pussar evelina

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hörde talas om dessa produkterna för någon vecka sedan och var tvungen att klicka hem de. Shampoo&balsam från Caviar. Dessa är för skadat hår , och ska tydligen vara rena mirakelkuren för håret. Så dessa ska jag testa i någon vecka så får vi se vad jag tycker om dem. Här hittar ni dem.

pussar emelie

Likes

Comments

Hej på er! Nyss hemkommen från stan, jobbade fram till 1 sen åkte jag till gymmet och körde lite tillsammans med Linda. Senare åkte vi förbi mitt jobb för att köpa frukt hink och lite annat. Idag har vi alltså att man får fylla en hel hink med massa frukt för bara 50kr. Alltså hur bra haha! Lär bli en massa fruktsallad i helgen!! Nu ska jag bara ta de lugnt innan jag ska ta mig in till stan igen för att flyttstäda våran gamla lägenhet...

pussar emelie

Likes

Comments

Alltså den här fikan har jag Evelina och Martin smäckt i oss, 3 personer på allt de här.. haha vi kan äta så mycket , blir nästan rädd! Men så gott, ibland måste man få gotta sig lite (rejält) och de är vi väldigt bra på. Haha!

pussar emelie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Äntligen fick jag hem mina puder hem på posten idag. Jag tappa mitt i golvet för någon vecka sedan så beställde hem två stycken så jag har på lager för råkar alltid göra sönder de eller som sagt tappa de. Köpte detta första gången för snart två år sedan i London och sen dess har jag alltid de i sminkväskan. Så himla bra. Kommer från Rimmel och jag har "färgen" 001 som är transparant, alltså ger de ingen färg utan bara mattar ner! Tips till er som är ute efter något bra puder. Här hittar ni de.

​pussar emelie

Likes

Comments