Igår kom jag och min kusin (kollega i detta fall, haha), fram till hotellet som vi ska tillbringa två nätter på när vi ska på kurs. Det ska bli spännande och just nu i denna stund kollar vi på Nyhetsmorgon och väntar på att komma iväg.

Igår när vi kom fram strosade vi i affärer och på kvällen blev det ett bad och lite ansiktsmask, kul och få skämma bort sig själv lite ibland❤

Ha en fin dag! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det har inte direkt gått super fort med leveranserna av detta bord och stolar så igår äntligen kunde vi sätta ihop allt och äta fredagsmiddag vid köksbordet. Det har inte blivit mycket bloggande under veckan då jag jobbat väldigt mycket under två veckors tid och varit så trött när jag kommit hem och så ska man finnas till för sina två små och då är det inte datorn som får första prioritering, hehe. Hoppas allt är bra med er därute iallafall. Själv ska man klä på sig rejält för nu blir det lekparken!

Ha en fin lördag, kram!

Likes

Comments

Mornar att njuta av. Att vakna utvilad, utan skrik eller bråk är ju helt underbart. Vi valde till och med att äta en varsin macka och ta en kopp kaffe (mjölk för Clara) i sängen. Så mysigt! Sådana här mornar kommer som sagt inte ofta men när de väl kommer så känner jag hur fruktansvärt energifylld jag blir. Nu ska vi snart inta dagen och vi börjar med en lång dusch!

Ha en fin måndag kära ni, kram!

Likes

Comments

Här har ni gårdagens middag, superenkelt och asgott! https://www.koket.se/allt-i-en-form-med-kyckling-chorizo-och-paprika

Först ett dagpass, sen klippa gräsmattan, fixa kvällens middag och åka ner och köpa lördagsgodis. Phuu, det går i ett men det är väl meningen att det ska gå i ett ibland, det är nån form av tjusning med det också, att ha nått att göra hela tiden! Finns soffdagar också så känns skönt när det händer saker! Små vardagliga ting.

Ha en fortsatt fin söndag, nu drar jag på sista jobbpasset för denna vecka, Kram!

Likes

Comments

Enkelhet. Inte mycket saker. Min nya filosofi. Självklart ska vi ha ett bord i köket och matstolar, haha, men det blir inte mycket mer än så. En vas som pryder bordet kanske och lampa så man ser vad man äter. Gillar inte saker egentligen, inte de saker som bara står och som jag egentligen inte gillar... men de har alltid stått där så man bli liksom van för ögat. Nej, funktion och minimalistiskt. På mitt vis. Ska försöka att få iordning på det mesta här hemma under hösten, vi har för mycket saker! Läser bloggen minimalisterna, ni hittar dem här http://minimalisterna.se/ . Får ny inspiration varje gång jag är inne och läser där. Hoppas en dag att få ett minimalistiskt hem med fokus på att ha ordning på alla saker och att allt i hemmet används eller har ett personligt värde. Inga mer spontana krukköp!

Betyder det att jag kommer sluta shoppa? Absolut inte, men köpen ska vara genomtänkta. (vet att detta inte är något nytänkande, haha, men har aldrig följt just denna trend själv men vill börja, hoppas på att allt i vardagen ska flyta på lite bättre då man slipper massa extra letande eller att vi har trångt, vi har ju ett litet hus vilket egentligen kräver funktionalitet). Det blir också ett renare hem, lättare att städa och ser mindre stökigt ut, vore en bra idé för oss att satsa på, haha!

Heja minimalismen! Kram

Likes

Comments

Det var ju helt fantastiskt väder i fredags, hela helgen har ju varit hur fin som helst. Började fredagen med sista nattskiftet som avslutades på dagen, då var det bara att hämta barnen och bege sig ut på "marten". Karuseller, sockervadd och en leksak på leksaksaffären så var barnen nöjda och glada när vi åkte hem för att bära in 16x52x4... alltså 3328 kg pellets! Härlig fredag! Ett vinglas och hamburgare avslutade dagen och klockan 21.00 sov jag som ett litet barn med en unge på vardera sida, haha!

Kram på er!

Likes

Comments