Här spenderade jag min söndag tillsammans med Agnes. Alltså det är såå fint, och känns så lyxigt! Fler dagar som dessa önskas!🌟

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Precis hemkommen från en trevlig kväll tillsammans med tjejerna hemma hos Sandra i deras nya superfina hus! Tillsammans åt vi en god sallad och satt sedan ute i solen och pratade. Älskar dessa sköna sommarkvällar!🌸💓

Likes

Comments

Fredag: Bilder från kvällen tillsammans med Ida, emma, camilla och lisa när vi dukade vi upp för tjejmys🌸

Bilder från lördagkväll med Mikaela och Agnes💓

Likes

Comments

Detta var vad jag köpte igår för att ha på vardagsrumsbordet. Det var ganska längesedan jag köpte något nytt i inredningsväg och eftersom jag länge drömt efter en hortensia att ha i en kruka i mässing så slog jag till.

Hortensian: Interflora, Krukan: Indiska, Ljusstaken: H&M & Doftljuset: H&M.

Likes

Comments

Idag har jag haft en ledig dag vilket jag även har imorgon, innan min jobbhelg. På morgonen har jag sovit länge, riktigt välbehövligt och sen tog jah mig en kort sväng på stan där jag köpte en superfin hortensia samt lite nytt till vardagsrummet.

Likes

Comments

Morgonens vy ser ut som på andra bilden. Frukost och plugg. Om en stund kommer Elin hit, supertrevligt, så jag ska umgås med henne idag. Sedan beger jag mig iväg på kvällsjobb.
Startar dagen med god frukost, hälsofil jordgubb/smultron och färska jordgubbar på det🌸🍓

Likes

Comments

Idag har jag jobbat från klockan 7 fram till 15 och ska nu sätta mig ner en stund för att plugga innan tobbe kommer hem och vi ska äta middag. Ikväll ska jag iväg och träna, något som jag under senaste tiden blivit bättre på och som jag fått mer motivation för också.
Det som hänt senast är att jag har jobbat och pluggat, jag har skrivit två tentor som jag klarade. Så skönt! Tre examinationsseminarium och en (stor)tenta kvar på denna kurs, sen är det sommarlov!
Pionerna på bilden köpte jag i måndags och nu har två stycken blommat, dom är så fina!🌸

Likes

Comments

Favoritfrukost!

Dagen består av plugg (i mängder) och efter lunch ska jag även på arbetsplatsträff på jobbet. Kursen som vi läser nu kräver extremt mycket energi och nötande, men detta ska vi fixa!

Likes

Comments

Det kändes att jag inte har tränat på ett tag när jag var på spinning, men nu är jag förhoppningsvis igång igen. Efter spinningen så gick jag en promenad med Agnes och vi köpte lite frukt, såå gott det var!
Idag har vi lämnat in två arbeten, cirka en vecka innan sista inlämningsdag till och med!! Nu har vi endast en tenta kvar och sedan är denna kurs över👏🏼

Likes

Comments

Äntligen fredag och nu är ännu en campusvecka över. Såå skönt, snart är även denna kurs klar och då väntar en ännu kämpigare kurs... nämligen Anatomi och fysiologi med inriktning mot arbetsterapi. Det är väldigt intressant med människokroppen tycker jag, men jag har förstått att denna kurs inte är piece of cake..

Efter skolan idag gick jag en sväng på stan med Mikkan. Köpte ett par strumpbyxor(mina går bara sönder helatiden!!!), dip brow från Anastasia (på bilderna).

Ikväll ska jag mysa hos Emma med henne och Ida och imorgon åker jag och Tobbe till Malå för att åka skidor/snowbord! Såå kul!
Trevlig helg!✨

Likes

Comments