I den sidste måned tid, har jeg intet kunne høre. Jeg var så uheldigt at miste mit høreapparat. Det ødelagde mig, og mit selvtillid faldt. Min hverdag, fald sammen, det med at handle blev pludselig en udfordring, og jeg begyndte at tænke "Prøv at læse deres mund, eller pleas sig intet." Det med at være til forelæsning, være blandt mennesker, gav mig pludselig en form for angst. Jeg skulle anstrenge mig meget mere, og brugte meget energi på at prøve at høre folk, eller aflæse dem. Alt var pludselig så meget svære. Jeg skulle minde folk om at snakke højere, op til flere gang, og igen, og blev i nogle tilfælde nød til at sige "hvad", så mange gang at JEG blev træt af mig selv. Mit selvtillid fald, og jeg begyndte at lukke mig ind i lille boble, jeg gad ikke at være blandt mennesker, eller blandt folk, fordi det var så besværligt, og krævede så meget tålmodighed, fra mig og andre.

Det var et forfærdeligt, og det gik pludselig op for mig, hvor meget hørelse kan påvirke sin hverdag.

Men nu har jeg fået dem tilbage, og har derfor også mere energi, og overskud. Det handler ikke om hvor mange gang man falder, men om hvor mange gang man rejser sig.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

"Let me see the dark sides as well as the bright. I'm gonna love you inside out"

Favorite serie

13 reason why = "Døde pige lyver ikke"

Startede på denne serie, fordi min søster anbefalet den, og jeg synes den er virkelig god. Den er god til at snakke om, fordi der er så mange elementer som i serien som får en til at tænke, og græde. Den har virkelig rørt mig mere end jeg havde regnet med, og jeg glæder mig til at se sæson 2.

Favorite køb

How to be a BAWSE

Jeg har tidligere skrevet om Lilly Singh, hun er en af min ynglings- youtuber. Hun har skrevet denne bog, og jeg ELSKER den. Jeg har den som bog og lydbog. Elsker at høre lidt om morgen eller på vej ud. Den er virkelig inspirerende og motiverende. Det er virkelig min YNGLINGS bog nu, fordi efter at have hørt den, så ønsker jeg at gøre mere.

Alle der mangler motivation, burde tage denne og læse den, fordi i hvert kapitel, så er der nogle værktøjer som hun giver for at man kan gøre sin hverdag bedre, og hvordan man kan blive en bawse.

Favorites mad

Cream Brulé

Min favorite mad i april måned, har helt klart været Creme bule. jeg ELSKER det, og kan virkelig ikke få nok af det, man kan nok ikke så det så tydeligt på billedet, da det er dækket af is, men det har helt klart været en af mine favorite mads.

Favorite drinks

Cosmopolitian

Denne måneds drinks, har været comopolitian, lidt "sex and the city" vibe.

Favorite Sang

Likes

Comments

Dag 25

Boohoo

Jeg har kigget i mit klædeskab, og jeg har fandt ud af jeg har virkelig ikke nok hverdags tøj, slet ikke nok trøjer. Så jeg har kigget på disse., og de er mine favoritter. De er alle under 150 kr. Faktisk er alt tøjet under 100 grupper, bortset fra den lyserøde trøje. De er alle fra Boohoo, and i'm in love. SO in love.

Likes

Comments

Day 24

Så fredags startede jeg dagen, med at møde min studiegruppe, vi havde et lille interview, og noget arbejds der skulle laves. og derefter var jeg nede og få noget mad, og bubbletea. Jeg har helt klart en ny favorite nu. En med Vanilia smag, (plejer normalt altid at vælge den med jordbær smag, og med mælk) og fik det med en veninde, og så var vi forbi på en lille hyggelig cafe, og spise.

Fredags, var fyldt med masser af SOL! Mon det snart betyder at det snart er sommer? Selvom der selvfølgeligt stadige en masser af sne, rundt omkring.

Min mor fik også sin ny bil i fredags, hvilket var noget af en oplevelse.

Likes

Comments

Day 21

Så i dette år, vil jeg gerne fokusere på at ændre min dårlig vaner. Defor har jeg fundet disse 2 bøger som jeg håber på at få læst, de kan alle købes på saxo,

Den ene hedder "The Four Agreements: A Pratical Guid to Personal Freedom" - denne kan fåes på dansk, hvor den hedder "De fire leveregler" af Don Miguel Ruiz. Denne bog handler om at man skal ændre sit liv, så man får mere af "Frihed", Ægte lykke og kærlighed. de fire leveregler er være upåklagelig med dit ord ("Be imppecable with your word") , Tage intet personeligt ("Dont take anything personally"). Ikke lave godtgørelse (Dont make assumption.) Altid gøre dit bedst(Always do your best. )

Den anden hedder "You are a Badass": How to stop doubting your greatness and start living an awesome life" af Jen Sincero. Den handler om at finde ud af hvorfor du er som du er, hvordan du kan elske det som du ikke kan ændre, og hvordan du kan ændre det som du ikke elsker, og hvordan man kan bruge "The Force" til at spark røv. Den er god til at identificere ændre og sabotering overbevisninger osv.

Likes

Comments

Dag 20

Mandag kan være en svært dag, så derfor har jeg nogle sange, som altid hjælper mig med motivation når jeg føler at jeg ikke gider. Sange som får mig til at føle som boss, som kan gøre alt. Nedunder kommer 3 sange som får mig i det humør.

Flawless Remix - Beyonce & Nicki Minaj

Jeg elsker denne sang fordi:

  • Well, it BEYONCE. (Har endnu ikke fundet en sang fra hende som jeg ikke kan lide.)
  • Den giver mig altid følelsen af jeg er "Flawless", at jeg kan gøre hvad jeg ønsker.
  • Den giver mig positiv energi, og får mig virkelig til at føle mig smuk. Fordi den fokusere på at man ser godt uanset hvad." You wake up, flawless.

"But tell 'em winning is my motherfuckin' protocol, '

Cause I score before I ever throw the ball"

Feeling My Self - Nicki Minaj & Beyonce

Jeg elsker denne sang fordi:

  • Denne sang fokusere en del på "føle" sig selv, så elsker det med at man skal elske sig selv.
  • Det med at den ikke nævner størrelser eller make up, men at hun bare føler sig selv.
  • Beyonce siger på et tidspunkt "Male or Female, it make no difference, I Stop the world" - Elsker at den fokusere på kvinder kan overtage verden.

"I stopped the world

Male or female, it make no difference

I stop the world, world stop...

Carry on"

Croooked Smile - J.Cole

Jeg elsker denne sang fordi:

  • Den fokusere på at uperfekt er perfekt, fordi han siger at man er perfekt som man er.
  • Elsker hvordan han siger at "Elske dig selv, ellers ville ingen."
  • Elsker at det er en MAN som synger om disse ting.

"And baby girl you're a star, don't let 'em tell you you're not"

Likes

Comments

Day 19

Min Baby'sis havde fødselsdag, og hun ønskede ikke at lave noget stort, så vi blev bare hjemme. Vores Onkel & Tante kom forbi, med gaver til hende, og så sad vi spiste kage. Jeg fik bestilte noget sushi, som vi kunne nyde. Det var en meget stille og roligt søndag.

Jeg havde oprindelig tænkte mig at givet hende billetter til chokolade festival, fordi hun elsker chokolade, men hvem gøre ikke det? men desværre har hun en del travlt, og desværre ikke kan deltage til det, så har ændret hendes gave, og har givet hende et årskort til Tivoli, fordi hun har snakket om det i lang tid, og så tænkte jeg på at jeg sikkert kunne overtale hende til at tage på nogle fredags-aften til sommeren. Så det er lidt af en win-win situation.

Likes

Comments

Day 18

Lørdag blev brugt med min veninde & min Twins. Vi var ude og købe slik, fordi vi skulle i Big Bio, og se Fifty Shade Darker. Elsker den biograf, fordi uanset HVOR man sidder, så sidder man perfekt, det har ingen betydning om man sidder helt foran eller helt bagved. Stolene er fantastisk at sidde på, og jeg elsker at man kan ligge den ned, det giver det helle et meget mere hyggeligt stemning.

Efter filmen, så gik vi over og fik noget at spise på Dalle Valle, og for at snakke om filmen, og hvordan den var i forhold bogen. Det var rigtigt hyggeligt, og vi sluttet dagen af med nogen ice-latte

Er det muligt at Mr. Grey er blevet MEGET mere lækkert siden sidst? Because DAMM!

Filmen Fifty Shades Darker, var faktisk meget god. VI så 1'erne da den kom ud, og det var på valentine, og vi har alle tre læst bøgerne, så det er super hyggeligt at man kan snakke om det bagefter. I forhold til 1'erne, så var 2'erne MEGET bedre. Den var også meget mere sjovere, og ikke så alvorligt som 1'erne, og der var også en del mere aktion, i den denne gang end ved 1'erne. Så glæder mig til 3'erne, som kommer ud til valentine næste år. Fordi jeg havde ikke regnet med at denne ville være så god som den var, fordi 1'erne skuffet mig en DEL. Den var jeg virkelig ikke så glad for, der havde jeg forventede en del mere, så er glad for at denne er bedre, selvom om jeg synes den mangler nogle informationer som jeg ville ønske at de havde sat ind.

Likes

Comments

Day 17

Var i rigtig trist humør i fredags, så bestemte mig for en rigtig stille dag, hvor jeg bare var hjemme og se nogle serie, og spise noget IS. Her er nogle søde gif af hvis der er nogle af jer som har det på sammen måde, og har brug for et smil.

Søde gif med søde dyr er en af de ting som kan få mig i meget bedre humør. Plus det kan aldrig skade at se på dyr, der er så sød.

Likes

Comments

Day 16

Denne uge har været en del hårdt for mig, jeg har været en del stresset. En af de ting som jeg plejede at gøre det var at lukke mig ind i min verden. Det hjælper ALDRIG, fordi at så er jeg bare så meget mere i mit eget hoved, og stresser endnu mere, hvis gøre mig trist og deprimeret.

Nu så har jeg lært at dele det med mine familie eller venner. De fleste bor lang væk, og har derfor ikke muligheden for at tage forbi hos dem eller bare mødes, så vi er blevet bedre til at have telefon-date. VI er omkring 3 til 4, og så sætter vi kryds i kalender, og vi laver alle en kop tea, og sætter os på messenge og snakker, og det er normalt om alt fra himmel til jord.

Jeg kan virkelig ikke fortælle hvor meget sådan en samtale kan gøre for mig, og hvor meget bedre jeg får det efter sådan en samtale. Jeg får altid mere energi af det, og min motivation stigere. Jeg følger mig altid mere klar i hoved, og mere lettet.

Det var præcise, det jeg havde brug for, efter den uge jeg har haft. 

Likes

Comments