Löning innebär storhandling, vilket alltid kan vara lite spännande i vår lilla knasiga familj, haha.
Blev en lång dag då handlingen slutade med karamellpalatset, lunch på Enellys och sedan vidare till ett par vänner, helt enkelt en väldigt bra dag! 😃

Nu ligger vi i sängen med en speedad katt och Weeds på tv:n, har nästan precis kommit hem!
Finns ju faktiskt inget bättre än att bädda ner sig efter en lång dag, helt fantastiskt..

Men ni får helt enkelt följa med i vår konstiga vardag i bilder. 👇


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hmm, igår kom samtalet jag länge väntat på.. "vafan har du skrivit i din blogg, jag har väl aldrig skadat dig?" citerat av min alldeles egna mormor..
Mormor lilla, hade du haft rent mjöl i påsen hade du aldrig ringt och skrikit om detta, men vadå har du inte skadat mig?
Vad hände när du pressade in mig längst in i duschen och kastade glas på mig då? ELLER när du satte gaffeln i handen på mig?
Vilken otur, att inlägget inte handlade om dig, utan om din absolut ordentliga dotter som du håller så hårt bakom ryggen.
Men jag kanske borde skriva om hela sanningen? Allt du också gjorde mot mig?
Ja, jag betedde mig också illa, efter flera år, när jag fattade vad som egentligen hände..

Det är lite synd att man inte kan välja sin egen familj faktiskt, finns många gånger jag tänkt den tanken, men sedan tänkt om, för min barndom har gjort mig till den jag är!
Och jag är stolt, så j*vla stolt.

Igår blev en dag där alla känslor helt plötsligt började bubbla, det bubblade och bubblade, men tillslut kokade det över och känslorna kokade över ur öronen på mig.
Blev en lång orolig natt och idag är jag tröttare än tröttast, det är inte okej hur en människa kan få en att se rött, att en enda människa kan förstöra en hel dag.

Jag har kommit långt, väldigt långt, men jag har fortfarande lätt att tappa balansen, att humöret tar över helt, men det är okej, för jag vet om det och jag jobbar på det. 🌟


Likes

Comments

Vi skulle egentligen åkt iväg till Marieberg när D väl kom hem ifrån skolan, men han hade sovit dåligt inatt så han var väldigt trött, så vi stannar hemma och myser idag!
En dag med bara oss, det var ett tag sedan så det ska bli himla mysigt!

Dock till min överraskning så hade D med sig ett litet paket när han kom hem..
Mina nya skor!
Så jag är nöjd ändå, hehe.

Perfekta vår skor som passar den där stilrena vårjackan. 👟Köpta från Madlady, en väldigt bra sida!
Handlar en hel del därifrån.Likes

Comments

Tänkte göra en liten lista på hur mina mål och tankar på 2017 ser ut, sen för att ni skulle få lära känna mig lite bättre. 😚
Enjoy!


1, jag vill förlova mig.
Vilket jag faktiskt ska göra snart, hehe.. Jag har hittat min man och vi vet vad vi vill helt enkelt!

2, ta körkort.
Det börjar verkligen bli ett måste då det inte går några bussar till och från mitt jobb på helgerna..
David är den som alltid får se till att köra fram och tillbaks, vilket gör att han verkligen måste anpassa sig efter mig.. Kanske inte helt schysst.

3, åka utomlands, eller bara på en liten resa.
Jag vill bara få komma iväg en liten sväng, bort från det vardagliga och bara få känna mig ledig.
Ladda upp nya fina batterier!

4, gå igenom alla papper ifrån min barndom.
Jag hade inte den enklaste barndomen, vissa saker kommer jag ihåg men har märkt lite vartefter att det finns en hel del jag inte har en aning om, så för att få reda på hela sanningen, ska jag läsa varenda litet papper.
För min egen skull, för att se vilka svin jag hade omkring mig.

5, jobba mig uppåt till fasttjänst!
Det är ju nästan en dröm, att alltid få veta vad man har, att veta att man alltid sitter säkert, att få en ordentlig lön.
Tjänsten jag har nu är ju dock som en fast, bara det att jag har vikarie lön, den täcker det den behöver göra, men lite mer hade inte skadat!


Likes

Comments

Smal
Mullig
Tjock

På senare tid har jag sett så oerhört mycket inlägg och prat om kroppar, dom tjocka, dom smala, dom mulliga och dom normala, men vad är tjockt? Vad är smalt? Vad är ens normalt?
Normalt finns inte, alla är väl den storlek dom trivs i? Den storlek dom tycker passar dom.
Sen finns det ju faktiskt dom som inte kan gå varken ner eller upp i vikt, några av dom lär sig trivas i det och andra slutar inte kämpa, så är det ju bara..
Men..
Jag tänker ofta på min kropp som tjock, för att det är vad alla andra tycker, för dom människorna finns, det finns alldeles för många av dom, tyvärr.
Men JAG, jag är såhär och jag tänker inte ändra på mig bara för att någon annan tycker det är fel.
Din kropp kommer ALDRIG vara fel, sålänge du själv vill vara så, då är det de som är rätt, det finns ingen annan som kan bestämma det åt dig, det finns inte heller någon som ska berätta för dig vad som är rätt eller fel med dig och din kropp.

Du är VACKER som DU är. 🌟

Likes

Comments

Ja och där var söndagen åter kommen, men vet ni vad? Jag är faktiskt ledig en dag till, hehe.
Dock återgår D till skolan så man inser ändå att helgen är över, den tid man kan spendera tillsammans på helgen går knappt att få ihop mitt i veckan, han har sitt och jag har mitt, vi går dessutom om varandra ganska mycket, tyvärr!
Men men, så är ju faktiskt vuxenlivet.

Det blev en gosig frukost tillsammans framför serien Weeds och sedan rullade bilen mot Öja och D's föräldrar, han skulle hjälpa Eric i garaget och jag tänkte pilla på vår v70 så den kan komma i rull någon gång, men jag sitter fortfarande i köket med föräldrarna och pratar på, brukar sluta så.. 😉
Men det är lika bra att passa på att vila här innan jag kommer hem, då blir det städning och matlagning, ikväll blir det potatis i ugn och baconinlindadkyckling, mums!Likes

Comments

Godmorgon!
Här sitter jag framför tvn nerbäddad i en filt och väntar på David som hämtar pizza.
(Ja man får äta det till frukost om man är lite dålig)

Vaknade inatt av en migränattack, vilket jag tack och lov inte har så ofta längre, men det var ju bara att ringa jobb för att förklara läget, så för mig blev det inget jobb idag.
😔

Blir en ganska lugn dag idag, lite pyssel hemma eller följa med David till garaget för att hjälpa Anton med sin 240, får se hur jag mår när det väl är dags! 🔩🔧Likes

Comments

Jag som jobbar i vården, jag som ger allt av mig själv, jag som är så otroligt stolt över mitt jobb, över alla mina superhjältar till kollegor som hjälper mig att driva en verksamhet, en så pass stor och komplicerad verksamhet som jag jobbar i.

JAG får ALDRIG glömma att jag måste ta hand om MIG själv för att ORKA ge av mig själv.

Nu ligger jag här med datorn i knäet, har precis kommit hem från ett jobbpass på kapell!
D är ute med sina vänner så det blir en ensam natt, men vad gör det, han måste ju också få roa sig.

06 ringer klockan, för att gå och jobba ytterligare ett 07:30-21:15 pass, men vet ni vad? Det gör jag gärna för att mina brukare ska må bra, för att deras liv ska rulla på som det ska, för att dom ska få leva som dom förtjänar!
Ja, ibland är det tuffare än vissa dagar, ibland står jag med ett stort utbrott, ibland står jag med 3 utbrott, men jag glömmer det jobbiga, när jag ser deras leende, när dom visa tacksamhet för det jag ger dom. 🌸

Juste!
Jag ska snart börja plugga igen för att bli klar med utbildningen så jag kan få en fast tjänst och det känns.. Ja det känns faktiskt väldigt bra, ingen skolångest alls faktiskt och det är ju helt underbart! Kan dock vara för att jag kommer plugga distans och jag vet att det slutar med något bra..
Eller ja snart och snart, det är ju ett tag kvar, men det är i alla fall spikat och klart!

God natt.


Likes

Comments

Idag är en sådan dag jag känner att jag bara vill dela med mig, av allt!
Så vi får väl se hur löddigt detta inlägget blir, hehe, men jag ska försöka vara lätt att förstå.

Idag är en sådan dag jag är så otrolig stolt över mig själv! Över hur långt jag egentligen har lyckats komma..
Jag har ett nytt jobb där jag jobbar med utåtagerande ungdomar med dvs sjukdomar, jag bor i min egenbetalda lägenhet med min största kärlek & jag håller ihop.
Jag håller ihop! Ser ni vad jag skriver? JAG HÅLLER IHOP! Inte nätt & jämnt, utan jag mår bättre än vad jag någonsin har gjort.
Flytten upp till Örebrotrakten & att bli av med all negativitet folk runtomkring gav mig gjorde mig så oerhört väl, det var längesen jag mådde såhär bra & jag kan inte förklara i ord hur bra det känns.
Såhär bra har aldrig några piller från läkaren fått mig att må!
Från att vara en trasig tonåring med dvs problem, till att kunna försörja sig själv, jobba på ett sådant ställe jag gör & vara så målmedveten, det är galet!


En stor klapp på axeln, Hansson, det förtjänar du. 💪🏻

Mr D står i köket med disken & jag sitter här framför mobilen med katten Gustav i knäet, visst låter det bra? 😉
Han fixar & jag får ta det lugnt, helt ok tycker jag.
Likes

Comments

Idag insåg jag att allt mitt kämpande aldrig varit förgäves! Om 22 dagar flyttar jag in i en lägenhet med min största kärlek, vi ska skapa vårt eget liv, på ett helt annat sätt, på vårt sätt!
Jag har fått förlängd anställning & ska börja jobba på ett högriskboende, med mer fart & fläkt, med lite mer humör & händelser.
Det är något som kommer passa mig perfekt.
Jag är så oerhört lyckligt lottad som får chansen att gör det här!

Men jag insåg också, att när jag lämnade Skåne för att starta ett liv med David, förlorade jag det lilla jag hade, alla få vänner helt plötsligt bara försvann, det enda jag egentligen har kvar är min kusin Jennie. Och vet ni vad? Det räcker med henne & David, bara där är min familj komplett.
Även Davids familj är guldvärd för mig, ❣️
dom är så otroligt fina.
Jag ångrar dessutom inte att jag lämnade allt där nere & flyttade upp, absolut inte!MEN! Det blir liksom att jag är så beroende av David hela tiden & skulle David vilja ut på krogen så får han lite dåligt samvete över att jag måste sitta ensam hemma pga inga vänner här heller, som inte är Davids vänner.
Och han ska ju inte behöva känna så heller.. Det är bara så fel..
Man känner sig som årets sämsta flickvän. 👋🏻


Men i övrigt är allt på topp, jag är så oerhört lycklig & förvantansfull på alla nya äventyr!
Speciellt att få flytta.. Låt dagarna gå fort! 🌸

Likes

Comments