Favoritfrukost!

Dagen består av plugg (i mängder) och efter lunch ska jag även på arbetsplatsträff på jobbet. Kursen som vi läser nu kräver extremt mycket energi och nötande, men detta ska vi fixa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det kändes att jag inte har tränat på ett tag när jag var på spinning, men nu är jag förhoppningsvis igång igen. Efter spinningen så gick jag en promenad med Agnes och vi köpte lite frukt, såå gott det var!
Idag har vi lämnat in två arbeten, cirka en vecka innan sista inlämningsdag till och med!! Nu har vi endast en tenta kvar och sedan är denna kurs över👏🏼

Likes

Comments

Äntligen fredag och nu är ännu en campusvecka över. Såå skönt, snart är även denna kurs klar och då väntar en ännu kämpigare kurs... nämligen Anatomi och fysiologi med inriktning mot arbetsterapi. Det är väldigt intressant med människokroppen tycker jag, men jag har förstått att denna kurs inte är piece of cake..

Efter skolan idag gick jag en sväng på stan med Mikkan. Köpte ett par strumpbyxor(mina går bara sönder helatiden!!!), dip brow från Anastasia (på bilderna).

Ikväll ska jag mysa hos Emma med henne och Ida och imorgon åker jag och Tobbe till Malå för att åka skidor/snowbord! Såå kul!
Trevlig helg!✨

Likes

Comments

Vi passade på att lyxa till det lite idag med att äta ute, på Bishops tillsammans med Bea och Viktor. Till förrätt beställde vi en stor charkbricka, vilket vi inte skulle ha gjort eftersom vi blev rätt mätta på det så när "riktiga" maten kom orkade jag inte speciellt mycket.. haha.

Likes

Comments

Jag har alldeles precis klickat hem detta snygga ställ från Ridestore. Det var på tiden med ett nytt set kände jag. Det är så himla snyggt med vitt också... så länge det är rent, haha!

Ni hittar stället HÄR

Bilderna ärlånade från Ridestores hemsida.

Likes

Comments

Vilken toppenhelg, så tur vi haft med så fint väder. Idag fick det bli en promenad på isbanan här i Piteå tillsammans med Mikkan. Riktigt härligt, solen har börjat värma en del nu.
Idag ska vi inte göra något speciellt, bara ta det lugnt. Vi har sett ett avsnitt TWD och nu ser vi skidor. Jag ska även ladda upp lite för campusveckan, som börjar imorgon.

Likes

Comments

Vädret på morgon var strålande fint så dagen spenderade vi på Vallsberget tillsammans med Mikkan, Johan och Marcus. Riktigt härligt!

Likes

Comments

I eftermiddag har vi firat fettisdagen med lite semmeltårta, vilket var väldigt gott. Tycker det är mycket godare när man gör själv än att köpa! Vi bjöd hit Agnes och Anton som fick dela tårtan med oss, supertrevligt!✨

Likes

Comments

Jg ska alldeles strax börja gå mot jobbet. Har en såndär rätt skön dag idag eftersom jag inte börjat förän 10.45 och slutar 16.15. Dock fick jag ingen sovmorgon direkt, men istället hann jag och Linda sitta en stund med en uppgift som vi i princip hann klart. Såå skönt! Nästa vecka blir intensiv eftersom vi har campusvecka då.. så denna vecka kommer att bestå av förberedelser inför det, och jobb såklart!✨

Likes

Comments

Här har jag suttit i princip hela dagen. Dagen startade med lektion, eller egentligen handledning av en vetenskaplig rapport vi ska göra. Sedan satt jag i gruppmöte tillsammans med mina klasskamrater och jobbade med en examination. Det är så skönt att ha börjat i god tid med lite uppgifter och sådant som vi ska göra. Har även blivit bjuden på lunch av mamma idag, grillbuffé som smakade gudomligt!👌🏼

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och se unga mammor innan jag beger mig till jobbet, helgjobb väntar. Hoppas ni får en trevlig helg!✨🌸

Likes

Comments