Allmänt

Hej på er! 😚
Har verkligen varit dålig på att uppdatera bloggen, asså varje dag.. Men saker och ting verkar gå framåt nu och det verkar vara ett ljus i slutet av tunneln! Har fått ytterligare ett brev från Uppsala. Saker om förberedelser och sånt och hur länge jag ska vara där men inte någon kallelse än. Men tar detta som att det inte är lång tid kvar tills den kommer.
Nu är det fullt drag med Marten här i Arvika med kålsoppa och kokkosbollar. Folk överallt verkligen! Men jag ska snart ta mig något att äta var ute igår men inte så jätte länge, är inte så sugen på att vara ute heller.

Hoppas ni får en bra helg!
xoxo Ninni

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, epilepsi

Hej på er!💚
Vet att min blogg update har varit väldigt dålig nu på det senaste men har inte haft orken till att skriva något nu under dagarna. Igår var jag på stan med mamma & syrran och fikade och shoppade lite! Det var jätte trevligt att ha lite kvalitets tid med dom, systersönerna var ju med också så det var jätte kul. De fick sina första stadiga skor och vinter kläder. Redan 8 månader är dom. Helt otroligt. 😊
Idag var jag på psyk på sjukhuset och pratade med en AT-läkare, det visade sig att jag tydligen redan har träffat han på akuten. Är faktiskt inte ett dugg förvånad. De flesta har träffat mig på akuten, många som hälsar på mig när jag går in på sjukhuset om de kommer från röntgen eller akuten. Är ju där rätt ofta. Fick ett anfall förut när jag var på affären men det tog ett tag innan jag märkte det själv, märkte det inte förräns jag stod i kassan med bara en påse? Lite märktligt, och hade haft isönder mina favorit byxor ännu mer så är något ledsen över det med tanke på hur dyra de är. Menmen, det är bara å köpa nya. Konstigt nog så sa ingen något så det kanske var ett sånt ep-anfall där jag bara gick runt, men då undrar jag hur jag kunde gjort illa axeln och ha ont i huvudet samt haft isönder mina byxor så jag måste ändå ha fallit. Jaja, ville ju ändå inte upp till sjukhuset. Så är glad att ingen ringde ambulansen som de brukar om jag stuper ihop.

Imorgon så ska jag också på ett möte, tidigt men vill helst inte... Kommer vara så utmattad.. Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra dag imorgon!
xoxo Ninni

Fick bli en bild på Gustav när han gungar för första gången 😘

Likes

Comments

Hej godingar!
Har varit dålig på att uppdatera senaste tiden men narkosen satt i länge och var otroligt trött hela gårdagen. Är fortfarande utmattad... Blir nog serie, sängen och mys hela dagen. Haha jag är så lat.
Riktigt höst väder ute också så inge kul att gå ut..
Hoppas ni får en riktigt bra dag!
xoxo Ninni

Likes

Comments

epilepsi

Hej på er !💚
Har sovit några timmar nu sen jag kom hem och blev utskriven imorse från sjukhuset. Eller ja, imorse kanske man inte ska säga. Vet inte riktigt när jag blev utskriven från sjukhuset. När man har fått så mycket morfin och narkos som jag fått så minns man ärligt talat inte mycket av dagen som passerat. Jag kommer knappt ihåg att de försökte lägga rätt axeln när jag var vaken. Så jag var rätt väck på alla "droger" som det kallas. Pappa åkte härifrån vid 3 tror jag. Och har sovit sen dess typ, Christian kommer hit sen med min favorit-mitella. Haha, helt sjukt egentligen. Att axeln luxerat så många gånger att jag har en "favoritmitella"... Säger som resten av personalen på akuten, jag är 20.. Och ska inte behöva besöka eller tillbringa fritiden på akuten. Hoppas verkligen dem i Uppsala kommer fram till något så jag kan vara anfallsfri i ett halvår så de kan göra operation på mig.. För är trött på dethär nu, att inte ens kunna somna säkert utan att vara orolig för att axeln luxerar mitt i natten.
Men det är bara att vänta å se, nu är jag mest deprimerad som jag brukar vara efter en stooor mängd stesolid, morfin + narkos på det. Sen tanken på att få ha mitella 3-4 dagar gör det ännu tråkigare...

Menmen, hoppas ni har haft en myyycket bättre Lördag än var jag har haft! Love u! ❤️
xoxo Ninni

Likes

Comments

epilepsi, Allmänt

Godmorgon godingar!💚
Då var man här igen, inlagd på sjukhuset för en jävla axelluxation.. Väntar på att tiden ska gå mest.. Narkosläkaren kommer hit vid 08.00 (om jag har tur) och söver mig så de kan lägga rätt min axel. Japp, jag ligger här, med axeln ur led. Ont gör det med, men tror jag somnar om snart. Vaknade runt 20 över 2 inatt av att den var luxerad, ärligt talat skrattade jag bara. Försökte ytterligare typ 40 min att resa mig ur sängen sen ringde de närmaste men de 2 första sov ( syrran & christian ) så ringde till pappa som fick komma in å köra mig till akuten. Vill ju inte åka ambulans, tyvärr..

Jaja, nu är pappa i min lägenhet sålänge medans jag är här & ska försöka blunda. Så typ dethär är godnatt för mig 😇
xoxo Ninni

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er godingar!
Hoppas ni har haft en bra dag! Jag har inte gjort många knop idag, men åt en rejäl frukost iallafall! Jag har druckit så otroligt mycket kaffe idag så jag vet inte om det blir någon sömn inatt, haha. Känner inte någon känsla av att jag är trött eller ens sliten än, och jag sitter och dricker kaffe nu... Nu liksom när klockan är runt 8 på kvällen. Men det här kanske får bli sista koppen då.
Sen får jag ta mig lite vin så kanske jag bli sömnig, hehe.
Finns inte jätte mycket att titta på nu på tv:n tycker jag, lite tråkigt.. Hmm.. Och mobilen är inte jätte rolig heller. Kanske någon kompis som vill ses, har precis träffat Christian. Han var här med min plattång och så fick han lite kaffe såklart 😏 Gud vad jag skiftar ämne också känner jag 😂 Menmen! Ni får fortsätta ha en trevlig kväll!
xoxo Ninni

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!💚
Sitter här på soffan och hör regnet smattra mot fönstret. Var precis ute och tog en cigg, hann precis innanför dörren innan det börja ösregna. Men välkommen hit hösten! Det är ju mysigt då. Dricker kaffe, har druckit några koppar idag så är rätt så pigg. Trots att jag somna väldigt sent och gick upp tidigt.

Vi får se vad eftermiddagen bjuder på men jag antar att det blir mys på soffan med kaffe 😇 Nu åskar det också. Hehe mysigt det!
Ps. Fick en remissbekräftelse från Uppsala också! Skönt som bara den för då vet jag att remissen har kommit fram, nu är det bara att vänta på kallelsen!
xoxo Ninni

Likes

Comments

Allmänt

Hej godingar! ✌🏻️
Ligger fortfarande kvar i sängen efter att ha varit vaken ett bra tag. Måste gå upp snart, då blir det göra iordning sig lite sen direkt till affären.. Har slut på mjölk och pålägg. Så måste handla lite.

Får se vad som sker resten av dagen.. Hmm..
xoxo Ninni

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!
Herregud, vilken dag. Jag har verkligen sovit mycket idag. För det första så sov jag måånga timmar förut när jag hade haft ett anfall på förmiddagen. Jag trodde imorse att min kaffebryggare hade gått isönder, de visade sig att det inte var fallet. Jag var bara oootroligt förvirrad efter anfallet så jag hade inte haft i något kaffe. Smart där Ninni, smart. Men då har jag iallafall ingenting att oroa mig för! 😁

Just nu sitter jag i soffan och är verkligen godis sugen något så fruktansvärt, men har ju inga pengar än. Tror de kommer om 2 dagar kanske? Fick lönebeskedet idag. Så jag vet hur mycket jag får. Skönt det 👌🏻
Hoppas ni har haft en bra dag, och jag vet jag inte har uppdaterat mycket.. Men blir så när man stupit i golvet.
xoxo Ninni

Likes

Comments

Allmänt

Hej godingar!
Det är helt otroligt vilken dålig dag jag har idag.. När jag har varit vaken en liten stund så skulle jag ta mina mediciner, då jag ser att jag ärligt talat glömde ta dom igårkväll? Asså, det har inte hänt på.. Ah, jag vet inte hur länge. Och så hade jag tid hos psykologen men avbokade den för kände inte för att gå genom star utan alla mediciner i mig.
Det dåliga bara fortsätter, när kaffebryggaren inte fungerar. Så nu får jag inte kaffe.. Får ärligt talat panik.

Jaja, hoppas ni har en bra start på dagen iallafall. Jag ska nog vila en stund efter att min psykolog har ringt mig.
xoxo ninni

Likes

Comments