Hej!
jag ber om ursäkt att jag inte skrivit på ett tag men jag har inte haft tid och ork till att skriva så jag får väll börja ta mig i kragen och börja nu :D

japp då börjar jag då :)

Nira blev 5 månader den 27/7 och den 29/7 fick hon sin 5 månaders spruta och det gick jättebra som första gången :)
fast det gick ännu bättre denna gången för hon skrek inte lika mycket :)
vilket jag tyckte var skönt då jag hatar att se min lilla tös ledsen men ja hellre de än att hon får sjukdomarna ♡

23/7 gick jag och nira cirka en mil :D
det var faktiskt ganska skönt :)
det började med att jag skulle gå en liten runda med nira för att hon var övertrött och jag ville få henne att somna så vi gick :)
det roliga var att jag såg en skylt där det stod att man var utanför torp så jag tänkte häftigt jag går den vägen och ser vart jag hamnar och det visade sig att jag hamnade i billeberga :D

Sen kan jag berätta en till sak :)
min dotter har börjat använda napp efter 5 månader :) skönt för hon kan somna själv :)

hihi dom första 5 månaderna ville hon inte ta napp men hade ett extremt sugbehov så hon suttade på mina och sambons fingrar :/ ♡

jag vill också berätta att vi bakade bröd för första gången igår och det blev skit bra :)

Idag blir det in till eslöv med min lilla fis och träffa mamma och pappa :) ♡

så är läget nu :) ♡
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej :)

Nu är det snart läggdags för mig :)
Nira min buse sover redan :)
Idag har vi varit hos min underbara familj och ätit påskmat och det var riktigt gott :)
Tack familjen för en underbar kväll och nira tackar för sitt påskägg med jättefina bodys och ett par byxor :)

Kan bara säga att jag älskar mitt liv ❤️
Har världens bästa sambo som jag älskar över allt annat och världens mest underbaraste och bästa dotter ❤️
Sen har jag även mina föräldrar och syskon som jag älskar ❤️
Kan man få det bättre än såhär :) ❤️

God natt❤️

Likes

Comments

Hej

Idag var vi på emporia för att jag skulle hitta en pyjamas till Nira och denna blev det 😄

Efter emporia åkte vi hem och sambon var i garaget. Niras farmor kom på besök och vi fotade lite till.Likes

Comments

jag, min syster och Nira åkte in till Eslöv för att träffa min kompis och hennes barn. Vi var på lekplatsen och lekte och sen efter det gick vi upp till dom och bakade.

Senare Efter på dagen när vi hade åkt hem fotade vi Nira lite 😄

 Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Hej mitt namn är Angelica jag är 19 år gammal :)

Jag var 18år när min graviditet började :)
 
Jag fick reda på det en dag innan vi skulle på semester så det var ett snabbt besked. Jag gick till ungdomsmottagningen och dom sa att man inte kunde göra graviditetstest varje dag och använda abort som preventivmedel (Det var första gången jag gick dit och fråga) och eftersom dom inte ville så fick jag gå och kolla hos min vårdcentral och dom kunde inte det heller men dom gav mig ett tips om mödravårdcentralen på den andra vårdcentralen som jag hade förut. Jag kom in och dom fråga om jag hade bokat tid och jag sa nä det har jag inte och berättade att jag skulle på semester och skulle bli hämtad 14:00 och då var klockan 12:00 när jag kom in. När jag väll kommer in i väntrummet säger dom eftersom du inte bokat tid så måste du vänta till 17:00 då vi har drop-in tider. Jag kunde inte vänta så jag ringde och grät för mamma och sa jag hinner inte kolla det men så efter samtalet kommer en jätte trevlig tjej och frågar vad jag vill ha hjälp med och jag berättar att jag vill göra ett test så fort som möjligt för att jag skulle iväg. Hon gav mig ett rör som jag skulle kissa i och det gjorde jag. När jag kommer tillbaka in i rummet så stoppar hon in en sticka och vänder sig och kollar på mig då kommer frågan vad ska du göra om det är positivt? jag svarar jag vet inte för jag hatar abort men jag får ta samtalet med pojkvännen. Då säger hon till mig bara s du vet måste du bestämma dig snabbt för att direkt när jag stoppade i stickan så visade den positivt och jag började gråta. Jag fick panik för jag ville absolut inte göra abort då jag är emot det om det inte finns grundligt själ. Jag cyklade hem med syrran som var med mig och direkt när jag kom innanför dörren börja jag gråta och alla i min familj kramade mig och fråga hur det såg ut. Jag sa till dom att den visade positivt men jag ville inte att det kom ut förrän jag hade bestämt mig. klockan blev 14:00 och pojkvännens mamma och lillebror kom med kanin som min familj skulle passa under veckan vi var på semester och sen när kaninen var lämnad så åkte vi hem till dom. jag gick upp på älsklingens rum och pussa och kramade honom och berätta resultatet. Han blev stressad och ledsen för han sa att han inte var redo att bli pappa. Vi sov en natt hemma hos han och sedan tidigt på morgonen så åkte vi iväg till Västerås. Vi hade jätte skoj på BIG POWER MEET (Bilträff om ni undra) Jag och pojkvännen hade samtal varje kväll innan vi skulle lägga oss men vi kom aldrig fram till ett svar. När vi kom hem så åkte jag hem till mig fortfarande fundersam på hur jag skulle göra. Alla vänner och min familj sa att vill du inte göra abort så finns vi och stötar dig även om du göra abort. Dagen efter får jag sms av pojkvännen att han skulle åka in till sin farmor och berätta att hon skulle bli gammelfarmor. Då började min graviditet på riktigt.

Jag fick mitt första ultraljud när vi trodde jag var i vecka 18 och då visa det sig att jag var bara i vecka 16. jag hade 2 ultraljud efter det och fick reda på att barnet var litet och sen efter det så fråga jag min barnmorska om ett till och hon skulle se vad hon kunde fixa för det är läkaren som bestämmer det. Hon sa till läkaren att jag var ung och stressad (jag fick ett till) på det så visade det sig att jag hade en liten flicka som var väldigt liten. Så jag fick ett till ultraljud. En månad innan vecka 40 så kom foglossningar och det var fruktansvärt jag kunde icke sova på nätterna men på dagarna gick jag så mycket jag kunde. 

Jag fick min lilla flicka 41+2 alltså 10 dagar över tiden. 

Förlossningen började med att jag vakna 05:00 den 27/2-14 av att jag hosta grymt mycket och att jag kissade på mig så jag säger till sambon att jag kisade på mig och då fick jag svaret att jag skulle lägga tidningar under lakanet och handduk på. Efter det gick jag ut i vårt vardagsrum och la mig på soffan och då komma värkarna lite smått. Sambon vaknade och frågade mig om det verkligen var kiss? jag svarade att jag inte visste och att jag hade ont under magen och bak i nedre ryggen. Sambon sa ring in direkt. Jag ringde förlossningen och berätta och dom sa att jag skulle åka in och det gjorde vi.

Vi var inne klockan 08:00 och då gjorde dom undersökning och jag var öppen 2 cm. Vid 10:00 ville dom skicka hem mig för jag var bara öppen 2 cm ännu. Jag sa till att jag inte ville gå hem för då bara stressar jag över att jag har ont så jag fick en spruta morfin så att jag kunde sova då jag hade varit på akuten på natten och fick att jag hade influensa och öroninflammation och läkarentyckte att jag skulle vila lite. så jag vilade till 16:00 lite smått. Då kom dom och gjorde undersökning då var jag öppen 4-5cm  och jag fick en nål i handen om dom skulle vilja sätta in värkstimulerande dropp eller medicin. 19:50 så kom dom med värkstimulerande som skulle få det att sätta igång men då hade jag krystvärkar och var öppen 9 cm så det behövdes inte. 20:00 fick jag använda lustgas två värkar för sen höll jag på att svimma jag mådde riktigt dåligt av den. Sen började dom första krystvärkar och jag stod upp ända upp till det sista. När läkaren kom in 20:05 sa jag att jag inte kunde hålla mig längre så hon ville undersöka mig och jag var fullt öppen och tappen var mogen. Så läkaren sa till min sambo att klicka på larmet så det kom fler som kunde hjälpa till.

20:10 Kom min Underbara dotter

En stor flicka som var 55cm lång och vägde 3840gram

Sambon fick välja namn och han hade redan bestämt det under vår graviditet och hon fick namnet Nira. 

Här Börjar Allt<3

Likes

Comments