Känslan när
"Jag vet en sak som inte du vet" följs av
"Jag kommer hem på lördag"!

Glädje!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var en sån dag som jag tänkte att jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Jag älskar att kramas och skratta med dig. ❤️

Likes

Comments

En sjuksköterska behöver förutom sax, pennor & peang, även klocka & namnskylt.

Är man utan detta kan man känna sig både naken och bortkommen. Nu när jag även börjat jobba nätter tyckte jag att det var viktigt att skaffa en klocka jag kunde avläsa när det va mörkt! Jag kunde inte bestämma mig för vilken, vit med urtavla som lyser i mörker eller svart digital som kan läsas i mörker, så jag köpte båda!

Klockan jag har för tillfället är väldigt fin, den är silvrig med lite stenar och lila urtavla. Den matchar min lila namnskylt & skor. & eftersom man nån gång måste byta ut skorna har jag tänkt på att skaffa mörkblå skor.. därav blev det en mörkblå namnskylt (färgen syns dåligt på bilden).

Likes

Comments

Ni vet när man planerar inför någonting, fixar och stressar och sen när det är över känns det lite tomt? Lite så känns det nu. Fast att lägenheten nu är full med korgar av sprit, ballonger och massa som blivit över från festen. Festen blev lyckad, jag tog mig igenom mitt tal (även om Christian sa att jag såg nervös ut under tiden, DET VAR JAG!) Glömde lite av texten och lade till lite spontant men det kändes bra.

Upplägget:

- när gästerna kom fick de en fördrink och fick gå en liten tipspromenad med frågor om Christian, det kunde fördröja tiden för de som kom tidigt och inväntade de senare men gav också oss lite tid i köket.

- pastasallad, det va lätt att fixa ihop samma dag och vi hade kokat pastan kvällen innan.

- när alla satt sig till maten kom mitt tal.

- till kaffet serverades både småkakor och kladdkaka, efterrättsbordet såg pampigare ut än matbordet!

- när gästerna satt till efterrätten läste Christian upp de rätta svaren på tipspromenaden (man fick rätta sitt eget) & vi hade faktiskt inget pris.

- Sedan serverades chips och nötter till de senare timmarna. Det var också då som vi tog fram glowsticks. Så kul!

Christian va nöjd, jag fick supermycket hjälp av svärföräldrarna och annan släkt. Presenterna kördes hem till vår lägenhet under sen kväll, det va väldigt praktiskt! Tyvärr har jag inte mer bilder men det var en bra kväll. 

Likes

Comments

Jag äter väldigt långsamt! Jag var alltid sist kvar i matsalen när vi gick i skolan & på morgonen tar en macka 10minuter eftersom jag är så morgontrött...

Men när man går ut på ett kafé & köper en kaka. Hur kan det då vara så att den bara försvinner? & det känns knappt som man ätit något av den.. märkligt.

Likes

Comments

Efter jobbnatt kommer frisörbesök, äntligen. Jag har väntat så på att få bort utväxten! Tydligen vill Tanja experimentera med färger idag så det kan bli precis hur som helst. Regnbåge? Platinablont? Rödare? Rosa? Högst oklart..

Fortfarande noll koll på vad jag ska ha på mig på lördag. Tyvärr..

Likes

Comments

När patienten frågar
"Vet du vad du ska ha på dig på festen?"
& det kommer världens radda om mina i-landsproblem..

Jag tror faktiskt att hon tyckte att det va trevligt att prata om nått så enkelt och alldagligt.

Vi har pratat om festen i flera dagar, hon frågar alltid själv. Hon ger mig tips & råd och massa inputs!

Hur kan man inte älska mitt jobb? Mina härliga patienter :D

Likes

Comments

Mina kompisar har pratat en hel del om att de beställer glossybox, själv beställer man paket från apoteket..

Likes

Comments

Efter jobb idag så blev det en mysig middag & kaffe med vänner & bebismys. Denise åker hem till Norge imorgon så idag fick vi alla passa på att mysa lite med Lily :)

Det är svårslaget!

Likes

Comments