p h o t o

Gick igenom lite foton och hittade några jag har tagit på min vän Vendela som jag tycker är mysiga! Laddade upp dem på min portfölj så om ni vill kika på dem hittar ni länken i min meny!

Likes

Comments

l i f e s t y l e

Igår bestämde vi oss för att svänga förbi Berns Asiatiska och se om de hade lediga platser vilket de hade, jippi! Jag har aldrig ätit där förut men gud så gott det var! Vi åt ett par smårätter och tog en varsin drink och satt bara där och uppdaterade varandra om våra liv. Berzelii parken som ligger precis utanför var helt magisk med alla vita tulpaner som omringade den. Att drömma om vita tulpaner är att drömma om en ny start, att få vända blad och börja om på nytt vilket jag kom att tänka på när vi stod i mitten av dem. Sedan att det är vår är en nystart i sig, att allt blommor om efter den kalla vintern då allt går i ide eller dör för att sedan födas på nytt. Att börja om, lägga tyngder bakom sig och få gå vidare är väldigt viktigt. Låter kanske lite dramatiskt haha! Men jag gillar symbolism vilket kan ge mer mening till något som annars kan se väldigt enkelt ut för ögat.


Jag hoppas ni hade en trevlig lördag och att solen sken på er!

Likes

Comments

l i f e s t y l e

Igår var jag med Vera och tog ett glas bubblor. Vi var sugna på att gå ut och dansa lite men vi blev så så trötta. Vi satt och snackade om viktiga saker, hade det trevligt, dansade lite sittandes och skrattade istället, vi skrattade väldigt mycket!! Det var jättemysigt.

Fastän det inte blev många glas igår kom jag hem sent vilket gör att man vänder lite på sin tidsrytm som då resulterar i att man vaknar upp och ändå är lite groggy. Så! Jag beslutade mig för att ta ett bad för att starta dagen på ett lite bättre sätt.

Idag ska jag träffa Vendela och ta lite foton, det är planen än så länge i alla fall! Jag vill även äta mat. Massor med mat. Jag är så hungrig haha. Och dricka en god kopp kaffe i solen. Mm, det vill jag göra.

Likes

Comments

l i f e s t y l e

Några bilder från en väldigt mysig kväll. Ibland måste man bara få slappna av lite, vara med någon man verkligen tycker om och snacka om allt och ingenting. Speciellt äta några riktigt goda oliver med ett gott glas vin till, det kan inte bli fel. Det perfekta botemedlet mot en grå himmel. M Y S I G T

Likes

Comments

Jag rår inte för att mina tankar dras till dig
Oavsett verkligheten som nu är att du inte bör finnas i dem
Jag undrar om du har på dig din tigerkostym som du håller så kärt
Och om du köpte några kalsonger på mellandagsrean
Jag undrar vad du har gjort den här kvällen som firas av hela vår värld
Jag undrar vem eller vilka du har firat med och avundas dem något
Jag försöker även slita mig tillbaka till min nuvarande verklighet där du inte finns med
Där jag står i min väns hus med familj, vänner, skratt och ljus
Försöker känna mig tillfreds med detta ljuva ögonblick som borde uppskattas av den som medverkar men finner mig endast i en obekväm och fejkat njutning och ler
Dras sakta tillbaka till dig
Och dina fina ögon
De är så himla fina
Och jag, jag som faktiskt sa till alla att jag inte saknar dig
Saknar dig väldigt mycket
-
Från en kväll ett litet tag sedan

Likes

Comments

l i f e s t y l e

Solen gör mig lycklig. Jag har verkligen gått och väntat på att den ska titta fram. Jag mötte upp Vera idag för en promenad och vi gick och satte oss vid vattnet och pratade om livet och allt däremellan. Vera gör mig också glad, lika glad som solen.

Likes

Comments

l i f e s t y l e

Det är något magiskt med Frankrike. En slags energi som ständigt vilar över en när man är där. Språket, maten och marken man går på känns lite bättre än någon annanstans. Kort sagt så gillar jag verkligen Frankrike. Senast jag var där så var det annat i mitt liv som hindrade mig från att njuta av allt till fullo och såhär i efterhand känns det väldigt onödigt och tråkigt. Så om någon ska åka dit snart och har en extrabiljett så vet ni vart jag finns, À bientôt!

Likes

Comments

p h o t o

// Anna, Foto av mig \\

Nya bilder finns i min portfölj, ta er gärna en titt' in! Länk finns på min blogg.

Likes

Comments