View tracker

Känner sån lust att baka! Men vet inte vad jag är sugen på. Ville från början öva mig på spritsteknik så kanske en tårta men det kändes som ett för stort projekt, jag kommer vara uttråkad innan jag kommer till dekoreringen. Så då tänkte jag på muffins! Går snabbt att baka finns 1000 sätt att dekorera... men jag är inte så glad för muffins med glasyr eller smörkräm & vad är vitsen med att baka om man inte vill äta det själv? Jag ser inte heller framför mig att mina (förhoppningsvis) fina spritsade muffins fortfarande är fina när jag kommit fram till jobb med cykeln...

Jag tror inte jag hinner baka något speciellt på 1h innan jobb så det får vänta tills min lediga dag imorgon.. får tänka ut nått bra tills dess :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Helgen har varit lång, antagligen för att jag jobbat medan mina tjejkompisar träffats i Göteborg. Det känt lite tråkigt att missa. Man vill ju hellre vara med när det går att träffas allihop men jag älskar verkligen med mitt jobb & att jobba en extra helg är inga problem :)

Vi har haft en lugn helg, ibland kan det göra mig alldeles rastlös och ibland kan det vara riktigt skönt. Den här helgen hade vi tid att ta oss an ett "projekt", rensa & organisera våra udda läkemedel... Det tog några timmar men det blev bra :)

En del röra, frustation men även skratt & en trevlig pratstund :)

På lördagskvällen firade vi svärfar som nu är ett år närmre 50. (Ungtupp) Vi spelade ett spel där man skulle smaka godiset som antingen hade en god smak eller en äcklig. Möjligen kunde man få kokosnöt men risken var att du fick sur mjölk, eller så ville du ha chokladpudding men fick hundmat på burk. Helt ofattbart att dessa så godiset som såg likadana ut kunde smaka så olika & smaka exakt så som man tänker sig sur mjölk smakar!

Kvällen idag spenderas på soffan med en filt. Först en film tillsammans med Christian, nu kockarnas kamp & sen Sveriges fotbollsmatch. En helt okej måndag :)

Likes

Comments

View tracker

JUST NU:

Ser ikapp Idol, har sista tvätten på tork.

SNART:

Dags för frukost nr 2 åt första vd 8.00, längtar efter 2 koppar kaffe till.

IDAG:

Förhoppningsvis hinna skriva veckans uppgift på den ena kursen jag läser., Starta upp och fixa det sista med inloggningsuppgifter till andra kursen jag ska läsa., Gå till gymmet., BAKA? (Kanske iaf göra müsli)

Veckans enda lediga dag, jag har visst lite att göra, tur jag började tvätta redan 7.30 och att jag kan va uppe sent eftersom jag jobbar kväll imorgon.

Likes

Comments

Jag var på mitt första bröllop (som jag kommer ihåg) i lördags. Fantastiskt fint! Det syntes på dem att de verkligen längtat efter att få säga ja till varandra och i publiken fanns mycket glädjetårar! Fick en del söta bilder av Linda från kvällen. 

Vem hade gissat på att man kunde gå i vit kort klänning i slutet av september? 
En underbart tjusig kavaljer hade jag hos mig hela kvälla också.


Likes

Comments

Ledig dag, inför bröllopet på lördag var det dags för en liten makeover! Ny hårfärg, klippning, färg på ögonbrynen & satt i lösögonfransar för första gången!

Likes

Comments

Älskar mig nya tatuering, känner mig så tuff. Den här tatueringen kan jag titta på hela tiden, den förra (som sitter i nacken) ser jag inte särskilt ofta. Jag har valt att skriva min mormors namn och min morfars smeknamn på vänstra insidan av överarmen, nära hjärtat. Mormor & morfar var inte personligt nog. Jag som tidigare sagt att jag aldrig skulle tatuera en text... Mormor sa hela tiden att jag kommer ångra mig, för hon ogillar verkligen tatueringar. Men jag tror jag såg en glädjetår i ögonvrån när hon såg den.

Likes

Comments

​Jag har funderat på en sak, ett tag. En tatuering till. Jag kommer hela tiden på nya tatueringar jag vill göra men den här har jag bestämt mig för ganska snabbt. Förhoppningsvis visar den uppskattning. Och jag ber på förhand ursäkt till andra familjemedlemmar som inte känner sig träffade.

Jag börjar bli nervös nu faktiskt men samtidigt är man ju förväntansfull. 

Likes

Comments

Min dator har ju haft en svacka ett tag, och idag gick jag till affären som (inte är Apple) men som säljer apple produkter och kan hjälpa till med service. Det visade sig att jag hade rätt, laddaren var sönder. Lyckligtvis blev det billigare än att köpa en ny dator men det e ju inte klokt att laddaren ska kosta 849:- !!!!?!!!

Så ikväll kan jag sitta vid datorn gå igenom början av min kurs som börjar först & kanske hinna läsa lite i litteraturen :D jag trodde aldrig jag skulle mena detta efter alla virus min dator troligen haft men jag har verkligen saknat min kompis, som nyligen blivit omformaterad. :)

Likes

Comments

Jag har registrerat mig på två små kurser att läsa utöver jobb. Kollade lite på uppgifter & kursinformation igår, känner mig så uppspelt! Man känner sig så duktig när man registrerar sig på kurser & sen glömmer man nästan bort det innan det är dax att börja läsa men den här gången kom jag ihåg det! Inte fel att hålla studietekniken igång tills man ska välja en specialistutbildning :D

Känner mig så nördig när jag pluggar, gör det gärna fredag/lördagskvällar. Dricker kaffe & sitter i timmar & skriver mina arbeten. Det betyder att jag verkligen måste ta tag i hela mitt dataproblem. Köpa ny laddare kanske?

Tog bilden igår när jag lånade Christians dator. Jag snusar inte, jag ville bara se om jag smälte in i miljön som spelnörd..

Likes

Comments

Loggar ut för dagen på jobb. Ledig imorgon så jag kunde stanna över en halvtimme i lugn och ro, inte för att det behövdes men för att va snäll. Ibland behöver man liksom ta sista tiden på arbetspasset i ett lugnare tempo och varva ner.

Vi dricker sedan två dagar bajsvatten i Helsingborg, (det togs prover på dricksvattnet och där fanns bakterier). Man ska koka vattnet innan man äns gör kaffe med det...

& igår när jag & Christian kom hem från jobb så fungerade inte spisen & hälften av lamporna. Vi hade för en gångs skull handlat ihop, tänkt laga mat men spisen va sönder. Det blev en pizza, såklart :) strömmen kom tillbaka lagom till pizzan var klar. Ironin är tydlig..

Likes

Comments