Jag rår inte för att mina tankar dras till dig
Oavsett verkligheten som nu är att du inte bör finnas i dem
Jag undrar om du har på dig din tigerkostym som du håller så kärt
Och om du köpte några kalsonger på mellandagsrean
Jag undrar vad du har gjort den här kvällen som firas av hela vår värld
Jag undrar vem eller vilka du har firat med och avundas dem något
Jag försöker även slita mig tillbaka till min nuvarande verklighet där du inte finns med
Där jag står i min väns hus med familj, vänner, skratt och ljus
Försöker känna mig tillfreds med detta ljuva ögonblick som borde uppskattas av den som medverkar men finner mig endast i en obekväm och fejkat njutning och ler
Dras sakta tillbaka till dig
Och dina fina ögon
De är så himla fina
Och jag, jag som faktiskt sa till alla att jag inte saknar dig
Saknar dig väldigt mycket
-
Från en kväll ett litet tag sedan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Solen gör mig lycklig. Jag har verkligen gått och väntat på att den ska titta fram. Jag mötte upp Vera idag för en promenad och vi gick och satte oss vid vattnet och pratade om livet och allt däremellan. Vera gör mig också glad, lika glad som solen.

Likes

Comments

Det är något magiskt med Frankrike. En slags energi som ständigt vilar över en när man är där. Språket, maten och marken man går på känns lite bättre än någon annanstans. Kort sagt så gillar jag verkligen Frankrike. Senast jag var där så var det annat i mitt liv som hindrade mig från att njuta av allt till fullo och såhär i efterhand känns det väldigt onödigt och tråkigt. Så om någon ska åka dit snart och har en extrabiljett så vet ni vart jag finns, À bientôt!

Likes

Comments

p h o t o

// Anna, Foto av mig \\

Nya bilder finns i min portfölj, ta er gärna en titt' in! Länk finns på min blogg.

Likes

Comments

Lite nya plagg från i veckan. Två klänningar, en meshtröja, ett par mockaklackar och en mockaväska. Jag kan dessvärre inte bära något med tanke på att det snöar ute medan jag skriver det här men då är jag förbered tills när solen väl kommer fram och träden blir gröna. Yay!

¨

Some new clothing bits from this week. Two dresses, a mesh-T, a pair of leather-heels and a leather-bag. Sadly I won't be able to wear any of it because of the fact that it's snowing outside at this very moment but at least I'll be prepared for when the sun finally arrives and the treetops grow green. Yay!

Likes

Comments

Contains affiliate links d e s i g n

Ett litet kikhål på hur en hörna i mitt rum ser ut. Den förändras med mitt humör och vibe för dagarna, veckorna och månaderna som går. Just nu är det väldigt städat, ljusa färger med någon färgklick här och där. Cleant.

¨

A small peek at a corner in my room. The arrangements and colours change as my mood and vibe does during the days, weeks and months that passes. Right now it's quite clean, bright colours with a splash of colour here and there, calm.

Likes

Comments

p h o t o

Anna och jag bestämde oss för att köra en spontan photoshoot idag vilket var jättemysigt faktiskt. Jag känner mig alltid ganska obekväm framför linsen men det hjälper att ens bästavän står bakom. ☀

Likes

Comments

l i f e s t y l e

Gick precis och hämtade min nya almanacka för 2017. I lådan där den låg fanns även ett fint litet kort där det stod att de skänker en skolbok till ett barn i behov. Jag visste inte om det här när jag köpte almanackan men nu blev jag ännu gladare att jag gjorde det! Tycker det är fint att bolag gör sådana här saker och man borde själv ge mer när man har så mycket. Bolaget heter Franks Stationary och de har jättefina anteckningsböcker, almanackor osv. Titta förbi om ni saknar något att skriva i så får även ett fint barn någonstans i världen något fint att skriva i!

Likes

Comments

Imorse tog jag ett bad i hopp på att slappna av och få min huvudvärk att försvinna. Att bada är som russian roulette för mig, antingen blir det för varmt eller så kallnar vattnet efter 2 min. Oavsett så känns det oftast ganska obekvämt. Jag önskar att jag kunde njuta mer av bad, att jag skulle vara en riktig badmänniska som efter en lång dag tar ett bad som löser problemet men jag är mer av en duschmänniska. Att duscha är som terapi för mig. Känns som att vara i en djungel där det regnar. Det är vad jag alltid föreställer mig i alla fall. Haha. Men vem vet, jag kanske blir en badmänniska i framtiden. Man lär sig älska det... eller gilla det, åtminstone.

¨

I took a bath this morning wishing it would help me unwind and get rid of my headache. In my opinion taking a bath is like russian roulette, either it's too hot or the water turns cold after 2 minutes. I find it quite uncomfortable either way. I wish I could enjoy baths more than I do, like a real bathing enthusiast who after a long day would take a bath which would make it better but I'm more of a shower-person. Taking a shower is like therapy. It feels like I'm standing in the rain in a tropical jungle or that's what I'm imagining at least haha. But who knows, I might convert to baths in the future. You learn to love it... or like it, at least.

Likes

Comments