Godkväll på er!! Denna fredagkvällen spenderar jag hemma hos Eve&Martin med mamma&pappa. De har bjudit på jättegod mat (grillat faktiskt!!) och nu sitter vi bänkade i soffan med spel och gottigrejer!

pussar emelie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En liten liten sneakpeak på hur jag har de i min lilla lägenhet. Har äntligen fått iordning på nästan allt här. Blir dock aldrig nöjd utan vill hela tiden ändra om. Inredning är ju så roligt!! Pappsen var förbi här innan o satte upp en hylla åt mig men den har jag tyvärr ingen bild ännu så de får jag visa någon annan dag. Senare ska jag också ändra om lite i min hall också för just nu är den så tråkig. Det jobbiga med att bo så litet är att man måste verkligen tänka på att ha bra förvaring, vilket jag absolut inte har så mycket utav... har just nu kläder i min TV-bänk så det måste fixas med det samma!!!

pussar emelie

Likes

Comments

Bilder från när jag och tjejerna spenderade en supermysig helg i Borås, Amélies hemstad🌸

Pussar evelina

Likes

Comments

pussar emelie

Likes

Comments

Godmorgon!! Klockan är 11.20 och jag har fortfarande inte tagit mig upp från sängen... Hehe så skönt! Idag är det onsdag vilket FORTFARANDE menas med tvillingonsdag. Både jag och Evelina är lediga varje onsdag, så detta är våran dag tillsammans då vi hittar på saker ihop. Supermys! Ska strax börja fixa mig , sen hämtar Evelina upp mig så ska vi ta en vända på stan och köpa nya jeans, äta ska vi också göra!

pussar emelie

Likes

Comments

I slutet av sommaren fyllde mamma 50 år. Så en helg där hon fick bestämma väntade oss andra familjemedlem. Och Såklart blev det då en tripp till Ven med hela familjen där vi cyklade på tandemcyklar och bodde över i mysiga stugor!

pussar emelie

Likes

Comments

Tjohoo på er!! Äntligen är vi tillbaka här på bloggen, eller vi tänkte de iaf!! Tänkte att vi börjar slänga in en hel drös med bilder sen somras🌸

pussar emelie

Likes

Comments