Postad i: Vardag

Igår var det dags för Push årliga halloweenmiddag. Det var den andra för mig och det är riktigt trevligt! Bjöds på fördrink, trerätters och mycket ståhej. Det är verkligen inte en vanlig middag helt enkelt. Efter middagen så åkte vi i samlad trupp in till Push. Jag och Niki valde dock att röra på oss till 8ight och Lounge efter ett tag, för variation!

Fick ta lite vad jag hade liggandes hemma gällande outfiten då jag hade glömt av lite samt att jag jobbade natten innan och inte hade tid. Blev helt okej ändå!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Foodie, Vardag

Min födelsedagsmiddag var på TOSO tillsammans med min familj, mormor och bästis. För mig så började väl dagen mer eller mindre med att ha masterclass och öva inför en konsert på kvällen. Riktigt roligt att spendera sin födelsedag med det man älskar att göra mest. Efter konserten så smög vi alla ut för att åka in till stan. Toso är en utav mina absoluta favoritrestauranger i Göteborg och det var riktigt gott som vanligt.

Kvällen fortsatte med ett pitstop på Locatelli för att avsluta in i dimman på Lounge. Riktigt trevligt!

xx Alexandra

Följ mig på: instagram | Tillbaka till startsidan

Likes

Comments

Postad i: Skönhet

När man fyller år så ska allt vara fräscht och on point helt enkelt. Ursäkta för det riktigt töntiga uttrycket men mitt vokabulär vägrade samarbeta med mig. Fixade nya naglar igår på mitt nya nagelställe. Är jättenöjd men inser nu att naglarna inte matchar min nyinköpta lila klänning som var ett alternativ till outfit när jag firar min födelsedag. Kanske funkar ändå, får se. Hur som haver så valde jag en riktigt pangröd i matt och min klassiska sten, denna gången i guld. Det enda negativa är väl att färgen var lite transparant vilket jag märkte först ute i dagsljuset men äsch, vem tänker väl på det...

xx Alexandra

Följ mig på: instagram | Tillbaka till startsidan

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Nytt

Då jag snart fyller år (om 3 dagar för att vara exakt) så tyckte jag att jag var värd något nytt plagg till just min födelsedag. Kjolen kommer från Rebecca Stella och jag har haft ögonen på den ett tag så det var ett givet val. Sedan så snubblade jag över denna dunderfina lila klänning från Lioness, färgen är så fin och materialet är så silkigt och härligt. Var riktigt svårt att visa den rättvisa på bild men tro mig, magisk!! Återstår att se vad jag väljer när dagen D väl är kommen...

xx Alexandra

Följ mig på: instagram | Tillbaka till startsidan

Likes

Comments

Postad i: Musik

Hade som sagt sånglektion idag. Det gick faktiskt helt okej för första gången på ett tag. Jag som ofta är så sjuk resulterar det i att jag får ställa in lektioner eller skjuta fram dom flertalet gången. Det stör något så in i helvete så hoppas att jag får reda på vad som gör att jag är så sjuk ofta. Ska ha konsert på min födelsedag faktiskt, ett riktigt bra sätt att spendera en födelsedag!

Nu är jag bara hemma och ska snart slänga ihop middag!

xx Alexandra

Följ mig på: instagram | Tillbaka till startsidan

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Veckan har ju redan satt igång men inte hindrar det en från att slänga upp en liten planering. Eftersom att jag börjar bli sjuk igen så är detta en lugn vecka och det händer inget speciellt, mycket jobb därav att jag får ta det lugnt och få all sömn jag kan få!
Tisdag:

Upp tidigt för att köra min bror till jobbet. Senare framåt eftermiddagen är det dags för sånglektion, hoppas att det går bra då jag börjar bli lite krasslig igen.

Onsdag:

Jobb jobb jobb. Det är fullt med konserter på jobbet nu i höst vilket gör det extra roligt att jobba.

Torsdag:

Jobb här med! Har beställt några superfina kläder till min födelsedag så förhoppningsvis dimper dom ner i brevlådan här. Åka till trollhättan för att kika på skolan då jag ska börja plugga om 1 vecka.

Fredag:

Näst sista jobbdagen för veckan samt börja planera inför min födelsedag.

Lördag:

Sista jobbdagen för veckan, blir en sen natt/tidig morgon men det är jag van vid. Det är också alla helgons dag så glöm inte av att hedra de bortgångna.

Söndag:

Ledig! Dagen ska endast spenderas med att planera firandet av min födelsedag. Jag gillar fortfarande att fira min födelsedag vilket min släkt tycker är överskattat då jag anses vara "gammal" nu men nej, jag tycker att man ska fira födelsedagar!!

xx Alexandra

Följ mig på: instagram | Tillbaka till startsidan

Likes

Comments

Postad i: Skönhet, Vardag, Utstyrsel

I lördags så hade vi halloweentema på jobbet. Att hålla på med smink, fx-smink och allt därtill tycker jag är riktigt roligt. Förra halloween så satt jag i 5 timmar kvällen innan en födelsedag (om jag inte minns fel) för att testa tre olika tankar jag hade.

I lördags så hade jag 10 minuter på mig. Ja, 10 minuter. Det fanns inte riktigt tid så det blev att snabbt kladda på en mildare version av vad jag tänkt inför kvällen, inte jättestolt över denna men men. Outfiten fick rädda det sminket inte riktigt kunde bistå med, hittade en tyllkjol samt randiga strumpbyxor. och nej, jag är inte rädd för clowner!

xx Alexandra

Följ mig på: instagram | Tillbaka till startsidan

Likes

Comments

Postad i: Foodie, Vardag

Igår kväll så åt jag middag på Levantine med min bror och vår kusin som är på en snabbvisit från usa. Senare så anslöt även Richard. Jag åt en crispy tofu till förut och en lobster roll till huvudrätt, det var absolut gott men inte fantastiskt. Väldigt trevlig restaurang dock, att jag inte hängt där mer med tanke på hur nära det är hemmet.

Vi gick vidare till HPKSM för lite live jazz och sedan Lounge. Supertrevligt!!

xx Alexandra

Följ mig på: instagram | Tillbaka till startsidan

Likes

Comments

Postad i: Skönhet, Vardag

Hade en tid hos min frisör på eftermiddagen idag vilket var så välbehövligt både för färgen samt mina toppar. Jag fick nämligen för mig att klippa av mig mitt rätt så långa hår med en kökssax i somras, det blev jättefint men ojämnt såklart.

Var ett tag sedan jag la slingor i min botten också vilket resulterat i en naturlig ombré aka brutal utväxt. Inte fult men absolut mycket mörkare än vad jag vill ha det. Nu är jag kall och grå igen, härligt!!

xx Alexandra

Följ mig på: instagram | Tillbaka till startsidan

Likes

Comments

Instagram@alexandra.imper