Hej! idag så har det varit mys med mamma och hennes vän Jenny samt hennes dotter Maya, vi åkte in till stan och åt på en jätte mysig bistro kallad HUMM, bistron hade en väldig industriell och varm känsla vilket verkligen bidrog till mysfaktorn!

HUMM hade en väldigt intressant meny då det var lite annorlunda rätter som ankbröst, gnocchi med championkräm och mera. Själv valde jag ankbröst då jag inte äter köttet de erbjöd och gillar inte heller fisk. Trodde det skulle vara som kyckling men blev förvånad när det påminde om fläskfile. gott var det iallafall men kommer nog inte äta anka i framtiden då det kändes lite konstigt.

Mamma åt någon fläskkarré och Jenny åt torskrygg, Maja åt köttbullar och mos.

Denna efterrätt var nog den godaste jag någonsin ätit! det var choklad kola med mandel glass (är mycket godare än det låter). det var även någon slags pure på och choklad krisp.

Efter maten begav vi oss till Skandinavium där melodifestivalen befann sig. det var inte en så lång promenad och på bilden är det Mayas hand jag håller.

själva melodifestivalen var helt okej, är inget stort "melofan" så tyckte inte det var överdrivet kul, men en upplevelse ar det verkligen! det var jätte mycket folk och det var roligt att se artisterna i verkligheten. Efter melo så åkte vi och köpte kaffe på MAX sedan hem. <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments