Jag & Christian diskuterade appen Tinder igår... Vi har ingen vana av appen eftersom vi aldrig behövt använda den. Så sa Christian "vi kanske ska skaffa oss ett konto så kan vi se om vi hittar varandra".

Ganska kul men nej vi hoppar det ändå :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag & Christian håller tillsammans med hans föräldrar att planera hans 25-årsfest.. Jag tycker ju att det e jätteroligt och tänker ju hela tiden på hur vi ska ha det och att vi vill göra nått kul av det. Christians mamma är likadan. Christian är väl den som har minst att säga till om, jag tror han trivs med det. 

Idag testade vi tårta. ​Men vi var väl inte helt nöjda och kommer troligtvis att välja en annan sort. Men det är ju kul med tårta, på en MÅNDAG

Provsmakare är ju att jag skulle vilja jobba med om jag inte kunde vara sjuksköterska. Tänk att få äta & njuta & få betalt

Likes

Comments

Jag tänkte att jag skulle blogga idag men egentligen hade jag inget att skriva. Mitt liv består av jobb, jobb, jobb och mer jobb men jag trivs ju så bra med att ha det så.

Så vad händer på jobb?

- Jag har student & han är riktigt duktig, mitt bihang.

- Jag har jobbat min första natt och kan tänka mig göra det igen,

- Jag har jobbat två helger + en extra lördag och ska äntligen vara ledig nu till helgen... för att bjuda hem kollegor på middag... (man ska väl ta med jobbet hem?)

- Jag håller på att lära mig arabiska. Både med hjälp av personal och patienter men mest Google. 

Ser 112 på liv och död. På registreringsskylten på bilen står det det FLY 805. Är det inte ironiskt? Tanken av att andra ska fly från polisen eller att polisen flyr från något...


Likes

Comments

Vaknade vid 10, har varit på tippen en runda, lagat mat, ätit & dammsugit.. brukar inte göra såhär mycket på en dag så jag börjar känna mig lite trött men klockan är inte ens 16.

På schemat står gymmet & lite mer städning.. härligt med en ledig dag när man försöker hålla sig borta från shopping och utgifter....

Likes

Comments

Vi hade en ganska bra vecka på Malta tycker jag ändå. Jag som bara trodde det skulle vara sol och megavarmt fick både ösregn, moln och åskväder.. Det blev en del restaurangbesök men det blev också en del dagar utan eftersom Tanja blev magsjuk. Vi hade några fantastiskt fina dagar när vi kunde turista oss genom ön. Sen var det klart tråkigt att Tanja blev magsjuk men eftersom jag slapp bli sjuk tycker jag att semestern ändå känns bra.

Så mysigt att få umgås med Ise, både på tu man hand och med hela familjen. Vi dansade och mös med småpojkarna. Så kul att se hur snabbt de växer och utvecklas.

Första bilden är när jag, Tanja och Ise på lördagen åkte ut med en båt till Blue lagoon och lite andra fina ställen.
Andra och tredje bilden finns vad vi kalla "dinosaurieland" som finns mellan St. Julians & Sliema.Uppför trappan fick jag min ränning på semestern, att dra upp vagnen var faktiskt tyngre än jag trodde.

Fortsatt bild på dinosaurieland, mittenbilden när jag och Tanja tog oss återigen till Blue lagoon för att sola och bada i det glasklara vattnet. Sedan är tredje bilden från när jag och Tanja åkte turistbuss, hop on hop off, till Mdina. Något som jag uppskattade väldigt mycket på semestern.

Sist en bild på Balluta bay. All natur var så fin. Försökte ta några bilden på barnen men dom var inte helt begeistrade i idén.

Likes

Comments

Inte nu på fredag men nästa, är det dags att åka till Malta! Jag är faktiskt lite nervös. Jag är ju inte den typen som älskar att packa väskan och resa till nya ställen, jag trivs jättebra hemma. Men nu har min syster bott på Malta i snart 2 år och i år fyllde hon 30. Så den bästa presenten från min sida (jag hade inget val, hon kan vara väldigt övertalande) var att jag skulle åka dit i år. 

Jag vågar ju inte åka själv, Christian har ingen semester att ta ut så jag tar med mig min reskompis, Tanja. Hon är betydligt mycket vågligare och resvan än mig, det känns tryggt. Vi var ju i Thailand ihop sist.


Tills nästa fredag måste jag fixa 
- solkräm

- packa fram sommarkläder (om det finns i garderoben)

- bota min resfeber

- kolla upp vilka sevärdheter vi kan tänkas hinna med att se.

Likes

Comments

Var på ekonomisk rådgivning kl 9.00 imorse, en alldeles för tidig tid för min smak men det va det bästa som fanns idag. Sen gick jag direkt till gymmet, att stå på gymmet innan halv 11 hör verkligen inte till min natur, jag förstod knappt vad jag gjorde där..

När jag kom hem njöt jag av en efterlängtad tonfisksallad. Hur konstigt det än låter kan jag verkligen njuta av en tonfisk på burk, det har nått att göra med att mamma ofta åt det när jag var yngre, tror jag.

Just nu har jag två bakprojekt på G, bröd + bullar av samma deg. Ett helt nytt recept. Kan bli extra god frukost imorgon när både jag och Christian har sovmorgon. :) Sen ska jag göra lite knäckebröd på fröer, det brukar jag kunna äta hos mormor som godis... Det måste ju vara perfekt när man är sugen på nått på kvällarna!

Likes

Comments

Jag hade en fantastisk lördag igår, ganska enkel, men ändå så givande. Förmiddagen erbjöd frukost på väla med Christian, en snabb runda på Ikea & sen Maxi. När vi kom hem lite efter lunch gjorde jag müsli & började rensa garderoben. Ett projekt jag funderat på hela sommaren men liksom skjutit fram..

Min walk-in-closet på kanske 4kvm har nu bantats ner på 4 riktigt fyllda kassar.

Jag köpte galgar på Ikea för att mer skulle kunna hänga och slippa bli skrynkligt, men jag rensade ut hälften av det som fanns på galgarna vilket gjorde att jag inte behövde galgar ändå...

Jag hade tröjor kvar från 2009 & framåt, saker som passade men som bara legat, allt åkte.

Men det finns så mycket minnen i kläder, vilket gör det svårt att kasta.. vilken tur att jag har en låda i källaren med "maskeradkläder".

Likes

Comments