Jag har inte riktigt ett nyårslöfte, men man kan väl säga att börja träna mer är en?
Idag och i förrgår gymmade jag med Hannah och det känns så skönt efter. Man känner sig lite mer hälsosam och fitt även fast man kanske Inte är de haha. Vi har bestämt att vi ska försöka träna MINST 3 gånger i veckan, får se hur de går haha!

Men jag har i alla fall tränat i hela mitt liv, fotboll då, men slutade för ungefär 1 månad sen för kände att jag inte pallade med eller hade orken kvar längre. Jag ska erkänna att jag saknar det men spelar ju ändå skolfotboll 2 gånger i veckan så är ju inte helt borta från fotbollen! Nu ska jag ta någonting och äta så vi hörs senare!

Puss på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På senaste tiden har jag blivit så kär i färgen grå! Vet inte varför men tycker allt ser så mycket fräschare och snyggare med grått. Vilket är väldigt tråkigt då grå är en väldigt dyster och trist färg, men helt ärligt tycker jag det är den snyggaste färgen som finns!! LOVE IT!

Likes

Comments

Skolan har börjat igen och idag var min första dag! Jag började 08.00 och slutade 14.55 vilket var ett rent helvete om man får säga så. Jag bokstavligen sov mig igenom hela dagen och var bara hängig. Man kan verkligen säga att skolångesten redan har kommit tillbaka...

Min dag har som sagt inte varit så jättekul men efter skolan var jag i alla fall på gymmet med Hannah! Vilket behövdes då jag inte har gymmat på hela lovet på grund av att jag vart sjuk:(
Hoppas att eran dag har vart mycket bättre!

Puss på er!

Likes

Comments

Hej på er! Här är två bilder från två olika fester som jag vart på denna vecka! Den ena är från Lindas 18-års fest, 18?!! Kan ni tänka er att alla vi 99:or blir 18 i år!! De e helt sjukt inte ens jag kan fatta det. Kommer kännas så konstigt att kunna gå ut och klubba och göra lite vad man vill typ. Dock är det typ nästan 1 år kvar tills jag fyller år, vilket är väldigt segt. Då nästan alla mina kompisar fyller år tidigt!

Nästa bild är från ett krök/fest som jag var på hos min brors kompis! Det var super mysigt att bara hänga, tog med mig lite kompisar dit och hade det trevligt!

Puss på er!

Likes

Comments

Just nu när jag skriver detta inlägg är klockan 05.01. Nu kanske ni tänker men Gud va tidigt hon vaknar, Men faktum är att jag inte ens har gått och lagt mig en.
Jag har en tendens att sova när jag inte ska sova och vara vaken när jag inte ska vara vaken, som t.ex. Nu, har helt vänt upp och ner på dygnet och kommer ångra mig sen när skolan väl har börjat.

Men men slut pratat om de. Idag har jag haft en väldigt mysig dag, då de börja med att jag var "barnvakt" hos mina kusiner i någon timme för de skulle iväg. Sedan träffade jag mina två saknade kompisar (Lovisa och Fanny) vi hade det jätte mysigt och snackade massa skit, vilket behövdes. Efter de drog jag och Fanny och åt lite god pizza och sedan efter har jag bara myst med min pojkvän. Aja nu ska jag försöka att sova igen !

Kram!

Likes

Comments

Hur snygg är inte hon? Alltså bara kolla på henne, helt sjukt hur vacker hon är!

Likes

Comments

Lite smått och gott från 2016<3

Likes

Comments