Jag är ju i vecka 24 (23+6)... så detta va ett första besök hos BM sen inskrivningen.. mycket roligare besök om man säger så... nu mätte vi, vi fick höra vår älsklings hjärta för första gången, prata om amning, jag fick ta lite prover och vi fick även massa tider med oss, så kul att de planeras in massa tider ända in i december, känns bara som att de blir närmre och går snabbare men när jag blir större så kommer tiden förmodligen ändå stanna 🙄

Och de löste sig med vikten, hon sa ba inget om vikt och titta bara på vågen 👌🏽

Likes

Comments

Jag är så van att sitta online eller springa i butiker för att stilla mitt shopping behov... eller när jag faktiskt behöver något 🙄

Köper väldigt mycket på nätet och googlar när jag behöver ta reda på något när jag vet vad jag vill ha eller som sagt ta reda på vad de är jag behöver! Så började väldigt tidigt att kolla upp barnvagnar.. vad man ska tänka på osv, för nu när man e gravid har man ju ingen aning om vad man utifrån sig själv behöver. Det jag kom fram till är att vi alla e olika (som att de va en nyhet) men att vi alla har olika behov! En och samma barnvagn skulle nog funka till oss alla men sen får man ju faktiskt bestämma själv och de e ju fantastiskt (ibland)

Jag & Linus hade inte så många krav, Linus krav va "bara du e nöjd" 💕 & att den ändå ska va snygg men han litar på mig så de e ju bra 😂
Men mina krav va att de skulle va att sitt + liggdel va högt upp med tanke på att jag är lång, inga luft hjul och att handtaget går att reglera!

Med prio 1 var just de med ligg och sittdelen och då efter lite kläm och känn kom vi fram till Emmaljungas edge duo vagn! Som hade alla rätt ✔️

Är så kör i barnvagnen och längtar bara ännu mer varje gång jag går förbi den.
Bästa med den är att vi faktiskt lyckades kapa den på lekia i Gävle, de hade utförsäljning på Emmaljunga barnvagnar och vi fick de för halva priset!! Så ringde en vän I Gävle (är där ifrån) och bad henne oxa sig fram och köpa den åt oss när de öppnade på morgonen! 😂

Skötväskan fick bli från skip hop! SJUKT DYR..... men beställde en väska på jollyroom som jag blev så besviken på så de kändes bra att beställa en som vunnit bäst i test när jag egentligen inte har en aning om vad jag är ute efter 😂 (plus att min bff som fick sin andra dotter i lördags körde på den så kan alltid klaga/beklaga mig hos henne om jag inte e nöjd när de e dags att börja använda den och inte bara kolla 😂 ✊🏽)

Likes

Comments

har fett jävla ont ifrån min foglossning denna vecka, de är så tråkigt då jag har gått ner i tid på jobbet pga den och trodde de blev liiite bättre men denna vecka blev de bajs med allt igen.. men vi kör på!

har precis ätit och e så himla pepp för jag ska på gravidmassage idag och hoppas verkligen hon är en som tar i så mina axlar och hela ryggpartiet ner till svanken plus lite till får sig en omgång!!

men samtidigt e jag så himla nervös, även fast de är denna kvinnas jobb så slår de aldrig fel, så fort jag vet att jag ska ta av mig kläderna, uppe eller nere framför en främmande person som ändå jobbar med att hjälpa personer och e vana med att patienter klär av sig så får jag sån ångest. kroppsångest!

jag har alltid vart en lång och kurvig och de ständiga kraven på en kvinna och framförallt en tonårstjej och flera år av mobbing pga av hur jag ser ut så sätter de såklart sina spår, men de är så sjukt och även fast jag är så himla medveten och att jag faktiskt vill förändra hur det ser ut idag för oss som är tjock, kvinnor och bara att man ska få ha sin kropp ifred hur den än ser ut så är de inget jag kan hjälpa, min ångest alltså..

det är så hemskt att jag och så många andra kvinnor ska behöva ha ångest pga av all kroppshets! speciellt vi som är gravida..
vars jag än vände mig när jag inte var gravid så har vi som jag vill kalla de kardashian-stressen = deras kroppshets är över de normala och tyvärr... vars man än vänder sig på nätet är deras kroppar, träningsbilder, rumpor och bröst trycka i våra face... och framför allt nu, när kim har en period att visa upp sig "kolla jag är tillbaka, jag har fått tillbaka min kropp och den är ännu tightare nu än någonsin och jag har fött barn"
MEN de jag nu upptäckte som gravid är att de inte blir bättre... varje bok står de vad som är rekommenderat att gå upp under graviditeten och sen hur mycket man som "max" ska ha gått upp vars man befinner sig i graviditeten.. och det är sån stress!!! folk har ångest, de väger 1kg för mycket än va de borde och de ställs frågor redan nu hur snabbt folk har tappat vikt efter förlossningen och hur de uppnådde de och hur fort efter att de börjat amma hur de märkte att de börja gå ner vikt..

DE! de ger mig sån ångest, jag som alltid vart överviktig och har pinat mig igenom livet med att ständigt hata min kropp.. och nu när jag är garvid och ska njuta och glowa och vara de vackraste som går på denna jord.. ska redan nu under graviditeten fokusera mig på att gå ner i vikt och bli smal, göra en come back?
jag har en tid till min barnmorska och jag blir så himla ledsen att de besöket ger mig mer ångest en glädje då jag vet att min BM kommer vilja att jag väger mig, har frågat vänner och min sambo "tror du man måste?" och till och med bett min sambo att inte följa med.. FÖRSTÅR NI HUR SJUKT DE ÄR? linus som inte vet om 699kg är mycket eller inte ber jag att inte följa med för jag SKÄMS om jag gått upp i vikt? mannen som aldrig sagt något om nått när de kommer till mig, min vikt eller någon annans vikt för den delen...

inser såklart nu att min sambo ska med och jag ska gå dit med glädje osv osv... men blir som sagt så ledsen att jag och så många andra kvinnor dagligen måste kämpa och må dåligt pga av våra vackra kroppar.

Likes

Comments

Idag fick vi äntligen spjälsängen vi beställt från lekmer.se och måste säga att de va första & sista gången jag beställde där ifrån..

MEN nu 4 VECKOR!!.... senare e den här och jag e sååå nöjd! Med himlen & sängen 😍


Likes

Comments

Jag kände att de är lika bra att skaffa en blogg så jag slipper bomba alla mina sociala medier med bara massa bebis grejer!!

Får verkligen inte nog! Vill ställa mig på Sveriges högst punkt & skrika ut allt hela tiden.. varje spark, all planering, alla köp och tankar.. och med denna foglossning blir den inte så mycket klättrande (hehe) så en blogg e ändå perfekt!! Hade gjort nästan vad som helst för att få komma åt alla mina gamla dagboksinlägg på lunar 😂 för älskar att kunna gå tillbaka för att se vad man gjorde just då & då för x-antal år sen

bilder från lite av de som fick följa med hem igår!
Hade två checkar från kapphal som jag fick använda på deras newbie-kläder som jag utnyttjade igår, en gratis body & 25% på valfri vara så jag passade på att köpa den fina rosa koftan.

Hann även in på h&m men sen sa Linus att de va shoppingstop för dagen 🙄

Likes

Comments

Min boo Juicy J har släppt ett nytt mixtape som heter must be nice som jag idag lyssnade igenom, till & från jobbet.
Han gör mig aldrig besviken!!!! 


Om jag var tvungen att välja två artister jag skulle lyssna på livet ut så är de nr 1 såklart Beyoncé och nr 2 Juicy J.. bey sätter alltid ord på de jag känner, fast jag aldrig haft en man som vart otrogen mot mig (nu är min sambo my first love & pojkvän) eller känt sån hjärtesorg har beyoncé med hennes senaste album lemonade fått mig att känna igen mig i precis varje spår på skivan.. hon e min all time gurl & Juicy får mig att get turn't till precis allt!

Så de är mitt tips till er, tanka hans senaste mixtape! 😘

Likes

Comments