Idag startar vi dagen med en ingefärashot och c-vitaminrik frukost. Känner att förkylningen ligger i luften och nu gör vi allt för att hålla oss friska! Idag kommer min lille gudson hit, vi ska vara barnvakt till honom idag innan jag ska iväg på jobb så det blir nog en fartfylld dag med pulkaåkning och pannkakslagning. Hoppas ni får en fin start på veckan!

Stor kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Härlig förmiddag på "stora kullen". Barnen var alldeles lyriska när de vaknade imorse och såg att snön låg som ett vitt täcke på marken. Så självklart fick vi trava oss bort till kullen för ett första åk!

Men nu vankas det jobb för mamma så ha en fortsatt fin söndag, kram!

Likes

Comments

Idag tänker vi på våra pappor lite extra. Ringde min egen far imorse och vår pappa här hemma firade vi med frukost och paket (teckningar också givetvis) på morgonen. Tack för att ni är dom ni är, hade inte velat haft det på något annat sätt, älskar er!❤

Likes

Comments

Gubben kom hem med denna bukett efter jobbet under veckan och oj vad glad man blir av denna uppvaktning! När man minst anar det, några fjärliar i magen vaknade till (hehe). Jättefin verkligen!

Kram

Likes

Comments

I fredags hade barnen bestämt pizza och vi fick ett tips om pågens pizzabotten som påminner lite om en smörgås... supergod! Det blev knaprig i botten så detta tycker jag ni ska prova. Det blev en lugn fredagskväll och även lördagen har gått i lugnt tempo. Skönt när man är ledig att bara vara. Vi hade besök av Meja och Jenna på dagen och på eftermiddagen/kvällen var min syster och Elliot hos oss på lördagsmiddag då våra män inte var hemma.

Idag började dagen med en riktig hotellfrukost för pappa i huset...

Kram!

Likes

Comments

En ny månad och vi blickar framåt. Lämnar alla helgon helgen och halloween bakom oss. Det är en underbart vacker höstdag idag så vi har varit ute och lekt, min syster och Elliot kom med bullfika så det hann vi också med innan vi gick ut! Förra veckan var det jobb nästan varje dag så denna vecka blir lugnare och det blir en del saker man ska komma ikapp med, som tvätten, haha. Har inte så mycket i huvudet just nu mer än att försöka ha en fungerande vardagsrytm, så ha fortsatt trevlig måndag!

kram på er

Likes

Comments