Sådan kan du motiver dig selv. 

Nu er uddannelsen begyndt for mange af jer derude. For nogle andre, begynder det først i september eller måske enda sener på året. Det kan også være at der folk derude som er færdig med uddannelse og er igang med arbejde. Men jeg ved ligeså godt som den næste, at tingene er lidt letter at lave i starten af året, fordi man lige har haft ferie og en pause, og så er man mere frisk i hovedet. Men når tingene begynder at går i rutine og det hele virker kedelig og trættende, så kan det være svært at finde motivationen, om det så er en klienten man skal svare tilbage på, eller en report der skal skrives, så kan rutiner gør det hele lidt mere kedelige og trættende. Det er desværre vores egne ansvar at holde motivationen op, og jeg vil komme med nogle bud på hvordan man kan motivere sig selv i løbet af året, så det hele måske ikke behøver at blive så kedeligt.

MUSIK/ Motivation video

Nogle gange er det let at motivere sig selv. Hvis man skal gør rent eller træne, kan det være at sætte musik eller audio bog på. Der er små ting som du kan gør hver dag, for at vedligehold din motivation.

Musik: Du kan høre musik, mens du læser op, der er mange study/fitness musik liste på spotify, som du kan bruge til at motivere dig selv med.

Motivation video: Prøv at søge på youtube "motivation video" , eller "study motivation", Det er video hvor man bliver pumpet op med energi. De fortælle hvordan nogle overkom et eller andet, og hvorfor det er du kan, de er så motiverende, og jeg bruger dem til træning, til study, eller hvis jeg bare mangler motivation eller selvtillid. Nogle gange kan det hjælpe at høre hvordan andre klaret det, for at minde en om hvor mulig det er for en selv.

Billeder: Jeg bruger instagram, weheart, pinterst til at motivere mig. Der er mange fede muligheder online. Det kan være hvordan du skal skrive din report eller tag notater, eller spise sund. Brug det som inspiration, som motivation til at blive bedre. I stedet for at tænke, "jeg bliver aldrig ligeså god til at skrive notater", så vend det om til "jeg vil gerne prøve at lave ligeså god notater, som den der instagrambruger." Bruge billederne som inspiration.

Historie: Når jeg helt nede og ikke ved hvad jeg skal gøre, så finder jeg success historie. Læs bøger om folk der ændre deres liv. hvis du vil læse til læge, prøve at finde historie om folk som blev læge på trods af deres livshistorie. Jeg elsker success historie, fordi det er historie om folk som startet fra bunden, men nået til tops, og hvis de kan gør, så kan jeg også, så er det fysisk bevist at det er muligt for alle.

Musik 
Motivation video 
Billeder 
Historier
Brug dine venner 

Det er letter at lave tingene, når du har en der holder dig i ørene. Så jeg vil helt sikker anbefalde at du bruger dine venner til at motivere dig. Det kan være du skal have en som du mødes hver tirsdag efter skole, så studere i der, eller træne sammen med. I år har jeg faktisk en aftalt med veninde at vi skal begyndt at træne hver tirsdag, og mine venner bor i sjælland og jeg i odense, men vi har aftalt at vise det igennem snapchat, og så fejre vi det til sidste med en tøsetur til london. SÅ jeg vil anbefalde at lige meget hvilke mål som du, at du finder mennesker som måske deler sammen interesse og kan hjælpe dig med at opnå dit mål. Du behøver ikke engang at mødes med dem, nu om dagen er der facebook gruppe til alt, så søg og se om der en gruppe som måske går op i fitness/studere/virksomheder/ eller andre mål, som du kan læne dig op af, når du er ved at miste motivation. Jeg bruger facebook til at motivere mig ved, at meld mig ind i grupper, hvor kvinder som starter virksomheder opmuntre hinanden, eller folk som arbejder på at gøre deres drøm til reality, opmuntre hinanden, men facebook kan være et værktø, som bruges tl at finde folk der deler de samme interessere og støtte hinanden og opmuntre hinanden.

Ændre dine rutine

En anden måde at motivere sig selv, kan være at ændre ens rutine. Det vil sige, hvis du er træt af den rute du løber, så begynd en ny rutine. Eller hvis du er synes at tage notater kan blive kendelig, se om der er andre måde at tage notater på. Eller du er træt af din virksomheden hjemmeside, så er det måske på tide at opdater det. Prøv at arbejde andre steder, træne med nye maskiner, læse op med nogle andre mennesker, eller andre dage i kalender. Rusk op i din rutine, Ændre den en smule. Det behøver ikke at være ekstrem, men bare en smule for at vågne dig op igen. Når tingene bliver for kedelig, så er det som regel fordi vi har vænnet os til dem, eller de er blevet for lette, så er det din opgave at sige "hvordan kan jeg ændre det?". Nogle gange kan det være de små ting, som at studere på cafe istedet for bibliotek. Men det er dit ansvar at finde ud af hvordan du kan ændre det, eller om du har lyst til at ændre det.

Tag pause 

At tage pause kan også være motiverende. Det giver ny energi, og nogle gange nye muligheder til hvordan man kan gribe problemet an. Du vender tilbage på arbejdet, med nye øjne og en masse nye muligheder, og nyt energi.

Planlæg din pause: Jeg vil anbefalde at du planlægger din pause. Det kan være at du vil holde pause om 2 uger, så vil jeg anbefalde at du så studere en smule hårdere i de næste 2 uger, så du kan slappe af med god samvittighed. Jeg vil også anbefalde at du måske lægger din pause et sted hvor der er meget aktiviter, eller hvor du måske er mere presset, så du på den måde kan slappe af med en ting.

Lav et mål 

At have en mål er noget af det vigtigste. Du skal vide hvorfor du gør, det du gør. Hvorfor arbejder du hårdt for at få 12 tal? hvorfor er det så vigtigt for dig? Når man har en mål eller en grund bag sin handling, så arbejder man hårdere og så er det letter at motivere sig selv.

F.eks begynder jeg at træne med mine veninde hver tirsdag, grunden til jeg vil træne, er at jeg vil have mere energi, jeg vil gerne tænke på mig selv som stærkt, istedet for doven, også er det også et mål at komme til London tur med pigerne, og vide at jeg har fortjent det, at jeg har arbejdet hårdt for det. Det kan være du vil have et 12 tal, fordi du ved at arbejdsmarkedet kommer til at være pressende, og du vil skill dig ud fra massen. Det kan være du startet din virksomhed, fordi du føler, du kan skabe noget verden har brug for. Jeg vil anbefale at du skriver din mål ned, og hænger det op på din væg, eller have det på din mobil, så når tingene bliver hårdt, så kan du tage det frem og huske dig selv på hvorfor du kæmper som du gør.

Det var alt for denne omgang, jeg håber at i nød det. Have en god dag.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Start Small

Jeg har opdaget at jeg har en masse dårlige rutiner og vaner i mit liv. Som har været med til at saboter mig selv i den lang løb. Så jeg har ledt efter en måde at ændre de vaner på og skabe et mere successful og lykkelige liv. Det kan godt lyde lidt lyserød og regnbue og unicorn agtige, men vaner skaber mennesker. Du kender det også selv, når man ser en person, så kan man nogle gange gætte deres vaner. F.eksempel en der er veltrænet, har måske en vane med at stå tidligere op og træne og spise sundt, det er små rutiner/vaner han/hun har skabt i deres liv. De vågner op, spiser sundt, måske har en sundt madpakke med til arbejde/skole, så de kan undgå usundt mad, også træning efter skole osv. Det er de små vaner og rutiner i livet der gør os til dem vi er. Hvis vi tager det fulstændig omvendt eksempel, så vil det være en person som snoozer, når vækkeur ringer, og spiser usundt morgenmad, og køber usundt i kantine og bare usundt snack , også tager hjem og ser en masse tv. Nu vil jeg også lige påpege at det er kun eksempler her, og de er er 2 meget ekstreme eksempler, men for at vise effekten i ens daglige rutine. Jeg synes ikke at den person der træner har en bedre rutine og er derfor et bedre menneske end den som ikke træner rutine. Fordi i sidste ende handler det for mig om at være lykkelig. Kan du lide din rutine, så er det alt der betyder noget, hvis du ikke kan, så er det, der du burde prøve at ændre den Jeg er ikke tilfreds med min rutine så jeg prøver selvfølige at ændre den til noget bedre. I stedet for fitness, har jeg sat mig få at være en A student, og prøvet at finde ud af hvad kræves der af en A student? Undersøgt hvilke rutiner/vaner de har? Og det er dem jeg er igang med implementer i mit liv. Jeg er lige begyndt, men jeg vil fortælle jer, at jeg vil dele det med jer. Fordi det er i starten af skoleår/semester, og nogle af jer derude er begyndt at tage jer selv alvorlige og vil gerne studere bedre eller få 12 til eksammen. SÅ hæng på, jeg har tænkt mig at lave blog indslag om studer tips, får bedre karakter, hold motivation op, og være produktiv, hold orden i ens ting, og generelt opdater ens liv til level 10. Tipsene jeg kommer til dele, forventer jeg kan bruges til alle som prøver at opgrader ens liv, så ikke kun studenter. Det var alt for denne gang. Skriv hvis du overvejer at ændre dine rutiner, hvilke rutiner? og hvorfor ?

Farvel herfra, og jeg håber i får en dejlige dag.

Likes

Comments

Bare en gang imellem

Jeg var sammen med en mine veninde & min tvilling her forleden på strøget, selvom vejret var ringe. Det regnet for meget, men vi nød det i vores eget tempo og kigget på ting, og fik shoppet lidt. Så tog vi på illum rooftop og spiste pizza der.

Så sad vi bare der og spiste pizza i vores eget tempo og snakket om alt imellem himmel og jord, og bare hygget. Vi fik også bestil dessert, som jeg ikke kun spiste. Jeg fatter ikke hvorfor jeg tog dessert, men nogle gange vil man have mere end man kan tåle.

Efter desserten følte vi vores veninde ned til stationen, og så tog min tvilling og jeg ned og køb noget bubble tea, også tog vi hjem ad.

Så vil jeg slutte herfra.

Likes

Comments

Lets have some fun.
We are all in this together

Jeg er tilbage i KBH. Jeg har været ude sammen med min familie og fejre min lillesøster fødselsdag og bachelor. Det var super hyggeligt og dejligt at tilbring noget kvalitet tid med familien. Vi var ude og spise sushi, og så fik vi dessert bagefter, og så sad vi bare og spiste sammen og hygget og snakket sammen. Jeg kunne godt mærke at det var dejligt at se familien igen og få noget puste rum. Det hele har nok været intens for mig. Det har føles været så ekstrem, at det var dejligt at komme ud og tænkt på noget andet. Jeg var ikke op til min mundtlig på grund af sygdom, og venter derfor på information angående reexame. Så det har fyldt meget, også mangler jeg også en pratik plads, så mit stresslevel har været helt oppe. Så det var dejligt at skubbe bekymeringerne væk og tænk på noget helt andet i et par time.

Always room for more. 

Selvfølgelig skulle vi lige slutte af med noget isdessert. Men det var en rigtige dejlige oplevelse, som jeg er glad for jeg fik lov til at opleve. Det var også skønt at fejre min lillesøster, når hun nu har arbejdet så hårdt på at blive færdig. Så var det skønt at sætte tid af til at værdsætte det. Men det var alt for denne omgang, håber i nyder jeres sommerferie, eller klare det godt il jeres eksamme :)

Likes

Comments

Choose Happy 
I want to be happy every step on my way to my goal 

SÅ jeg fik min ny cover ind sidste uge, og jeg er så vild med den, den er så simple, men så smukt. Jeg elsker bling bling, men nogle gange kan det tager overhånd, så jeg har besluttet mig for at tone it down, og start med basic cover der stadig gør mig glad, men ikke er så overdrevet som før i tiden, og der jeg fik den her i posten, blev jeg så lykkeligt. Købte den på ebay, og alle der bruger ebay eller amazon, ved at det kan tage måneder før man får sin ting, og når man så får dem, bliver man helt, når ja, det havde jeg glemt. Den er seriøs en af de flottest cover i min øjne.

Jeg har købt den med en ring som man kan sætte bagpå, ringen skal gør, så jeg kan stille den og se youtube på den, uden at skulle have en masse bagved den. Jeg er super ked af det, jeg har ikke et link til jer, fordi jeg tabte linket hvor jeg køb købt den, men hvis i på ebay i søgefeltet skriver "cover ring samsung s6 edge", så burde der dukke noget op, og så skift samsung s6 edge ud med den mobiltype du har.

My Love

Men den er helt seriøs min nye kærlighed i øjeblik. Jeg tror mange mennesker glemmer hvor meget de små ting giver en glæde i hverdagen. Når jeg kigger på min cover, så får den mig til at smile engang imellem, og så tænker jeg hvor er det fedt. Det kræver også at man er taknemlige engang imellem. Minder en om hvor fantastik de små ting er i livet. Som at kun købe et cover, og forkæle sig selv. Det giver så meget. Vi skal være bedre til at forkæle os selv, og smile mere over de små ting, fordi de fylder bare så meget i ens hverdag. Så køb en ny cover hvis du er træt af din cover og du bliver sur og vred hvergang du kigger på din mobil. Eller måske forkæl dig selv på en anden måde, det var alt for denne gang, håber i får en fantastik mandag.

Likes

Comments

2 Face 

Jeg elsker ansigtmaske, elsker. Elsker at sidde om søndag og putte det på min ansigt, den der føles bagefter, hvor ens ansigt er frisk og klar, den er er bare så fantastik. Det gør bare noget indeni, når jeg tager mig vare på mig selv uden på. Jeg bruger faktisk ansigt maske flere gange om ugen, fordi jeg har fundet ud af, det hjælper på min hud ekstrem meget. Derfor er jeg begyndt at købe de der stor ansigt maske tube,(eller hvad man nu kalder det). Fordi jeg føler jeg spare penge, og de kommer med en masse inden i.

My Moments by matas 
Clearifyng deep cleansing coal mask. 

Det her, er masken jeg har været vild med, det var sat ned i Matas, så jeg tænkte, at det var en god mulighed for mig, at prøve noget nyt, uden at betale kassen, og jeg elsker den. Den er simple så fantastik, har haft den i ca 1-2 måned og jeg har faktisk næsten brugt den op. Den er en simple ansigtmaske. Du sætter den på, venter på den tørre, også vasker du den af. Jeg kunne ikke mærke at den var på mit ansigt, altså den svirre ikke eller noget, og bagefter føler jeg den har fjernet så meget og jeg er et nyt menneske. (hvilket jeg ikke er).

Køb eller ikke køb den?

Køb den hvis

 • du har en følsom hud (det har jeg).
 • du er på budget.
 • du vil prøve ansigt maske i længer periode.
 • du gerne vil tilføjer ansigt maske i din hverdag rutine.
 • har brug for en blid ansigt maske.
 • du vil have noget med økologisk og naturlige indhold.
 • du har en masse tid.
 • du har lyst.

Køb den ikke hvis

 • du vil have en lige nu og her resultat.
 • du ikke har en masse tid til ansigt maske (den tag en smule tid af tørre).
 • du gerne vil have en pull of mask,

Hvis du er interesseret i ansigt maske, kan du købe den her. Men ellers må i gerne anbefalde mig en god ansigtmaske, siden jeg har snart brug for en ny.

Likes

Comments

Put it down on paper

Jeg elsker to do list, og føler jeg får lavet så meget mere på dage, jeg har to do list, end dage hvor jeg ikke skriver tingene ned. Jeg kan også mærke at det giver så meget overskue at skrive det hele ned, det hjælper bare så meget, så fylder det ikke så meget i ens hoved, og så har man mere oversigt over sine pligter og opgaver. Desværre har jeg ikke altid brugt to do liste, jeg startet først for et par år siden. Det var for at få en bedre ide om hvor produktiv jeg endelig var om dagen og jeg kunne se resultater med det samme. SÅ derfor vil jeg gerne dele mit måde at lave to do list på, det er metoder, som jeg har fundet ud af igennem google og som gør hver dag lidt bedre, og mere effektiv.

To Do List Hack 
Braindump
Pritoerier 
Små mål
Move On
Braindump 

Braindump, er det første råd jeg vil give jer. Skriv alt de to do ting, du kan komme i tank i om ned på papir. Ikke nødvendigvis i rækkerfølge, bare skriv det hele ned. Det hjælper at få det hele ned på papir uden nogle form for plan, fordi så skal man ikke tilbage og rette i det, eller streg noget ud. Du kan lave brain dump hver uge, hver måned, hver dag. Jeg plejer at lave en om måned, og en hverdag. Den om måned, hjælper mig med at se hvad der sker i denne måned og sæt planer for det, og den hver dag, er små daglige ting, nogle gange laver jeg også om ugen, med huspligter og timer i uddannelse, osv. Men du bestemmer selv, hvilke metode fungere best for dig, og hvad du har tid til.

Is it important? 

Så skal du sæt det i katogorier. Hvad er vigtigst lige nu? Hvad kan simple hen ikke vente? Hvad kan vente? Jeg plejer at sæt det i nummer, sådan nummer 1, 2 ,3 ,4 osv. SÅ plejer jeg at kigge på dagens liste og spørge mig selv, er det her realistisk? Kan jeg nå det her, eller forlanger jeg for meget? Tit forlanger jeg for meget, og ved godt jeg ikke kan nå det, på en dag, men jeg kan godt lide at press mig selv til det lidt ekstra, og det giver mig mere energi.

De små mål 

Når du har sat det i tal, så tag et nyt papir, og sæt mål ned i små mål. Nogle gør vi det rigtige svært for os selv, ved at skrive ting som ryd op, ryd hvad op? hvornår ved du at det er opnået? I stedet for at kun skrive ryd op, og så under ryd op står der, red sengen, vask op, fjerne tøjet fra gulvet og vask bordet af. Det er letter at se hvad ryd op mener, og så ved du præcis hvad du vil opnå, også er det ikke så hårdt, så er det at tage en ting af gangen, også arbejde dig op ad, det samme med lektier, istedet for at kun skrive rapport, så skrive, vil øve 3 tekst, skrive notat til et emne, kontakt gruppemedlemmer om en nye gruppemøde, vælge problemformulering, og lave 1 time til 30 minutter research om det her emne. Sæt tingene i små mål, gør tingene mere overskuelig, letter at se hvad man skal lave, giver en bedre ide om hvor meget tid man kommer til at bruge på tingene, og så virker tingene heller ikke så store og tunge i det.

Så videre

Det er vigtige at vide at er jeg aldrig vred på mig selv, hvis jeg ikke nå det, der stå på min to do list, fordi jeg altid siger til mig selv "Imorgen er endnu en dag", Jeg kan godt nogle gange blive skuffet, men jeg har også lært at være stolt af det jeg har udrettet. Det vil sige, hvis jeg ikke når nr.7 den ene dag og jeg skuffet over det, så kan jeg kigge på listen og sige til mig selv, "men du nået en masse andre ting, så være stolt over det", eller spørger jeg mig selv "hvorfor det er så vigtigt for mig at nå nr.7 i dag, og skal jeg så bare starte med nr.7 imorgen?" Men husk to do list er en guide for dig selv, det er kun en liste og det er vigtige at du ikke stresser for meget om tingene på listen. Det er jo mening at den skal gør tingene letter for dig, ikke sværere.

Det var alt for denne omgang, håber i fik noget ud af det, og hvis i har spørgsmål eller råd til to do list, så må i gerne skrive dem i kommentar. Jeg har også planer om at lave en to do apps guide, med gode apps man kan bruge til to do list, så hvis i er nyserrige efter det, så skrive i kommentar. Ellers så håber jeg i får en god dag.

Likes

Comments

Enjoy

Hej derude, i dagens indlæg vil jeg gerne give min opskrift på en god iskaffe. Jeg ved godt at i det sidste indlæg skrev jeg at jeg tit tager på cafe for at studere, og blive motiveret, men jeg studere stadig derhjemme engang imellem. Når prisen på kaffen, virker ekstrem og jeg bare har lyst til en "slap af dag", hvor jeg kan arbejde i hvad som helst tøj, eller bare har lyst til at være derhjemme.

Så jeg vil også gerne gør opmærksom på at jeg først begyndt at drikke kaffe i denne måned, (I know😔), før min rejse kunne jeg slet ikke lide kaffe, men så da jeg var i Antwerpen, besøgte jeg en kaffehouse, der lavet den bedste vaniljekaffe jeg nogensinde har smagt, og det gav mig mod på at prøve flere kaffedrinks i danmark, for at finde min kaffe, den som jeg kan lide. SÅ ville dele med jer, min opskrift på en fantastik iskaffe.

Sukker
Kaffefløde
Kaffe
Vand

Så det du skal bruge,

 • Smages til -Sukker,
 • 85 ml - Kaffefløde
 • 1 teske - Kaffe
 • Vand - kold og varm
 • Isterning

Først laver du kaffen, du varmer noget vand, når det er færdig, tilsætter du 1 te ske kaffepulver, og dejer rundt, til det er mikset, så tilføjer du en smule sukker. (Jeg har ikke sat en mængde på sukker, fordi jeg kan lide min kaffe sødt, så jeg tilføjer lidt mere sukker end andre, så vil anbefalde at i prøver jer frem, som jeg gjorde, ellers, hvis du har en sød tand, start med 3 teske og smag det til, ellers tilsæt nogle vaniljesukker, det vil ændre alt.)

Jeg drikker iskaffe, fra en kop som ikke kan tåle varm vand, så derfor laver jeg kaffemiksen i en anden kop først, og så tilføjer jeg kaffefløde og isterning i min kop, også hælder jeg kaffen i min kop til sidste. Jeg tilføjer altid kold vand til, så det bliver hurtigere kold, også flere isterning.

Koppen er forresten købt i søsterne grene, for ca 24,00 kr. Er så lykkelige over den, elsker den så meget, vil dog ønske den kunne holde varmen. Håber i fik noget ud af det her indlæg, og husk i kan altid prøve med en anden kaffebrand, jeg købte bare en som jeg ville test, og i stedet for kaffefløde, kan i prøve med mælk, eller coconut mælk ( det stå på min to do liste), og i stedet for sukker, så prøve med vanijle sukker, gjorde jeg, og elsker det, eller sirup, eller måske enda honning?, det handler om eksperimenter sig frem til sin favorit smag. Er nysgerrige, hvordan drikker i jeres kaffe

Likes

Comments

I Get It Now

Jeg begyndte i starten af måned, at tage ud og studere. Fandt ud af, jeg manglet inspiration, og jeg blev ikke motiveret af at sidde og studere alene derhjemme, så kunne jeg finde på at sæt netflix til, eller gå i seng. SÅ besluttet mig for at det var slut med procasting, og tog ud for at studere alene. SÅ nu er jeg begyndt på at komme på cafe og gå i studenthuset, og andre steder. Har bare lagt mærk til at det at det at lave lektier, læse til eksam alene, men at være omringet af mennesker, gør så meget for selvværd, og giver mig energi og motivation. Det hjælper mig på at forkuser og giver mig noget energi.

Det er også rart at komme ud, og se andre som arbejder alene, og finde ud af du er ikke alene i din situation, fordi nogle gange føler man sig alene, men det er rart at se at der er masse mennesker som en selv. Desuden lagde jeg mærk til at, da jeg så sad derhjemme og skulle arbejde, så var det ikke så tungt og umulig, fordi det ikke er det samme miljø hverdag, det var simple hen blevet en rutine af komme ud, så når jeg så sad der hjemme og studere, så kunne jeg godt, fordi det var noget nyt, og jeg ikke tilbragt 90% af min tid i mit soveværelse.

Det med at ændre ens miljø kan gør så meget for ens hjerne. For mig føles det bare som jeg fik mere rum til mig selv, desuden er jeg også aktiv, fordi cafe og studenthuset ligger i byen, så jeg skal gå rundt, og det hjælper på at hold mig aktiv og føle mig frisk. SÅ jeg gør noget godt for min krop, min hjerne, og stresslevel, fordi jeg arbejder til tiden og skubbe ikke det hele til sidste øjeblik.

Det har bare givet mig så meget, så ville dele det med jer, hvis der er nogle som sidder fast i en rutine, og eksamenstres er blevet for meget, så vil jeg sige, at skub lidt til rutinen og kom ud. Selv på studenthus, der behøver man ikke at købe noget, og man kan sidde der til de lukker, ellers på biblioteket. Min by bibliotek er ved at bleve bygget om, så det er lukket ned, så derfor jeg sidder på cafe eller studenthuset. Men kan også godt lide at mærke aktivitet omkring mig. Men det var mit råd til jer derude, hvis i har et til mig, så må I gerne sæt det i kommentar ned under :)

Likes

Comments

My Bedroom Dream 

Jeg så det her på H&M homes, hjemmeside, og blev bare forelsket i looket, så i min soveværelse look, vil jeg bruge sengtøjsæt som inspiration, fordi kan rigtige godt lide den gule farve, og synes det giver en sommer look. Har tænkt mig at starte med et simple hvid sengesæt, også købe et tæppe, eller tynd lag som kan være gul eller andet farve. Men har så ledt på nettet efter billige smukke, hvide sengesæt med mønstre jeg kan lide og ville dele det med jer.

Den med mønstre

Det første her, er fra IKEA, og det koster 129 .- , det er ikke så galt, men så skal i også huske påå at jeg skal have 2 styk, så det bliver omkring. 259 kr. Det er dog stadig meget billig, i forhold til andre sengesæt. men det er stadig lidt dyrt.

Jeg elsker det her sengesæt, fordi det er hvid, også synes jeg looket er meget sommeragtige, og elegant og simple. Lige nu kan sengesæt kun købe i deres butikker.

Jeg er dog ikke glad for alle mønstre på det, her, kan ikke lide en af dem, men i alt, tror jeg den her vil gør mig glæd på den længer sigt.

Den Simple one

Den her er meget mere simple, og er fra H&M Home, den koster præcis det samme som den anden, nemlige 129.- , den er simple og perfekt, hvis man vil tilføjer vilde puder, eller et sjov tæppe. Den giver plads til at være kreative.


Selvom jeg må sige, at jeg er ikke er helt vildt med the look, synes måske den er lidt for simple, eller kedelig, og tror ikke den i de lange run, vil forsætte med at gør mig glad.

Little pattern never hurt anybody

Den her er jeg faktisk også vild med, den er lidt boohoo og giver mig inspiration til noget jeg kunne gør ved den, når det bliver forår. Den er så lidt dyre end de andre, og den er også fra H&M Home og koster 199 .- , den går og bliver dyrt, hvis jeg skal have 2 af den, men tror helt klart det er min favorit. Jeg er helt forelsket i looket.

Jeg står faktisk og er i tænkehjørnet, havde slet ikke tænkt d.3 igennem, og ved godt den er lidt pricy af dem alle, men stå og tænker på at købe den i august, også bruge den i efteråret og vinter. Den giver mig bare den der hyggevibe, også med et blå tæppe, eller grå, eller lidt lyserød, den kunne bare funger med så meget, også kan jeg ikke se mig selv blive træt af den, så det skal jeg lige gå og tænke over. MEN håber i har fået lidt inspiration, eller set nye ting, som i måske vil have, desuden er jeg interesseret i jeres mening, hvad er jeres favorit?

Likes

Comments