Här e nu lite bilder samlade av sommarlovet härtills!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nåjaa! Nu har diplomarbetsveckan dragit igång och det har börjat bra.

Jag ska renovera en stuga med min kompis och vi ska måla, tvätta fönster, städa hela huset och inreda det!

Stugan ligger på Sarvsalö ganska mot slutet av ön. Vi har idag hunnit med att damsuga och städa i tamburen & vardagsrummet. Vi har även tagit bort lister som vi inte ska måla och planerat vad vi ska göra imorgon. Mera än det gar vi inte hunnit då vi kom hit 5 tiden.

Senare på kvällen åkte vi ner till stranden och fotade lite och på dagen filmade vi också introt till vår video!

Nu ska vi börja snart sova och vila ordentligt för imorgon.

Vi höörs!👋

Likes

Comments

Hej på er!
Imorgon börjar diplomarbetsveckan och jag är sjukt taggad! Har väntat länge på dehär för nu får man göra ett arbete som man själv valt att göra i en vecka för ett skolarbete å de e ganska coolt tycker ja.

Jag och min kompis ska köra ner till sarvsalö till deras sommarstuga och där ska vi måla väggar, städa och inreda med nya saker! Jag kommer blogga därifrån om ja känner för det men om jag inte gör det så kommer det ett större inlägg om det när veckan är slut (nästa tisdag). Nu lär jag väl snart börja packa väskan för en vecka framåt och jag hatar dessutom att packa men jag får vel stå ut nu😂.

Idag hade vi sista "ordentliga" skoldagen med vanliga timmar men gjorde inte riktigt något endå. På moddan skulle vi svara på gåtor och i slute spelade vi "hänga gubbe". På fysiken gick vi ut å räkna fysikaliska egenskaper och det är inte riktigt min grej så jag gjorde inte så mycket där.... På matematiken gjorde vi absolut inget😂 Bara tjattrade om va man skulle göra föe diplomarbete & i slute "hänga gubbe" och sen slutade vi 30 min tidigare😂.

Efter skolan åkte jag och mamsen till Jumbo (köpcentrum) och shoppade lite kläder inför sommaren och något annat smått & gott! När vi kom hem åkte jag sen upp till stan för att vara med kompisar en stund och var hemma cirka halv 9. Sen dess har jag inte gjort något.

Men nu lär jag vel börja packa väskan och sluta skriva å så höörs vi senare!👋

(Bilderna är från weheartit)

Likes

Comments

Hej på er! Det här veckoslutet har nog blivit ett enda morsdagsfirande!
På lördagen firade vi mamma. Vi åt god mat och min bror och hans familj var också här då. Senare gick vi ut för att spela lite fotis m.m och bara hade det trevligt.
Idag har vi bara varit en sväng upp till famo och nu ska vi snart gå ner till mommo för att även fira henne också!
Som sagt ett enda firande både igår och idag men roligt har det varit och är fortfarande!
Det blev nu ett ganska tråkigt inlägg men det kommer att bli bättre. Kommer i fortsättningen tror jag uppdatera nästan varje dag om jag hinner och om jag har något att skriva om :)
Vi höörs!👋
(Bilderna är på lite smått & gott igår och även en bild på pappa när han var liten som vi hittade hos famo idag😂♥)

Likes

Comments

Äntligen fredag!😍

Har haft en ganska tråkig vecka i skolan p.g.a projekt,religionsprov och några förhör..Men fredagen har blivit ett bra slut på veckan! Kort om skoldagen var bara att jag lyssnade på andras presentationer i modersmål, hade boboll i gymnastiken & helt vanlig biologi och engelska timme! Efter skolan körde jag genast hem och bara chillade och kollade på yt & tog mig sedan upp från sängen för att fara å träna:). Idag körde jag på 30 minuter intervaller, 30 min spjutkastning (är inte på någon hög nivå gör de bara för att de är kul😂) och sedan 10 min foamroller. Nu ska jag bara gå i dushen och sedan titta på någon serie och sedan sova!

Vi höörs!👋

Om ni vill adda mig på snap heter jag förresten @ninuuii

Likes

Comments

Jaa a... va annat kan man säga än att länge sen sist. Det var säkert några månader sedan jag bloggade senast och vet inte varför det blev så. Har väl int haft någon motivation och väldigt mycket skola. Tidigare inläggen är också raderade men jag får ta en ny start!


Det har nog inte hänt så mycket speciellt på den senaste tiden men jag kan väl räkna upp några :) Mopedkort är nog det bästa som hänt härtills. Inget mer bussåkande utan nu är de bara att skurra iväg😎
Alla slutarbeten är avklarade äntligen och nu är det bara en finska presentation på 3 minuter kvar och det lär då inte vara så svårt. Ska berätta om en bok jag läst som var sjukt tråkig😅.

Diplomarbetsveckan närmar sig också snart så då tror jag att de blir en hel del inlägg om det :) Vad jag tänker göra berättar jag dock inte men de lär ni väl få se sen ;)

Ha det bra så länge👋

Likes

Comments