Jag har verkligen haft det underbart på jobb idag. För det första vaknade jag i tid imorse & när jag satt på cykeln till jobb kände jag kyla! (Ni fattar inte hur mycket jag har saknat frisk luft!) Sen på jobb har vi skrattat från början till slut, mina kollegor & jag.

Flera gånger har jag tänkt att man kanske ska röra på sig, byta avdelning för att lära sig mer om annat men VARFÖR ska man flytta på sig när man trivs så himla bra?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En patient sa till mig igår "Du jag tittade ut genom fönstret och såg att alla var höstklädda, är det sånt väder!?

JA! Äntligen börjar det gå mot rätt årstid.. Det råkar också vara så att på det senare halvåret brukar det finnas bättre tvprogram på TV. & idag började Idol! Lika roligt varje år att se auditions :)

Igår bokade vi Jag & Tanja en veckas resa på Malta hos min syster m. familj. Även om resan och vädret där (sol och värme) egentligen inte lockar så längtar jag såå mycket. Det ska bli så mysigt!

Det innebär att jag måste leta fram sommarkläder tills dess. 

Likes

Comments

Malta familjen har åkt hem igen och nu är mitt schema sådär lugnt och luftigt igen så det känns som man borde hitta på nått vettigt. Någon språkkurs? Dags för specialistutbildning? ja.. vi får se..

Men man saknar ju dom, speciellt den lilla hjälpredan som tyckte lite extra om mig den här gången (som tidigare gråtit så fort han sett mig vilket gett han smeknamnet Sure).

Andra bilden är från när Sture var med i dansbandstältet på Hxfestivalen men ogillade musiken.

Likes

Comments

Så stolt över Vintra som sprang 60m för Wissman pokalen och kom tvåa bland flickor födda 09/10.

Likes

Comments

Barnpassningen har (änsålänge) känts väldigt mycket enklare än jag tänkte mig. Tills nu har vi hunnit äta frukost, lyssnat på musik, jagat katten och nu sover Sture sedan en timme tillbaka.

Så fort han vaknar tänkte vi ta en runda ner på Hx-festivalen. Håller tummarna för att vi slipper sommarregnet, även om Sture verkligen gillade regnpölarna han såg igår..


Dom säger att han är en riktig busunge men jag är inte helt övertygad. 

Likes

Comments

Återigen var vi i Karls familljestuga i Småland. Den här helgen var som en uppgraderad version av förra, mer folk, mer fiske, värre fylla, extrem bakfylla. En sådan baksmälla som förstör en hel helg som jag verkligen inte är stolt över. Men som vanligt gav Småland också mycket tid till att njuta av den fina naturen.

Likes

Comments

Jag tjatar ofta om att jag älskar min jobb. Det här kortet förklarar varför.

Likes

Comments

Jag har länge tänkt att jag vill beställa en ny namnskylt till jobb som matchar min fina sjuksköterskeklocka jag fått av min moster. Idag bestämde jag mig för att faktiskt göra det! Jag var så trött på att ha likadan namnskylt som alla andra ock sökte efter något nytt. Då hittade jag en ny sida, https://skyltmax.se/bloggare .

Jag skulle ju bara beställa en namnskylt men jag hade väldigt svårt att bestämma mig för alla blev så fina. Från fyra namnskyltar som jag knappt kunde välja mellan, blev det två som faktiskt klickades hem. Det kan ju alltid vara bra att ha en reserv ;)

När jag väl kom så långt som till betalningen fanns det ett fantastiskt erbjudande där skyltmax bjöd på en summa pengar om man skrev ett inlägg i sin blogg om dem. Ett tips till andra bloggare!

Likes

Comments

Nu kan Ise & familjen från Malta komma när dom vill, det finns nybakat kanelbullar som hon önskat (tvingat mig att göra).


Dagens lägenhetsvisning var som jag tänkte mig, inte min smak i planlösningen. Faktiskt så tyckte jag att den lägenheten vi har var finare, skönt eftersom den andra var 3000:- dyrare/mån. Klart att den hade fördelar, jag menar det hade varit skönt med tvättmaskin, torktumlare och inglasad balkong.


Likes

Comments

​Börjar med sovmorgon och filmen Grease, en riktig klassiker. Snart bär det av för en timmes massage! 

I eftermiddag har vi en lägenhetsvisning, vi kommer nog inte vilja ha den men bara att få gå på visning känns som ett steg närmre flytt :D Jag är så sugen på ny lägenhet nu!


Likes

Comments