View tracker
View tracker
View tracker

Resultatet efter julbak hemma hos mamma❄️✨

Likes

Comments

Firade min födelsedag med att röja, baka och fixa här hemma inför mina kommande kalasbjudningar. Som tur var hade jag hjälp av mamma, vilket verkligen underlättade för mig. Vi gick även en sväng på nya HM här i Piteå som öppnade igår, var ju tvungen att kika in på HM Home! Denna lilla gran köpte jag på buketten, nu har vi börjat få lite julkänsla här hemma.

Likes

Comments

Kvällen igår hade jag planerat med Ida och Emma. Tanken var att vi skulle spendera kvällen på Nodo, men när vi fick reda på att de stängde tidigt så gick vi till mig istället. Varm choklad, kardemummaknutar, pepparkakor och julmust, en försmak av vintern❄️

Likes

Comments

Haft en underbar helg tillsammans med världens bästa mamma! Vi har hunnit äta massa gott, shoppat och träffat Amanda och Gustav samt Paulina. Verkligen kul när man tyvärr inte träffas så ofta..

Likes

Comments

Startade dagen på bästa sätt, Emma bjöd mig och Ida på söndagsbrunch. Så himla lyxigt och gott! Och inte nog med det, till middag blev vi bjudna på kräftor hos min mamma. Vilken dag alltså!
Nu ska jag och Tobbe sätta oss och se parlamentet, enligt mig bästa programmet.

Likes

Comments

Detta sammanfattar mitt liv denna lördag. Plugg och kaffe!
Igår lämnade jag och Tobbe in vår nya bil i Luleå, för en del saker som skulle fixas. Medan vi väntade på att få hämta bilen strosade vi omkring på storheden, vilket känns i min kropp idag. Vet inte varför jag får så ont i kroppen av att gå omkring på stan?
Ikväll ska vi iväg på middag hos Agnes och Anton, tillsammans med Mikkan och Johan också. Det ska bli supertrevligt!
Hoppas alla har en bra lördag!💕

Likes

Comments