Jeg skammer mig.

Jeg sidder på en cafe mens jeg skriver dette, og igang med at læse op til en re-eksame som jeg har i løbet af denne uge. Normalt ville jeg ikke dele dette, da jeg ser det som en svaghed, fordi jeg hader at dele informationer om mine eksamener, resultater, eller karakter, jeg har altid hadet det.

Jeg føler tit at når ens studiekammerat, klassekammeret, eller andre har spurgt om ens karakter, så har det aldrig været fordi at de ønsker at vide hvordan det er gået, nej det er fordi de ønsker at sammenligne det med det resultat som de har fået, lidt for at bedømme om man har fået en bedre eller en værre karakter end dem.

Det er også derfor jeg hellere ikke har delt om mine tidligere eksame-resultat, eller skriver meget herinde i den periode, fordi at jeg synes det er en lidt personligt ting. Det handler jo alligevel om bare et tal, og det er bare et tal, intet andet, men det bliver gjordt til så meget mere end hvad det er.

Jeg er ordblind, så jeg har endnu en "svaghed", endnu en ting som kan trække ned på mine karakter, og endnu en god grund til at ikke vil råbe høj, når folk spørger.

MEN MEN MEN, nu er jeg endelig begyndte at få flotte karakter, og jeg har alligevel stadige den sammen holdning. (Finder det også lidt underligt at det er første er på universitet at jeg begynder at få så flotte karakter, klager dog ikke.) En del af mig er rigtig stolt, fordi at jeg endelig er god til noget, men den del af mig bliver også rigtig frustreret, og sur når jeg så dumper i et fag, og jeg skal op til re-eksamen. Jeg bliver ved med at tænke at jeg kan godt, hvorfor er det så jeg dumper? den ene tanke "Hvorfor dumper jeg?" Er med til at lad alt tvivle komme, den åbner døre til

 • "Det er fordi de andre er klogere end dig!"
 • "Hvem vil være i gruppe med dig, når de finder ud af hvor dum du er?"
 • "Du kan jo hellere ikke stave det er sikkert derfor! "
 • "Hvorfor er du overhoved på denne uddannelse? Du er jo ikke på niveau med alle andre, hvem prøver du at narre?"
 • "Bare opgive, du har prøvet at overbevise alle at du høre til her, og det gøre du åbentbare ikke. "
 • Denne re-eksame er mit sidste forsøg, og jeg er så træt af en denne eksame

Det er altid lettere at tvivle på mig selv end det er at tror på at jeg er god til noget. Jeg er heldigvis blevet bedre til at finde en vej ud, af min tvivle, og jeg er blevet meget bedre til at finde motivation frem igen, når jeg føler mig lost. Håber denne gang bliver bedre end før.

" “I dont think you have to change your life to be confidence, i think you have to be confidence to change your life.”"

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg har altid elsket at skrive, selvom jeg muligvis ikke har været så god til at stave. Det har dog aldrig stoppet mig, fordi lige så straks jeg begynder at skrive noget, så kommer resten naturligt, som om det er en naturligt delt af mig, som bare venter på at blive hørt.

Derfor jeg bestemte for at lave en blog, dette var ikke mit første valg, jeg har altid haft en blog, det har bare været annonymet, og det er altid lettere at sige sin meningen, når ingen ved hvem man er. Jeg tænkte at jeg ville starte på en frisk med denne blog.

Problemet med denne blog, har dog været, at jeg kan aldrig bestemme mig for hvor meget jeg skal dele ud. Hvor meget informationer er for meget at dele med fremmed? og hvor meget er ikke nok?

Hvordan kan man dele uden at man udstiller sig selv? Frygten har helt klar været det som har holdt mig tilbage.

 • Frygten for at blive dømt.
 • Frygten for ikke at blive til noget.
 • Frygten for at dele for meget,.
 • Frygten for ikke at dele nok.
 • Frygten for være som alle andre blogger.
 • Frygten for ikke at være som alle andre blogger.

Jeg har snart haft min blog i et år, og jeg mangler stadige at finde min stemme, men for at være ærligt, så har jeg hellere ikke prøvet, fordi min frygt har holdt mig tilbage. Jeg har skrevet blogindlæg, som jeg tror folk vil kunne lide at læse, og nogle af dem har jeg faktisk elsket, men de fleste har jeg lavet med et formål om hvad folk ønsker at høre, og ikke hvad jeg ønsker at fortælle.

Jeg har tænkte mig at ændre mig, jeg har tænkte mig at være mere ærligt, og prøve mig frem. Fordi det eneste man kan efter at have begår en fejl, er at lærer af den, og gøre det bedre.

Så jeg håber i vil kun lide at høre hvad jeg har at fortælle, og jeg håber at jeg vil være lidt mere modigt og dele det med jer.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it. The brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear."

Likes

Comments

Ebay Wants

E-bay cover for Samsung s6 edge, de er alle under 50 kr. De er alle nogle cover som jeg har kigget på, jeg synes at cover kan gøre meget for ens mobil, og en lille ting som kan gøre ens lille hverdag, mindre kedeligt, og lidt mere fancy.

"Life isn't perfect but your outfit can be"

Likes

Comments

Kalyn Nicholson

Denne mandags motivation er Kalyn Nicholson. Hun er vegan, og en youtuber, og har lige lavet en tøjlinje, og kommer til at udgive en bog i denne måned, og er igang med en anden bog, hun har en blog.

Grunden til at jeg elsker hende er:  

 1. Fordi hun er en af de få youtuber hvor jeg ser ALLE hendes video, og det er ALLE jeg mener. 
 2. Jeg elsker at følge med i hendes liv, og det er ligemeget om hun er ude og rejse, eller er hjemme, eller om det er om fashion, bøger, musik, eller bare almindelig vlog. Hun laver altid noget nyt. 
 3. Hun er ikke bange for at vise den sårbare side af hende, fordi hun snakker om at hun har haft angst, og depression, og hvor svært det var for hende, og hun giver hele tiden råd til hvordan man forbedre sit liv, hvis man mangler motivation, eller har dårligt vaner, eller ønsker at være sundere. 
 4. Hun er en af de youtuber, hvor når hun snakker, så føler jeg at hun snakker med en veninder.
 5. Jeg elsker hendes stil, og det er både hendes tøjstil, og hendes stil i hendes lejlighed.
 6. Så har hun den sødeste lille hund. 

Vil helt klar anbefalde at i ser hendes  youtube, i vil elske den. ​

Likes

Comments

Favorite Buys

Favorite køb, er boyfriends-jeans, og min ny jakke.. De er nu min to favorite ting i mit skab, jeg elsker alt ved dem. Min jakke ser så godt ud, og jeg er virkelig forelsket, og min bukser sidder fantastisk. på mig.

Likes

Comments

Onsdags Obessions

Jeg har altid været en smule forelsket i boyfriends jeans. Jeg elsker måden at de sidder på. Så i derfor er de "onsdags obessions", og hvem elsker ikke jeans der sidder godt på en? Jeg har ikke altid turde at købe dem, fordi at jeg har min sygdom, så jeg har mange ar på mine ben, og derfor har jeg været lidt usikkert, i forhold til at turde at have dem på, da de viser en del hud. Men endelig har jeg nogle, og jeg ELSKER dem, og jeg er ikke bange for at vise dem frem, hverken dem eller mine ar.

​"An easy life is a boring life

Likes

Comments

Favorite Movie
Wonderwoman

I denne måned har jeg været i biograf med Gloire & Collia og jeg har var inden og se "Wonder woman". Jeg elsker den, det er virkelig en god aktion film, og den er meget "Empowering", man får sådan en vibe at man kan gøre alt, efter at have se den. Vil helt klar anbefalde den.

Favorite Drinks
White Russian

I denne måned, så synes jeg helt klar at min gå-til-drink har været "White-russian", Jeg var til Speed-dating, og den hjalp mig ihvertfald, en god samtale-emne at starte med, når man skal date 18 fyre den sammen dag, og den hjalp ihverfald på nerverne, og elsker den.

Favorite Hverdagsting
Girls time

Hverdags ting, i denne måned, har været små ting, som at tage i biograf med mine søskende, at gå udenfor og nye noget is med nogle veninder og bare snakke og grine, eller smutte forbi og købe en booble-tea på vej hjem, det gøre mig altid glad.

Favorite Dessert
Desserthuset

​I denne måned, bestemte min veninder og jeg os for at prøve noget nyt. Så vi fik prøvet "Desserthuset" ved istegade. Jeg er forelsket i det sted, det smager så godt, Den bliver kaldt "Freak bomb", en milkshake med chokolade mouse, det smager fantastisk. De havde også nogle cheesecake, som vi fik prøvet, så kan varmt anbefalde oreo-cheesecake, og deres "freakbomb".  Helt klar en af mine favorite steder for nu af. 

Favorite køb
Boyfriends Jean

Jeg kan virkelig ikke forklar, hvor længe jeg har ville have boyfriends, jeg har ledt og ledt. Jeg har set dem på "instragram", "weheart", "pintress", og har ledt efter dem i jeg ved ikke hvor lang tid. Jeg kan endelig sige at jeg har fundet et par som jeg elsker!! :Jeg er lille på grund af min sygdom, og derfor har det jeg har haft problemer med at finde nogle passer mig i længden, og i det hele taget ikke får mig til at følge som om at buskerne har mig på, og ikke omvendt. Well Jeg har et par nu, og I AM IN LOVE!!

"There is a lot beauty in ordinær thing"

Likes

Comments

Home

Jeg vil gerne have en ny seng, og jeg har kigget på "WeHeart" for at få inspiration. Dette er nogle af de billeder som er nogle af mine favorite.

"Home is where the heart is."

Likes

Comments

Sushi & Girls

En tøsetur med en veninde, som vi ikke havde snakket med i lang tid, og så ville jeg gerne prøve et nyt sted, så vi tog til et nyt sted "Katsura", med "All you can eat". Jeg elsker det, det er helt klart blevet en af mit favorite sushi sted.

Wonderwomen her we come

Jeg var i biograf med mine søskende og se "Wonderwoman", og jeg elsker det. Det var dog akavet, fordi vi var lidt forsinket, fordi vi brugt masser af tid på at købe slik..

Shopping & Sushi

Jeg var ude og shoppe med min bedste veninde, og min søster. Jeg fandt det som jeg altid har ledt efter, "Boyfriends Jeans", og I'm in love. Jeg fandt også en fantastisk jakke, som jeg er forelsket i.

Vi shoppet, og derefter spiste vi lidt sushi, på vore favorite sted, og derefter fik noget kaffe, og gik ud for nyde vejret, og vi slutte dagen af med lidt drinks med mine veninde, hendes kæreste, en veninde, og min søs.

Tapas &  Cocktails 

Min veninde, og søs og jeg ville prøve noget nyt, så vi fik prøvet noget tapas, og derefter tog vi i byen, og fik prøvet nogle cocktails.

"A sweet friendship refresh the soul"

Likes

Comments

Onsdags obession, Pink with a touch a dust. 

På det seneste er jeg blevet rimelig glad for farven pink, og ikke bare skrigende pink, men også "dust" pink, som jeg også kalder det. I ved den form for pink, hvor man er kan se en lille hint af det.

Så denne onsdags obession er pink. Som barn, så hadet jeg pink. Jeg hadet at ALT ved det, farven, og jeg forbandet* det med piger, og jeg synes det virket svagt, fordi INGEN drenge, på den alder, kunne lide farven pink, men alle kunne lide farven blå, og ingen forbandt blå med svag. Så som barn, hadet jeg den farve. Men som voksne, så elsker jeg den, jeg elsker alt det ved, og jeg synes på ingen måde at det symbolisere svag, eller andet negativ ord.

Jeg synes den er feminem, den er stærkt, den er sexet, og luksus. Jeg synes det er en kunst at have få elementer i ens liv som er lyserøde, og stadige have et elegant, og voksne syn, uden det bliver for lyserøde, eller for meget.

Love your self, and spread love. 

Likes

Comments