Header

Denna dag vart inte som tänkt, Anton kom hem idag vilket är superkul och skönt men idag gläds jag inte åt mycket. Sovit alldeles för lite i natt, Tyr är sjuk och min förkylning går väldigt upp och ner.

Men till kvällen kändes det som att man kunde vara bra att få i sig. Jag var och handlade och när jag kom hem gjorde jag pizza och tabbouleh 👌Jag var mest sugen på tabbouleh men jag smakade lite på pizzan också. Det råkade bli lite för mycket bulgur i tabbuolehen tyvärr men den var otroligt god ändå men lite onyttigare 😂

Som sover stackars Tyr med sina 38,7 grader 😔

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Och blir sjuka vi med... Jag har haft rethosta morgon och kvällar och varit väldigt hes, ibland inte fått fram ett ljud. Det har bara blivit mer hosta och huvudet tyngre. Imorse var Tyr väldigt snorig och det rann. När jag lyfte upp honom kändes han varm. Mycket riktigt så har febern knackat på här också. Denna dag är gnällig, jag är sjukt trött och Anton med som kom hem direkt efter nattskift utan att sova. Nu försöker vi få Tyr att sova middag så vi också kan vila en stund.

Likes

Comments

Jag är så sjukt trött idag! Tyr har sovit så dåligt. Innan jag gick och la mig så vart det, det vanliga skriker i sömnen och jag gav honom nappen och så var det bra. När jag skulle sova så kunde jag ännu en natt inte somna.. bara legat obekvämt och vridit på mig, stressad i väntan på att Tyr ska vakna igen. Det gjorde han ju förstås, tog ett tag men sen sov han igen. Hade svårt att försöka somna igen men tillslut gick det men det vart inte så länge då Tyr vakna igen! Denna gång tog det längre tid att få honom att somna om. Så hände det en gång till. Så vaknar han tidigt också.

Idag vill jag bara säga upp mig och åka till ett hotell och sova ett helt dygn alldeles ensam.

Likes

Comments

Jag åkte upp till mina svärföräldrar på kvällen för att umgås lite. Så trist att sitta hemma och inte ha någon att prata med. Tyr lekte lite på golvet med sin farfar, jag vart bjuden på stekt fläsk med löksås. Tyr skulle förstås inte äta någon gröt där uppe. Ibland äter han inte när vi är borta. frustrerande. Men men så är det ibland.

När jag skulle åka hem och Madde (svärmor) skulle förbi stallet en sväng så sa jag att jag kunde köra henne så får Tyr lite tid till att somna i bilen. slipper läggningen hemma ta sån tid. Så vi åkte dit och på vägen var det två grabbar som kört ner i diket och det diket väldigt stort/djupt/långt. Men vi körde förbi det såg ju ut som att dom höll på försökte lösa det. När vi kom närmre stallet så springer det ut tre vildsvin på vägen, stora som sjutton! Vi stannade och så kom det en till. Jag blir så exalterad när jag ser vildsvin, det händer ju inte varje dag liksom även att vi har fruktansvärt mycket gris här. Så det var lite roligt. När vi åkte hem från stallet så var de stackars grabbarna kvar och kämpade så jag veva ner rutan och frågade hur det gick. Det gick inte bra. Det är inte bästa stället att dra upp en bil på, väldigt smal väg och rejäla kurvor och brant. Dom hade inte heller någon bra bil att dra upp bilen med, en liten såg inte vad det var för något men i storlek med en golf och den andra bilen var en Saab kombi. Det kom bilar hela tiden sa dom så det vart aldrig läge att försöka dra upp den. Jag sa åt dom att ställa ut trianglar. Dom tacka så mycket för tipset. Dom var nog inte mer än 18-20 år. Jag tyckte så synd om dom, dom såg så snälla och nervösa ut. Men jag kunde ju inte hjälpa dom heller. Hade ju Tyr i bilen och vill inte riskera att krocka där eller att min bil skulle glida där. Det hade heller inte gått att dra upp bilen med min heller. Nu är vi äntligen hemma och han sover förhoppningsvis hela natten!

Imorgon kommer min älskade man hem! Och då är hemma fram tills sista Mars nu ❤️

Likes

Comments

Tyr är född den 26:e Mars och jag tror att det kom lite puder snö innan det vart vår men det räknas ju inte. Nu är han ju snart 9 månader och titta det har ju kommit massor snö! Så detta är ju den riktiga första snöupplevelsen.

Jag klädde på oss lite ordentligt och så gick vi ut i trädgården. Han bara titta sig omkring när vi kom ut och så satte jag ner honom i snön. Jo då han tyckte det var roligt men det roligare var nog att titta på Rey när han hoppa runt och letade efter snöbollarna jag kastade åt honom. Men det vart inte alltför långvarigt.. tror han tyckte det var lite jobbigt att inte kunna röra sig ordentligt i alla kläder. Men en liten mysig stund i snön fick vi!

Likes

Comments

Äntligen! Snön är här! Som jag väntat och längtat. Igår började det komma men det var inte så mycket men så under dagen var det uppehåll men väldigt sent på kvällen så kom det igång igen. Och det snöar fortfarande. Jag bara älskar det!

Idag ska jag pälsa på Tyr och gå ut i snön med honom och Rey. Spännande och se vad han tycker om det. När vi titta ut i fönstret i morse så fick han stora ögon och sa dä. 😂

Likes

Comments

Julen är så stressig men det tycker nog många fler än jag. Inte för att jag bryr mig om den där perfektionen som många andra gör men allt annat man ska hinna med. Jag vill ju gärna pynta lite här hemma till 1 första advent och det är ju en del som ska fram dock vart det bara lite i år i matrummet och köket. Det hade ju varit trevligt med advents fika varje advent men det har inte blivit av ännu. Så ska man ju hitta en gran att pynta, där däremot är jag väl lite kräsen och vill ha en som jag tycker är perfekt. Men det blir ingen gran hemma i år. Vi som har tre familjer att fira jul (min mamma, pappa och Antons familj) med blir ett himla pussel så det blir smidigt. I alla år har vi haft vartannat år morgon hos ex mamma och kväll hos pappa men så är det i Antons familj. Där är det hela dagen! Så vi får pussla ihop det där men det går. Och så har vi ju julklapparna! Bara det liksom att hitta rätt. Som tur är har vi mest julklapps spel i båda familjerna, blir lite lättare att köpa då och tycker jag att det är roligare. Det är ju tävling och så får man kämpa lite för det man vill ha. Barnen köper vi egna julklappar till och jag tänker alltid det är lätt att hitta till dom! Det tycker jag inte när jag väl ska köpa åt dom, finns ju så mycket att välja mellan.

Men nu kan jag luta mig tillbaka lite för jag har köpt alla julklappar nu förut en som jag måste köpa i butik annars är allt internetshoppat. Så när Anton kommer hem ska jag börja slå in allt också 😅

Tycker denna bild ser så härlig ut, som en gammal bild 😍

Likes

Comments

Jag undrar hur många gånger om dagen jag känner för att slita av mig håret. Ganska många tror jag. Han reser mot allt, drar i allt, öppnar allt, saker är roligt en stund, sova om kvällarna vad är det? Osv.

Jaja, så lär det ju vara ett tag till... Idag kom vi i alla fall iväg till affären och var förbi hos Nettan och fika på jobbet. Jag passade på att lite där också.

Tog oss en promenad när vi kom hem också och nu sitter vi i Tyrs rum och leker. Fantastiskt hur roligt det kan vara att dra i saker man inte får dra i! Sladdar är roligast 😂

Likes

Comments

Denna vecka kunde ju inte ha startat bättre, snö i trädgården! Jag älskar vintern och snön. Jag att det ska vräka ner snö och gärna minst en halvmeter snö på backen. Undrar dock om det kommer att hända igen...

Inte vrål mycket snö men lite vitt är det i alla fall. Jag har inte vart och handlat sedan Anton åkte så imorse vart det kavring med kokt ägg och en smoothie med det som fanns. Kom nu att jag har special K flingor det hade jag ju kunnat äta. Det får bli en vända till affären sen.

Likes

Comments

Jag vet inte varför jag har gått och tänkt på detta Hela dagen men det har jag gjort. Min farmors mamma (min gammel mormor) hade en väninna som hette Ruth. Hon var förlovad med en man som hon skulle gifta sig med men så fick hon reda på att hans mamma också skulle bo med dom. Då skickade hon tillbaka förlovningsringen till honom. Haha tycker det är så härligt! Jag jade gjort samma sak jag också. Hon förblev ogift och inga barn. För ett tag sedan berättade farmor för mig att tant Ruth jobbade på semper fabriken när den låg i Kimstad. Som då hette Svenska mjölkprodukter AB och startade år 1939 det var den första mjölkpulveranläggningen. Va? Här i lilla Kimstad! Det är roligt med lite historia. Tyckte det var lite roligt när farmor berättade det eftersom att vi använder bara semper till Tyr.

Likes

Comments