Här ekar det tomt.. Men gud vad lite tid jag har till allt! Känns lite som mitt jobb tar över mitt liv och när jag är ledig ska jag hinna träffa vänner,umgås med älskling,träna och även ta hand om loui. Sen börjar äntligen flytten närma sig och det tar också mycket tid eftersom det är en hel del att stå i. Ska bli så himla skönt när allting börjar falla till plats.

Idag har iallafall jag och Emelie vart i Göteborg en sväng. Ikea,lunch på stan och några andra ärenden hann vi med och nu ligger vi hemma i sängen och kollar film och tar det lugnt innan vi ska dra in mot stan.

pussar evelina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​pussar emelie 

Likes

Comments

Fått hem en hel drös med kläder de två senaste dagarna som vi ska försöka visa upp här! Idag fick jag hem den här på bilden, en jumpsuit från Nelly, hur snygg som helst! Och den lär nog invigas i helgen då det vankas 25 års fest:D

pussar emelie

Likes

Comments

​pussar e&e

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag och Evsan haft en heldag ihop, som vanligt på onsdagar. Vi har gått på stan och shoppat,fikat,vart i Falkenberg och sen åkte vi en sväng förbi gekås när vi ändå var på vägarna. Försökt hinna med så mycket som möjligt med andra ord! Nu har Adam hämtat mig och vi ska stanna påvägen och handla och sen hem och laga något gott innan läggdags.

​pussar emelie

Likes

Comments

Igår blev de en "avskeds-överrasknings-fest" för julia&amanda som snart tar sitt pick och pack och flyttar... Vi tjejer var hemma hos Memme och drack mojitos och åt lite plock , supermysigt och kul då vi tjejer inte hängt allihopa på så länge!! Avslutade sen kvällen på societén där jag för en gång skull hade så roligt!!

pussar emelie​

Likes

Comments

Idag har jag fått sova ut rejält, så välbehövligt. Finns inget bättre än sovmorgon!! Jag hade dock bara velat göra exakt vad jag känner för idag men jobbet kallar som vanligt..
Igår var jag och Evsan en sväng om stan och kikade lite. Så tråkigt att man går igenom våra butiker på max 5 min , vilket utbud vi har... Så de enda som jag fick med mig hem var strumpbyxor haha.. Men vi åkte faktiskt hem och satte oss vid varsin data och nätshoppade, på nätet hittar man iallafall någonting;)

pussar emelie ​

Likes

Comments

Jag ligger fortfarande sjuk. Dock mår jag bättre idag då jag inte har någon feber men hostan är kvar. Så dagen har i stort sett ut som igår, sängen hela dagen med serier och filmer och en massa mys med min fina Loui.

Druckit varm choklad och te i mängder,allt för att halsen ska bli bra. Förresten, hur fin är inte min kopp? Jag har letat överallt efter stora te koppar och nu när vi var inne på dimoda i helgen hitta jag dem perfekta. Köpte med mig 2st och helt plötsligt blev det mycket roligare att dricka te.

​pussar evelina

Likes

Comments