Hej! idag har jag och min vän Emma varit i stan och kollat på hockey, vi såg favorit laget Frölunda spela mot Färjestad. Tyvärr så var det ingen vinst då Färjestad vann med 3-2 men det var fortfarande kul! Det berodde dock mestadels på att vi stod i klacken, vilket jag älskar att göra då man får hoppa runt och skriksjunga.

Det var även väldigt mycket folk där i dag, mycket mer än vad det har varit de gånger jag har varit där tidigare.

Emma träffade en vän som hon känner genom att de båda går på IFK matcher, båda försökte övertala mig att gå med på en match någon gång men tror inte att jag kommer det. Håller mig nog helst till hockeyn.

Efter hockeyn drog vi hem och jag la mig i ett varmt skönt bad, märkte även att jag hade ett blåmärke på mitt vänstra ben som jag fick när jag åkte skridskor tidigare i veckan.

Åt även glass och lyssnade på favorit bandet Hov1. älskar verkligen deras låt kärleksbrev!!!

Likes

Comments

Hej! idag så har det varit mys med mamma och hennes vän Jenny samt hennes dotter Maya, vi åkte in till stan och åt på en jätte mysig bistro kallad HUMM, bistron hade en väldig industriell och varm känsla vilket verkligen bidrog till mysfaktorn!

HUMM hade en väldigt intressant meny då det var lite annorlunda rätter som ankbröst, gnocchi med championkräm och mera. Själv valde jag ankbröst då jag inte äter köttet de erbjöd och gillar inte heller fisk. Trodde det skulle vara som kyckling men blev förvånad när det påminde om fläskfile. gott var det iallafall men kommer nog inte äta anka i framtiden då det kändes lite konstigt.

Mamma åt någon fläskkarré och Jenny åt torskrygg, Maja åt köttbullar och mos.

Denna efterrätt var nog den godaste jag någonsin ätit! det var choklad kola med mandel glass (är mycket godare än det låter). det var även någon slags pure på och choklad krisp.

Efter maten begav vi oss till Skandinavium där melodifestivalen befann sig. det var inte en så lång promenad och på bilden är det Mayas hand jag håller.

själva melodifestivalen var helt okej, är inget stort "melofan" så tyckte inte det var överdrivet kul, men en upplevelse ar det verkligen! det var jätte mycket folk och det var roligt att se artisterna i verkligheten. Efter melo så åkte vi och köpte kaffe på MAX sedan hem. <3

Likes

Comments