​Jag vill ha långt hår. Jag var dum nog att klippa en kort page för ungefär ett år sedan och sedan dess har jag hållit det i ungefär samma längd. Nu har jag bestämt mig för att jag vill ha långt hår och mitt mål är att få håret att växa ungefär till midjan. För att få håret att växa lite snabbare hade jag tänkt testa en metod som heter "The Inversion Method". Den här metoden går ut på att du ska "stimulera" hårväxten så att det helt enkelt växer fortare.

Hur du går tillväga: 

*Du behöver en olja som funkar att ha i håret (hårbotten). Det går bra med rapsolja och olivolja, men jag använder mig av kokosolja som finns i de flesta matbutikerna. Du behöver även en badmössa eller någon slags plastmössa.

1. Ta så mycket olja som du känner att du behöver och blanda ut det i händerna.

2. Massera in oljan i hårbotten i ungefär tre minuter.

3 Sitt på en stol eller något annat du känner dig bekväm med att sitta på och böj huvudet framåt. Helst ska huvudet vara mellan knäna. Sitt i samma position i fyra minuter. Blodet kommer upp i huvudet, det blir varmt och det tycker håret är bra och då växer det haha.

4 Ta på en badmössa eller något annat av plast som passar på huvudet och ha det under natten.

5 På morgonen duschar du ur oljan från håret.

Du upprepar det här i en veckas tid. Gör det här en vecka i månaden, annars vänjer sig håret och det växer inte lika fort.

Resultatet är olika från person till person. På vissa funkar det hur bra som helst och andra tycker inte alls att det har funkat bra.

Lycka till! (till mig med)


Likes

Comments

Alarmet ringde klockan nio i morse, men jag snoozade till klockan halv tio. Jag tog en snabb dusch innan det var dags att möta Elin för att sedan åka buss till tågstationen. Vi missade bussen... Såklart. Vi fick fick skjuts till tågstationen istället och när vi kom fram krånglade biljettautomaten... Såklart, men som tur var hittade vi flera! Efter cirka fyrtio minuters väntan kom tåget och det bar iväg mot Norrköping för en dag med massa shopping!

Jag hade tänkt att jag skulle handla massor med nya kläder till min garderob, men det blev endast en cardigan, en  T-shirt och en off shoulder topp. Jag köpte kokosolja också! Jag ska testa "The Inversion Method". Det är en metod som gör så att håret ska växa snabbare. Jag kan skriva lite mer utförligt om den metoden i ett annat inlägg.

Vi blev hungriga och letade oss till en sushirestaurang. Det var jättegott!

Vid fyratiden var det dags för hemgång, trodde vi... Vi lyckades kliva på helt fel tåg så att vi hamnade i Södertälje istället för Nyköping... Såklart. Vi fick vänta på ett tåg hem i cirka en timme så det var inte så farligt lång väntetid. Jag var hemma igen runt åttatiden. Nu är jag helt slut och ska nog sova lite. Godnatt! 

Likes

Comments