Lördagen spenderades först hos farmor inne i stan.  Ja körde hela vägen hemifrån in till stan, vilket e typ 2 mil - stolt!!
Köpte även 2 par jeans innan vi åkte hem igen..
Kvällen spenderades borta hos kusin Louise.. Vi kollade på tv och kollade runt på internet efter tatueringar.. Vet inte om ja har ångrat mej angående tatuering igen så att ja ska göra en.. Lollo ska iaf - antingen något på latin eller något kinatecken på ankeln.. Kan säkert bli riktigt snyggt..
Mamma och pappa va på fest så brossan fick hämta mej hos Lollo - jävla bra me brossor som har körkort.. Men de hade ju vatt skönare om ja hade haft mitt körkort nu så ja slipper va så jälkla beroende av mamma, pappa och brossan hela tiden..

Imorgon blir de ännu en extraträning me dansen och kanske bio me Lollo..
Träningen varar mellan 12.30 och 14.00 då vi kommer göra färdigt dansen, vilket e på tiden när de e 1,5 veckor kvar till uppvisningen.. Mamma och pappa köpte även biljett idag, de ska sitta längst fram så gör ja nått fel i dansen så kommer ja höra de för all framtid sen så ja har stor press på mej..

Men nu måste ja sova..

Sweet dreams :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Torsdag idag och ja ska hålla talet i de nationella i svenska B idag.. Sitter i skolan just nu och gäspar hela tiden känns de som.. Vi har inte pedagogiskt ledarskap nu på morgonen och svenskan börjar inte förrän 11.30.. Så ja hade egentligen sovmorron, men ja va tvungen att åka till skolan redan för pappa kunde inte köra mej till buss och brossan hade ingen bil så han kunde inte heller köra mej.. Tog me teoriböckerna fall ja skulle va pigg nog att plugga lite teori, men just nu håller ja på att somna bara ja blinkar..

Fotbollslandskamp mot Holland igår.. Slutade som väntat me att Holland vann me 3-1.. Ja kunde tyvärr inte se matchen för ja tränar varje onsdag mellan 19.30 och 21.00.. Ja hann lagom hem för att se andra halvlek.. Där måste ja säga att Sverige spelade riktigt bra, men första halvlek va tydligen inget vidare har ja förstått (rätta mej om ja har fel)..

Träningen gick bra, har ca 15 sekunder kvar av dansen nu.. De kanske inte låter så illa, men om man säger så här: vi har en onsdagsträning kvar innan uppvisningen.. På söndag har vi dock extra träning mellan 12.30 och 14.00.. Så på söndag kommer vi göra färdigt dansen..
Gjorde även rätt mkt nya steg igår och tro de elr ej, men ja kan de..
Mitt i dansen såg ja Linn i min klass stå och kolla (hon skulle hämta sin lillasyster som e ledare för gruppen som dansar samtidigt som oss i andra salen), de e nog fan första gången nån i klassen har sett mej dansa när ja riktigt markerat och tagit ut på rörelserna och tagit i i varje steg..

Likes

Comments

Vaknade 7 idag och skulle ta bussen från Bjärlöv kl. 9.. Men bussen va sen och sen va de vägarbete utanför Näsby.. Så ja kom in till stan halv 10 när ja egentligen skulle komma in kvart över 9.. Skulle även köra idag halv 10, så ja kom ju lite sent till körlektionen.. Ja hann inte mer än av bussen innan Daniel från körskolan ringde och påminnde mej om körningen.. Så de blev en något kortare körlektion, men ja hann iaf me att få OK på backning runt gathörn :)

Sitter på skolan nu och väntar på att MIBASen börjar 5 över 12.. Slutar skolan kvart över 2 och måste hem direkt och skriva mitt tal till nationella provet i svenska B på torsdag.. Ja har inte börjat, och ja måste skriva färdigt de idag för annars kommer ja få hoppa över dansen imorron och de har ja verkligen inte råd me.. Vi har nämligen mkt kvar av dansen och bara tre träningstillfällen kvar så va har fått sätta in två extra träningar.. En i söndags och en nu på söndag..
Får se om de blir några fler extra träningar..
Ska gå och käka nu annars kommer ja svimma på lektionen sen och de har ja ingen lust me..

Likes

Comments

Äntligen åkte han, Lars!! Även om hann i min mening skulle åkt för länge sen.. Jag gillar inte honom.. Visst, han sjunger riktigt bra killen, men idag va han fan kass.. Man kan inte bara stå helt still och knaske vicka lite på kroppen då och då.. De bolir inte roligt.. Sen ska ja inte leka värsta proffset här, för de e ja verkliegen inte, men ja kan iaf se om 4en person gör ett bra framträdande elr inte..
Robin B satt säkert!! Yes, skitbra!! Nu e han fan på gång den killen.. Nu rör han på sej och han va verkligen riktigt grym ikväll..
Ja vet att många förmodligen inte håller me mej, men de skiter ja fullständigt i..
Ungefär lika mkt som ja skiter i att en viss person i min klass tkr att Rhodins trafikskola e kass och att de lurar en på pengar.. Ja e nöjd me Rhodins, och de e de som e huvudsaken.. Man ska trivas på sin körskola och trivas me den man kör me.. Och bara för du trivs skitbra me din körlärare på Södra trafikskolan och tkr att han e bäst så ger inte de dej nån rätt till att hacka ner på andra.. Ja trivs skitbra på Rhodins och känner att de verkligen kan hjälpa mej och att de har tid för sina elever och vill hjälpa en..
Och sen de där me att ja fortfarande inte har körkort ger dej inte heller nån rätt att hacka er på mej.. Ja kan ärligt säga att ja tog inte tag i mitt körkort på allvar förrän i somras.. Och de där me att du kanske har kommit lite längre me körningen än va ja har - vem fan bryr sej?? Ja tävlar inte me dej om vem som klarar körkortet snabbast..
Mitt råd till dej e helt enkelt: sköt du ditt och låt mej va så blir allting mkt bättre.. Sköt du ditt så sköter ja mitt - fine?? 
Ni kan nog lista ut vem ja menar, om inte - too bad, ja tänker inte säga vem ja menar för då kommer ja bara få skit för de..

Ja fick tillbaka mitt kommunikationsprov idag coh de ja kan säga e väll att ja blev jävligt besviken.. Inte på mej själv utan på Jonas (kommunikationsläraren).. Ja tänker inte säga hur de gick på provet för de finns de som ja inte vill tala om de för - som inte har me de att göra.. Vill ni veta så får ni komma till mej och fråga så får vi se om ja svarar.. Svarar ja inte så vet ni iaf att ja inte tkr att ni har me de att göra.. De e de för att ja känner att ja inte kan lita på er och ja har ingen lust me att hela skolan får reda på hur de gick för mej på provet..    

Likes

Comments

Skolan började inte förrän 12 idag - skönt.. Sovmorgon till nio då va de tänkt, men va ja inte visste a att sotaren skulle komma hem till oss nån gång mellan 7 och 9 i morse, han kom vid 7 - halv 8.. Inte så roligt..
Idag på MIBAS kom de en blind till skolan och skulle prata me oss om hur de va att va blind.. Hon hade ledarhund - en supersöt labrador tik som hette Tuva.. Ja tänker dock på grannens tax när ja hör Tuva.. Den hunden heter nämlige oxå Tuva..
Lektionen slutade kvart över 2, åkte me Johanna och hennes mamma in till stan så träffade ja min mamma där och åkte me henne hem..
Eftersom ja har religionsprov imorgon så började ja plugga direkt.. Ja kan dock inte de så ja kommer få plugga mkt mer.. De skulle va ett mirakel om ja får godkänt på provet..

Ja hann även me att läsa tidningen mitt i allt pluggande.. De stod bland annat att Marie Picasso tkr att Lars ska lämna Idol - antingen att han hopppar av själv eller att svenska folket helt enkelt röstar ut honom.. Va handlar allt de snacket om egentligen?? I varenda jävla tidning så e de nån som hackar på Lars.. Visst, på ett sätt kan ja hålla me.. Han tar inte Idol på allvar och han fördärvar bara för de andra som e me.. De börjar fan bli för mkt lekstuga nu Lars.. De första gångerna va de roligt, men nu kan ja inte mer än att tycka att de har gått för långt.. Ge dej nu!!
Robin Bengtsson e som sagt min favorit..  Ooooh, big shocker there - didn't se that one coming ;P
Ja gillar honom för att ja tkr han sjunger helt fantastiskt och har en utstrålning som få andra.. Han går verkligen igenom tv-rutan me sina sammetsögon..
Visst, han e lite stel, men han blir bättre och han ser betydligt mer avslappnad ut nu än va han gjorde innan så ja tror att han kommer bli riktigt bra om han bara får hjälpa me koreografin och slappnar av ytterligare lite..

Likes

Comments

Har inte gjort så mkt idag.. Snart slut på lovet och de gillas inte..
Skulle gjort ett engelska arbete om en ledare nu under lovet, men de har ja naturligtvis inte gjort än.. Så imorron blir de plugg för min del.. Har religionsprov på onsdag me som ja inte börjat plugga på.. Så imorron får ja verkligen ta mej i kragen och plugga..
Men, tro de elr ej, ja va faktiskt lite dukig igår.. Ja räknade matte.. Kass på matte som ja e så e ja fortfarande inte färdig me matte a så ja har restuppgifter ja ska göra nu under trean plus en diagnos och ett prov.. Klarar ja de provet och ja har haft godkänt på de andra kapitelproven i matten så klarar ja matte a..

Igår hämtade min faster Tinna sin hund Erika som hon nog ska döpa om till Rika.. Supersöt hund för övrigt.. Har dock inte sett henne i verkligheten utan bara på bild.. Men hundar brukar faktiskt vara sötare i verkligheten.. Så de blir nog en sväng till Vinslöv imorron så vi får se den lilla valpen..

Likes

Comments