Igår var det då dags för den tredje och avslutande VM uppvisningen.. Vi hade ju bestämt oss för att skoja till det lite och måla ländernas flaggor på armarna..  Emily målar först Norges på min högra arm och sen Serbiens (trodde vi) på min vänstra arm.. Vi märker efter ett tag att vi inte alls målat Serbiens flagga, utan Nederländernas.. Dock inte vårt fel, utan Kristianstadbladets som publicerat Norges och Nederländernas, men skrivit Serbien.. Tacka vet jag iphone.. Fanns inte så mycket att göra än att tvätta bort flaggan från armen och börja om.. Men vi hinner färdigt i tid och börjar värma upp inne i idrottshallen.. Mia kommer även och hälsar på oss och önskar oss lycka till.. Hon var dock tvungen att berätta vad alla manliga VM-arrangörer säger i deras öronsnäckor när vi dansar, nämligen: kolla in urringningen killar.. Jag bara kände det att: visst, men det är inte där ni ska kolla..
Sen är det paus och dags för Kristiansatdflickorna att inta golvet.. Vi springer in och tjoar och jublar åt oss själva för att få igång publiken lite.. Musiken startar och vi upp med armarna i luften.. Jag hörde några norska supportrar som jublar när de ser våra norska flaggor på armarna.. När vi en gång under dansen står vända mot det mål där tre norska spelare bollar lite, b.la den norska målvakten ser jag att han dansar med lite i det steget vi gör just då..
Under sista delen av dansen när resten av de norska spelarna kommer in från omklädningsrummet ser jag att alla går och kollar på oss..
Vi dansar hela vägen ut och jag håller på att krocka med en norsk spelare när jag går precis bredvid deras avbytarbänk.. Han var lång som ett ösregn och jag var väll ungefär i brösthöjd på honom.. Det är i sånna ögonblick jag märker hur kort jag verkligen är (1.65), tur det inte händer så ofta..

Puss o kram skumbanan <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I måndags blev det klart att jag ska dansa på Nordöstra skånes idrottsgala på Yllan i Kristianstad.. Vi kommer köra två danser under kvällen - pink panther, men det är inte riktigt klart vilken den andra dansen blir..

I måndags fick vi också reda på att Kristianstadflickorna har varit i tysk TV.. Detta var i samband med uppvisninegn under VM i matchen mellan Frankrike och Tyskland.. Tyskland hade haft studiosändning och de filmade då rakt ut mot arenan och man hade sett oss i bakgrunden..

Nu vet jag också vilka länder som kommer spela i Kristianstad Arena imorgon när jag ska dansa.. Det kommer bli den norska och den serbiska flaggan som vi målar på armarna..

Puss o kram skumbanan <3

Likes

Comments

Så var då den andra uppvisningen under VM avklarad.. Gick riktigt ra även denna gången, även om publiken var tråkig.. De satt bara satt där rakt upp och ner och såg grymt uttråkade ut.. De ska var kul att gå på handboll så då kan man väll se lite gladare ut??
Menmen, vi körde på i alla fall.. Tog i från tårna och visade att vi verkligen tycker att det är kul.. VM-arrangörerna sa det att de tyckte att vi gjorde ett riktigt bra jobb som körde på och verkligen tog i trots publiken..
Till nästa gång kom vi dock på att om vi jublar och klappar när vi springer in så kanske vi får fart på publiken också..
Då kan vi nog i alla fall räkna med jubel och applåder när vi lyfter på armarna.. Vi har nämliugen bestämt att till nästa match ska vi måla ländernas flaggor på insidan av våra armar..
Varför insidan, undrar ni säkert?? Men det är för att vi har armarna uppe i stort sett hela dansen.. Vi börjar med armarna nere, men när musiken börja så tar vi upp en arm i taget och det är då man kommer se flaggorna..

Idag blev det ingen fotografering med några supportrar dock.. Men vill även i detta blogginlägg passa på att göra en rättelse från mitt förra inlägg.. Jag skrev att matchen idag skulle vara mellan Egypten och Österrike för det var vad det stod i tidningen igår, men matchen var mellan Tunisien och Österrike.. Spelar egentligen inte så stor roll, men ändå..

Vill också säga det att om ni ska kommentera mina blogginlägg så kan ni väll ha något vettigt att säga?? Igår fick jag nämligen en kommentar av signaturen bajs som skrev att jag inte behövde ha en åsikt efter varje mening..
Men om du nu har den åsikten om mig och mina blogginlägg så kan du väll stå för det också och skriva ditt namn istället?? Du är bara larvig.. Och om du nu tycker de e så jobbiga att läsa - skit i att läsa de då..
Förresten så får jag väll ha en åsikt om det jag skriver om det nu handlar om mig och mitt liv.. De här uppvisningarna under VM är en stor grej, både för mig som dansare och för Kristianstadflickorna som förening.. Så, bajs, gör oss alla en tjänst i fortsättningen, slopa dina jävla kommentarer, de är ingenting att ha ändå..

Till er övriga:
Puss o kram skumbanan <3

Likes

Comments

Så var då 1 av 3 uppvisningar under VM handbollen avklarad.. Onsdagen den 19 januari var Kristianstadflickorna pausunderhållningen i matchen mellan Tyskland och Frankrike med dansen Chic..
Min dag började med jobb på Näsbygårdens förskola till 13.00, sen hem och gå med hunden.. Sen var det bara för mig att börja göra mig i orsning då vi skulle komma till Kristianstad idrottshall så färdiga som möjligt.. Jag målar naglarna i en nougatliknande färg och byter om, sminkar mig och fixar håret.. Men eftersom jag skulle vara inne i stan redan kvart i sex så skulle jag inte hinna äta med resten av familjen, så jag fixar mat så jag skulle klara mig hela kvällen..
När klockan slog fem var jag fördig med allt som behövde förberedas, tio över fem kör jag hemifrån.. Jag väljer att parkera vid Yllan, eftersom där alltid brukar vara parkeringar lediga, så även denna gången.. Men när jag kommer dit så fick jag reda på att det var 20 kronor i parkeringsavgift.. Jag blir något nervös då jag bara brukar ha några få kronor löst i min plånbok, men det visade sig att jag inte alls behövde bli nervös.. Jag hade pengar så det blev över..
Parkerar bilen och går mot idrottshallen, där vi blir insläppta ganska snabbt.. Vi får chansen att träna några gånger inne i idrottshallen innan vi blir hämtade och går i samlad trupp till Kristianstad Arena.. Vi får även reda på att det var fullsatt och jag tror att alla blir lite smått nervösa.. Men vi bestämmer oss för att visa att nu jävlar är vi tillbaka efter ett väldigt turbulent halvår..
Första halvlek är slut och det är dags för oss 40 tjejer att inta golvet.. Musiken börjar och vi börjar dansa.. Dansen gick kanon och på vägen ut jublar vi och klappar åt oss själva, vi kände allihop att vi hade visat att vi vara tillbaka, Kristianstadflickorna finns fortfanade kvar..
När vi kommer ut i foajén igen för att gå tillbaka till idrottshallen så kommer de fram två franska supprtrar och säger: picture picture.. De ville då ha foto med oss.. Jag och Linnéa ställer oss med armarna om varandra.. Fransmännen ger bort kameran till någon och går fram till oss, samtidigt kommer det fler och fler Kristianstadflickor dit som vill vara med på foto.. Vår ledare Ursula kommer också dit och fotar oss..Så här tjusig blev bilden.. Jag står bakom honom i vitt linne och bredvid Linnéa i mössan som hon fick låna av fransmännen..


Imorgon lördag är det dags igen för dans i VM i matchen mellan Egypten och Österrike.. 

Puss o kram skumbanan <3

Likes

Comments