​Igår hade jag utbildning med jobb, sen en fika hos mormor och morfar, och på kvällen städade jag lägenheten mesans jag ändå hade tvättstugan. Det va längesen jag fick gjort så mycket på samma dag och det kändes som jag fick nytt liv. 

Jag har bestämt mig för att inte göra omtentan till helgen utan vara ledig istället. Omtentan kan jag göra till hösten om jag fortfarande är intresserad av högskolepoängen. Det känns hur skönt som helt. En långledighet torsdag till söndag!


Idag ska jag och Christian köra runt med bilen och fixa lite. Eventuellt kanske vi får upp lite tavlor här i lägenheten idag. Ser fram emot det!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ledig dag, det mesta av dagen har jag pluggat för att skriva inlämningen för den här veckan. Och jag blev färdig! det betyder att resterande kvällar av den här veckan kan jag göra vad jag vill! Egentid!

När jag var färdig fick jag ett ryck att det var dags att rensa/organisera garderoben.

Före:


Efter:

Nu ser man golvet!

Mina fina klackaskor som jag absolut inte kan (gå i tänker ni, vilket är sant) men slänga menar jag. Sen när man gör rensningar som detta då hittar man alltid en massa kul, idag fastnade jag i min parfymlåda. Dofter kan verkligen få en att minnas. :)

Likes

Comments

En förkylning har brutit ut, fick tillbaka tentan jag skrev som va underkänd och som ska göras om om 2 veckor samtidigt som veckans uppgift är svårare än vad jag hade önskat.

Ibland hopar det sig med tråkigheter... kanske för att sen hopa sig med roligheter...

Konstigt att man kan bli så besviken av tentaresultatet som man redan från början vetat om...

Likes

Comments

Min enda lediga dag denna veckan...

...Och vi spelar FIFA med vänner.. man undrar ju, hur hamnade jag i detta?

Efter att på nått sätt förstört spelet så att jag bara kunde spela min målvakt (när man ska kunna byta mellan alla spelare i sitt lag) drog jag mig ur. Vi vet fortfarande inte hur jag bar mig åt men jag tror iaf att jag slipper fler spelturneringar ;)

Påsken spenderas på jobb och avslutas med middag hos mamma på söndag. Äntligen lite familjemys, det blir allt för lite av det ❤️

Likes

Comments

Nu innan påsk håller jag på att plugga & jobba, fullt upp med båda. På jobb är det just nu oxå en osäker period med folk som redan fattas, nya som ska läras upp i lugn och ro och snart semesterledigheter. När jag kommer hem från jobb är jag helt slut och då ska jag försöka plugga.. ja, man förstår ju själv att det går sådär. Träningen välkomnar jag väl in i mitt liv igen om ett halvår känns det som.

Så idag har jag jobbat, pluggat ett par timmar & snart tänkte jag gå in i duschen för att sen bädda ner mig i sängen och se en film.

Hur överlever småbarnsföräldrar som är vakna hela natten, hela dagen och som dessutom ska vara pigga och alerta hela tiden. (Det måste vara superkrafter) Jag kan inte äns jobba & plugga fast att jag har ett par dugliga sovtimmar på nätterna...

Vilan känns som lyx & det tänker jag innan mig!

Likes

Comments

Den här veckan skulle jag tränat, ordentligt. & ätit ordentligt.


MEN det har varit så skönt efter tentan att ha ledig fritid efter jobbet. Och om jag ändå inte tränar, ja då kan man lika bra äta lite socker ;)

Likes

Comments

Så skön känsla när tentan är gjord, även om jag känner på mig att det blir omtenta så just idag kan jag inte göra mer. Jag är helt ledig & nytt kapitel i kursen startar först imorgon. En ledig söndagkväll har varit skönt, bara slapp i soffan med Christian. ❤️

Likes

Comments

Veckans motto: om jag är duktig och pluggar får jag äta vad jag vill.

Därför har det inte blivit någon träning alls och istället fullt med onyttigheter. All energi har legat på tentan som snart är över, tackolov!

Det har inneburit vitt bröd, marängsviss mitt i veckan & jag tog faktiskt några godisbitar när vi fick påskägg på jobb. Det har varit härligt 😍

Men det rycker lite i musklerna, kollade träningsvideor igårkväll. Gjorde lite yoga & strech framför tvn. Så nästa vecka blir det som vanligt!

Dagens frukost, hönökaka med ost & kaffe, det behöver inte vara mer än så för att bli bra.

Likes

Comments

​Imorgon är jag ledig och hela dagen kommer att ägnas till tentaplugga inför lördag. Jag hoppas på att jag kanske kan bli godkänd, verkligen inte mer. Nu när jag gör övningar så är inte äns hälften rätt. Gör man fel i ett led blir hela satsanalysen fel och då e man illa ute. Skönt ändå att man får ha böcker så förhoppningsvis kan jag hinna slå upp saker jag är osäker på. Dessvärre måste jag ju skriva tentan på jobb. Mestadels för att jag behöver scanna in dokument men också för att jag kommer börja kvällspasset sent eftersom tentan skrivs mellan 9-16 . 


Såååå nervös, och det hjälper ju inte att jag drömmer om svenska och grammatik. Ska verkligen bli skönt när den e skriven och man iaf vet hur upplägget var och vad som kan tänkas komma på omtentan (om man behöver göra den).  Likes

Comments

Känslan när man måste plugga men det är så tråkigt att allt annat man skjutit på plötsligt blev mycket roligare..

Jag har en tenta på lördag, i svenskakursen jag läser extra.. som jag just nu ångrar att jag anmält mig till kursen! Jag är efter, för att jag varje veckan kommit på roligare saker att hitta på. Är det äns lönt att skriva den? Såklart, en tenta ska alltid skrivas, om det inte går bra så ger den iaf mig insikt om vad som är viktigt att kunna och vad man redan kan..

Så vad gör jag denna lediga söndag? Nätshoppar, umgås & bakar. (Men jag lyssnade faktiskt på sista föreläsningen) nu är det bara alla kapitel i boken som ska kollas igenom...

Likes

Comments