Inte haft mycket energi över till våra pallkragar. Vi sådde i våras och sen har det inte blivit så mycket mer än att det fått växa upp tillsammans med ogräs som vi fått på köpet. Men härom dagen så utbrast Stina "-tomaterna är här"! Och visst var det så, fina färger i våra pallkragar.

Nu ska jag iväg på kvällsskift, ha en fortsatt trevlig söndag gott folk!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har vi varit hos syster hela dagen. Träffat familj och släkt under dagen som varit där på tårta och kaffe. Sen på kvällen blev det kräftskiva med familjen. S stod för bordsplaceringen och satt med mormor och jobbade med alla namn och dess bokstäver, väldigt betydelsefullt jobb när det är kalas och allt. C har vi haft full uppsikt på då hon vill vara väldigt väldigt nära små kusinerna samt inte riktigt förstår hur ömtåliga dom är, hehe. De kommer nog bli härdade de där två pojkarna. E var go och glad hela dagen och avslutade kvällen först, sen var det S tur som slet sig från att sova men somnade med ett chips i munnen. C somnade efter en promenad runt kvarteret och G sov igenom kalaset och vaknade lagomt till att det var slut och vi skulle hem, haha. Märker hur skönt det är när barnen kan slappna av och somna när vi träffas såhär och är iväg. Vi vuxna får lite tid tillsammans också :) mycket om barnens sovrutiner i detta inlägg, haha!

Gott var det med kräftor också, men framför allt räkorna! Fin kväll med sol fick vi också. Hoppas syster haft en bra dag i firandet :)

Nu tar vi kvällen här så tack för idag! Ta hand om era nära och kära där ute. Kram!

Likes

Comments

När hösten kommer brukar det bli ett litet inköp av nytt smink. Handlar smink 1 gång om året ungefär. Foundation kan bli två. Är ganska snål på den fronten, kan väl säga såhär att jag sminkar mig inte i onödan, haha. Fast det kanske det blir ändring på, det vet man aldrig. Blev en foundation (inte med på bild), cover all mix (som jag älskar!), wonder powder och en ny borste då min försvann för några veckor sen.

Snart ska vi iväg och fira syster så det kanske kommer upp en bild på mitt sminkade fejs här senare🙋🏼

Ha en fortsatt trevlig lördag gott folk! Kram

Likes

Comments

Det enda jag tänker på nu är vart och när nästa resa bär av. Får verkligen mersmak när jag åker iväg och jag vill verkligen åka någonstans tillsammans med barnen. Så de får se något annat. S kommer nog tycka det är väldigt roligt och häftigt att få flyga, mer än C kanske då hon fortfarande är så liten och inte förstår så mycket. Men hon älskar ju att bada så vad passar inte bättre än en riktig sol- och badsemester.

Skulle vilja åka någonstans där de erbjuder barnklubbar, om nu S skulle vilja gå på en sån så har hon ju möjlighet. Kan bli drygt för henne kanske att bara bada, äta glass och vara i värmen😅 C är ju dock för liten för sånt så hon får oflyten att umgås med mamma och pappa hela dagarna isåfall, haha. 

Tankarna får mig att bli alldeles exalterad. Skulle vara så roligt, eller kommer bli så roligt... Får väl gå en kurs för flygrädda innan bara så fixar det sig nog.

Kram och gokväll! 

Likes

Comments

Nu ska jag prova på ny hudvård. Min mamma har alltid varit Clarins för mig och tror även min mormor använt denna. Så i generationsyfte så måste jag ju testa, haha. Varit nyfiken på deras produkter förut så nu slog jag slag i saken. Ska erkänna att jag är otroligt dålig på hudvård. Smörjer mig utan problem med body lotion och tvättar mig med shampoo i ansiktet🙈

Något jag märkt av nu är att mitt unga ansikte inte är så ungt längre, kände speciellt av det efter Rhodos resan. Blivit fläckig, får ljusa "rynklinjer" vid ögonen sen har jag blivit väldigt mycket torrare i ansiktet än förr. Huden förändras och då kan det vara bra att mina hudvårdrutiner också förändras. Ögonkräm är till exempel något jag knappt visste vad det var, men nu är även det inköpt.

Efter min dagliga promenad förut så provade jag faktiskt på rengöringen, dagkrämen (funkar även som nattkräm), ögonkräm och body lotionen. Underbara! Så ren och fräsch man kan känna sig, hoppsan! Rengöringen har jätte små korn, som sand, underbar att smörja sig med, och sen luktar den fräsch apelsin också! Ögonkrämen gjorde den där härliga finishen, inget stramande efter dusch utan mjuk som en babystjärt, haha!

Hoppas ni har en mysig fredag gott folk! Kram

Likes

Comments