Som sagt Pokemon har tagit över de här 2 dagarna, båda såg likadana ut. Hämta Isak och möta Vendela (Idag va även matteus med) åka till mjölby letaa pokemons, donken, poke stops, lures mm. Åka hem hit och få lite käk i magen och sen Boxholm för ännu mer Pokemon Hunt. As najs! Gått upp till level 20 och fått riktigt bra pokemons. Men som sagt inte mycket mer att berätta i mitt liv.. Hehe :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Hela dagen igår gick åt att fixa i mitt rum. Kom aldrig iväg till Isabelle! Men rummet blev jätte bra, inga atora förändringar men man märker endå stor skillnad! Ni får lite bilder sen!

Nu ska går bilen mot gränna, den mysigaste staden i hela världen! Jag har nånting för Gränna. Det är så underbart. Varit där en gång tidigare i år (och alla andra år) och då var det massa pokemons så det är en vinn vinn situation! As najs! Vi åker med våra kompisar från Sunhult. Det var några båtar som hade gjorts om från bilar som skulle vara i hamnen så vi ska titta på det med.

Likes

Comments

Hej! Om ni undrar varför jag ej skrivit är det för att i Tisdags kom Isabelle och Adam hem till mig. Jag och Isabelle hade börjat kolla på The 100 vid ett tidigare tillfälle, Adam ville se ett avsnitt så vi börja kolla där Isabelle och jag slutade. När Ninni sen var trött och inte TRODDE hon skulle klara ett till så tyckte Adam det var en jätte bra ide att fortsätta. Sluta med att vi gick och la oss 8, på morgonen. Det är anledning till att jag ej blogga då!

I onsdags var det skänninge marken och när vi då vakna skut trötta var Isabelle tvungen att ta hand om hästar och Adam skulle hem. De åkte och kom tillbaka vid 3, då hade Ninni hunnit sova lite. Vi tog våra snabba möppar till Skänninge marken och gick där, inköpet blev en fiske hat med blom mönster och mamma och pappa gav mig en pikachu mössa dp de tyckte jag är lite fast i pokemon nu. Hehe. När vi hade tröttnat efter någon timme kanske så tyckte alla vi 3 att Pokemon och Pizza är mycket roligare och bättre än marken så vi åkte till mjölby. När vi hade gjort alla gym röda åkte vi hem och kolla The 100, kl 12 nån gång åkte de hem.

Sen igår så hjälpte jag min faster att flytta hela dagen. När jag då kom hem gissa vem som gjorde mig sällskap? Adam och Isabelle. Vi satt en stund på altan men bestämde oss för att åka till Boxholm och handla lite gott. Vi skaffa nötter och popcorn och polly. Vad gjorde vi medans vi åt detta? Kolla The 100.

Som ni förstår är The 100 en väldigt bra serie och jag rekomenderar er starkt att börja kolla på den för man blir fast och den är så intressant!

Så vad gör jag just nu? Sitter på Q-star och tankar lite sen bär det av mot Ikea och köpa lite nytt till rummet, jag visar er sen! Tror jag ska till Isabelle ikväll då hon ej kunnde åka hemifrån idag!

Likes

Comments

Hej!
Idag var vi i Västervik, vi bara gick runt och strosa lite i affärer och runt i staden bara! Var väldigt mysigt, på vägen därifrån fick jag väldigt ont i magen. Det är fortfarande inte helt bra men det går i vågor. Vi åkte i alla fall till Borensberg och skulle hälsa på farmor och farfar men de var inte i husvagnen så vi åkte vidare och handla pizza i Boxholm sen hemmåt.

Efter maten börja jag städa mitt rum är inte klar än men mamma och pappa undra om jag ville se stranger things med dem så jag tog en paus, ska fixa i ordning lite innan jag går och lägger mig då jag tror att jag skippar husvagnen och sover i min egna säng i natt. Börjar bli väldigt kallt där ute på nätterna!

Fanns för övrigt mycket pokemons i Västervik och väldigt många jag inte hade. Snart är jag i Level 15 bara lite xp kvar!!

Likes

Comments

Hej!
Dagen idag har gått åt till att montera ikea möbler och hjälpa min faster att flytta då hon är mitt uppe i flytten nu!

Kom hem ca 8 och jag fixa det sista på brevlådan så nu är den uppsatt, inte världens finaste men jämför man med var som var innan ser allt ut som en model så bättre blev det! Nu sitter jag på möppen och väntar på Tilda som borde anlända inom några min, vi ska in till boxholm och jaga pokemons bl. a.

Just nu samlar jag små pokemons för att evolva och få xp så jag levlar och kan fånga bra pokemons!

Imorrn blir det Västervik ganska tidigt upp så får inte bli sent inatt.... men får väll hoppas de har många pokemons i Västervik! Vet inte varför men är så sugen på att spela.. I strålsnäs kan man inte spela så bra då de inte finns pokestops och väldigt dåligt me pokemons så det går ej så bra! :(

Likes

Comments

Hej! Längesen jag skrev, men har kommit hem sent så tänkte inte på att skriva då! Men igår så var det bara en fixdag! Pappa och jag byggde ett bord, mamma gick eunt och måla och fixa i trädgården. Idag målade jag våran brevlåda då oosten klagat på att det ej står någor nummee och namn på den! Sen invigde vid bordet med gott grillat.

Senare åkte jag in till Boxholm och träffa Lisa och några! Blev pokemon jakt och jag gick upp till level 12 och tidigare idag blev det level 13! Blir bara roligare och roligare!

Nu sitter jag i bilen mot sunhultsbrun och ska träffa några kompisar till familjen! De är alltid lika trevliga så det blir kul!

Likes

Comments

Hej! Blev inget inlägg igår men det var för Tilda och jag börja se orphan black och blev besatta! Kolla hela dagen! Stort tips!!!

O ja vi sitter även nu och tittar.

Handlar om typ vetenskapsmän som skapade kloner och det dyker bara upp fler och fler hela tiden, nu är deras liv hotat. Ni borde se!

Likes

Comments

Hej! Dagen va underbar! Blev massa bra grejer. Jätte nöjd! Tänkte på en ullared haul men finns väll för många sånna redan så att... Sanningen är att jag ville plocka upp allt och var för trött för att visa allt. Men ikväll har jag i alla fall testat en hel del. Bl.a. ett ögonbryns färg. Blev väldigt nöjd. Följde bara instrutionerna på (om någon undrar), väntade i 10 min sen tog jag bara en våt servett och gnugga bort allt och mina ögonbryn var on fleek. Nu kommer det va så hela tiden. Så glad. Har precis slutat fylla i min ögonbryn för har ju rätt mörka men nu blev de ännu bättre. Ett stort tips. Kostade 34 kr. 

Före

Efter

Hade inte jätte bra bilder men hoppas ni ser någon skillnad i alla fall!

Köpte en sån där målarbok som är så hype just nu!

Likes

Comments

Bokstavligt talat så var jag uppe med tuppen då han gal när jag vakna! Men nu bär det i alla fall av mot ullared! Mamma och jag är super mega tagg, pappa och Pontus är väll tagg.

Likes

Comments

När jag vakna låg jag och läste en stund men var som en bastu i husvagnen (på sommrarna brukar jag flytta ut till husvagnen som står i vår trädgård, bara för att jag älskar att campa). men när jag sen gick upp fick jag beskedet att vi kan åka till ullared imorrn! Är så himla tagg!

Nu sitter jag vid vår nya hörna vid poolen och käkar frukost, vattenmelon och knäcka! Mums. Ska snart ta ett dopp och svalka mer mig lite!

Likes

Comments