Kvällen igår hade jag planerat med Ida och Emma. Tanken var att vi skulle spendera kvällen på Nodo, men när vi fick reda på att de stängde tidigt så gick vi till mig istället. Varm choklad, kardemummaknutar, pepparkakor och julmust, en försmak av vintern❄️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Haft en underbar helg tillsammans med världens bästa mamma! Vi har hunnit äta massa gott, shoppat och träffat Amanda och Gustav samt Paulina. Verkligen kul när man tyvärr inte träffas så ofta..

Likes

Comments

Startade dagen på bästa sätt, Emma bjöd mig och Ida på söndagsbrunch. Så himla lyxigt och gott! Och inte nog med det, till middag blev vi bjudna på kräftor hos min mamma. Vilken dag alltså!
Nu ska jag och Tobbe sätta oss och se parlamentet, enligt mig bästa programmet.

Likes

Comments

Detta sammanfattar mitt liv denna lördag. Plugg och kaffe!
Igår lämnade jag och Tobbe in vår nya bil i Luleå, för en del saker som skulle fixas. Medan vi väntade på att få hämta bilen strosade vi omkring på storheden, vilket känns i min kropp idag. Vet inte varför jag får så ont i kroppen av att gå omkring på stan?
Ikväll ska vi iväg på middag hos Agnes och Anton, tillsammans med Mikkan och Johan också. Det ska bli supertrevligt!
Hoppas alla har en bra lördag!💕

Likes

Comments

Köpte hem lite ljung till balkongen. Tyckte att denna färgen var väldigt fin! Nu får jag göra iordning för hösten här hemma. Blommorna jag haft på balkongen sen i somras ser mer ut som hö nu så dom fick ryka! Jag är ju inte världsbäst på att ta hand om mina blommor heller, tyvärr..

Likes

Comments

När jag handlade i eftermiddags fick jag syn på denna. Jag tvekade inte ens för jag älskar glassen Magnum classic. Jag kanske är väldigt efter, men jag har inte sett denna förut på affären så för mig är den ny i alla fall, och god!🙏🏻

Likes

Comments

En dag utan lektioner innebär en massa plugg! Så det är typ det jag kommer att syssla med idag...
Bilden, där det egentligen är vaniljbullar eftersom jag tycker om dom mer, är inte ny så tyvärr så inga bullar för mig idag..

Likes

Comments

Det finns en del saker som har hänt sen senast jag skrev här. Jag gör ytterligare ett försök att blogga nu och hoppas att jag ska kunna behålla skrivarglöden!
Det viktigaste som har hänt nu är att jag tagit ett steg i livet och börjat studera till Arbetsterapeut. Ännu bättre är att det känns riktigt bra, det är detta jag vill jobba med!✨

Likes

Comments

Fint väder och endast 11 dagar kvar till semester. Nu ska jag sätta mig på balkongen ute i solen med en kaffekopp och bara njuta innan jag ska iväg på kvällsjobb✨

Likes

Comments

En favorit bland alla smoothies som jag brukar göra är denna som smakar både sött och fräscht. Tänkte att jag kunde dela med mig av de få ingredienser som jag använder för att göra denna:

​* Färska jordgubbar
​​* Vaniljyoghur​t​
​* Pressad citronsaft

Jag mäter inte upp något när jag gör mina smoothies, jag kör på ögonmått.

​Det funkar naturligtvis med frysta jordgubbar också. Ett nyttigare alternativ till denna smoothie är att använda sig av naturell yoghurt, istället för vaniljyoghurt, och tillsätta en nypa vaniljpulver​ för att ändå få smaken av vanilj.

Likes

Comments