Gud vad länge sen vi skrev här, vi hade ju tänkt börjar vlogga men det blev aldrig riktigt av.
Vi börjar filma men fick aldrig tiden till att redigera och lägga ut.

Funderar på att börjar blogga igen men vet inte riktigt om vi kommer hinna :)

Mycket har hänt sen sist och ett stort beslut har tagit ang Grace

Tänkte skriva mer dom det imorgon :)

Puss och kram Sara

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej
Jag har en vlogg som bara väntar på att bli redigerad som jag ska försöka bli färdig med i veckan och kunna lägga ut senast i helgen.

Vi ska även försöka vlogga lite till helgen 😊

/Caroline

Likes

Comments

Förlåt för en väldigt väldigt sen vlogg, men nu ska vi försöka få upp en vlogg en gång i veckan :)

Första finns här under
l
l
V

Likes

Comments

Hej alla :)

Vi ser att folk fortfarande tittar in på vår blogg ibland vilket alltid är kul (ifall ni gör det för ni tycker vi var roliga eller följt vår resa inte för att bara snoka)

Vi tänkte iallafall ev testa börja vlogga lite, tänkte köra ett tag nu och se om hur vi känner kring detta.
Vi tänkte börja med att lägga upp en film i veckan där ni för följa med på ev träning, vettrinär , tävling eller något speciellt som hänt den veckan.

Vi kommer lägga upp här på bloggen när en ny film är upp :) kommer ev en nu i helgen så håll utkik
😘

Tänkte även tipsa om vår andra systers youtube kanal hon börjat med :) gå gärna in och prenumerera, hon kommer även vlogga när hon följer med mig och Caroline till stallet ibland :)


https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=WD9nO0KM_K4

/Sara och Caroline

Likes

Comments

Hej

Med detta inlägget vill vi säga att vi slutar härmed att blogga helt och hållet. Vill ni fortfarande följa oss är ni välkomna att skicka en förfrågan till våra privata instagramkonton.

Hoppas ni alla kommer få en superhärlig sommar❤️

Likes

Comments

Hej

Lite snabb uppdatering om vad som hänt. I helgen var det ju tävling inplanerat. Nola var superfin och det var första tävlingen utomhus som vi tagit oss runt en hel bana. I 80 cm så gick det superbra till en början men in på hinder nummer fem så hoppade hon stort och sen halkade hon till efter hindret så jag tappade båda stigbyglarna och hann inte få in fötterna igen så tänkte bara att jag skulle fortsätta rida fram. Vi tog oss över nummer sex men sen blev hon lite för stark in på sista hindret och jag fick inte tillbaka henne så blev ett stopp. Så jävla surt då hon var så duktig och hon förtjänade en felfri runda men underlaget var så jävla blött och det var därför vi halkade. Vände iaf upp igen och hon hoppade sista så slutade på sex fel. I 90 cm var hon trött och det blev två stopp jag hade nog kunnat få henne att hoppa men vill inte tvinga henne att hoppa när vi kommer på ett sånt där halvt bra läge på hinder. Men vi tog oss runt och slutade på sexton fel men hon var duktig och kämpade in i det sista. Sedan var även vår nya häst med och hon var felfri i 80 cm trots att det blev tajt med tid och vi red fram/hoppade fram på två minuter. I 90 cm hann vi rida fram lite mer och hon var jättefin i den klassen. Hon är ganska långsam i galoppen men vääääldigt vändbar så vi red in en bra tid för vi kunde ta snäva svängar. Jag kände att vi bara skulle leka runt lite och så fick det gå som det går då vi inte känner varandra men det fick liksom bära eller brista. Hon har inte tävlat 90 cm på flera år så det var lätt som en plätt för henne därför vi provade oss fram. Vi slutade iaf på en tredje plats och jag är då galet nöjd. Vi låg etta väldigt länge men sen bland dem tio sista starterna så red två stycken fortare än oss för dem kunde rida på lite mer på dem långa vägarna.

Idag ska jag iväg med båda hästarna och träna för min tränare. I helgen så hoppar vi en klass per häst, 95 cm med omhoppning. 😬 Känns bra att köra 95 cm innan jag tar mig an 100 cm. Nola ska inte pressas så en klass passar henne perfekt.

Efter denna helgen blir det ingen tävling förens 8 eller 9 juli och då startar Sara en LC:2 med vår nya häst. Hästen har gått upp till msv så det kommer gå superbra. Sara behöver bara rida in sig lite mer på henne så kommer det gå bra. Det har ju varit fokus på att jag ska lära känna henne nu i början men efter denna helgen är det full fokus på Sara.

Jag har typ 5-6 arbetsdagar kvar innan semester hela juli.

Hoppas ni alla får en trevlig midsommar

/Caroline

Ska försöka lägga upp filmerna så fort vi orkar 😁

Likes

Comments

Hej

Det känns faktiskt riktigt skönt att inte behöva känna ett måste över att gå in här och uppdatera. Vi jobbar som sagt mycket båda två och när vi inte jobbar så vill vi kunna njuta av den lediga tiden med vänner, familj och djuren. Den senaste veckan har bestått av ridning, jobb, stallsysslor osv osv. Det gamla hanliga helt enkelt. I helgen har vi första tävlingen med Nola sedan april och det ska blir spännande. Vi börjar liksom lite om från början nu då hon inte ska bli dålig i benet igen. Planen innan hon blev halt var ju att debutera 1m "på riktigt" och på riktigt menar jag att jag var redo och kände att vi skulle kunna göra bra ifrån oss. Har ju startat det någon gång innan bara för att få in två klasser men var egentligen inte redo då. Men men tänker inte pressa Nola utan vi startar en 80 cm och en 90 cm med omhoppning. Träningen förra veckan gick så jäkla bra och jag hoppas jag kan rida med samma känsla som då. Vi ska filma lite så förhoppningsvis kommer det ut film på youtube i helgen.

Ha en trevlig dag 😁

/Caroline

Likes

Comments

Hej :)

Vi har bestämt oss för att sluta blogga, möjligtvis att vi läggee ut lite då och då. Vi kommer försöka bli lite mer aktiva på youtube med att lägga upp filmer istället.

/Caroline

Likes

Comments

Hej

Orkade inte skriva mer igår och Sara jobbade så hon hann inte.

Sara var som sagt inne på hingststationen igår och kollade Nola. Det hade inte tagit sig men det var lite tur ändå för tydligen hade hon risk för tvillingar. Veterinären sa att hon hade ett stort ägg redo så Sara bestämde sig för att dem skulle inseminera igen. Vi skulle ju egentligen inte det men vi tänkte att vi kör ett sista försöka så får vi se. Imorgon ska hon tillbaka och kolla henne igen. Nola fick stå kvar på stationen tills jag slutat då Sara inte hann vänta på att hingsten skulle tömmas. Jag hämtade Nola sen när jag slutade jobba och hon var jätteduktig att lasta och köra. Sara fixade allt på morgonen så jag körde hem efter jag hämtat Nola.

På kvällen igår var jag iväg hos några kompisar och vi drack och spelade spel. Gick upp vid halv nio tvingade med mig Vendela till stallet. Vi mötte upp Sara där och eftersom vi blev lite sena så hade hon fixat allt innan vi kom. Vi tog då in hästarna och började fixa i ordning dem. Sedan red vi ut och red på ängen. Vendela har inte ridit på ett tag så hon tog det lite försiktigt i början men det släppte väldigt snabbt och vi rejsade lite, haha. Nola var sååå nöjd att äntligen få sträcka ut sig i galoppen lite. Vendela fick även prova rida Nola lite i slutat och precis som många andra så blev hon förälskad. Nola är så sjukt trevlig häst att rida när hon är på rätt humör. Nu när jag rider Nola på hack är hon så jäkla härlig. Dock så hade inte många tyckt om henne för ett år sedan men jag och Sara har kämpat och idag är Nola helt fantastisk. Pepsika är ju helt underbar på sitt sätt men vill man rida lite mer ordentligt på Pepsika så kräver hon en del från ryttaren. Medans om man enbart rider kravlöst på tanten så är hon superenkel. När vi kom tillbaka till stallet så duschade vi av hästarna och stretchade dem innan dem gick ut i hagen igen.

Imorgon är det hoppträning inplanerat och då kommer jag antagligen rida på bett för första gången på typ två månader så ska bli spännande och se hur hon med det nu. Nola blir ju så galet stark i hoppningen med hacket så jag vågar inte riskera att flyga av så kör med tredelar imorgon.

Nu ska jag vila resten av dagen. 😁😁

/Caroline

Likes

Comments