Nya löparskor som trillade ner i brevlådan igår. Ska alldeles strax dra mig mot gymmet och springa lite på bandet och passa på att inviga dessa!

pussar emelie​

Likes

Comments

pussar evelina

Likes

Comments

Igår hade jag en hel dag ihop med Felicia och Thilda. Det var senast på studenten som vi 3 träffades så de var på tiden! Vi åkte upp till Göteborg tidigt igår och strosade runt i alla affärer och såklart åt vi en god lunch på ett mysigt litet ställe. Jag hittade dock ingenting... Haha suger så när man är shopping sugen men inte hittar ett smack, typiskt..

När alla affärer stängde tåg vi tåget tillbaka hem och åkte och handlade, sen hamna vi hemma hos mig där vi satt i flera timmar och bara tjöta och drack goda drinkar! En lördag helt i min smak!!:D

pussar emelie

Likes

Comments

Denna ursnygga tavla från gynning kommer snart få pryda våran vägg så fort älskling kommer hem och kan sätta upp den åt mig. Tror den kommer passa hur bra som helst bredvid matbordet!

pussar evelina

Likes

Comments

Godkväll på er. Nyss hemkommen från Göteborg där jag och Adam har spenderat kvällen. Vi ätit gott på pinchos och sen gått runt på Liseberg. Så mysigt! Vi firar nämligen 1 år idag💗 tanken var att vi skulle iväg på en weekend denna helgen men de kom annat ivägen så blev inget med de, lite tråkigt men vi har hela livet framför oss som vi kan åka på andra weekend resor. Men eftersom jag hade tagit ledigt från jobbet för det så har jag just nu lång ledigt och Adam är sjukskriven så vi har många dagar nu vi bara kan mysa och spendera tid ihop:)
Nu ska vi forsätta denna kvällen med marängswiss i sängen framför en riktigt bra film! Puss på er.

pussar emelie

Likes

Comments

Sitter just nu mätt och belåten i evsans soffa. Alice åkte alldeles nyss och jag väntar på Adam som ska hämta mig strax. Ikväll har Alice vart här med mig och Evelina och ätit lite kvällsmackor och druckit varm choklad och annat gott. Supermysigt!

pussar emelie

Likes

Comments

Nya super fina naglar gjorda av underbara Amanda på hair&nu :D

pussar emelie

Likes

Comments