Header

Ärligt talat, tjejer blir dömda på ett dåligt sätt för varje liten sak dem gör. Om en tjej vill bli hög, så låt henne bli det. Tycker du att tjejer som röker är oattraktiva? Dem röker inte för att se söta ut för dig, dem gör det för att lindra stressen och för att koppla av från allting. Om en tjej vill dricka, så låt henne. Tycker du att tjejer blir slarviga när dem är berusade? Dem dricker inte för att vara konservativa för dig, dem gör det för att släppa loss och sätta sig själva på ett gott humör. Tycker du inte om när tjejer har för mycket smink? Dem sminkar sig inte för att behaga dig, dem gör det för att hantera sin osäkerhet och för att känna sig vackra. Det är hennes liv, hennes val, oavsett om du tycker att det är rätt eller fel, så låt henne lära sig på egen hand och sluta när hon vill.

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Varje tjej har haft minst en kille som varit i hennes huvud, som manipulerade henne att tro att han var den rätta, som lekte med hennes känslor för att hålla henne intresserad, som fick henne att tro att hon inte kunde få bättre, som fick henne att ta itu sina problem genom att dricka eller röka, som undvek henne bara för att få henne att försöka ännu mer för att vara nära honom, som spelade spel med hennes känslor så att blev allergisk mot skitsnack, som orsakade hennes osäkerhet som hon än idag har, som fick henne att känna sig värdelös och tillräckligt bra oavsett vad hon gjorde för honom, som fick henne att känna sig oattraktiv när hon slutade vara tillgiven som han en gång i tiden var, som fick henne att tro att alla killar är likadana och att inget varar förevigt, som lärde henne hur man är den starka och klarar sig själv nuförtiden.

Likes

Comments

Kära tjejer,

Det kommer alltid finnas finare tjejer än dig. & du ser killen du gillar vara attraherad av tjejen som har det du inte har. Det får dig att känna dig ful, så du försöker göra dig till något du inte är. Fuck allt det där. Försök aldrig vara någon annan tjej för att imponera på en kille. Det betyder bara att du försöker attrahera en kille som inte riktigt är för dig. Du är vacker, allt som har med dig att göra är vackert. Vem du är, & vad du inte är. Allting är vackert. ❤

Med vänliga hälsningar,
En kille.

Likes

Comments

Redan som liten har jag velat göra något stort, folk omkring mig tvivlade på mig och sa att jag trodde mig för mycket. Mina lärare trodde jag skämtade när jag sa att jag skulle bli ”känd” och framgångsrik. Hela mitt liv har jag drömt om många saker, med tiden så har jag fått se allting sakta men säkert uppfyllas. Bara via min Facebook sida har jag samarbetat med över 50 företag runt om i landet. Vem säger att invandrare inte kan göra något vettigt?

Idag har jag över 50 000 som följer mina inlägg och betydligt fler vet vem jag är. Jag har redan som 21-åring lyckats starta mitt eget företag och igår gjordes min första beställning med varor som ska säljas. Jag tror på detta så mycket och jag är 100% säker på att jag kommer lyckas jävligt bra. Jag vill se till att min familj blir stolta över mig och sedan kunna hjälpa dem med allting i framtiden. Jag menar, jag hade inte allting som barn, min mamma kom från ett krigsdrabbat land och kämpade hårt för att försörja tre barn och samtidigt vara ensamstående.

Ni som följer mig ska få bevittna allting. Kom ihåg att jag skrev detta!

Likes

Comments

Graviditet är en mycket vacker sak. Jag vet inte varför folk säger att det inte längre är. Ja, det finns tjejer som blir gravida vid en tidig ålder, vissa kallar det oansvarigt, men är det barnets fel? Nej barnet är oskyldigt. Huruvida mamman hade planerat det eller inte, låt henne ta itu med det, sluta göra det svårare än vad det redan är för henne.

Och till alla killar, om du är en man nog att stoppa in den utan kondom, va en man nog att ta hand om det du hjälpt till att skapa. Ta ansvar som far, jag säger inte att du måste vara tillsammans med tjejen, för det kanske inte kommer att fungera, men var en bra far. Lämna inte henne när hon behöver dig som mest.. ❤

Likes

Comments

Jag börjar bli trött på allt tjat om hur killar ska vara känslolösa och ytliga...Så jag skulle vilja dela med mig om hur jag resonerar när jag "dömer" en tjej om hon är bra eller inte.

Jo, först så kollar jag om hon ser bra ut - förlåt! Men det gör jag faktiskt. Jag tycker att det är viktigt i en relation att man är attraherad till personen i fråga. Sedan pratar jag med henne, jag älskar att fråga om hennes intressen, det känns verkligen som en jackpot när man hittar det ämnet som hon brinner för mest. Där har vi en till grej som plussar på attraktiviteten - huruvida passionerad hon är över vissa grejer. Jag älskar en tjej som brinner för något liksom, jag finner det attraktivt.

Det finns en sak till som plussar på attraktionen och det är hur smart hon är. Jag kräver inget geni här, men jag vill ändå ha en tjej/kvinna som kan tänka fritt. En som kan analysera, fundera och även någon som inte är rädd för att argumentera emot mig. Sedan kommer väl en till sån typisk killgrej och det är helt enkelt hur hon är sexuellt. Om det hon gillar i sängen matchar med vad jag gillar. Det är ju inte direkt avgörande, men det spelar roll i längden.

Sedan handlar det mycket om tolerans med. Detta kanske är för att jag är som jag är.. Men jag anser att en tjej ska vara lika tolerant för mina brister på samma sätt som jag ska vara för hennes.

Sedan är det väl den "gulliga" sidan. Tycker hon att romans är smörigt? I så fall, nej tack! Jag är en romantiker av högsta grad och tänker inte sluta vara det. Så det är avgörande, verkligen. Sedan om hon är en person som bara vill festa hela tiden och aldrig vara hemma och softa, så är det väl lite nej tack där med.

Sist men inte minst så är det öppenheten. Ju öppnare en person är mot mig, desto öppnare blir jag mot personen. - så ökar tilliten. Därmed stärks bandet mellan oss båda.

Likes

Comments

Kära hustru,
Jag skriver det här brevet för att berätta att jag lämnar dig för evigt. Jag har varit en god man till dig i 7 år och jag har inget att visa för det. De sista 2 veckorna har varit ett helvete. ... Din chef ringde för att berätta att du slutar på ditt jobb och det var droppen. Förra veckan kom du hem och du märkte inte ens att jag hade en ny frisyr, jag lagade din favorit måltid och jag hade även helt par nya boxer kalsonger. Du åt i 2 minuter och gick raka vägen till sängen för att vila efter att ha kollat på alla dina dokusåpor. Du säger inte att du älskar mig längre, du vill inte ha sex eller något som förenar oss som man och hustru. Antingen är du otrogen mot mig eller så älskar du mig inte längre, hur som helst, jag är borta för evigt!

Din ex-make.

P.S. försök inte att hitta mig. Din syster & jag är på väg bort till Stockholm tillsammans! Ha ett bra liv!

Kära ex-make
Ingenting har gjort min dag mer än att få ditt brev. Det är sant att jag & du har varit gifta i 7 år, även om en god man är långt ifrån vad du har varit. Jag kan kolla på mina dokusåpor så mycket eftersom jag vill slippa ditt ständiga gnäll, synd att det inte fungerar. Jag märkte att du hade klippt håret, men det första jag kom att tänka på var att "du ser precis ut som en tjej!" Eftersom min mamma uppfostrade mig genom att inte säga något om jag inte har något fint att säga, så ville jag inte kommentera. När du lagade min favorit måltid, då måste du ha förväxlat mig med min syster, eftersom jag slutade äta fläsk för 7 år sedan. Angående dina nya boxer kalsongerna; Jag vände mig bort från dig eftersom prislappen 49:00 :- fortfarande var kvar, och jag hoppades på att det var en slump att min syster hade lånat 50 :- av mig tidigare den dagen. Efter allt detta, så älskade jag dig fortfarande och kände att vi kunde lösa allting. Så när jag vann 10 miljoner på lotto, så slutade jag mitt jobb och köpte 2 biljetter för oss till Jamaica. Men när jag kom hem så var du borta.. Allting händer av en anledning, antar jag. Jag hoppas att du får det meningsfulla livet du alltid velat ha. Min advokat sa att de brevet du skrev till mig garanterar att du inte kommer att få ett enda öre av mig. Så ta hand om dig!

Signerat, din ex-fru, rik som fan och fri!

P.S. Jag vet inte om jag någonsin sagt detta, men min syster Johanna föddes egentligen som Johan. Jag hoppas att det inte är något problem!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw