I februari fyller pappa 60 och det firar vi med att åka till Barcelona hela familjen ✈ 🇪🇸 Ska bli hur kul som helst 😃 Mamma och pappa ringde för några veckor sedan och frågade om jag ville följa med. Dum fråga kanske, tog inte många sekunder innan jag sa ja, pappa betalar ju - man får inte vara dum 😜 Haha, nä skämt åsido, men det ska verkligen bli hur kul som helst. Sist vi var iväg hela familjen var när vi var i London för åtta år sen. Jag ser fram emot det. Jag har ju förhoppningsvis jobb då, blir ju färdig med skolan i januari, men vi är bara iväg torsdag till söndag så det blir två dagar jag skulle behöva vara ledig då. Kanske inte helt optimalt att be om ledigt när man är helt ny på ett jobb, men nu handlar det om två dagar för att fira pappas 60-årsdag så det bör ju gå bra ändå tycker man. Men det blir et senare problem. 

Har jag sagt det förresten att jag fortfarande pluggar? Jag tog ju egentligen examen i juni, men då det i min utbildning ingår ett ämne som vi ska undervisa så fick jag lägga till ett halvår på min utbildning då jag hoppade av musiken som jag läste först. Så denna terminen läser jag bild för undervisning i årskurs 1-6. Rätt bra ändå att vi blir behöriga lärare i ett ämne och får undervisa i skolan med istället bara för fritids. Inte helt lätt att arbeta 100 % på fritids när den verksamheten bara har öppet på eftermiddagarna. Så man får ju högre lön om man arbetar i skolan med och då har längre arbetsdagar. 

I fredags var jag och Johanna på middag hos Malin i Hörby. Mycket trevlig kväll med god mat och dryck. Spelade spel och snackade skit 😃 Fick även träffa Malins lilla dotter Tilda, ca 1,5. Hon var så söt när hon sprang runt och skulle visa alla sina leksaker 😃 I juni hade vi spelkväll hemma hos Johanna. Hon chockade oss med trerätters när vi trodde att vi typ skulle beställa pizza och bara chilla. Malin kunde ju inte vara sämre så hon bjöd på trerätters hon med. Med andra ord blir det upp till bevis för mig nu när vi ska vara hos mig. Har vi haft trerätters hos både Malin och Johanna så får ju jag köra det jag med. Om jag inte ska köra en liten kupp och låta de tro att det blir trerätters när jag i själva verket beställer pizza 😜 Ooops, skulle inte sagt det kanske...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments