"If i told you that a flower bloomed in a dark room would you trust it?"

Mine ar

Jeg var til en fødselsdagsfest i lørdags, med en sort kjole og knæstrømper på, og pludselig så kigger pigen jeg snakker med på min ben og siger “Ej! hvad er der sket med dine ben.” Jeg smiler og siger "Jeg har knogleskørhed og har fået operationer og dette gøre at jeg har 4 til 5 store ar på mine ben.” Jeg har ikke altid haft såden en positiv reaktion for når folk spurgte ind til min sygdom, jeg har før prøvet at skjule dem så meget.

Jeg har altid haft dem, men jeg har ikke altid elsket dem. Som barn ønsket jeg at jeg bare kunne være som alle de andre børn, at jeg kunne hoppe, lege uden at bekymre mig om at skulle “gå i stykker”. Jeg hade dem (mine ar) på det tidspunkte. De symboliseret alt det som jeg IKKE kunne få. De var bevise på at jeg aldrig kunne få et “normal” liv. Som “Voksne” (selvom om jeg faktisk ikke følger mig så voksne.) Så er jeg stolt af dem, jeg skammer mig ikke længere over dem. De symbolisere ikke længere alt det som jeg ikke kan, MEN de symbolisere alt det som jeg KAN! Jeg havde aldrig som barn troede at jeg ville kunne få lov til at gå rundt, eller til min skole. Jeg havde aldrig som barn troede at jeg vil kom ud af den kørestole. Så når jeg ser dem, så ser jeg dem ikke længere som en negativ ting, men mere som en positiv ting, for alle de ting jeg har været igennem. Alle mine operationer, genoptræning, hospital besøg, blodprøver, scanninger. Jeg er stolt, og jeg ikke længere bange for at vise dem frem.


Vi ses til næste gang

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

“She is hard to get. That’s what makes her hard to forget."

Jeg skal til min kusines bryllup i næste uge, og derfor bestemte min bedste veninde og jeg at tage ud og shoppe i fredags. Jeg endte med at finde en i Cream Fraish, som jeg elsker. Synes altid at jeg er så kræsne, og jeg havde allerede været ude og lede efter kjoler før dette, så havde langsome opgivet. Men heldigvis fandt jeg en.


Vi startede shoppingturen med en tur forbi Starbucks og jeg fik endelig prøvet en pumpking spice. Det skal helt klar prøves igen.

Til sidste så endte vi med at tage på en af min ynglings sushi restauranter. Letz sushi i fisketorvet. Jeg elsker virkelig deres sushi, det er altid så frisk, og stedet er meget hyggeligt.

Så sluttede jeg dagen af med en 2 timer samtale i telefonen med en veninde. Det var så dejligt med en stille og roligt dag.

Hip Hip Hurra

Lørdag, der var jeg til min venindes fødselsdagsfest, og jeg elsker hendes fest, de er altid så hyggeligt. Der kommer altid så mange forskellige mennesker. Synes heller ikke at det er så tit at folk holder privat fest, og jeg elsker dem, at man mødes med andre mennesker og har muligheden for at lærer at den kende på en mere stille og roligt måde. Vi bestemte os for at bestille nogle pizza og spise sammen og derefter sidder og snakker og spiller nogen spil.

Min søs, og min veninde, endte med at slutte det af med en lille bytur.Det var alt for denne gang.

Håber at i også havde en dejligt weekenden.

Vi ses til næste gang.


Likes

Comments

"Tough time doesn't last. Tough people does."

Jeg elsker efterår. Det er en af min obsession. Synes at mange mennesker hader eller ikke kan lide det da det betyder at sommeren er slut, men jeg ser det på starten på noget nyt. Der er så mange grunden til at efterår og vinteren er en af min ynglings årstider. Nede under er der 5 grunden til at jeg er elsker efterår

En af de ting jeg elsker ved efterår er på farverne, jeg elsker at farven i naturen og det er det med at bladende falder og gør plads til noget nyt. Farverne er bare så hyggeligt, da det netop er der hvor alle hiver alle de mørke farver frem. Det er også det med at farverne skifter fra grøn til gul, til orange til en mørke rød.

Det kolde vejr, gøre sådan så man netop må pakke sig ekstra godt ind, og det betyder at man kan gøre plads til nyt tøj, og hvem elsker ikke shopping

Jeg elsker at man kan sidde i sin sweater, og hygge sokker, og en kop tea. Denne tid bringer lidt mere “hygge” frem. Det gøre plads til varm chokolade med flødeskum, chai latte. Endnu en ting som er med til at bringe atmosfæren “hygge” med, det er lys, duft lyst. ELSKER dem, synes bare at de kan være lidt svære at finde i dk.

Der kommer flere programmer ud på netflix, og tv. Do i need to say more? Det er altid på denne tid at alle de gode programmer kommer frem.

Denne årstid betyder også at det er tætter på julen, og nytår, men før de to kommer så kommer halloween, og jeg elsker muligheden for at klæde sig ud som hvad som helst, hvem som helst.

Det var alt for denne gang.

Ses til næste gang

Likes

Comments

"Blowing someone light doesn't make your shine brighter."

Favorite Køb

I sidste måned så startede jeg på studiet igen, og manglede en ny bærbar. Min gamle bærbar gik i sidste år, omkring december, og fik heldigvis lov til at låne min venindes bærbar i sidste semester. Jeg var lidt i tvivle om hvad jeg skulle købe til at starte med, da jeg altid har haft en Zeenbook, men efter en del undersøgelser, så bestemte jeg mig for Macbook. Jeg fik købt en Macbook pro, og ELSKER den, den er fantastisk, elsker den, men det er første gang jeg bruger en macbook, så tingene er en del anderledes, og det har været en del interessante.

Favorit ret: 

ButterChicken som er blevet en af min favorits efter jeg prøvede den på papirøen. Fik endelig prøvet den i en restaurant 10 minutter fra hvor jeg bor. Det var FANTASTISK. Elsker det, det skal helt klart prøves igen.

Favorite musik

Fade - Kanye West

Denne sang har bare været på Replay for det meste, elsker den. Elsker bare Kanye West musik i det helet taget. Men denne er helt klar en af sidste måneds favorite.

The Greatest - Sia

Denne sang er også en som har været på replay. Jeg elsker alle hendes sange, og denne er helt klar top 1. Især når man står op om morgen skruere op mens man gøre sig klar. Det er helt klar til at gøre mandag meget bedre. 

Favorit Film

Find Dory

Find Dory, var i biograffen med min veninde og hendes søn og se “Find Dory”, og den er så sød, jeg elsker Disney, og har set find Nemo, men selv hvis man ikke har set find nemo, så kan man sagtens se denne.

Favorite Kaffe

Vanillia kaffe, som jeg altid drikker når jeg er på studiet. Det med at drikke rent kaffe har aldrig været mig. så det er dejligt med lidt sødt. Denne her gøre helt klar dagen bedre.

Favorite Hverdagsting

Messenge small-talk med mine veninder, mine veninder bor en del fra hvor jeg bor og derfor har jeg ikke muligheden for at mødes med dem hverdag, men en ting vi er begyndte på er at lave en gruppesamtale på facebook, og det er så dejligt. Der er intet som gøre det bedre end at snakke med ens veninder, når man haft en svært dag, eller en sjov dag. Dette er bare en dejligt måde at holde kontakte med hinanden


Ses til næste gang.

Likes

Comments

"Make the rest of your life, the best of your life"

Da dette er mit første indlæg, så tænkte jeg at jeg ville starte med en masse random fact om mig, så man kan få en ide om hvem jeg er. Så her er 12 fact om mig.

Hvorfor har jeg valgt at starte med blogge? hvad fik mig til at vælge dette?

Jeg har altid skrevet en form for dagbog, på en eller anden måde. Jeg vil nemlige gerne “fange” øjebliket, og gemme det. Da jeg synes at tit så går der et år, og har man måske ikke et overblik over hvad der er skete på dette år. Dette er en måde for mig at “fange” øjebliket, at se hvor jeg var fra et år siden, og samtid dele det med nogle som muligvis er interesseret.

Hvad er min favorite bog?

Jeg har faktisk 3 forskellige bøger som jeg kan læse IGEN og igen og igen.

Den ene hedder “Wallbanger" af Clayton, og den er bare så sjov, virkelig en god bog hvis man er i dårligt humør og har brug for et grin.

Den anden hedder “Lev” af Aurora Belle, og den er så sød, den er virkelig god hvis man har lyst til bare lidt romantik.

Den tredje hedder “Significance” af Crane Shelly, og det er en serie, men heldigvis en afsluttede serie, så man kan få fat i alle bøgerne nu. Jeg elsker den, der er lidt mere aktion og fantasi i den. En af mine favorite serie bøger.

Hvad er min stil i forhold til at blogge?

Jeg vil sige at min stil i forhold til bloggen er livsstil. Jeg vil nemlige gerne dele af mit liv.

Hvem er min favorite blogger?

En af mine favorits blogger er “Milk Bubble Tea” - Hendes stil er bare så enkelt og elegant, og hun skriver om hendes liv, men giver også råd til blogger som er nybegynder.

http://www.milkbubbletea.com/

Hvorfor valgt jeg dette navn?

Fordi det er mit efternavn, og jeg ledte efter et lidt unik navn som ingen andre har, men så alligevel minder en del om mig, så endte det med at blive mit efternavn, da jeg synes at det er unik.

Hvad er det sidste ting jeg har købt?

Det sidste jeg købt er faktisk meget kedeligt. Det var tea filter, da jeg altid drikker tea om morgen og jeg desværre var løbet tør.


Gyser eller lykkelig slutning?

Lykkelig slutning. Hvem kan ikke lide en lykkelig slutning?

Sommer eller vinter?

Vinter, elsker at man kan hygge og især hvis der er sne, og elsker julen, og halloween. Synes vinter er en hyggeligt tid, selvom den også kan være stressende.

Computer eller tv?

Computer, kan vel altid finde det der på tv fra computeren.

Skuespiller i en film eller skuespiller i en serie?

Jeg vil helt klart hellere være skuespiller i en serie, da jeg tror at man bliver mere knyttede til de mennesker man arbejder med, da flere serie varer i flere år, og man kan lave en film ved siden af.

Skurk eller helt?

Skurk, da jeg tror det ville være sjovere at spille, og jeg har allerede en ond latter.

Kat eller hund?

Hund, da jeg elsker hunde, men er sikkert på at de kræver meget mere arbejde end katte.


Det var alt for denne gang.

Likes

Comments