Uppe halv åtta i morse för att köra med mamma till Västervik för kusinens student på fredag.. Hoppas bara att de får bättre väder än vad jag hade förra året (vilket inte blir så svårt eftersom det spöregnade förra året).. Stannar här till på lördag då det blir att gå på bröllop hemma i TV soffan :) Mamma körde hela vägen upp förutom typ 30 minuter då jag körde för mamma behövde sträcka ut benen.. Blir antagligen mer körning av mig på vägen hem på lördag..
Har den senaste tiden bestämt mig för att gå ner i vikt, vilket kan behövas då jag inte kommer i min balklänning längre.. Hatar verkligen min mage, den ska bara bort, så nu blir det långa promenader med hunden och äta mindre godis och dricka mindre läsk så ska den nog försvinna :P
Uppdatering om Nixon: han har blivit rädd för att gå i trappan.. Han har så lång päls mellan trampdynorna så har han haft brottom ner för trappan så han har drattat på ändan och in i väggen så pass många gånger.. En morgon stod han där uppe och vågade inte komma ner, pappa tog honom i nacken och drog honom ner, så vi har märken i trappan.. Då trodde vi inte att han skulle våga komma upp nått mer så vi tog ner hans korg så han fick sova nere.. Men en kväll så sprang han upp innan vi ens hann reagera, morgonen efter var det ju likadant igen, han vågade inte gå ner.. För några månader sen så vaknade jag av att Nixon stod där uppe och gnällde utanför mitt rum.. Jag och brossan försöker locka ner honom, men utan resultat så vi ger upp och lämnar honom där uppe, låter dörren vara öppen så han kan höra oss och efter bara en liten stund så hör jag honom komma trippande, då hade han gått ner.. Han är knäpp min hund, men det tar han igen i söthet så det gör inte så mycket..

Puss o kram skumbanan <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments