Hej!

Jag har precis landat hemma efter jobbet och har finbesök av svärföräldrarna, vi ska äta tacopaj och bara mysa, jag jobbar hela helgen så det blir lugnt.
Vi har satt upp en spegel i matrummet och det blev jättebra, så idag ska vi inviga vårat nya matbord.

Puss & Kram
💞

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå!

Har nyligen kommit hem från jobbet och nu ligger jag i soffan med mina hjärtan och kollar på film och dricker te. Har inte så mycket mer att skriva om ikväll, vi ska snart krya ner i sängen då jag börjar jobba klockan 7 imorgon.

Godnatt
💞

Likes

Comments

Hej 💓

Första inlägget alltså, försöker fortfarande lista ut hur allt fungerar på den här sidan haha! När jag gjort det så kommer förhoppningsvis bloggen uppdateras lite utseendemässigt.

Jag har rätt nyligen klivit upp då jag börjar sent idag så fick jag mig en sovmorgon, sitter just nu och dricker en kopp kaffe vid våran nya köksbord som kom igår, har inte riktigt bestämt mig om jag gillar det, det behövs piffas lite, var in på royal design igår och beställde hem super fina underlägg som jag tror kommer få mig att gilla bordet lite mer, missförstå mig rätt, JAG ÄLSKAR BORDET, det är superfint! MEN ni vet ibland så behöver man "piffa" lite runt omkring eller byta ut nån ljusstake osv för att det ska kännas helt hundra liksom, det är så jag känner nu. Så nog om det, när det är färdigt här hemma så kommer det bilder på vårar nya hem.


Puss &Kram

Likes

Comments