Bare en gang imellem

Jeg var sammen med en mine veninde & min tvilling her forleden på strøget, selvom vejret var ringe. Det regnet for meget, men vi nød det i vores eget tempo og kigget på ting, og fik shoppet lidt. Så tog vi på illum rooftop og spiste pizza der.

Så sad vi bare der og spiste pizza i vores eget tempo og snakket om alt imellem himmel og jord, og bare hygget. Vi fik også bestil dessert, som jeg ikke kun spiste. Jeg fatter ikke hvorfor jeg tog dessert, men nogle gange vil man have mere end man kan tåle.

Efter desserten følte vi vores veninde ned til stationen, og så tog min tvilling og jeg ned og køb noget bubble tea, også tog vi hjem ad.

Så vil jeg slutte herfra.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Lets have some fun.
We are all in this together

Jeg er tilbage i KBH. Jeg har været ude sammen med min familie og fejre min lillesøster fødselsdag og bachelor. Det var super hyggeligt og dejligt at tilbring noget kvalitet tid med familien. Vi var ude og spise sushi, og så fik vi dessert bagefter, og så sad vi bare og spiste sammen og hygget og snakket sammen. Jeg kunne godt mærke at det var dejligt at se familien igen og få noget puste rum. Det hele har nok været intens for mig. Det har føles været så ekstrem, at det var dejligt at komme ud og tænkt på noget andet. Jeg var ikke op til min mundtlig på grund af sygdom, og venter derfor på information angående reexame. Så det har fyldt meget, også mangler jeg også en pratik plads, så mit stresslevel har været helt oppe. Så det var dejligt at skubbe bekymeringerne væk og tænk på noget helt andet i et par time.

Always room for more. 

Selvfølgelig skulle vi lige slutte af med noget isdessert. Men det var en rigtige dejlige oplevelse, som jeg er glad for jeg fik lov til at opleve. Det var også skønt at fejre min lillesøster, når hun nu har arbejdet så hårdt på at blive færdig. Så var det skønt at sætte tid af til at værdsætte det. Men det var alt for denne omgang, håber i nyder jeres sommerferie, eller klare det godt il jeres eksamme :)

Likes

Comments

Choose Happy 
I want to be happy every step on my way to my goal 

SÅ jeg fik min ny cover ind sidste uge, og jeg er så vild med den, den er så simple, men så smukt. Jeg elsker bling bling, men nogle gange kan det tager overhånd, så jeg har besluttet mig for at tone it down, og start med basic cover der stadig gør mig glad, men ikke er så overdrevet som før i tiden, og der jeg fik den her i posten, blev jeg så lykkeligt. Købte den på ebay, og alle der bruger ebay eller amazon, ved at det kan tage måneder før man får sin ting, og når man så får dem, bliver man helt, når ja, det havde jeg glemt. Den er seriøs en af de flottest cover i min øjne.

Jeg har købt den med en ring som man kan sætte bagpå, ringen skal gør, så jeg kan stille den og se youtube på den, uden at skulle have en masse bagved den. Jeg er super ked af det, jeg har ikke et link til jer, fordi jeg tabte linket hvor jeg køb købt den, men hvis i på ebay i søgefeltet skriver "cover ring samsung s6 edge", så burde der dukke noget op, og så skift samsung s6 edge ud med den mobiltype du har.

My Love

Men den er helt seriøs min nye kærlighed i øjeblik. Jeg tror mange mennesker glemmer hvor meget de små ting giver en glæde i hverdagen. Når jeg kigger på min cover, så får den mig til at smile engang imellem, og så tænker jeg hvor er det fedt. Det kræver også at man er taknemlige engang imellem. Minder en om hvor fantastik de små ting er i livet. Som at kun købe et cover, og forkæle sig selv. Det giver så meget. Vi skal være bedre til at forkæle os selv, og smile mere over de små ting, fordi de fylder bare så meget i ens hverdag. Så køb en ny cover hvis du er træt af din cover og du bliver sur og vred hvergang du kigger på din mobil. Eller måske forkæl dig selv på en anden måde, det var alt for denne gang, håber i får en fantastik mandag.

Likes

Comments

2 Face 

Jeg elsker ansigtmaske, elsker. Elsker at sidde om søndag og putte det på min ansigt, den der føles bagefter, hvor ens ansigt er frisk og klar, den er er bare så fantastik. Det gør bare noget indeni, når jeg tager mig vare på mig selv uden på. Jeg bruger faktisk ansigt maske flere gange om ugen, fordi jeg har fundet ud af, det hjælper på min hud ekstrem meget. Derfor er jeg begyndt at købe de der stor ansigt maske tube,(eller hvad man nu kalder det). Fordi jeg føler jeg spare penge, og de kommer med en masse inden i.

My Moments by matas 
Clearifyng deep cleansing coal mask. 

Det her, er masken jeg har været vild med, det var sat ned i Matas, så jeg tænkte, at det var en god mulighed for mig, at prøve noget nyt, uden at betale kassen, og jeg elsker den. Den er simple så fantastik, har haft den i ca 1-2 måned og jeg har faktisk næsten brugt den op. Den er en simple ansigtmaske. Du sætter den på, venter på den tørre, også vasker du den af. Jeg kunne ikke mærke at den var på mit ansigt, altså den svirre ikke eller noget, og bagefter føler jeg den har fjernet så meget og jeg er et nyt menneske. (hvilket jeg ikke er).

Køb eller ikke køb den?

Køb den hvis

 • du har en følsom hud (det har jeg).
 • du er på budget.
 • du vil prøve ansigt maske i længer periode.
 • du gerne vil tilføjer ansigt maske i din hverdag rutine.
 • har brug for en blid ansigt maske.
 • du vil have noget med økologisk og naturlige indhold.
 • du har en masse tid.
 • du har lyst.

Køb den ikke hvis

 • du vil have en lige nu og her resultat.
 • du ikke har en masse tid til ansigt maske (den tag en smule tid af tørre).
 • du gerne vil have en pull of mask,

Hvis du er interesseret i ansigt maske, kan du købe den her. Men ellers må i gerne anbefalde mig en god ansigtmaske, siden jeg har snart brug for en ny.

Likes

Comments

Put it down on paper

Jeg elsker to do list, og føler jeg får lavet så meget mere på dage, jeg har to do list, end dage hvor jeg ikke skriver tingene ned. Jeg kan også mærke at det giver så meget overskue at skrive det hele ned, det hjælper bare så meget, så fylder det ikke så meget i ens hoved, og så har man mere oversigt over sine pligter og opgaver. Desværre har jeg ikke altid brugt to do liste, jeg startet først for et par år siden. Det var for at få en bedre ide om hvor produktiv jeg endelig var om dagen og jeg kunne se resultater med det samme. SÅ derfor vil jeg gerne dele mit måde at lave to do list på, det er metoder, som jeg har fundet ud af igennem google og som gør hver dag lidt bedre, og mere effektiv.

To Do List Hack 
Braindump
Pritoerier 
Små mål
Move On
Braindump 

Braindump, er det første råd jeg vil give jer. Skriv alt de to do ting, du kan komme i tank i om ned på papir. Ikke nødvendigvis i rækkerfølge, bare skriv det hele ned. Det hjælper at få det hele ned på papir uden nogle form for plan, fordi så skal man ikke tilbage og rette i det, eller streg noget ud. Du kan lave brain dump hver uge, hver måned, hver dag. Jeg plejer at lave en om måned, og en hverdag. Den om måned, hjælper mig med at se hvad der sker i denne måned og sæt planer for det, og den hver dag, er små daglige ting, nogle gange laver jeg også om ugen, med huspligter og timer i uddannelse, osv. Men du bestemmer selv, hvilke metode fungere best for dig, og hvad du har tid til.

Is it important? 

Så skal du sæt det i katogorier. Hvad er vigtigst lige nu? Hvad kan simple hen ikke vente? Hvad kan vente? Jeg plejer at sæt det i nummer, sådan nummer 1, 2 ,3 ,4 osv. SÅ plejer jeg at kigge på dagens liste og spørge mig selv, er det her realistisk? Kan jeg nå det her, eller forlanger jeg for meget? Tit forlanger jeg for meget, og ved godt jeg ikke kan nå det, på en dag, men jeg kan godt lide at press mig selv til det lidt ekstra, og det giver mig mere energi.

De små mål 

Når du har sat det i tal, så tag et nyt papir, og sæt mål ned i små mål. Nogle gør vi det rigtige svært for os selv, ved at skrive ting som ryd op, ryd hvad op? hvornår ved du at det er opnået? I stedet for at kun skrive ryd op, og så under ryd op står der, red sengen, vask op, fjerne tøjet fra gulvet og vask bordet af. Det er letter at se hvad ryd op mener, og så ved du præcis hvad du vil opnå, også er det ikke så hårdt, så er det at tage en ting af gangen, også arbejde dig op ad, det samme med lektier, istedet for at kun skrive rapport, så skrive, vil øve 3 tekst, skrive notat til et emne, kontakt gruppemedlemmer om en nye gruppemøde, vælge problemformulering, og lave 1 time til 30 minutter research om det her emne. Sæt tingene i små mål, gør tingene mere overskuelig, letter at se hvad man skal lave, giver en bedre ide om hvor meget tid man kommer til at bruge på tingene, og så virker tingene heller ikke så store og tunge i det.

Så videre

Det er vigtige at vide at er jeg aldrig vred på mig selv, hvis jeg ikke nå det, der stå på min to do list, fordi jeg altid siger til mig selv "Imorgen er endnu en dag", Jeg kan godt nogle gange blive skuffet, men jeg har også lært at være stolt af det jeg har udrettet. Det vil sige, hvis jeg ikke når nr.7 den ene dag og jeg skuffet over det, så kan jeg kigge på listen og sige til mig selv, "men du nået en masse andre ting, så være stolt over det", eller spørger jeg mig selv "hvorfor det er så vigtigt for mig at nå nr.7 i dag, og skal jeg så bare starte med nr.7 imorgen?" Men husk to do list er en guide for dig selv, det er kun en liste og det er vigtige at du ikke stresser for meget om tingene på listen. Det er jo mening at den skal gør tingene letter for dig, ikke sværere.

Det var alt for denne omgang, håber i fik noget ud af det, og hvis i har spørgsmål eller råd til to do list, så må i gerne skrive dem i kommentar. Jeg har også planer om at lave en to do apps guide, med gode apps man kan bruge til to do list, så hvis i er nyserrige efter det, så skrive i kommentar. Ellers så håber jeg i får en god dag.

Likes

Comments

Enjoy

Hej derude, i dagens indlæg vil jeg gerne give min opskrift på en god iskaffe. Jeg ved godt at i det sidste indlæg skrev jeg at jeg tit tager på cafe for at studere, og blive motiveret, men jeg studere stadig derhjemme engang imellem. Når prisen på kaffen, virker ekstrem og jeg bare har lyst til en "slap af dag", hvor jeg kan arbejde i hvad som helst tøj, eller bare har lyst til at være derhjemme.

Så jeg vil også gerne gør opmærksom på at jeg først begyndt at drikke kaffe i denne måned, (I know😔), før min rejse kunne jeg slet ikke lide kaffe, men så da jeg var i Antwerpen, besøgte jeg en kaffehouse, der lavet den bedste vaniljekaffe jeg nogensinde har smagt, og det gav mig mod på at prøve flere kaffedrinks i danmark, for at finde min kaffe, den som jeg kan lide. SÅ ville dele med jer, min opskrift på en fantastik iskaffe.

Sukker
Kaffefløde
Kaffe
Vand

Så det du skal bruge,

 • Smages til -Sukker,
 • 85 ml - Kaffefløde
 • 1 teske - Kaffe
 • Vand - kold og varm
 • Isterning

Først laver du kaffen, du varmer noget vand, når det er færdig, tilsætter du 1 te ske kaffepulver, og dejer rundt, til det er mikset, så tilføjer du en smule sukker. (Jeg har ikke sat en mængde på sukker, fordi jeg kan lide min kaffe sødt, så jeg tilføjer lidt mere sukker end andre, så vil anbefalde at i prøver jer frem, som jeg gjorde, ellers, hvis du har en sød tand, start med 3 teske og smag det til, ellers tilsæt nogle vaniljesukker, det vil ændre alt.)

Jeg drikker iskaffe, fra en kop som ikke kan tåle varm vand, så derfor laver jeg kaffemiksen i en anden kop først, og så tilføjer jeg kaffefløde og isterning i min kop, også hælder jeg kaffen i min kop til sidste. Jeg tilføjer altid kold vand til, så det bliver hurtigere kold, også flere isterning.

Koppen er forresten købt i søsterne grene, for ca 24,00 kr. Er så lykkelige over den, elsker den så meget, vil dog ønske den kunne holde varmen. Håber i fik noget ud af det her indlæg, og husk i kan altid prøve med en anden kaffebrand, jeg købte bare en som jeg ville test, og i stedet for kaffefløde, kan i prøve med mælk, eller coconut mælk ( det stå på min to do liste), og i stedet for sukker, så prøve med vanijle sukker, gjorde jeg, og elsker det, eller sirup, eller måske enda honning?, det handler om eksperimenter sig frem til sin favorit smag. Er nysgerrige, hvordan drikker i jeres kaffe

Likes

Comments

I Get It Now

Jeg begyndte i starten af måned, at tage ud og studere. Fandt ud af, jeg manglet inspiration, og jeg blev ikke motiveret af at sidde og studere alene derhjemme, så kunne jeg finde på at sæt netflix til, eller gå i seng. SÅ besluttet mig for at det var slut med procasting, og tog ud for at studere alene. SÅ nu er jeg begyndt på at komme på cafe og gå i studenthuset, og andre steder. Har bare lagt mærk til at det at det at lave lektier, læse til eksam alene, men at være omringet af mennesker, gør så meget for selvværd, og giver mig energi og motivation. Det hjælper mig på at forkuser og giver mig noget energi.

Det er også rart at komme ud, og se andre som arbejder alene, og finde ud af du er ikke alene i din situation, fordi nogle gange føler man sig alene, men det er rart at se at der er masse mennesker som en selv. Desuden lagde jeg mærk til at, da jeg så sad derhjemme og skulle arbejde, så var det ikke så tungt og umulig, fordi det ikke er det samme miljø hverdag, det var simple hen blevet en rutine af komme ud, så når jeg så sad der hjemme og studere, så kunne jeg godt, fordi det var noget nyt, og jeg ikke tilbragt 90% af min tid i mit soveværelse.

Det med at ændre ens miljø kan gør så meget for ens hjerne. For mig føles det bare som jeg fik mere rum til mig selv, desuden er jeg også aktiv, fordi cafe og studenthuset ligger i byen, så jeg skal gå rundt, og det hjælper på at hold mig aktiv og føle mig frisk. SÅ jeg gør noget godt for min krop, min hjerne, og stresslevel, fordi jeg arbejder til tiden og skubbe ikke det hele til sidste øjeblik.

Det har bare givet mig så meget, så ville dele det med jer, hvis der er nogle som sidder fast i en rutine, og eksamenstres er blevet for meget, så vil jeg sige, at skub lidt til rutinen og kom ud. Selv på studenthus, der behøver man ikke at købe noget, og man kan sidde der til de lukker, ellers på biblioteket. Min by bibliotek er ved at bleve bygget om, så det er lukket ned, så derfor jeg sidder på cafe eller studenthuset. Men kan også godt lide at mærke aktivitet omkring mig. Men det var mit råd til jer derude, hvis i har et til mig, så må I gerne sæt det i kommentar ned under :)

Likes

Comments

My Bedroom Dream 

Jeg så det her på H&M homes, hjemmeside, og blev bare forelsket i looket, så i min soveværelse look, vil jeg bruge sengtøjsæt som inspiration, fordi kan rigtige godt lide den gule farve, og synes det giver en sommer look. Har tænkt mig at starte med et simple hvid sengesæt, også købe et tæppe, eller tynd lag som kan være gul eller andet farve. Men har så ledt på nettet efter billige smukke, hvide sengesæt med mønstre jeg kan lide og ville dele det med jer.

Den med mønstre

Det første her, er fra IKEA, og det koster 129 .- , det er ikke så galt, men så skal i også huske påå at jeg skal have 2 styk, så det bliver omkring. 259 kr. Det er dog stadig meget billig, i forhold til andre sengesæt. men det er stadig lidt dyrt.

Jeg elsker det her sengesæt, fordi det er hvid, også synes jeg looket er meget sommeragtige, og elegant og simple. Lige nu kan sengesæt kun købe i deres butikker.

Jeg er dog ikke glad for alle mønstre på det, her, kan ikke lide en af dem, men i alt, tror jeg den her vil gør mig glæd på den længer sigt.

Den Simple one

Den her er meget mere simple, og er fra H&M Home, den koster præcis det samme som den anden, nemlige 129.- , den er simple og perfekt, hvis man vil tilføjer vilde puder, eller et sjov tæppe. Den giver plads til at være kreative.


Selvom jeg må sige, at jeg er ikke er helt vildt med the look, synes måske den er lidt for simple, eller kedelig, og tror ikke den i de lange run, vil forsætte med at gør mig glad.

Little pattern never hurt anybody

Den her er jeg faktisk også vild med, den er lidt boohoo og giver mig inspiration til noget jeg kunne gør ved den, når det bliver forår. Den er så lidt dyre end de andre, og den er også fra H&M Home og koster 199 .- , den går og bliver dyrt, hvis jeg skal have 2 af den, men tror helt klart det er min favorit. Jeg er helt forelsket i looket.

Jeg står faktisk og er i tænkehjørnet, havde slet ikke tænkt d.3 igennem, og ved godt den er lidt pricy af dem alle, men stå og tænker på at købe den i august, også bruge den i efteråret og vinter. Den giver mig bare den der hyggevibe, også med et blå tæppe, eller grå, eller lidt lyserød, den kunne bare funger med så meget, også kan jeg ikke se mig selv blive træt af den, så det skal jeg lige gå og tænke over. MEN håber i har fået lidt inspiration, eller set nye ting, som i måske vil have, desuden er jeg interesseret i jeres mening, hvad er jeres favorit?

Likes

Comments

We gonna change the game

Jeg elsker mit soveværelse, men her til sommer, er jeg begyndt at føle mig uinspireret. Jeg føler bare det sengesæt , jeg har, er rigtige kedeligt og mangler nogle nye puder, fordi jeg sover simple så dårligt. SÅ er begyndt at kigge på ting, fordi jeg gerne vil ændre det look jeg har, og opgradere, men vil også gerne have at det skal være billige, fordi har ikke så mange penge, og vil gerne spare. Jeg ved at jeg vil købe 1 nye dyne, fordi de 2 dyne jeg har, er 2 forskellige størrelse, og det ser bare ikke særlige godt ud. Så vil jeg gerne købe 4 nye puder som jeg kan sove på, har allerede 4 puder som er pynte puder, og så har jeg 2 puder som jeg sover med, men som er meget mast og skal opgrader det, fordi min nakke beklager sig. SÅ vil jeg gerne opgrader sengesæt til sidste, når jeg er færdig med de andre køb. (er igang med at lave et indlæg om sengesæt under 100 kr, 150 kr, osv, så bliv hængende hvis du vil se det) Jeg forventer ikke at bruge så mange penge, fordi har lavet research og bor tæt på jydsk og ikea, og har en h&M home tæt på. Jeg vil gerne vise hvordan man kan skabe et fedt soveværelse look under budget. Har samlet nogle inspiration info, for at giv et billed af hvad jeg ønsker mig.

Jeg kan godt lide lyse sengesæt, synes helt sikkert det er så flot og simple. Vil gerne have et simple look, men som siger meget. Jeg har tænkt mig at lede efter et hvid sengesæt, men med mønstre. Vil gerne have 4 store puder i alt, istedet for små puder, vil gerne have at de har 2 forskellige farver, det vil sige 2 puder har samme farve, og 2 puder har samme farve. Jeg kan godt lide den der laks farve, men ærlige talt, ved jeg ikke hvilke anden farve jeg vil kigge efter, fordi kan også lide det der grøn og gul farve. Ved dog at en af hoved farve bliver hvid, også ved jeg ikke om jeg skal gå med gul, eller laksfarve. Det kræver lidt mere research.

Så vil jeg lige slutte af med at sige, at jeg lave en transformation, fordi jeg går efter at have det som en "boss", og mener at det miljø man er i, har meget af gør med den person man er. Så vil gerne ændre det miljø jeg er i, til at være mere inspirere og motiverende for mig. Desuden prøver jeg at skære ned på alle mine ting, og køre minimal stil, ikke 100%, men nok til at få mere ro i mig selv, og føle at jeg ikke bare har en masse fylde ting, så det her en god metode at gøre det på. Prøv at sæt forkus på et område af gangen, fordi da jeg flyttet ud, så tog jeg simple hen bare det hele på en omgang, og kan se nu, at det er blevet lidt rodet stil, og ikke rigtige fortælle om hvem jeg er, og jeg er også blevet en smule forvirret, så har besluttet mig for at starte fra bunden, også kan i altid følge med, hvis i vil se hvordan det ender med at være.

Jeg kan ikke love at det look jeg ender med, er noget i kommer til at elske, men så længe det får mig til at smile, så er jeg lykke, håber dog at i får noget ud af process, måske en måde at gøre tingene mere simple og tag en ting af gange, eller måske bare inspiration til jeres egne soveværelse, hvis i forresten er igang med det samme, så må i meget gerne skrive en kommentar, fordi så vil jeg gerne tjek det ud, det kan være det hjælper mig. Men har tænkt mig at processen så simple som muligt

 • Dyne
 • Puder
 • Sengesæt
 • sengebord pynt

Det er kun soveværelse ting indtil videre, også tager fat i resten af rummet sener, det vil sige, opbevaringkasse til mit hobby ting, badeværelse, og så køkkenet og indgangsentre.

Så håber i vil følge med.

Likes

Comments

Bubble tea

Jeg er lige nu i storkøbenhavn hos min familie ❤. Når jeg i KBH, så elsker jeg at besøge The Mad Hatter Bubble Tea Emporium , fordi elsker bubble tea. Det er en af de ting, som jeg prøvet sidste år, for første gange, og nu skal jeg bare have en, hver gang jeg er i kbh. Det er også den bedste blanding for mig, tea og bubble.

The Mad Bubble Tea Emporium ligger i nærhed af nørreport, men ikke helt tæt og det er sødt hyggelig og charmerne sted, Jeg har været dernede med mine veninder, og når det er godt vejr, sætter vi os udenfor, og indenfor, når det er dårlige vejr. I dag, var første gange jeg tog derhjen alene. Jeg skulle studere alene på københavn bibliotek, så tænkte jeg kunne smutte forbi The Mad Bubble Tea Emporium, købe en drink, og drik det mens jeg studeret. Det var præcis det som jeg gjorde.

Men håber i får mod til at smut forbi og prøve det. Det var alt for denne omgang, vi ses :)

Likes

Comments