Sitter på olika sidor, instagramkonton, Pinterest och inspireras av inredning och kläder

Undrar om det är all tid som spenderad inomhus, i sitt hem, som gör att man letar inspiration för allt som rör hemmet, garderoben, badrumsskåpet osv.

Vi som fortfarande letar efter nytt hus har hamnat i pausläge. Därför har jag nu bestämt mig att jag ska låtas inspireras men här ska inga inköp göras. Tar det lite lugnt på den fronten men drömmer lite i tankar om framtiden😅

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bild från Branäs

Och nu till mitt nyårslöfte;
Jag är den som får idéer, som vill att det ska dra igång direkt och allt är mycket och väldigt och extremt. Tidsoptimisten i mig inser ganska snart att jag har planerat alldeles galet. Att jag inte alls klarade det där som i mitt huvud skulle bli så sjukt bra. Det tog längre tid, det hann bli tråkigt, jag ger upp.

Här till mitt nyårslöfte☝🏻
Det behöver inte vara allt eller inget, det kan vara en bit på vägen. Du skall kunna slutföra saker trots att det kanske inte var så roligt mot slutet (det kommer ju vara värt det). Du måste planera din tid och vara realistisk. Känner redan nu i skrivande stund hur svårt detta kommer att vara för mig, men jag skriver upp det för att kanske ha någon chans mot mig själv.

Hoppas verkligen att du kan hålla detta nu Linnea, för höga krav på att allt ska vara perfekt kan du sluta upp med. Det får dina misslyckanden att samlas på hög och ångesten kryper sig inpå. Mer balans i livet borde du satsa på!

Så, en liten påminnelse till mig själv och en uppdatering vad som går i mina tankar just nu😊

Likes

Comments

Underbart när dessa vinteraktiviteter kan utföras

I lördags tog vi oss en tur till hea där de har en isrink. Vi var inte ensamma med den idén men det fanns allt lite plats åt fröknarna där de kunde åka fram och tillbaka. Mycket av lördagens träning gick ut på att lära sig att resa sig efter fall, det fick superbra👌🏼😅 Hoppas att det kan bli lite skridskoåkning även imorgon om vädret tillåter.

Annars har denna helg varit lugn, Niklas har haft jour så vi har varit hemma och inte varit på några längre utflykter. Vi firade kusinbarnet mitt på fredagen, så lite kalas har det att varit under helgen samt besök från både moster, morbror, Lovisa och barnens små kusiner💕

Likes

Comments

En weekend som skulle ha börjat på fredagen, (som den också gjorde för resten av gänget) började på lördagen för mig och Clara. Åkte på en dunderförkylning innan men gav mig tusan på att jag inte skulle missa detta! Är väldigt glad att vi åkte upp till resten av mina favoriter, super mysig helg under denna öppningshelg i Branäs.

Vi åt god mat, var på afterski och drack gott, handlade lite i shopen, Stina åkte skidor för första gången, det bastades, åktes pulka, jag och Stina fick bli med och åka i pistmaskin, det skrattades, spelades poker, det masserades så en fick frossa och fick lägga sig och sova, det badades i snö, kollades på adventskalendern och öppnades lite paket. En helg fylld av roligheter! Tack mina fina för denna helg, kommer att bli fler framöver!❤️✨

Likes

Comments

Vardagen flyter på och det går i ett
Det inhandlas julklappar, jobbas, åker pulka, bakas och allt det där som hör till under december månad. Det stressas faktiskt inte speciellt mycket. Iår är man för en gång skull redo. Fast det brukar ju som vanligt bli en liten stress just dagarna innan, det där "har vi verkligen allt till julbordet" eller "räcker verkligen det i julklapp..." Sista maten, sista klappen... Den är jobbig, men inte här än😀🎅🏼✌🏻️

Likes

Comments

Nu har jag lämnat barnen på förskolan. Detta är dagen då skolkorten ska tas. Flickorna sov som stockar när min klocka ringde imorse. Jag gick upp och satte på kaffe (flickorna sover aldrig när jag vaknar, de väcker alltid mig!). Vilken konstig morgon detta blev. Jag väckte barnen och de drog sig länge innan de öppnade sina ögon. -"mamma, kan vi inte mysa lite innan frukost" säger Stina. Stina! Som alltid är först upp och som ibland går ut i köket och fixar sig frukost själv (jag sover då, märker inte ens att hon är i köket och fixar). Vi har alltså haft en helt underbar morgon där barnen varit myssjuka och gosiga. Sen skulle de klä på sig. Det var matchande outfits idag. Likadana tröjor, likadana halsband, likadana frisyrer... Inget tvång, de ville ha så idag (iallafall Stina). Clara ville också ha halsband som Stina och tofsarna i håret gjorde inte ens ont idag utan de båda satt fint i soffan och väntade på varandra.

Varför jag skriver om detta är för att idag har inte morgonen varit som den brukar. Idag har denna morgon flutit på och vi har inte höjt rösten eller gnällt en enda gång! Det är helt otroligt och jag känner hur jag är helt harmonisk i kroppen. Våra mornar brukar kantas av bråk om frukost, Clara sitter för nära Stina vid frukosten så Stina piper för det och Clara tar ett stadigt tag i Stinas hår, vi hinner ofta inte ens ta på kläder innan Stina tjatar om dagens aktiviteter och Clara har redan då ramlat över mattkanten och har en stor bula i pannan. Det är incidenter som man liksom vänjer sig vid, det är såhär det är. Därför var det en väldigt skön dag idag när allt bara flöt på.

När jag senare lämnade mina barn på förskolan där de hand i hand går mot dörren med deras lika outfits och tofsar i håret känner jag bara att det finns inget bättre än att ha de där kaotiska mornarna, för idag, idag, vill jag inget annat än att vara mamma. Stina och Claras mamma❤️

Likes

Comments