Header

Vaknar till ösregn vilket är ganska mysigt, det vart frukost i soffan så som det ska vara en ledig regnig dag. Så vart det dags att gå upp till hästarna som var dyngsura! Jag har dom på lösdrift och huset de har att gå in i duger tydligen bara när det är varmt ute. Så de fick stå inne i boxarna men de torkade aldrig så ridning fick vi skjuta på så de fick fortsätta stå inne och torka till. Resten av dagen låg jag i sängen och myste tills det var dags att göra sig iordning och åka på middag hos Mathilda och Oskar! Så skönt att komma hemifrån lite och umgås med kompisar dock kände jag mig lite tråkig min mage spände och jag vart lite trött. Maten var supergod! Planka och glass och kaffe till efterrätt! Nu ligger vi sängen och glor på telefonerna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Idag håller jag på med möblering, städning och småfix hemma medens Anton bär in ved i alla bodar. Jag är så nöjd med vårat Matrum vart verkligen superfint! Nu ska jag fortsätta med rummet och senare ska jag sätta mig i soffan och titta på idol som jag för en gångs skull följer.

Taket vart ju bara för snyggt!

  • 2 readers

Likes

Comments

Igår kom min älskade man hem! Så skönt att få ha honom hemma i vecka nu. Idag vart dom äntligen klara här hemma! Så vi håller på med städning och ställa fram alla våra saker och möbler igen, det lär bli ganska sent ikväll men det får det vara värt. Fruktansvärt skönt att få verkligen storstäda hemma och hålla pyssla och göra fint. Nedre våningen kommer bli roligast att göra i ordningen eftersom att det rummet är hel renoverat! Längtar tills imorgon när allt är på plats...

  • 2 readers

Likes

Comments

Uppe med tuppen idag! Fick ett samtal igår och vart erbjuden en arbetsintervju så kl 9 imorse var jag där på intervju. Dom var väldigt intresserad av mig trots att jag är gravid men vi får se hur det blir dom hade några intervjuer till. Sedan vidare hem en snabb fika med svärmor, svägerska och hennes son. Hem och måla ALLA jäkla lister dom kom med idag! Orkade inte göra alla, jag vart så trött och behövde vila. Jag och min svärmor Madde tog och oss en kvälls tur på hästarna och sedan gick jag hem för att måla klart men då hade snickarna gjort det åt mig! Så skönt att jag slapp! Imorgon är det klart!!

  • 4 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit på Ikea med Angelika och köpt hem lite nödvändigheter, ätit på Ikea restaurangen och bara umgåtts. Det vart inget av att måla hemma idag men det får bli nya tag imorgon med det. Nu på kvällen har jag ätit 3 rätters som min svärmor lagat till, så gott! Först en kantarellsoppa med Västerbotten flarn, stek med maderia sås, potatisbakelse och sparris och till efterrätt flarnskål med glass, hallon och lakrits strössel! Nu är jag riktigt rund och go!

  • 8 readers

Likes

Comments

Ännu en morgon där jag var så trött, gick upp vid 8.45 och mina svärföräldrar skrattar åt mig "ett troll", jag var så där tjusig i håret som man kan vara när man vaknar. Idag är grundmålningen äntligen klar och förhoppningsvis hinner jag med att måla den andra färgen i morgon. Eftermiddagen har jag vart i stallet och ridit en sväng och det börjar kännas att det snart är dags att sluta rida pga foglossningen och att jag börjar bli rädd för att ramla av så bebis skadas...
Jag fortsätter kvällen med ny gjorde havrebollar och serier.

  • 6 readers

Likes

Comments

Idag har jag vart så trött på förmiddagen och inte orkat ta tag i något. Men sen vart jag tvungen att resa på mig så jag gick hem och slipade det sista på väggarna, så imorgon ska det målas!! På måndag kommer snickar chefen så ska vi diskutera lister till vårat Matrum. Det känns så skönt att på söndag eller måndag är det bara lister kvar och så kan vi äntligen möblera! Just nu fortsätter jag att slöa framför idol.

  • 5 readers

Likes

Comments

Idag var det åter dags för Anton att åka i väg och jobba, denna gång någonstans i Gävle. Rummet som vi renoverar är nästan klart lite slipning och målning kvar. Mitt i allt så kom äntligen snickarna för att fixa taken på övervåningen. Så hela våran övervåning är inplastad omgjord till en byggarbets plats, jag sover hos svärföräldrarna och katterna är instängda i varsin vår hemma (stackars mina kissar). Under dessa 6 dagar Anton är borta planerar jag att få färdigt rummet på nedervåningen hoppas jag, jag har foglossning som gör så in i helsike ont när jag rör mig för mycket men jag får ta det i min takt. Allt är så rörigt hemma alla saker är in slängda i garderober och kartonger, längtar verkligen tills allt är klart så jag kan få städa och möblera allt igen!

  • 5 readers

Likes

Comments