Eller ja, kanske inte är riktigt så illa... Sedan i måndags har mina föräldrar varit i Azorerna (de grisarna), de kommer hem ikväll så jag och min bror har då turats om att bo hemma och passa huset och Nixon. Ralle var hemma måndag-torsdag och jag torsdag-idag. Ralle hämtade mig på jobbet i torsdags och den körde jag honom hem till sig för att lämna lite grejer och sen direkt vidare till Kristianstad Arena där han skulle gå på handboll med jobbet. Jag körde inom mig och hämtade lite kläder (läs smutstvätt 😝) och sen direkt hem till Nixon. Dock fick jag köra nästan direkt igen då brossan knappt lämnat någon mat och ingen frukost så det var bara till att sätta sig i bilen och köra till Vinslöv för att handla. Det går ju fort tänkte jag, men icke sa nicke. Att handla gick fort men att ta sig hem igen tog uppemot en timme. När jag kom ut från butiken såg jag nämligen att jag hade punka, höger framdäck var helt platt. Fan! Vad gör jag nu!? Helt ensam och inget reservdäck i bilen (inte för att jag hade kunnat byta det ändå), jag ringde pappa och bad om råd. Han sa att han skulle ringa min farbror och be honom hjälpa mig, men han skulle också på handboll så det var bara till att ringa till nästa. Slutade iallafall med att en av mamma och pappas vänner kom och hjälpte mig. Jäkla tur vi hade däck hemma så han körde hem till oss och hämtade däck och sen vidare till Vinslöv där jag satt lite halvt strandad utanför Ica... Hem kom jag, om än lite senare än vad som var tänkt. Klockan hann bli halv åtta innan jag var hemma och jag hade inte ätit än så jag värmde en lasagne snabbt och lätt och satte mig framför tv.n. och stannade där resten av kvällen.
Rubriken syftar på när jag i lördags tvättade och lagade mat samtidigt (simultankapacitet på hög nivå). Riset stod och puttrade på spisen och jag skulle gå ut i tvättstugan och kolla hur det gick med tvätten. Öppna en dörr är liksom inte så svårt. Men när man får hela jäkla dörrhandtaget i näven när man trycker ner handtaget för att öppna dörren är det däremot lättare sagt än gjort. Ringer och frågar pappa om man kan bryta upp dörren på något sätt, men jag lyckades ju inte ändå. Som tur var min farbror där ute just då och tog hand om korna så jag sprang ut och bad honom hjälpa mig. Två minuter senare kom han in med betydligt bättre verktyg än den skruvmejsel och sax jag hade försökt med så han fick upp dörren utan problem. Fan, måste allting hända när jag är ensam hemma eller, först punka på bilen och sen dörrhandtag som lossnar. Jäkla tur man har folk i närheten som kan hjälpa en!
Mamma och pappa kommer hem typ vid tio ikväll så jag ska förhoppningsvis kunna undvika att ha sönder något mer innan dess... Idag händer inte så mycket, ska köra hem mina numera rena kläder till mig och hämta mina nycklar till jobbet (för de var jag naturligtvis smart och lämnade hemma i torsdags när jag hämtade mina grejer) och  sen hem till Nixon igen och gosar med honom. Får väll klämma in en promenad också annars kommer han vars helt odräglig ikväll. Jag stannar här tills imorgon och åker direkt till jobbet härifrån. Kort jobbdag imorgon, jobbar 10-14.30 och sen tar jag tåget hem till mig igen. Har sovit i mammas säng den här helgen då pappa har två akvarium med yngel i på mitt gamla rum där pumpen burrade så in i helvete så där kunde jag inte sova. Så hur jag ska kunna sova i min 120 säng nu när jag är van att sova i dubbelsäng blir intressant. Jag har trillat ur min säng innan så varför skulle jag inte kunna göra det igen.? 😝 😂
Puss o kram /Frida 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments