Länge sedan förra inlägget så det börjar väl bli dags för en uppdatering. Usch, jag är alldeles för dålig på det här med att uppdatera. Sist jag skrev var när vi precis kommit hem från Barcelona. Har egentligen inte hänt så mycket sedan dess, mer än att jag börjat jobba och blivit ett år äldre. En vecka efter vi kom hem började jag jobba som lärare i fritidshem på Läredaskolan i Hässleholm och jag trivs som fisken i vattnet. Skolan har tre fritidsavdelningar och jag är placerad på Hasselkullen där barnen från årskurs 1 och 2 går. Jag är även ute på rasterna, antingen som rastvakt eller som rastaktivist.

19 april blev jag ett år äldre och jag kan nu meddela att jag är, som Johanna sa, halvvägs till 50. jag fyllde alltså 25 och dagen firades med utgång med Johanna den 18. Den 19 åkte vi till Johannas familj i Åhus. mIna föräldrar tyckte ju det var en bra idé att åka på semester när jag fyllde år så de var inte hemma. Tur "min andra familj" ställer upp när min riktiga inte gör det :P De bjöd på middag och tårta. Jag fick även med mig en blomma hem som prydde min hall så fint tills den gick vidare till nästa liv och hamnade i soporna.

Min bror har även tagit examen så 5 juni samlades vi i kyrkan i Kristianstad och såg när han fick ta emot sin efterlängtade sjuksköterskenål och gratulerade honom till att tre års studier äntligen var över. Det är en glad bror jag har och jag är en väldigt stolt lillasyster.

En vecka senare, den 12 juni satte jag, mamma och pappa oss på tåget till Stockholm för att gå på namngivning för mitt kusinbarn Hilda på lördagen. Även samma dag som det var prinsbröllop. Det är inte alla som hinner gå på både namngivning och bröllop på samma dag :P

Sen var det jobb två veckor till för min del innan jag gick på semester. 13.00 fredagen vecka 26 lämnade jag jobbet för tre veckors efterlängtad semester. En semester som bland annat skulle spenderas med världens bästa vän Johanna i Tylösand. Söndagen den 5 juli satte vi oss i bilen och styrde mot Tylösand. Det egentliga syftet med resmålet var att gå på afterbeach på Hotell Tylösand med SNSB Sveriges Näst Snyggaste Band. De spelade söndag-onsdag så på söndagen hann vi inte mer än upp och lämna våra grejer i stugan för att sedan ta strandpromenaden bort till hotellet. De var så jäkla bra som vanligt och vi hade hur kul som helst. Det blev en del bilder och ni som har mig på facebook eller instagram har säkert sett en del foton där. Men det kommer några foton här ändå. På onsdagen valde vi att ta bilen bort till hotellet då vi skulle köra till Falkenberg direkt efter för att kolla på Bröllop i kikar'n, årest föreställning på Vallarna. Så sjukt rolig! På torsdagen gick vi upp tidigt för att städa ur stugan och sedan styra bilen mot Ullared för en dags shopping innan vi åkte hemåt igen efter en underbar vecka i Tylösand. Här kommer några bilder från veckan i Tylösand.

Blev dessvärre inget badande, varför ser ni på bilderna. Tack finaste Johanna för att du stod ut med mig en vecka. Jag är fortfarande chockad över att jag stod ut med dig :P Tack även till SNSB för att ni förgyllde vår vecka med grymma afterbeacher! Vi hade en underbar vecka och det var inte helt skoj att åka hem. Jag hade gärna stannat och spenderat hela sommaren där. Menmen, jag har några dagar kvar av min semester. På måndag blir det åter till jobbet för min del för två veckors jobb under sammanslagningen med Stoby skola och Ljungdalaskolan. Vecka 34 börjar ett nytt läsår, ett läsår där jag dessvärre bara kommer jobba en termin av då jag slutar mitt vikariat på Läreda sista december. En termin som kommer starta med att jag får en ny kollega. Lite nervöst att starta upp avdelningen igen efter sommaren med nya barn och en ny kollega. Men det ska gå bra.

Hur det kommer bli med mitt bloggande fortsättningsvis vet jag inte, det får vi helt enkelt se, men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte bli någon förändring sedan innan, utan det kommer fortsätta vara samma långa uppehåll mellan uppdateringarna :P Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)

Puss o kram /Frida 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments