Onsdags Obessions

"It is Christmas in the heart that puts Christmas in the air."

Denne onsdags obessions er JUL! Fordi jeg elsker julen, og december. Det er en en af de måneder som er så hyggeligt. De to obessions ved julen er musikken og maden. Jeg vil til en hver tid vælge mad frem for gaverne, elsker julemad. (Brune kartoffler, søde kartofler, flæsksteg osv.) De 5 favorite sange som jeg elsker er:

  1. 8 Days of Christmas - Destiny’s Child
  2. Let Love Be Love - Juice, S.O.A.P, Christina, Remee
  3. Rockin’ Around The Christmas Tree - Mel & kim
  4. Her Lugter Lidt Af Jul - Cast of Brødrene Mortensens Jul
  5. Santa Tell me - Arianna Grande

Nedeunder så kommer 2 andre ting som jeg elsker ved julen.

Sne

En af de ting som jeg elsker ved julen er SNE! Jeg elsker den stemningen som den bringer, plus jeg synes at sne er så smukt at se på. Ved dog ikke om det kommer til at sne i år før juleaften, selvom det bare vil være fantastisk. Der er intet bedre end at sidde indenfor og se sneen falde, eller med familie tag ud og bygge en snemand.

Lys & Pynt

Jeg elsker de mennesker som sætter pynte udenfor deres hus, det er bare så smukt, det er en tradition der normal kun er stort i USA, men den er langsom ved at komme til danmark, og jeg bliver altid glad når jeg ser huse som taget den tradition til sig. Jeg er begyndte at sætte lidt lys op i huset, men ellers ikke rigtigt meget andet pynt, men elsker pynt og lys, fordi at det altid tilføjer det ekstra til humøret.

Ses til næste gang

Have a FUCKING beautiful day!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

"I will honor Christmas in my heart, and try to keep it all the year.”

Jule film

En af de ting jeg elsker ved julen er filmene. Jeg elsker at se de sammen film som jeg så sidste år. Jeg bliver aldrig for gamle til dem. Det er altid hyggeligt at se dem med familien. Nedeunder vil i kunne se nogle af dem dem som jeg ser stort set alle år.

The Santa Clause
Home Alone
A Christmas Carol

Der er så mange versioner af denne, men elsker dem alle, uanset hvilken version det er. Den orginal version er på Netflix, hvis i skulle være interesseret, den er fra 1984.

The Nightmare Before Christmas
How the Grinch Stole Christmas

Ses til næste gang

Have a FUCKING beautiful day!

Likes

Comments

"Life is designed to knock you down. It will knock you down time and time again, but it doesn't matter how many times you fall - it matters how many times you get back up"

SuperWoman

Når vinterne nærmer sig, er dagene bliver hurtigt mørke, så kan det være svært at finde motivation. Jeg mister tit motivationen jo mere vinteren sniger sig på. For at få mere motivationen, så en af de ting jeg gøre det er af se youtube. Jeg starter dagen med en kop tea, og hendes vlogs..

En af de youtube som jeg følger er SuperWoman, og hendes vlog er så motiverende, fordi hun arbejder så hårdt. Hun motivere mig altid til at arbejder hårdere og bedre, og hendes youtuber, er så sjove. Hun er helt klar en af min ynglings vlogger. Fordi hun prøver altid at være positiv, og inspirerende, ærlig

Da hun startede med at lave video, så havde hun en depressionen, og hun regnede aldrig med at blive så stort som hun er blevet. Hendes mål var og er, at sprede glæde, og få flok til at være grine. Hun har lavet en film, været på World Tour, lave forskellige sange, og har mødt Obama.

Ses til næste gang

Have a FUCKING beautiful day!

Likes

Comments

"Love is that condition in which the happiness of another person is essential to your own."

En traditionen som mine søskende, og min mor har lavet, det er vi alle giver hinanden en advents gaver. Vores budget er på omkring 50 kr. Det er blevet sådan en hyggeligt tradition, som jeg ser frem til, og det bringer den dejligt julestemningen frem, som jeg havde da jeg var børn. En lille ting at glæde sig til til om søndag.

Jeg har også starte denne tradition med en veninde, disse gaver er dem jeg har købt til mine familie og veninde. Jeg elsker at lede efter gaver som jeg ved kan glæde andre, selv om det er en lille ting. De nederste billeder er fra min veninde, og elsker måden den er blevet pakket ind.

Ses til næste gang

Have a FUCKING beautiful day!

Likes

Comments

"You can never get a cup of tea large enough or a book long enough to suit me."

Så den te kalender som jeg endte med var den fra Magasin. Indtil videre så elsker jeg den, det er lidt sjovt, at man ikke ved hvad man får, og det er helt klar en ny tradition som jeg vil forsætte næste år. Jeg plejer normalt kun at have skrabe kalender, men dette er så meget mere hyggeligt, en virkelig god beslutning, og en god måde at starte dagen på. .

Ses til næste gang

Have a FUCKING beautiful day!

Likes

Comments

“In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.”

Favorite serie. 

Skam

Jeg er blevet besat af denne serie, det er helt utroligt. Jeg går hele tiden ind opdatere siden.

Skam er en norsk serie, og da jeg første hørte om den, så var jeg en del skeptisk, fordi jeg er så dårligt til norske, så jeg var lidt bange for hvor meget jeg ville forstår. Man bliver bedre, og man bliver besat. I season 1 handlede det om en pige, som går på 1. g, og som så følger man hende, hun har ikke rigtigt nogen pige venner, og man ser hvordan hun prøver at få nye venner, og finde sig selv og i 2. season handlede det også en pige som hedder Noora, som var med i pigerguppen. Det season handlede om en ældre fyr som gerne vil date hende, men har ryg til at være lidt af player. ELSKER hendes sit. I Denne season så handlede det om en fyr, ISAK! Det handler om at han er muligvis er bi-seksuelt, og måden han håntere det på, og selvfølig handler det også om EVEN! så hvis du ikke har set, hvad venter du på?

Favorite køb

Cover til Maccen

Jeg fik cover til min bærbar, en med elefant mønster, kan allerede mærke at det bliver min FAVORITE. Så en anden i Tiffany farve, men i glimmer og jeg elsker dem. Jeg købte dem fra Ebay, og der er et indlæg lægger ned om dem.

Favorit drink

Gingerbread

Starbuck Gingerbred! Jeg bestilte en hvor jeg sagde “Lumi” i stedet for mit fulde navn, fordi at jeg troede det ville være lettere at skrive, og jeg fik en “Juline” tilbage. Jeg elsker denne drinks, da jeg normalt kan synes at starbucks drink er en del mørke og jeg tit propper mere sukker i, men det behøves slet ikke med denne. Det er bare så dejligt at kunne sidde i cafe og arbejde lidt. Elsker den stemningen der er der, det er tit så travlt, og det motivere mig tit til at arbejder hårdere og længere end hvis jeg bare var hjemme.

Favorite Food

Brunch

Jeg har haft en del overskud om morgen, og en af de favorite ting som jeg elsker at lave, det er cocktail pølser, med røræg og bacon. Det sker ikke så tit, så når det sker, så er det en bonus da, i ved en af de morgen hvor man har meget overskud og tænker “Det her bliver en fucking god dag”.

Favorite Musik

5 Fine Frøkner - Gaberielle

Sange er på norsk, og jeg hørt første om dem fra serien Skam, men har elsket den siden. Denne sang bliver spillet så meget på replay.

Likes

Comments

"I can be ya lifesaver

Treat me like a jawbreaker

You got 31 flavors, baby

You can get this now and later, now and later

You can get this now and later, now and later

It's your choice"

Jeg starter hverdag med en kop af tea. Jeg elsker det. Det er en af de ting der bare gøre mig glad. Derfor tænkte jeg at nu hvor julen er her, så en af de ting, som jeg gerne vil have er en Te julekalender, og jeg har derfor fundet nogle på nogle muligheder, som jeg ville dele med jer. Hvis i klikker på billedet, så vil i komme direkte på deres hjemmesider.

Den sidste er fra English Tea Shop, og koster 89 kr. den er den billigst jeg har kunne finde. Der er 25 forskellige tea.

Jeg er kommet frem til disse 3 forskellige typer af te kalender. Den ene er fra Magasin, og koster omkring 225 kr. Der er 24 skuffer, som har økologiske tea brev, fra Nute.

Den anden er Tante T Te julekalender, og den koster 385 kr. Der er også 24 forskellige teer, og 13 af dem er økologisk.

på dette link, kan i finde alle dem jeg nævner og mange flere. http://julegavertilalle.dk/11-te-julekalender-til-ham-eller-hende-2016/

Det nederste billede, det er af billeder af de fleste morgen, hvor jeg har drukket tea. 

Ses til næste gang

Have a FUCKING beautiful day!

Likes

Comments

"We attempted to become a race without flaws"

Jeg har haft en del travlt i November måned, fordi mange af mine eksamener lå der, så har slet ikke haft tid til at skrive nogle blogs, og derfor har ikke kommer denne nu. Men der kommer til at være flere blogs i december.

Favorite serie

Terrace House

I oktober måned har jeg været en del besat af serien Terrace house. Det er en rigtig hyggeligt serie om 6 mennesker, 3 kvinder og 3 mænd, som er i et hus, og de får også to bil som de må kører rundt i. Det er lidt ligesom Big brother bare uden alt det drama OG de må gerne forlade huset for at gå på arbejde eller date eller andet. Den er hyggeligt fordi at de kommer alle i huset med et mål, fx at finde en kæreste eller blive mere motiveret eller arbejde hårdere. Jeg elsker at de deler så meget om deres mål til hinanden, og der ikke er den normal form for drama, som der normalt er i reality serie. Det forgår også i Tokyo. Jeg har set 1 & 2 season. Det er en af de serie, man kan side med tea og hygge med.

Favorite food

Sushi

Jeg har været en del ude og spise sushi med mine veninder. Det første er JUST-EAT!! Jeg elsker “Tempura rejer”, det er helt klar mine favoritter. Plejer normalt at bestille fra Letz Sushi. Det er altid en lille tradition jeg gøre, når jeg har færdig gjorde noget som jeg finder svært, eller har gjorde noget som jeg ikke troede jeg ville gøre. De andre billeder er fra sushi med veninderne, Let’’s sushi med bestie, den i fisketorvet, og den sidste billede er fra et lille sushi sted tæt på flintholm st. LOVE IT!

Favorite begivenhed & hverdagsting

Belgien & Bryllup

En af mine favorite ting som skete i Oktober, var at jeg var til min kusines bryllup i Belgien. Det var så smukt. Det var en lille tur, fra torsdag til lørdag. Mine søskende og mor, ankom om torsdag aften, og bryllup var om fredag, og lørdag brugte vi med familien, og derefter hjem tidligt lørdag. Alle tur der får mig ud og rejse vil altid være de bedste, men det med at være til familie arrangementer og møde familie og bare hygge er det BEDSTE. Så dette var min favorite hverdagsting, at være sammen med familie, især dem man normal ikke har mulighed for at være sammen med i hverdagen.

Favorite Musik

Child play - DrakeKiss 

Kiss it better - Rihanna

Ses til næste gang

Have a FUCKING beautiful day!

Likes

Comments

Giv me PLEAS!

"Rule Number 1 in Beauty.
If you wanna look beautiful, you need to feel beautifu
l"

Så jeg købt en ny bærbar i september, og den mangler stadige en cover. Jeg har kigget på disse, fordi jeg synes at de er flotte. Synes også tit at man kan gøre så meget design på sin bærbar, men at man aldrig gøre det. Jeg vil gerne købe et par stykker til fremtidsbrug. Det er kedeligt at den kun er hvid.

De er alle under 150 kr, og det er alle fra Ebay. Fortrækker at købe de fleste cover til min mobil på ebay fordi at der er flere muligheder og det tit er billigere end dem i danmark, det er dog første gang jeg køber cover til bærbar, og har ikke endnu ikke bestemte mig for hvilken en. Men disse er dem som jeg helt klar kan lide indtil videre.

Ses til næste gang

Have a FUCKING beautiful day!

Likes

Comments

"If i told you that a flower bloomed in a dark room would you trust it?"

Mine ar

Jeg var til en fødselsdagsfest i lørdags, med en sort kjole og knæstrømper på, og pludselig så kigger pigen jeg snakker med på min ben og siger “Ej! hvad er der sket med dine ben.” Jeg smiler og siger "Jeg har knogleskørhed og har fået operationer og dette gøre at jeg har 4 til 5 store ar på mine ben.” Jeg har ikke altid haft såden en positiv reaktion for når folk spurgte ind til min sygdom, jeg har før prøvet at skjule dem så meget.

Jeg har altid haft dem, men jeg har ikke altid elsket dem. Som barn ønsket jeg at jeg bare kunne være som alle de andre børn, at jeg kunne hoppe, lege uden at bekymre mig om at skulle “gå i stykker”. Jeg hade dem (mine ar) på det tidspunkte. De symboliseret alt det som jeg IKKE kunne få. De var bevise på at jeg aldrig kunne få et “normal” liv. Som “Voksne” (selvom om jeg faktisk ikke følger mig så voksne.) Så er jeg stolt af dem, jeg skammer mig ikke længere over dem. De symbolisere ikke længere alt det som jeg ikke kan, MEN de symbolisere alt det som jeg KAN! Jeg havde aldrig som barn troede at jeg ville kunne få lov til at gå rundt, eller til min skole. Jeg havde aldrig som barn troede at jeg vil kom ud af den kørestole. Så når jeg ser dem, så ser jeg dem ikke længere som en negativ ting, men mere som en positiv ting, for alle de ting jeg har været igennem. Alle mine operationer, genoptræning, hospital besøg, blodprøver, scanninger. Jeg er stolt, og jeg ikke længere bange for at vise dem frem.


Vi ses til næste gang

Likes

Comments