Jag vill tipsa er som har barn som fyller år snart. Gå in och kika :-)

Likes

Comments

Har varit dålig på bloggandet på sista tiden p g a att jag inte mått så bra i mej själv. Men jag har också varit sjuk i förkylning en gång under påsk med rinnande ögon och näsa och nu i hosta. Barnen har också varit sjuka och Samantha hade hög feber i flera dagar.

Vi hade en mysig påsk hos Tonys mamma det var trevligt och god mat fast resan tog så många timmar. Vi passade på att besöka vår lilla sommarstuga vi hade i Skåne när Rickard, Jonathan, Izabella var små och Christel nyfödd. Roligt det såg lite annorlunda ut och de höll på att renovera där.

Nu när vi ska flytta ut på landet så tänkte jag att försöka lära mej att sticka strumpor för man lär ju behöva lite varmt på fötterna till vintern.

Jag har hunnit sticka ett par till Angelique. De är inte jätte snygga, men de är varma i alla fall och hon blev glad för dem.

Jag såg att jag fått lite kommentarer och frågor från er läsare så jag ska försöka hinna besvara dem också, så fort jag hinner. Det är inte lätt att få ihop de när hela familjen är sjuka och vi håller dessutom på att packa inför flytten. Jag längtar också efter lite underbar sol så man kan vara ute, men det bara regnar. Suck :-(

Just nu hostas de och snörvlas och barnen vaknar på nätterna och sover oroligt så man känner sej helt slut. Samantha är extra mammig och skriker så fort jag försvinner nästan. Hon vill vara nära mest hela tiden så man får inte så mycket gjort. Hoppas vi blir friska snart, för det är inte många veckor detta året som har varit sjukdomsfria.

​Ha en fin dag alla fina hjärtan så ska jag försöka hinna ikapp

krameli kram <3

Likes

Comments

Ni som följt mej ett tag vet säkert att min pappa gick bort i slutet av Januari. Vi skulle ner i veckan på bouppteckning. Men någon dag före fick vi veta en hemlighet, som ingen av mina föräldrar har berättat förut. Fick en liten chock faktiskt. Det är så att vi har en halvbror, men pappa har inte haft någon kontakt med honom alls vad jag har förstått. Han fanns innan mamma och pappa blev tillsammans och gifte sej. Han är 51 år i dag och de har ännu inte lyckats få tag på honom.

Han har tydligen en adress i Malmö och en i London men de håller på och försöker få tag på honom. Jag blev så ställd kan man ju lugnt säga, så därför lite ont om inlägg på bloggen. Samtidigt tyckte jag ändå att det var roligt, fast man kände som att man var med i spårlöst. Detta särkullsbarn ska ju ärva pappa så det är viktigt att de får tag på honom.

Jag tyckte det var lite tråkigt att vi inte har fått någon information om honom förut samtidigt som man förstår att pappa hållit han hemlig för oss "barn" men mamma har vetat så klart. Det är ju inget ovanligt att få barn utan att vara gifta idag så jag förstår inte riktigt varför han aldrig har sagt något. Nåja det var ju pappas beslut, men det hade ju varit kul att få träffa honom! Många frågor finns ju om vem han är, vad jobbar han med, har han familj och barn osv.

Min faster håller på att försöka leta upp honom. Han dök som sagt inte upp i torsdags tråkigt nog. Jag undrar vad som händer nu. Om vi kommer att få träffa honom. Han kanske inte ens vill det? Jag vill ju träffa honom så jag hoppas på det.

Det var hur som helst mysigt att få vara hos mamma en dag och jag är glad att mina bröder är där och hjälper henne och även min faster har varit ett underbart stöd för henne. Även min moster har hållit henne sällskap.

Jag hoppas att jag ska kunna åka ner och hämta henne till sommaren så hon får komma bort lite några dagar. Det beror så klart på vad som händer med allt om hon kan komma ifrån. Vi måste ha flyttat klart först också.

Ha en fin lördag alla hjärtan!

Kram!

Likes

Comments