Måste bara skriva om en person som betyder allt för mig - min kusin.
Hon har bott 1 km ifrån mig i hela mitt liv och är den av mina 11 kusiner som jag står absolut närmast.
Vi har samma knäppa humor och vi kan inte vara ifrån varandra med för långt mellanrum mellan gångerna. Det resulterara i att vi flippar ut totalt.
Jag vet att jag kan lita på henne till tusen och hon står alltid bakom mig oavsett vad.
Louise, tack för att du är den fina människa du är.
Du betyder så oerhört mycket för mig och du kan alltid lita på mig.
Jag älskar dig <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad är det för fel på mig?? Vad är det som gör att alla hatar mig??

Jag får gång på gång stå ut med en jävla massa påhopp på min blogg.. Folk skriver de mest taskiga kommentarer man kan tänka sig..

Nu senast var det någon som skrev (lägg märke till att jag skriver någon, för jag vet inte vem det är, de hade bara skrivit under med only me):
''Nja, det var väl inte riktigt så det gick till Frida? Det var väl ändå så att du mitt i koreografin rusade ut och började gråta? Det är nog ändå så att dans inte är din grej överhuvudtaget, du är fruktansvärt stel, kan inte lyssna o ta åt dig kritik, har noll utstrålning och ligger låååångt efter de andra i gruppen. Du borde fundera på om du ska vara kvar.''

Till dig den fega jävel, säger jag bara: Jag kan visst lyssna och ta åt mig kritik.. Tror du på fullaste allvar att jag sitter och ljuger i min egen blogg?? Jag vet nog bäst själv hur det var på audition.. Jag började gråta för att jag var besviken på mig själv, men jag sprang fan inte ut mitt under koreografin..
Jag älskar att dansa, och om du tycker att jag är stel så är det din ensak, och kan hålla det för dig själv.. Jag vet att jag inte är lika vig som alla andra i gruppen, men jag försöker i alla fall göra något åt det..
Men tack för att du förstörde min helg..

Det är inte mig det är fel på, det är er, ni som inte vågar stå för era åsikter och det ni skriver.. Väx upp för fan och bete dig som den vuxna människa du är..
Om ni tycker att jag är taskig nu, så fine, tyck det.. Jag ger bara igen med samma mynt..


Likes

Comments

Hade tänkt börja det här inlägget med att skriva om min audition som jag gick på..

Audition gick till som så att Mikaela lärde ut en vers+refreng till en låt som vi sedan skulle träna på och sedan visa upp för henne i smågrupper.. Vad jag inte riktigt förväntat mig var hur svår koreografin skulle vara.. Jag hängde inte alls med och det var långt ifrån min typ av dans.. Jag bestämde mig för att i alla fall ge det en chans, men när vi lärt oss allt som vi skulle så märkte ju jag att jag hade glömt allting. Så jag beslutade mig för att hoppa av.. Nu så här i efterhand så är jag jätteglad att jag försökte.. Det är ju som man säger - friskt vågat hälften vunnet..

Nu börjar Kristianstadflickornas våruppvisning närma sig med stormteg, bara två veckor kvar nu.. anserna är färdiga.. Teeth har varit färdig ett tag men Release me blev färdig först i söndags.. Den är rolig, men samtidigt väldigt svår.. Så jag antar att nu är det bara att träna som gäller inför uppvisningen..

Idag fyller jag även 21.. Mamma, pappa ochn jag var inne i stan i lördags och kollade på present till mig.. Vi kom på det att en bärbar dator var en ganska bra sak att önska sig.. Den kommer jag ju även ha när jag börjar plugga sen.. Vi hittade en dator på Barondator och tyckte att det var en kanondeal (8000 allting inräknat) så vi beställde den, och jag var inne och hämtade den igår.. Enda nackdelen är väll det mobila bredbandet, 3 har inte bra täckning här ute mitt i ingenstans, men jag och brossan var inne i stan idag och köpte en router så jag kan koppla min dator till vårt fasta bredband hemma..

Puss o kram skumbanan <3

Likes

Comments

Varit dålig på att uppdatera bloggen på sistone..

Ikväll bär det av till Kristianstad för audition till Burlesque som Kristianstadflickorna ska sätta upp.. Keep your fingers crossed för att jag kommer med. Jag kommer inte få reda på någonting ikväll, utan först någon gång under veckan får jag reda på om jag kom med eller inte.. Jag hoppas naturligtvis på det bästa och kommer verkligen göra mitt absolut bästa ikväll, sen får vi helt enkelt se om det räcker eller inte..

Likes

Comments