Äntligen har vi landat i Teneriffa. Åkte till Köpenhamn i natt och kl 8 gick flyget.
Efter fem långa timmar var vi äntligen framme. Underbart att komma fram till 30 graders värme!!
Legat och pressat lite i varsin solstol innan vi kände att det var dags för pizza och sangria!

pussar emelie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Får lite smått ångest att vara tillbaka i vardagen igen. Vet inte hur länge jag har väntat på denna helgen så är den över innan man ens hinner blinka. Varför är de alltid så!! Jag älskar Stockholm, vill bara tbx igen... Som tur är åker vi snart till solen, om några dagar. Måste komma iväg o bara njuta!! Och fundera ut vad man ska göra resten utav semestern. Vill inte bara gå runt här hemma, för de gör vi ju alltid resten utav året ändå.

pussar emelie

Likes

Comments

Dag 2 på summerburst. De regnade något extremt så halva kvällen stod jag och Memme tillsammans med två andra under ett paraply. Lika roligt var de för den ena va en magiker så där var vi ju helt sålda haha!! Såg ut som två dränkta katter när vi kom tbx till hotellrummet men de va bara att svira om till nya kläder innan vi satte oss i taxin till café opra där vi avslutade kvällen.

pussar emelie

Likes

Comments

​pussar emelie

Likes

Comments

pussar emelie

Likes

Comments

Det blev alltså en ledig lördag trots allt. Hade jag vetat några dagar tidigare att jag skulle få ledigt från jobbet idag så hade jag tagit första bästa tåg upp igårkväll till mina vänner som spenderar sin helg i Stockholm på summerburst men istället sitter jag hemma själv i lägenheten och tjurar, attans då.. Men jag får istället spendera lite tid med min andra syster Linda för ikväll ska vi nämligen på bio ihop vilket ska bli jätte mysigt.

pussar evelina

Likes

Comments

Imorse var jag på grön skönhet och gjorde en spraytan. Därav har jag bara vart instängd i min lägenhet exakt hela dagen och packat en massa. Åker ju till Stockholm imorgon. Är så så taggad!!! Kommer bli så jäkla kul!!
Har nyss käkat lite mat, första maten jag äter här faktiskt, och jag har bott här i en vecka... haha dåligt! Ska iallafall strax hoppa in i duschen för nu har de gått tio timmar och nu får jag äntligen duscha!!

pussar emelie

Likes

Comments