...det finns så mycket jag behöver, karlar och en massa klöver. Men det jag absolut inte behöver är att mamma och pappa åker till Mallorca och lämnar mig, brossan och hunden ensamma hemma.
Finns det någonting jag avskyr mer än att vara ensam hemma? Här är så tomt och jag anser att jag är ändå ganska social. Jag behöver någon att prata med. Vilket man ju inte har nu. Brossan stänger in sig på kontoret och spelar dator och hunden bara kollar på en som om man vore dum i huvudet. Så där får man inget vidare bra svar.
Mamma och pappa åkte igår och naturligtvis var det jag som fick upp och köra de fyra på morgonen. De väcker mig halv fyra och det var bara för mig att pallra mig ur sängen och klä om. Klockan fyra sitter vi i bilen in till stan där mamma och pappa skulle möta upp deras resekompisar. Pappa hade kört in eftersom jag var sjukt trött och behövde piggna till. De packar in sina rsväskor i deras bil och säger hejdå till mig. Jag hoppar in i bilen och kör hem till min oerhört sköna säng. Gåcr och lägger mig och soven en stund till innan jag skulle upp och jobba.
Denna veckan är jag tillbaka på mitt älskade fritids. Fan vad jag trivs bra där alltså. Jag har också märkt att jag varit omtyckt där. När jag kom till fritids igår så kommer en av flickorna fram till mig och halvskriker Frida samtidigt som hon springer fram och ger mig en kram. Snacka om att man blir glad. Så nu har jag att göra på dagarna. Imorgon stänger jag så då kommer jag inte hem förrän vid sex, så då känner jag mig inte lika ensam. Nackdeln är att imorgon kommer jag vara ensam då brossan ska iväg och kommer inte hem förrän vid tio. Menmen, några timmar går fort så länge man har någonting att göra.
Mamma och pappa kommer hem tisdagnatt och jag längtar redan. Vadå mammasjuk? Men det är jag fan så stolt över. Min mamma är bäst. Love you, mamma.

Puss o kram skumbanan <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så var man då hemkommen från Lidköping. För er som har lyckata missa att jag skulle till Lidköping i helgen så kan jag tala om att jag var på min kusins bröllop.
Vi hade ju bestämt sedan innan att vi skulle åka upp samma dag som bröllopet, så gårdagen började redan vid 5 för min del. Körde hemifrån kl 6 och var i Lidköping 10.15. Brossan gick raka vägen till sängen och lade sig, medans jag, mamma och pappa gick en runda. Strax efter 12 började jag göra mig iordning. jag klädde om, stylade håret (någorlunda iaf) och satte allra sist på lösnaglar. Herregud säger jag bara, det gör jag inte om. det kändes så himla ovant och kunde knappt greppa om saker och ting. Eftersom naglarna var Depends förlimmade går de ganska enkwlt att ta bort. Bara att stoppa händerna i ljummet vatten och sen förskitigt ta bort naglarna. Jag bestämde mig ganska snabbt för att de skulle bort direkt när jag kom tillbaka till Bed & Breakfast där vi bodde.
13.30 styrde vi bilen mot Otterstads kyrka utanför Lidköping där vigseln skulle äga rum.
Vigseln var jättefin och Victor och Madelene var jättefina tillsammans.
Victor är en av alla mina kusiner från mammas sida och han var så fin och överlycklig. Han kunde inte sluta le och jag förstår varför.
Victor och Madelene, stort Grattis till er båda. Ta hand om varandra. Ni var superfina igår och hoppas ni hade det lika underbart som vi andra hade.
Så Tack, för en helt underbar dag. Meten var god, tårtan var god och ni var jättefina - kunde inte bli bättre alltså. Är ni sugna på att komma ner till Skåne så är det bara att ringa. Om inte innan ses vi ju till advent då vi ska adventspyssla allihop :)

Stor puss o kram till brudparet Lövgren <3

Likes

Comments

Midsommarafton idag. Glad midsommar till er. Hopppas ni har trevligt. Själv sitter jag ensam hemma med hunden. Och alla som känner Nixon vet att han antingen ligger i korgen eller i soffan, så han är inget vidare bra sällskap. Mamma och pappa är hos några kompisar och Brossan är i Sibbhult hos sina kompisar. Men, för mig blir det en nykter kväll, ska hämta brossan vid bussen i Bjärlöv strax efter tolv och mamma och pappa i Torsebro inte långt efter.
Frågan är bara: vad gör man fram till tolv nu då? Går inget speciellt på tv och vid datorn går jag igenom alla sidor jag är med på på typ fem minuter.
Nu sitter jag här och skriver blogginlägg samtidigt som jag lyssnar på världens finaste låt av Chris Medina - What are words.


http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4

Chris Medina var med i American idol. Dagen efter att han blev eliminerad och hemskickad släpptes What are words som handlar om hans fästmö Juliana Ramos. 2 månader innan de skulle gifta sig var Juliana med om en bilolycka och hamnade i koma. Ingen av läkarna trodde att hon skulle klara sig. Men chris vägrade att ge upp och efter 1,5 månader vaknade hon upp. Han var hjärnskadad och handikappad för livet. Men Chris stannade vid hennes sida och under sin audition sa han några minnesvärda ord som även finns med i låten.
"What kind of man would I be if I leave her when she needs me the most?"

Lyssna och njut.
/Frida

Likes

Comments

Oj vad dåligt jag har varit med att uppdatera bloggen på sistone.
Förra veckan blev det jobb på Näsbygårdens förskola. Heltid hela veckan, betydde att man sov väldigt gott på natten. Jag var sjukt trött när jag kom hem så hade bara kunnat lägga mig i soffan och sova några timmar. Men det funkar inte ritigt så.
Denna veckan är jag dock ledig och i måndags bar det av in till stan för träning med världens bästa Kristianstadflickor inför Kristianstaddagarna. Vi har tre uppvisningar under Kristianstaddagarna och vi ska på två veckor lära oss en helt ny dans så det blir några träningar. I måndags körde  vi igenom Teeth och Release me, som vi också ska köra, innan vi började med den nya dansen till Lady Gagas Born this way. Herregud vad fort det går. Har inte tänkt på hur snabb takt det är i den låten. Men det gick väll skapligt.
Igår var jag inne på Hälsa & Helthet och vaxade och färgade ögonbrynen. Ont gör det, men vill man vara fin får man lida pin. även igår var det träning, och den här gången hängde jag med lite mer i den snabba takten. Men det är bara att träna så kommer det komma automatiskt.
Idag var jag i Vinslöv och klippte mig inför kusinens bröllop på söndag. Blev väldigt nöjd, nu ska jag bara lära mig fixa det själv.
Imorgon blir det till att hjälpa favoritkusinen och baka.
På söndag blir det till att gå upp före tuppen och styra bilen mot Lidköping för kusinens bröllop. Ska bli kul. Allting är fixat och klart.

Puss o kram skumbanan <3

Likes

Comments

Dagens datum betyder att det är två dagar sen jag hade min sista dag på Norra Ströö fritidshem.
För att fira det så tänkte jag att jag skulle överraska de lite. Valet föll på glass, så jag styr bilen mot Vinslöv och köper glass till allihop. Bjöd de på en varsin när de ätit upp sitt mellanmål. Herregud vad gott det är med Piggelin ibland. Fick även en kram eller fler av de flesta.
Det gulligaste var nog när en av flickorna skulle åka hem och hon inser att hon kommer inte träffa mig lika ofta längre. Hon slänger sig runt min hals och kramar mig länge och hårt. Tack!
Jag vill i detta inlägget passa på att tacka Rebeccka, Lina, Seth och såklart alla barnen för att ni tog emot mig med öppna armar när jag började hos er för ett år sen. Jag är väldigt glad för den här chansen och kommer alltid att bära det med mig.
Jag vill inget hellre än att stanna kvar hos er, men det går tyvärr inte. Jag har sökt skola och jag kan inte kombiner heltidsstudier med ett jobb hos er. Men jag hoppar mer än gärna in som vikarie ibland. Men ni som är på fritids vecka 26 kommer träffa mig då. Ni andra får träffa mig när jag kommer och hälsar på.
Jag kommer sakna er till tusen!
Puss o kram till er alla <3

Likes

Comments