Dagen började redan 06:30 för min del. 07:30 styrde jag bilen mot Kristianstad och Högskolan för introduktionsdag. När man kom dit så delades man in i grupper och man fick en väldigt tjusig namnlapp där det stod: Hej! Jag heter: Frida. På den namnlappen stod även vilken grupp man tillhörde. Jag tillhörde E1.
09:15 var de dags att gruppvis gå en runda runt Campus, naturligtvis i spöregn. Mina byxor blev dyblöta så det gjorde nästan ont när jag gick. 10:00 var vi tillbaka där vi samlades för en liten mässa. Jag var där en stund, sen orkade jag inte vara där längre så jag stack.
Ringde Fanny när jag gick mot bilen och bestämde att jag bara skulle inom ICA Kvantum och köpa rakgel, sen in till stan och hämta henne för att köra hem till mig så jag kunde slänga in byxor och strumpor i torktumlaren.
När mina byxor och strumpor är torra kör vi in till stan igen och tar en fika och går rundor.
Nu sitter jag här hemma och är sjukt trött.
På måndag skulle dansen ha börjat, men fick precis mail på Facebook från min ledare att terminen börjar först V. 37. Så får gå och längta 2 veckor till.
Numera har Kristianstadflickorna även 520 medlemmar :)

/Frida

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dags att uppdatera bloggen litegrann kanske? Förra veckan var jag med finaste Fanny varje dag och flummade som vanligt.. I fredags bar det av till Hässleholmsfestivalen för lite skoj. Dock var det inte så himla skoj som jag trodde, Kristianstaddagarna är bättre. I lördags kollade vi färdigt på den sista av de tre fimerna vi hade hyrt. På kvällen bar det återigen av till Hässleholmsfestivalen.
Och guess what, jag tatuerade mig :) Blev ett litet hjärta på ankeln..

Vad tycks?

Dock så är det bara en gammal hederlig spruttatuering, men ändå.. :)

/ Frida

Likes

Comments

...har varit i Kristianstad och spelat förra veckan. Herregud vad bra de är måste jag säga. Aja, ska berätta allting från början.
Det har ju som bekant varit ett stort scoutläger i Rinkaby utanför Kristianstad och i samband med det så anordnade Handelsföreningen Kristianstad någonting som kallades after scouting. På Lilla torg i Kristianstad var det måndag-fredag mellan 19:30 och 22:00 en liten konsert.

Det här var de som spelade:
Måndag: Calle Kristiansson och JazzAttack
Tisdag: SNSB och Olle Jönsson
Onsdag: SNSB och Gladys Del Pilar
Torsdag: SNSB för hela slanten
Fredag: SNSB och Sara Löfgren

SNSB är numera våra nya polare. De har verkligen lagt märke till och mina kompisar. Vi har suttit längst fram i mitten varje dag och verkligen bjudit på oss själva. Vår favoritåt måste nog ha varit Var ligger landet där man böjer bananerna vilket sångaren Pontus har reagerat på. När Pontus har frågat publiken om det fanns några barn där så har ju jag och mina kompisar (speciellt Fanny) direkt fattat vilken låt det var han menade och direkt börjat jubla. Det resulterade i att han i fredags sa: Ni är fortfarande inga barn, har ni inte fattat det? :) Jo, Pontus, vi vet att v inte är några barn längre, men den låten är ju så jäkla bra. Och sen är ju jag och mina kompisar lite lätt barnsliga av oss. Men ska man klara sig igenom tre år på Barn- och Fritidsprogrammet så måste man vara barnslig. Vi var barnsliga när vi började, men ännu värre när vi slutade.

I onsdags passade vi även på att ta foto med sångaren Pontus och trummisen Wictor. De kommer här nedan. Titta och njut. Bry er inte om mina kläder, jag ser dum ut.

Vi med Pontus

Vi med Wictor

Likes

Comments