5km på under 30 minuter! Ett delmål för att sedan kunna springa milen.. Visst det kommer ta tid men det är inte omöjligt!

Gick upp halv 9, pluggade, gick till gymmet med Amanda & sen åkte vi till väla/Ikea/stadium outlet/rusta & en del handling blev det. Ett par träningsbyxor, 2 plädar & ett nytt bäddset. Verkligen en bra ledig dag!

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget hem från Kalmar, en helg hos Filippa är nu förbi. Vi har ätit gott, shoppat, sett film, haft mellomys och gymmat. När var jag senast på gymmet innan 10.00!? Aldrig..

Fast att det har varit väldigt trevligt så ska det ändå bli skönt att komma hem, om 3 timmar.. Jag har fått en överdos av fotbollssnack, så på den fronten lär jag inte gå minus på ett tag! Värre är det på bankkontot eftersom jag nu fått shoppingsug..

Jag försökte verkligen läsa min kurslitteratur till svenskakursen jag läser utöver jobb men jag höll på att somna. Kunde knappt hålla ögonen öppna! Så det får bli att scrolla på mobilen, blogga & lyssna på musik så jag inte somnar och hamnar i Helsingör..

Längtar tills jag kommer till Hässleholm om kan köpa ordentligt kaffe på espressohouse, kan man ta två stora muggar?

Likes

Comments

Jag kan störa mig lite på folk som firar 1 månad ihop, 2månader, 3 månader osv. Visst, i början e man nykär upp över öronen och det sunda förnuftet är oftast gömt långt bak i huvudet. Men när jag ser alla, statusuppdateringar, kommentarer "älskar dig mest, mer och alltid" så tänker jag att det bästa i mitt förhållande är inte hur typiskt nykär jag var i början. Utan hur jag fortfarande emellanåt (trots att jag nu vet alla dina irriterande små egenheter & behöver tjata om att du ska lära dig hur alla matlådor ska få plats i skåpet) ibland kan bli sådär tokigt och oförklarligt nykär igen.

Efter 4 år har vi toppar och dalar men oftast håller vi oss i en jämn plåga ;)

Likes

Comments

Ledig måndag, känns underbart eftersom måndagen oftast är den rörigaste dagen under veckan. Så jag har passat på att färga bryn & fransar, handlat, lagat mat, tränat och har nu en omgång müsli i ugnen. Nästa sak som väntar är tvätten.

Det här med träning måste vara hatkärlek.. innan idag ville jag inte alls gå men när jag väl var där så kändes det ju så bra och efteråt mår man ju så bra :)

Likes

Comments

Igår pratade jag med min syster (som har bott på Malta alldeles för länge). Vi pratade via messenger vilket gav oss en del fördröjning mellan frågor & svar. Det slutade med att vi bara skrattade för att vi inte förstod vilka svar som tillhörde vilka frågor..

När jag frågade om hon längtade hem gav hon till svar att hon saknade sin frisörsalong....

Det är så skönt att man kan prata som ingenting fast att man bor på olika ställen men det får mig oftast att sakna henne mer, vilket gör att jag inte ringer henne så ofta vilket hon sen skäller på mig för & då saknar jag inte henne lika mycket längre ;)

Idag var jag & Christian på Snövit - musikal. Vi kom dit i bra tid, jag välte mina popcorn så jag hade bara hälften kvar. Jag välte min Cola för att jag skulle plocka upp en nässpray som någon främling tappade framför mig, utöver det välte jag min Cola säkert 3 gånger till (mardröm) & för att avsluta så satt vi på fel ställe men vi han byta till rätt plats innan showen börja. Utöver detta så var Nanne grönvall, som skulle spela den elaka drottningen, ersatt av inhopparen. Showen i övrigt var .... helt okej...
Skönt ändå att jag var där med Christian, det är mysigt att hitta på nått ibland.

Likes

Comments

Jag tappade mobilen i golvet (som tur klarade den sig) & jag välte ner alla mina nagellack på gaderobsgolvet imorse.. det känns som det kommer bli en sån dag. Det är bara till att hinka kaffe & vänta tills jobbdagarna är över.

Tidiga morgnar är verkligen inte min starka sida.

Sovmorgon imorgon!

Likes

Comments

Nu när jag kommit igång med min träning igen ska jag försöka göra någonting åt mitt sötsug.. Det är måndag & godispåsen från helgen kallar redan på mig. Det nu man ska göra gurkstavar och vara nöjd med det..

...att se tv utan att äta nått gott är verkligen påfrestande..

Konversation mellan mig och Christian igårkväll
- Christian, jag behöver att du hjälper och motiverar mig till att träna.
- hur ska jag motivera dig när jag inte själv är motiverad?
- säg till mig om jag inte har tränat att det är dags, påminn mig om att jag vill se tränad ut.
- då kommer du bli sur!

Efter nån minut
- Christian, jag hade ju tänkt baka en kladdkaka imorgon.. det känns ju dumt nu..

Kladdkaka lockar mer än tränad kropp & gurkstavar just nu...

Likes

Comments

Jag var på after work igår, då pratade vi om att det är dags att lägga in om sin sommarsemester. Idag är det tjock dimma och nån enstaka plusgrad utanför mitt fönster, sommaren känns långt bort. Jag har ju  nyligen haft semester en vecka så det känns konstigt att lägga in om ny semester! Det ska bli spännande at se hur det ska gå ihop med tanke på att tre stycken har slutat efter mars månad. Det verkar finnas hopp om att sälja sin semester för pengar ;) Jag gillar ju ändå inte sommaren.. 

Till skillnad från semester som känns långt fram i tiden så ska jag nu till jobb. 

Likes

Comments

Den här veckan har jag mest jobbat & sovit men jag har faktiskt också gjort mina första träningspass för det här året! Äntligen är min förkylning över! Nu sitter jag i soffan med massa träningsvärk och taggar dagens träningspass tillsammans med Amanda :)

På jobb har vi ett gym som är öppet för alla, hela dygnet som nu ska stängas! Jag tycker det är förjävligt faktiskt. Där är alltid folk, oavsett tidpunkt på dygnet och vårt jobb är både fysiskt och psykiskt krävande. Så nu jobbar alla som vill och kan för att vi ska få ha kvar vårt gym.

Det här är 2 av många många protestlistor som vandrar runt på alla avdelningar på lasarettet. Vem säger nu att vi inte jobbar tvärprofessionellt?

Likes

Comments

- Punka på cykeln 06.30 när jag skulle till jobb. (Fick ta bussen och bli lite sen)

- Jobbat morgonpass och stannat kvar hela kvällspasset pga. Sjuk personal (pengar pengar pengar 😍💰)

- Inte ätit tillräckligt med ordentlig mat (2 mackor och en halv matlåda på 15h)

- Osten snodde skinkan på min kvällsmackan när jag snabbt lämna bordet för att snyta mig. (Så då tog jag ost på mackan istället)

MEN

- En herre sa till mig "va bra att just du kom, jag undrade om du var så söt som du lät på telefon.. och det är du ju."

- Jag har haft TID till mina patienter, inte bara hunnit göra vad jag ska utan lite extra!

- Jag bakade chokladbollar igår som jag kan kränga nu (lagom precis innan sovdags)

- Jag ska till Ullared imorgon!

Likes

Comments