15 november idag och jag var uppe med tuppen för att styra bilen till Kristianstad och Red Nails för att fila ner naglarna lite.. Blev nöjd med naglarna i övrigt, kände bara att de hindrar mig lite när jag jobbar..

I lördags var det då dags för det jag kämpat för i 5 månader - att komma i min balklänning för kusin Sofies bröllop på Bäckaskogs slott.. Prövade ju den för några veckor sen och kollade om jag kunde ha den och det kunde jag..
Vädret skulle vara lite halvstadigt, med blåst och risk för regn.. När vigseln började halv fem hade det inte kommit en droppe regn och blåsten hade lugnat ner sig..
Vigseln var jättefin och det var inte lätt att hålla tillbaka tårarna.. Sofies klänning var helt sagolik.. Hon var verkligen superfin..
Efter vigsel bar det av in i slottet för att inta middagen som bestod av svartsoppa/hummersoppa till förrätt och gås till huvudrätt.. Till dessert blev det slottets äppelkaka med vaniljsås..
Vid varje plats låg det, som det brukar göra vid bröllop, ett häfte där menyn stod, men också en liten beskrivning av varje gäst.. Min beskrivning är spot on.. Den lyder så här:
*Frida: Brudparets favoritbloggerska med ett brinnande barnintresse. Gillar dans och att ta en svängom med Nixon.*

Så vill i det här blogginlägget passa på att önska kusin Sofie och numera hennes man Marcus ett stort GRATTIS och lycka till..

Puss o kram skumbanan <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Slarvig som jag är så har jag inte skrivit på ett tag, men får väll ta mig i kragen och skriva några rader..

Förra veckan fick jag reda på att jag i fortsättningnen kommer jobba på fritidset även på tisdagar.. Väldigt roligt måste jag säga, det måste ju ändå att jag är omtyckt på mitt jobb..

Vi har även köpt bil, en Peugeot 206 GTI 2,0.. Grymt skön att köra måste jag säga och det blir i fortsättningen lättare för mig att ta mig till jobbet..

På lördag ska min kusin gifta sig på Bäckaskogs slott.. Och guess what; JAG KAN HA MIN BALKLÄNNING!! Provade den för ungefär 2 veckor sen och både jag och mamma blev väldigt snopna när vi kunde dra igen blixtlåset hela vägen..

I torsdags var jag och mamma inne på hälsa och helhet och vaxade ögonbrynen (mamma färgade ögonfransarna med).. Ajajaj, vad ont det gjorde, men det är väll som man säger: vill man vara fin får man lida pin..

Ikväll blir det dans, får se om jag är med eller om jag sitter vid sidan av och kollar.. Ska nog inte anstränga mig för mycket på grund av min väldigt jobbiga hals..

Imorgon tisdag styr jag bilen mot Kristianstad och red nails för att fixa naglarna.. Ska bli skoj, men lite nervös är jag allt.. Jag har aldrig haft långa naglar innan och känner att jag inte vill ha så jättelånga, de ska ändå vara bekväma och jobba med..

Har märkt att jag börjar bli långhårig så på onsdag bär det av till Vinslöv och Lintåtten för att klippa mig.. Vill ha en snygg frisyr som samtidigt är lätta att fixa.. Lätt att fixa är ett måste då jag är helt kass på att fixa mitt hår..

Nu sitter jag hes framför datorn och väntar på att klockan ska bli halv ett då jag ska gå till jobbet..

Likes

Comments