Kalyn Nicholson

Denne mandags motivation er Kalyn Nicholson. Hun er vegan, og en youtuber, og har lige lavet en tøjlinje, og kommer til at udgive en bog i denne måned, og er igang med en anden bog, hun har en blog.

Grunden til at jeg elsker hende er:  

 1. Fordi hun er en af de få youtuber hvor jeg ser ALLE hendes video, og det er ALLE jeg mener. 
 2. Jeg elsker at følge med i hendes liv, og det er ligemeget om hun er ude og rejse, eller er hjemme, eller om det er om fashion, bøger, musik, eller bare almindelig vlog. Hun laver altid noget nyt. 
 3. Hun er ikke bange for at vise den sårbare side af hende, fordi hun snakker om at hun har haft angst, og depression, og hvor svært det var for hende, og hun giver hele tiden råd til hvordan man forbedre sit liv, hvis man mangler motivation, eller har dårligt vaner, eller ønsker at være sundere. 
 4. Hun er en af de youtuber, hvor når hun snakker, så føler jeg at hun snakker med en veninder.
 5. Jeg elsker hendes stil, og det er både hendes tøjstil, og hendes stil i hendes lejlighed.
 6. Så har hun den sødeste lille hund. 

Vil helt klar anbefalde at i ser hendes  youtube, i vil elske den. ​

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Favorite Buys

Favorite køb, er boyfriends-jeans, og min ny jakke.. De er nu min to favorite ting i mit skab, jeg elsker alt ved dem. Min jakke ser så godt ud, og jeg er virkelig forelsket, og min bukser sidder fantastisk. på mig.

Likes

Comments

Onsdags Obessions

Jeg har altid været en smule forelsket i boyfriends jeans. Jeg elsker måden at de sidder på. Så i derfor er de "onsdags obessions", og hvem elsker ikke jeans der sidder godt på en? Jeg har ikke altid turde at købe dem, fordi at jeg har min sygdom, så jeg har mange ar på mine ben, og derfor har jeg været lidt usikkert, i forhold til at turde at have dem på, da de viser en del hud. Men endelig har jeg nogle, og jeg ELSKER dem, og jeg er ikke bange for at vise dem frem, hverken dem eller mine ar.

​"An easy life is a boring life

Likes

Comments

Favorite Movie
Wonderwoman

I denne måned har jeg været i biograf med Gloire & Collia og jeg har var inden og se "Wonder woman". Jeg elsker den, det er virkelig en god aktion film, og den er meget "Empowering", man får sådan en vibe at man kan gøre alt, efter at have se den. Vil helt klar anbefalde den.

Favorite Drinks
White Russian

I denne måned, så synes jeg helt klar at min gå-til-drink har været "White-russian", Jeg var til Speed-dating, og den hjalp mig ihvertfald, en god samtale-emne at starte med, når man skal date 18 fyre den sammen dag, og den hjalp ihverfald på nerverne, og elsker den.

Favorite Hverdagsting
Girls time

Hverdags ting, i denne måned, har været små ting, som at tage i biograf med mine søskende, at gå udenfor og nye noget is med nogle veninder og bare snakke og grine, eller smutte forbi og købe en booble-tea på vej hjem, det gøre mig altid glad.

Favorite Dessert
Desserthuset

​I denne måned, bestemte min veninder og jeg os for at prøve noget nyt. Så vi fik prøvet "Desserthuset" ved istegade. Jeg er forelsket i det sted, det smager så godt, Den bliver kaldt "Freak bomb", en milkshake med chokolade mouse, det smager fantastisk. De havde også nogle cheesecake, som vi fik prøvet, så kan varmt anbefalde oreo-cheesecake, og deres "freakbomb".  Helt klar en af mine favorite steder for nu af. 

Favorite køb
Boyfriends Jean

Jeg kan virkelig ikke forklar, hvor længe jeg har ville have boyfriends, jeg har ledt og ledt. Jeg har set dem på "instragram", "weheart", "pintress", og har ledt efter dem i jeg ved ikke hvor lang tid. Jeg kan endelig sige at jeg har fundet et par som jeg elsker!! :Jeg er lille på grund af min sygdom, og derfor har det jeg har haft problemer med at finde nogle passer mig i længden, og i det hele taget ikke får mig til at følge som om at buskerne har mig på, og ikke omvendt. Well Jeg har et par nu, og I AM IN LOVE!!

"There is a lot beauty in ordinær thing"

Likes

Comments

Home

Jeg vil gerne have en ny seng, og jeg har kigget på "WeHeart" for at få inspiration. Dette er nogle af de billeder som er nogle af mine favorite.

"Home is where the heart is."

Likes

Comments

Sushi & Girls

En tøsetur med en veninde, som vi ikke havde snakket med i lang tid, og så ville jeg gerne prøve et nyt sted, så vi tog til et nyt sted "Katsura", med "All you can eat". Jeg elsker det, det er helt klart blevet en af mit favorite sushi sted.

Wonderwomen her we come

Jeg var i biograf med mine søskende og se "Wonderwoman", og jeg elsker det. Det var dog akavet, fordi vi var lidt forsinket, fordi vi brugt masser af tid på at købe slik..

Shopping & Sushi

Jeg var ude og shoppe med min bedste veninde, og min søster. Jeg fandt det som jeg altid har ledt efter, "Boyfriends Jeans", og I'm in love. Jeg fandt også en fantastisk jakke, som jeg er forelsket i.

Vi shoppet, og derefter spiste vi lidt sushi, på vore favorite sted, og derefter fik noget kaffe, og gik ud for nyde vejret, og vi slutte dagen af med lidt drinks med mine veninde, hendes kæreste, en veninde, og min søs.

Tapas &  Cocktails 

Min veninde, og søs og jeg ville prøve noget nyt, så vi fik prøvet noget tapas, og derefter tog vi i byen, og fik prøvet nogle cocktails.

"A sweet friendship refresh the soul"

Likes

Comments

Onsdags obession, Pink with a touch a dust. 

På det seneste er jeg blevet rimelig glad for farven pink, og ikke bare skrigende pink, men også "dust" pink, som jeg også kalder det. I ved den form for pink, hvor man er kan se en lille hint af det.

Så denne onsdags obession er pink. Som barn, så hadet jeg pink. Jeg hadet at ALT ved det, farven, og jeg forbandet* det med piger, og jeg synes det virket svagt, fordi INGEN drenge, på den alder, kunne lide farven pink, men alle kunne lide farven blå, og ingen forbandt blå med svag. Så som barn, hadet jeg den farve. Men som voksne, så elsker jeg den, jeg elsker alt det ved, og jeg synes på ingen måde at det symbolisere svag, eller andet negativ ord.

Jeg synes den er feminem, den er stærkt, den er sexet, og luksus. Jeg synes det er en kunst at have få elementer i ens liv som er lyserøde, og stadige have et elegant, og voksne syn, uden det bliver for lyserøde, eller for meget.

Love your self, and spread love. 

Likes

Comments

Rainy days

De seneste dag, så har det været en del regn, og der har været en af de kedelig. Så jeg synes at dette blog-indlæg er passende. Fordi jeg ELSKER regn, og en dag, hvor man bare kan sidde og slap af og nyde selskabet med dem omkring en, eller alene.

Jeg elsker at lave en kop tea, og slap af med en lang varm bad. Jeg elsker at finde en bog, og læse den, eller finde serie, og nyde den. Finde din dyne, eller et tæppe og nyde dagen i sofa'en eller i sengen.

Nyde denne tid, og forkælde dig selv, med neglelak, eller ansigtsmask. Denne tid handler om at få dig til at slappe af, så hvis det kræver højt musik, gøre det.

Do YOU boo, DO YOU!

Likes

Comments

The small thing in the world

Disse to tumblr quote, har været mine ynglings i lang tid nu. Fordi at de mener en om at de mindste ting kan have en stor forskel på ens liv. Så tænkte at jeg ville dele dem med jer.

Likes

Comments

Favorite serie
Skam

En af de serier som jeg har været besat af har været SKAM. Jeg elsker den serie, og jeg kan huske første gang jeg fandt, så var den stadige meget ny, og sæson 1 og sæson 2 var lige kommet ud, og jeg var hooket. Sidste sæson kom ud i denne måned, og det har været trist, fordi jeg ville ønske at der havde været flere sæson. Men har hørt at de arbejder på amerikansk version af skam, så det kan være at det alligevel ikke er det sidste man har set til det.

Pretty Little Liars

Det sidste sæson af Pretty Little Liars var i denne måned. Jeg har fulgt med i den serie i snart 7 år, og har virkelig elsket den. Synes det er er trist at den slutter men jeg er glad for den slutning som den har fået.

Favorite Musik
Månedens Sunde Vane
Vand & Plant Nanny

En af vane som jeg har tilføje i Juni måned, det er at drikke mere vand. Jeg har læst at det skulle være sundt, og det er lykkes mig. I starten brugte jeg en app, til at hjælpe mig med at huske. App'en hedder "Plant Nanny", og den hjalp mig meget i starten, man skriver sin vægt, og sin højde, (og man kan også lad være med at tilføjer den information og bare vælge hvor meget vand man ønsker at drikke i løbet af dagen.) Derefter beregner den hvor meget vand man burde drikke, og så deler den det op i hvornår man skal drikke, via en lille plante hvor man skal vande plante hvergang man drikker, og hvis man ikke drikker nok vand, så visner planten, og til sidste dør den.

Men det kommer nu mere naturligt, at drikke en glas når jeg står op, og et før mad, og g flere glas i løbet af dagen, og så før jeg går i seng.

Fordele ved at drikke mere vand:

 1. Det hjælper med at tabe vægt.
 2. Du får en sundere hud.
 3. Dit hår føles bedre.
 4. Du får et sundere hjerte
 5. Du får mere energi
 6. Undgår forkølelse (Styrer dit immunforsvar)
 7. Forhindre nyreproblemer
 8. Det hjælper imod hovedpine
 9. Det gøre dig mindre oppustet.


Likes

Comments