Header

För en gångs skull när jag hoppas på vår istället för vinter så kommer det snö igen? Jag som hade hoppats på att kunna fixa lite ute när Anton kommer hem igen... men vädret kan ju ändras fort. Kallt blir det här inne också, vaknade till 14 grader så nu eldas det för fullt så det ska bli varmt här inne.

Hur söt är inte den här lille skiten 😍

  • 30 readers

Likes

Comments

Anton lyckades förgylla min dag även att han är borta och jobbar, idag kom det ett blombud till mig!
Det har faktiskt aldrig hänt mig förut så det var roligt att få.

Tack älskling, jag älskar dig!

  • 43 readers

Likes

Comments

Eftersom vi aldrig får någon ordentlig vinter längre bara lite snö för en vecka så tycker jag att vi kan få lite vår nu. Trädgården ser så tråkig och ful ut när snön försvunnit och kallt blir det inne. Vi eldar för värme hemma och brukar vakna till 14-15 grader ovh det är så tråkigt att elda det första man gör. Hade man haft en mysig kamin att elda i hade det varit en sak men vi har smutsigt pannrum att elda i.

Men snart så ska väl våren komma och så vi kan lägga vedträna på hyllan ett tag

  • 45 readers

Likes

Comments

Sen jag vart gravid har jag inte direkt haft något speciellt crave det har varit olika saker från dag till dag eller ett sug som stått sig en vecka. Men sedan några veckor tillbaka har fått ett riktigt crave på PIGGELIN. Jag äter mellan 2-4 st om dagen, kanske inte jättebra men jag bara måste ha! Jag får nästan panik när jag inser att de är slut hemma och kanske inte har någon lust att åka iväg men "måste" göra det så jag kan köpa mer piggelin. Till och med när jag lagt mig i sängen sent på kvällen så har jag gått upp och klätt på mig och åkt till en bensinmack bara för att köpa piggelin. Så galet alltså.

  • 60 readers

Likes

Comments

Innan bebis kommer så ville vi ordning på allt hemma, kasta sånt som man inte behöver spara på, rensat bland allt och storstädat och fixat med allt möjligt. Nu är vi nästan klara med det! Det känns skönt att få ordning grundligt, jag är ju trots allt pedantisk och vill ha det rent och snyggt jämt. Fasad städning, damm och smuts är bland det värsta jag vet!

Vi köpte nya gardiner och ett nytt matbord som vart så fint i matrummet.

  • 98 readers

Likes

Comments

Idag tog vi sovmorgon efter att ha varit vakna långt in på natten igår, jag började sy ganska sent men jag kände att jag ville bli klar och det blev jag! Jag gjorde ett "babynest" till hunden och katten, inte riktigt som ett vanligt babynest ser ut men samma tanke. Och på förmiddagen gjorde jag klart ett annat babynest som jag påbörjat. Så nu har jag lärt mig att det inte var någon bra idé att använda trikåtyg till det. Så nästa gång blir det att använda ett fast tyg igen.

På söndag gör jag nog ett till för hund/katt så de får en varsin för den vart väldigt omtyckt 👏

Vi tog en längre promenad med Rey idag i snön, vi längs ett traktorspår i skogen. Så mysigt!

  • 111 readers

Likes

Comments

Jag såg precis en skylt till barnrum där det stod "här bor en prins" vaddå en prins? Jag har aldrig förstått mig på det där larvet med att kalla sina eller andras barn för prins och prinsessa. Det är ju faktiskt bara få familjer som kan få prinsar och prinsessor vi andra "vanliga" människor får inte det även om våran barn är mist lika speciella som prinsar och prinsessor men de ska för sjutton inte kallas för det! Jag kommer bli vansinnig på den/de som skulle kalla min son för prins! Han kommer få sitt namn och det är det han ska heta och kallas för och så kommer troligtvis ge honom smeknamn eller kalla för något annat men inte massa larv och gulligt. Jag är inte speciellt mycket för när blir gulligt, tycker bara det är irriterande och jäkligt larvigt.

  • 135 readers

Likes

Comments

Idag på förmiddagen så vart vi äntligen lika "hippa" som alla andra, vi har nu internet hemma! Då har jag bott här i snart 3 år och Anton i ca 4 år, men vi har haft så mycket surf på telefonerna. Det fick komma en tekniker från Ericsson och hålla på för de Telia kunde inte hitta våran adress och telefonmast och allt vad det var, då bor man på landet!

Jag släppte av Anton vid tågstationen så nu ses vi inte på en vecka. Vad jag avskyr när han åker iväg och jobbar även om det är nödvändigt.

Så gick jag en promenad med Rey innan jag for till tandläkaren och sedan vårdcentralen och tillsist hem till Tina. Vi åt lite och satt mest och pratade.

När jag kom hem tog jag mig ett fotbad och nu sängen med lite te och det är dags för att sova. Imorgon är det dags att gå upp med tuppen för då ska jag och min bror hälsa på farmor och även passa på att hälsa på min häst som jag har lånat ut på foder.

  • 149 readers

Likes

Comments

Tydligen har jag snarkat högt och ljudligt hela natten så Anton var inte speciellt pigg på att gå upp imorse. Men det måste ha varit det fina vädret som fick honom att vilja gå upp till sist. Så efter lite frukost så tänkte vi att vi går lite längre med hunden idag. Det är så fint här i kring där vi bor och när det är lite frostigt och solen tittar fram så är det så fint!

  • 185 readers

Likes

Comments

Imorse verkade det inte alls som att det skulle bli så fint väder som det blev. Riktigt vår väder men än är det ju inte vår skulle tro att det kommer en hög med snö snart igen.

Idag åkte jag en bit på vår grusväg och gick med hunden i en super mysig kohage som ligger längs med grusvägen. Vi har uppförsbacke vid vårt hus och jag bara orkar inte längre gå upp för dom. Rey fick gå lös i hagen och han verkade ha jättekul det fanns mycket att titta på och ytor att rör sig på. Jag kunde gå i min väldigt sakta takt så kunde han springa bäst han ville. Han börjar bli så duktigt på att lyssna när han är lös så det känns jäkligt skönt!

  • 218 readers

Likes

Comments