Har den senaste tiden tänkt på hur mycket jag verkligen stör mig på när folk frågar mig vad jag gör på msn..
Varje gång jag loggar in så är det någon som skriver till mig och frågar vad jag gör, svarar naturligtvis, men stör mig på det nåt så kollosalt.. Jag menar är inte svaret ganska logiskt.. Är jag inloggade på msn så sitter jag naturligtvis vid datorn..
Nu tänker ni säkert: men det finns ju laptop.. Och visst, ja det finns laptop, men jag växte inte upp med pappas kreditkort så jag har ingen, vi fyra i min familj får dela på en stationär dator och det räcker gott och väl.. Vill jag ha en egen dator får jag köpa det själv, men jag har viktigare saker att lägga mina pengar på, man får prioritera och i mitt fall är det inte en dator.. Jag har hellre kläder på kroppen, och även om jag inte köper kläder så ofta, då jag kan ha samma kläder flera år i rad och inte bryr mig om fall jag följer modet eller inte, så ligger min största prioritering just nu på en utlandsresa till värmen..
Så snälla sluta fråga mig vad jag gör på msn, svaret blir detsamma varje gång: JAG SITTER VID DATORN..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Uppvisngen med Kristianstadflickorna för en vecka sen gick toppen :) Ikväll är det avslutning, får se om det blir nån dans eller om vi gör det som tjejer gör bäst - snackar skit :P..
Har några bilder från uppvisningen som kommer här nedan, något mörka kanske, men man ser i alla fall vad de föreställer..

Defilering - jag i svart Defilering Conga Conga Let's dance Let's dance

Likes

Comments