Pojkvänsfritt är underskattat för andra. Jag är helt ensam hemma, ser film, äter hämtmat & somnar förmodligen på soffan. Underbart!

Nästa vecka har vi vår enda semestervecka ihop så idag njuter jag av ensamheten :)

Kärlek ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ett videosamtal från en syster på Malta och två busungar som skickade pussar var precis den kärleksbomben som Halebop-reklamerna handlar om.


I förrgår blev Sture 2 år, han som hängde med mig i skuggan i Thailand med solskyddsfaktor 50 men som gnällde så fort jag skulle hålla honom. Nu är han mer engelsktalande än svensktalande tror jag och har väl mer pigment än vad jag fått på 24 år..

& idag..

Idag blir vår fina Ise 30 år! Det låter helt knäppt, för likadant som jag fastnat i ålder i huvudet så har hon fastnat i ålder i mitt huvud. Men det är ju så att hon hunnit bli både chef och tvåbarnsmamma, gått från familjelivet i Sverige till en lyxigare variant på Malta. Lyx, det är hon verkligen värd!

Likes

Comments

Efter flera år som min fina symaskin stått och väntat på att bli använd kom den äntligen fram. Jag hade tittat på hemsidor tidigare som förklarade hur man syr babynest och det verkade inte omöjligt. En kväll med för mycket energi blev ett gammalt lakan ett försök att sy något användbart. Alla gravidtankar kan återvända till där dom kom från, detta var endast ett försök att bli kompis med symaskinen och det tyckte jag fungera bra. Eftersom det faktiskt blev någonting av det tänkte vi använda det som en säng till Christians katt.. Då kanske jag kan slippa att vakna med katthår i näsan :P


Klart det finns ju en risk att osten inte alls vill ligga i den men vi försöker flörta med en mjuk filt och lite kattmynta. Tips på annat som kan locka honom är välkommet!

Likes

Comments

​Igår hade jag utbildning med jobb, sen en fika hos mormor och morfar, och på kvällen städade jag lägenheten mesans jag ändå hade tvättstugan. Det va längesen jag fick gjort så mycket på samma dag och det kändes som jag fick nytt liv. 

Jag har bestämt mig för att inte göra omtentan till helgen utan vara ledig istället. Omtentan kan jag göra till hösten om jag fortfarande är intresserad av högskolepoängen. Det känns hur skönt som helt. En långledighet torsdag till söndag!


Idag ska jag och Christian köra runt med bilen och fixa lite. Eventuellt kanske vi får upp lite tavlor här i lägenheten idag. Ser fram emot det!


Likes

Comments

Ledig dag, det mesta av dagen har jag pluggat för att skriva inlämningen för den här veckan. Och jag blev färdig! det betyder att resterande kvällar av den här veckan kan jag göra vad jag vill! Egentid!

När jag var färdig fick jag ett ryck att det var dags att rensa/organisera garderoben.

Före:


Efter:

Nu ser man golvet!

Mina fina klackaskor som jag absolut inte kan (gå i tänker ni, vilket är sant) men slänga menar jag. Sen när man gör rensningar som detta då hittar man alltid en massa kul, idag fastnade jag i min parfymlåda. Dofter kan verkligen få en att minnas. :)

Likes

Comments

En förkylning har brutit ut, fick tillbaka tentan jag skrev som va underkänd och som ska göras om om 2 veckor samtidigt som veckans uppgift är svårare än vad jag hade önskat.

Ibland hopar det sig med tråkigheter... kanske för att sen hopa sig med roligheter...

Konstigt att man kan bli så besviken av tentaresultatet som man redan från början vetat om...

Likes

Comments

Min enda lediga dag denna veckan...

...Och vi spelar FIFA med vänner.. man undrar ju, hur hamnade jag i detta?

Efter att på nått sätt förstört spelet så att jag bara kunde spela min målvakt (när man ska kunna byta mellan alla spelare i sitt lag) drog jag mig ur. Vi vet fortfarande inte hur jag bar mig åt men jag tror iaf att jag slipper fler spelturneringar ;)

Påsken spenderas på jobb och avslutas med middag hos mamma på söndag. Äntligen lite familjemys, det blir allt för lite av det ❤️

Likes

Comments

Nu innan påsk håller jag på att plugga & jobba, fullt upp med båda. På jobb är det just nu oxå en osäker period med folk som redan fattas, nya som ska läras upp i lugn och ro och snart semesterledigheter. När jag kommer hem från jobb är jag helt slut och då ska jag försöka plugga.. ja, man förstår ju själv att det går sådär. Träningen välkomnar jag väl in i mitt liv igen om ett halvår känns det som.

Så idag har jag jobbat, pluggat ett par timmar & snart tänkte jag gå in i duschen för att sen bädda ner mig i sängen och se en film.

Hur överlever småbarnsföräldrar som är vakna hela natten, hela dagen och som dessutom ska vara pigga och alerta hela tiden. (Det måste vara superkrafter) Jag kan inte äns jobba & plugga fast att jag har ett par dugliga sovtimmar på nätterna...

Vilan känns som lyx & det tänker jag innan mig!

Likes

Comments

Den här veckan skulle jag tränat, ordentligt. & ätit ordentligt.


MEN det har varit så skönt efter tentan att ha ledig fritid efter jobbet. Och om jag ändå inte tränar, ja då kan man lika bra äta lite socker ;)

Likes

Comments