​Hallådär! 

Vaknade för en stund sedan, kände för att gå upp lite tidigare idag än alla andra dagar, börjar jobba vid 12 idag och jobbar till 14, sen får vi se vad jag & Emil hittar på, kanske blir en sväng till Kalmar får se helt enkelt. Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan, var ett tag sen jag bloggade nu men har haft så mycket annat att tänka på. 
Hur som har jag gått på sommarlov vilket är så otroligt skönt, det är även midsommar på fredag vilket jag ser fram emot otroligt mycket. Ska till Öland och festa med lite kompisar, känner på mig att detta kommer bli så otroligt bra. 

Likes

Comments

Godmorgon!
Herregud vad sjukt det känns att vi går på sommarlov nästa vecka, så himla skönt! 👌

Tar 11 bussen till skolan så ska issa,Fanny & jag gå och äta på Zorbas och sen går vi till skolan för att ha prov i samhälle och sen får jag åka hem, så skönt alltså😃, åker upp till stallet direkt när jag kommer hem och rider en runda med steffy.

Likes

Comments

Jaha.. då var bluesfestivalen över och det är måndag igen.
Har nog aldrig haft en så rolig och bra helg som jag har haft denna helgen, den har verkligen varit toppen bra 😃.
I fredags så var vi hos Clara och Robin på förfest med lite folk, sen gick vi in till Mönsterås, kvällen var rätt kaos för alla försvann överallt osv. haha!
Lördagen var så himla himla bra, Fanny,Elsa,Philip,Issa,Emil & jag käkade lite gott och sen drog vi ut till köpingen, hade jättekul förutom en sak som var rätt rolig faktiskt haha😳.

Idag ska jag försöka plugga lite och ta det lugnt, sen vid halv 6 så hämtar Steffy & hennes mamma mig, så ska jag hoppa upp på Rita, ska bli kul, sen ska jag givetvis skritta Mikey lite också efter, ska bli så roligt att ha någon att rida tillsammans med.

Likes

Comments

Imorgon är det bluesfestival i lilla Mönsterås så kommer en himla massa människor från alla håll och kanter och är ute och festar, detta är även helgen som alla Mönsterås ungdomar vaknar till liv och inprincip ALLA är ute och festar, haha👌.
Fanny följer med mig hem efter skolan så ska vi väl fixa oss och lite sen drar vi bort till Clara och Robin för lite förkrök och sen går vi in till köpingen och festar hela kvällen samt natten.
På lördagen ska även Issa,Philip och Elsa vara med och festa, kommer bli så grymt!🙌

Likes

Comments

Nu ska vi åka och se om vi kan byta bil, då Emils är lite konstig 😳.
Efter vi gjort det ska vi åka till någon affär och så ska jag köpa RedBull, har fått ett beroende av det, hehe😁.
Vid 4 ska vi vara i Ålem och hämta mamma, och sen åker vi mot Oskarshamn.

Likes

Comments

Nu har jag typ slutat för dagen kan man väl säga... jag ska till Oskarshamn så tar halv 1 bussen hem. 
Vid 4 ska vi hämta mamma i Ålem så får se vad jag hittar på fram tills dess, kanske även äter på Mc Donalds för mamma tjatade om att hon ville bjuda på det, haha. 

Ska ta en liten spa-dag idag och ta ett långt bad sen när jag kommer hem från Oskarshamn. 

Likes

Comments

...har inte varit i skolan på huuur länge som helst känns det som, har varit hemma hela veckan typ 😳.
Hur som helst så ska jag ändå gå tidigare imorgon för ska till Bup och dom hade ingen tid i Kalmar så fick ta Oskarshamn så tar nog halv 2 eller 2 bussen hem tror jag, sen ska vi hämta mamma i Ålem och sen åker vi till Oskarshamn.
Imorgon ska jag bara ta det riktigt lugnt när jag kommer hem därifrån, ha en liten spa- kväll tänkte jag eftersom jag kommer festa hela helgen konstant inprincip, bluesen i all ära.

Sitter med hårfärg i håret nu, så är väl dags att skölja ut den nu, så jag inte blir blåhårig liksom,hehe...

Likes

Comments

Blev att jag åkte upp till stallet en stund, var så himla sugen på att umgås med hästar lite.
Tog bara på Mikey tränset och så skrittade jag i paddoken lite, blev att jag red barbacka då jag var för lat för att slänga på sadeln, då är man riktigt lat, haha.


Likes

Comments

Herregud vad jag längtar till sommaren, jag har inget sommarjobb men har ändå bestämt mig för att denna sommaren ska bli den bästa!
Jag längtar så otroligt mycket efter att vara ledig och ligga och sola, hitta på saker med kompisar samt pojkvännen och bara leva utan massa plugg till prov, läxor, långa skoldagar osv.

Likes

Comments