View tracker

Har ni lyssnat på detta fantastiska album? Om inte, då säger jag bara att ni ska göra det för det är helt underbart!!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag tänkte börja min lilla throwbackresa med lite Stockholm och gå hela vägen till den senaste grymma upplevelsen jag varit med om. Ska försöka göra ett inlägg om dagen med throwbacks så ni får se var jag har hållit hus den senaste tiden och vi börjar nu!

Lördagen den 10 maj tog jag flyget upp till Stockholm tillsammans med min bror Andreas och hans flickvän Ida, för att se självaste Justin Timberlake. Det pirrade mycket i magen när vi skulle åka upp för jag hade så höga förväntningar på denna miniresan.

Väl uppe i Stockholm delade vi upp oss lite då jag planerat att träffa lite kompisar. Jag började med att träffa en som heter Cecilia som jag lärde känna på språkresan förra sommaren. Vi gick runt i Gallerian, tittade i affärer, jag såg en kille jag dissat som mindre som numera jobbar på Hollister, vi fikade och hade allmänt trevligt och roligt. 

Efter det mötte jag upp Andreas och Ida på T-centralen för vi skulle åka iväg och checka in på hotellet, vila upp oss samt fixa oss inför kvällen.

När vi var färdiga tog vi tunnelbanan till T-centralen, gick in på Åhlens och även lite på Drottninggatan. Efter ett tag gick Andreas och Ida in på en restaurang för att äta. Själv stod jag utanför restaurangen och väntade på att träffa Mathilda för allra första gången, en kompis jag började snacka med på twitter någon gång under 2011. Det kändes lite pirrigt när jag stod där. Men efter ett tag såg jag en överglad Mathilda och hennes kompis Evelina, vi gick in på restaurangen för att äta. Det blev matkoma x3000 typ, så gott och så mycket att välja på!! Sedan tog vi alla fem tunnelbanan till Tele2 Arena för att gå på konserten. Vi sa hejdå, eftersom vi inte skulle sitta tillsammans. Jag, Andreas och Ida gick iväg till vår ingång för att ta plats i arenan.
Här under är en bild på mig och Mathilda utanför arenan.

Ord till att förklara hur grym Justin var finns inte. Till och med efter drygt två månader är jag fortfarande mållös. Allt var så perfekt, hela konserten var så grymt bra rakt igenom, inga svaga punkter överhuvudtaget. Lätt den bästa konserten jag någonsin varit på. Låter bilderna tala för sig själv.
Btw. så kom det en liten glädjetår under Mirrors och Justin pekade även rakt upp mot oss under denna fantastiska låt!! Helt jäkla underbart!!!!

Under söndagen fick vi vara lite turister, vi gick lite i Gamla Stan och tittade på slottet. Men efter ett tag tog jag tunnelbanan för att träffa Tindra och Amanda, vilka också är två kompisar från språkresan. Vi gick runt på Drottninggatan, var kanske inne på Buttericks och Bengans liiiite för länge, men den det är så himla kul att gå runt och titta på massa utklädnader och konstiga grejer. Sen angånde Bengans, jag blir alltid såååå himla nostalgisk när jag går där i skivbutiker, det är liksom så himla underbart med riktiga skivor. Slutade med att jag köpte tre album.


Sedan var det dags att åka hem efter en härlig helg i Stockholm och jag kände mig riktigt nöjd, dock ville jag verkligen stanna kvar i Stockholm för jag älskar verkligen den staden, jag tänker bosätta mig där en vacker dag i mitt liv!!

Likes

Comments

View tracker

Lång tid har gått, mycket har hänt och jag har inte varit aktiv här. Jag har under de senaste två månader samlat på mig riktigt många och härliga minnen som jag kommer ta vara på för resten av mitt liv. Med tanke på min frånvaro här på bloggen så har jag tänkt att göra lite throwbacksinlägg! Det är stora och små händelser, men allt har en historia och har en betydelse för mig och mitt liv.


Likes

Comments

Såååå mycket har hänt sedan jag var här sist. Jag känner mig så himla glad, mår riktigt bra även om jag är en aning utmattad av allt som har hänt den senaste tiden. Jag har efter många om och men bestämt mig för att verkligen ta tag i bloggen igen då jag vill ha en plats där jag kan skriva av mig eller bara berätta om grejer och tipsa om sådant som kan vara kul!
Så välkomna tillbaka till min blogg med en Johanna som inte har en aning om var hon tar vägen efter sommaren!!


Likes

Comments

Idag körde jag, Angelica och Terese till Jägersro i Malmö för att se vår favoritkille, Oscar. Han hade två uppträdanden och sjöng fler låtar än vanligt, han hade även med sig sina två fantastiska dansare Kenny och Ale, det var riktigt grymt!!
När jag träffade Oscar på signeringen så snackade jag väl lite längre med honom än vad man fick för vakterna, men detta var trots allt den sista gången jag träffade honom på hela sommaren, vilket jag nämnde. När jag sa det så såg han helt ledsen ut och undrade varföööör. Den lilla skånepågen är helt underbar, jag vill bara stoppa ner honom i min handväska så jag kan ha med honom överallt och umgås med honom typ hela tiden!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag var här men det har ändå varit en händelserik tid för mig. Först och främst så har jag klarat av att få E i både matte fyra och fem, vilket jag inte riktigt kan förstå då jag har suttit som världens största frågetecken eller som en fågelholk på lektioner, har även skällt ut matteläraren ibland eftersom jag inte har fattat någonting, så hur jag har lyckats med att skrapa ihop betyget E, det vet jag inte! Jag har även avslutat ALLA kurserna...förutom psykologin...så jag har typ två veckors lov fram till studenten nu, hur underbart är inte det!? Har även varit på typ anställningsintervju för ett stort företag som är riktigt coolt, men kommer inte berätta vilket företag än. 
Dessutom har jag varit på en fantastisk bal och en galen klasskamp, samt träffat underbaraste Oscar ytterligare två gånger. Bilder från balen och Oscar kommer sen.
Men en lite tråkigare sak som har hänt är att jag har lämnat tillbaka min macbook efter nästan tre år tillsammans. Trots denna hatkärlek jag har haft så var det lite svårt att lämna ifrån sig men samtidigt inte. Visst, jag kommer sakna alla funktioner på macbooken. Materiell kärlek is what it is, men jag mår faktiskt riktigt bra!!

Likes

Comments

Restaurang på en vardag, det är inte ofta det händer men ibland vill man att det ska vara lite finare i vardagen. Idag gick hela familjen ut och åt tillsammans för att fira min bror som tog examen från sin utbildning idag. Grattis till honom!
Jag åt en jättegod pasta med musslor, lax och scampi, fy vad gott det var!

Likes

Comments

Nu är det måndag igen och jag överlevde förra veckan som verkligen var en helvetesvecka när det gäller skola, hade prov eller inlämningar varje dag och vissa dagar hade jag två prov, så ja, det har varit ett rent helvete enligt mig och har varit väldigt stressad. Men veckan slutade så sjukt bra uppe i kära Stockholm och det kommer jag berätta mer om sen när jag har lagt in bilder på datorn och fixat lite! 

Likes

Comments

Vi lever i en värld med smarta telefoner, men VI är själva kanske inte så smarta. Vi tror att vi är sociala bara för att vi chattar mycket på mobilen, men vi är inte särskilt sociala. För om ni tänker, så ser ni ofta gäng med kompisar, men de pratar knappt. Alla sitter och leker med sina mobiler och man missar så mycket om man har mobilen i ansiktet hela tiden.
När jag var i England i somras levde jag med en knappmobil i tre veckor, familjen jag bodde hos hade inget WiFi och jag kan helt ärligt säga att det var ganska skönt att knappt ha tillgång till internet under de veckorna. Tack vare att jag inte hade något internet fick jag uppleva så mycket mer och det tror jag att ni också kommer göra. Nu säger jag inte att ni ska lägga ifrån er mobilen totalt, men när ni umgås, så snälla ha inte mobilen upptryckt i ansiktet, umgås på riktigt, va med varandra och inte de utanför.
Det denna killen säger i videon är klockrent! Titta upp och ta vara på tiden ni har tillsammans, lev i den riktiga världen!


Likes

Comments