags-aften til sommeren. Så det er lidt af en win-win situation.

Likes

Comments

Day 18

Lørdag blev brugt med min veninde & min Twins. Vi var ude og købe slik, fordi vi skulle i Big Bio, og se Fifty Shade Darker. Elsker den biograf, fordi uanset HVOR man sidder, så sidder man perfekt, det har ingen betydning om man sidder helt foran eller helt bagved. Stolene er fantastisk at sidde på, og jeg elsker at man kan ligge den ned, det giver det helle et meget mere hyggeligt stemning.

Efter filmen, så gik vi over og fik noget at spise på Dalle Valle, og for at snakke om filmen, og hvordan den var i forhold bogen. Det var rigtigt hyggeligt, og vi sluttet dagen af med nogen ice-latte

Er det muligt at Mr. Grey er blevet MEGET mere lækkert siden sidst? Because DAMM!

Filmen Fifty Shades Darker, var faktisk meget god. VI så 1'erne da den kom ud, og det var på valentine, og vi har alle tre læst bøgerne, så det er super hyggeligt at man kan snakke om det bagefter. I forhold til 1'erne, så var 2'erne MEGET bedre. Den var også meget mere sjovere, og ikke så alvorligt som 1'erne, og der var også en del mere aktion, i den denne gang end ved 1'erne. Så glæder mig til 3'erne, som kommer ud til valentine næste år. Fordi jeg havde ikke regnet med at denne ville være så god som den var, fordi 1'erne skuffet mig en DEL. Den var jeg virkelig ikke så glad for, der havde jeg forventede en del mere, så er glad for at denne er bedre, selvom om jeg synes den mangler nogle informationer som jeg ville ønske at de havde sat ind.

Likes

Comments

Day 17

Var i rigtig trist humør i fredags, så bestemte mig for en rigtig stille dag, hvor jeg bare var hjemme og se nogle serie, og spise noget IS. Her er nogle søde gif af hvis der er nogle af jer som har det på sammen måde, og har brug for et smil.

Søde gif med søde dyr er en af de ting som kan få mig i meget bedre humør. Plus det kan aldrig skade at se på dyr, der er så sød.

Likes

Comments

Day 16

Denne uge har været en del hårdt for mig, jeg har været en del stresset. En af de ting som jeg plejede at gøre det var at lukke mig ind i min verden. Det hjælper ALDRIG, fordi at så er jeg bare så meget mere i mit eget hoved, og stresser endnu mere, hvis gøre mig trist og deprimeret.

Nu så har jeg lært at dele det med mine familie eller venner. De fleste bor lang væk, og har derfor ikke muligheden for at tage forbi hos dem eller bare mødes, så vi er blevet bedre til at have telefon-date. VI er omkring 3 til 4, og så sætter vi kryds i kalender, og vi laver alle en kop tea, og sætter os på messenge og snakker, og det er normalt om alt fra himmel til jord.

Jeg kan virkelig ikke fortælle hvor meget sådan en samtale kan gøre for mig, og hvor meget bedre jeg får det efter sådan en samtale. Jeg får altid mere energi af det, og min motivation stigere. Jeg følger mig altid mere klar i hoved, og mere lettet.

Det var præcise, det jeg havde brug for, efter den uge jeg har haft. 

Likes

Comments

Day 15

Da jeg startede denne udfordring, så tænkte jeg nej, mest fordi at jeg frygtede at jeg ville være dårligt at blogge, når jeg startede på studiet igen. Jeg har nu været 2-3 dag bagud, fordi jeg er startede på studiet igen.

Jeg har en del forlæsning i denne uge, og en sygeksame i næste uge, som jeg har valgt at fokusere på, og det er helt iorden (Siger jeg til mig selv). Jeg er bare den bedste til at stress en del, og har ikke haft overskud til at tage mig sammen til at gøre det hele. Jeg er stadige ved at finde et system/rutine der virker for mig når det gælder blogning, jeg er god til at planlægge forud, men så bliver jeg bare lidt lost, da jeg ønsker at inkludere mere af min hverdag i det, og det føler jeg ikke helt at jeg kan på den måde jeg har stille det op endnu.

MEN dette er læringsprocess, jeg lærer stadige, og jeg prøver stadig, og jeg vidste at dette ville blive en udfordring, fordi at jeg normal ikke blogger når jeg studere. Hele denne challenge er læringsprocess. Jeg ønsker heller ikke at skrive et indlæg, fordi at jeg skal, men jeg ønsker at hver indlæg jeg indsætter, det er et indlæg jeg brænder for, og som jeg faktisk er glad for at jeg skrev, og ikke en som jeg bare skulle skrive, fordi ellers ville jeg miste en dag.

Jeg lærer stadige, og det er en af de få ting som jeg langsom er ved at falde for ved denne udfordring. Jeg er hellere ikke så stresset som jeg var i starten af denne uge, så det er fantastisk.

Likes

Comments

Day 14

Jeg plejer at ELSKE, VALENTINSDAG. Virkelig elske valentinsdag. Jeg har aldrig haft en kæreste, har bare altid brug valentinsdag med mine piger, eller familie. Jeg har altid synes det er fantastisk dag at bruge på dem som man elsker, og vise at man elsker den. Den er dag hvor man har mulighed for gøre noget ekstra for dem man elsker.

Jeg plejer at gøre noget ekstra på denne dag, ved enten at tage ud og spise eller købe noget ekstra til mig.

Men i år, har jeg bare ikke rigtig været humøret til det. Jeg har haft en rigtig "bla" følelse i forhold til det, havde ikke rigtig lyst til at være sammen med folk, eller gøre noget, jeg havde bare lyst til at være alene. Jeg var i starten, virkelig vred på mig selv, fordi at jeg plejer at elske denne dag, men kunne bare ikke få denne følelse frem, og vidste bare ikke helt hvorfor. Jeg bestemte mig for at det er iorden ikke altid at elske alle "mærke" dag, Det er i orden at bare være i skod humør, og bare være alene.

Senere på dagen, så blev jeg faktisk i bedre humør. Det var som om at, så snart jeg gav mig selv lov til at være vred, sur, eller trist, så forsvande en stor sten fra mit bryst.

Jeg gik ud og købte noget sødt til mig selv. Pizza & Is. Tog hjem og sad og studeret lidt, og så en film. Det endte faktisk med at blive en god dag, meget afslappende, og stille & roligt..

Likes

Comments