Allmänt, epilepsi

Hej godingar!
Nu ligger man inne på Akademiska i Uppsala... Har en hätta på mitt huvud, och trådar under den hättan, ett stort batteri på magen och 10 meter att röra mig på inne på rummet med kameror som kollar på mig 24h om dygnet.. Och här ska man vara tills på fredag, jaja en upplevelse efter en annan. Som tur har jag mamma med mig här 😇 Undrar hur jag kommer vara på fredag, då jag inte inte fått röka under alla dessa timmar. 😏

Men ni får fortsätta ha en bra dag och vecka!
xoxo Ninni

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

epilepsi, Allmänt

Hej godingar!
Vet inte hur många av er som fortfarande läser min blogg, men har tagit en väldigt lång blogg-paus nu när livet har vore kaos.. Kan säga att det egentligen bara fortsätter känns det som. Har legat inne på Karlstad Sjukhus i nästan en vecka. Men blev utskriven idag. Har legat inne för att de har justerat mina EP-mediciner, och när de gör det så snabbt vill de ha koll. Och inatt när jag låg där så luxerade axeln såklart, tur att man redan låg på ett sjukhus då. Denna dagen iofs har inte varit jätte toppen. Efter kanske 3 timmars sömn så är man rätt så trött, då får de för sig att skriva ut mig tidigare bara för att städerskan skulle städa rummet för hon ville hem. Och jag blev i princip tvingad ut ur rummet, även fast jag sagt att jag var tvungen att vänta på Pappa. Men så fick det bli. Samtidigt så ringer Uppsala och säger att jag fått en tid i Januari, men de fick en lucka för mig på Måndag. Och då tog jag den, bättre det än att vänta till Januari. Så det blir Akademiska S på Måndag ligga inne där i 5 dagar.. Känns bara som att det är allmänt mycket sjukhus i livet nu. Hela livet går ut på vården såklart... Men ska försöka uppdatera mer nu, nu har jag ju ändå mer tid för bloggen när det inte är mycket annat som sker. Så hoppas ni fortsätter läsa.

I love you still!
xoxo Ninni
❤️

Bara för att jag varit så mycket borta från bloggen på senaste så bjuder jag på en bild från inatt där de har lagt rätt axeln, i all fairness så har jag en heeel del stesolid och morfin i mig där. 😉 Ärligt är bäst, right?

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! 😚
Har verkligen varit dålig på att uppdatera bloggen, asså varje dag.. Men saker och ting verkar gå framåt nu och det verkar vara ett ljus i slutet av tunneln! Har fått ytterligare ett brev från Uppsala. Saker om förberedelser och sånt och hur länge jag ska vara där men inte någon kallelse än. Men tar detta som att det inte är lång tid kvar tills den kommer.
Nu är det fullt drag med Marten här i Arvika med kålsoppa och kokkosbollar. Folk överallt verkligen! Men jag ska snart ta mig något att äta var ute igår men inte så jätte länge, är inte så sugen på att vara ute heller.

Hoppas ni får en bra helg!
xoxo Ninni

Likes

Comments

Allmänt, epilepsi

Hej på er!💚
Vet att min blogg update har varit väldigt dålig nu på det senaste men har inte haft orken till att skriva något nu under dagarna. Igår var jag på stan med mamma & syrran och fikade och shoppade lite! Det var jätte trevligt att ha lite kvalitets tid med dom, systersönerna var ju med också så det var jätte kul. De fick sina första stadiga skor och vinter kläder. Redan 8 månader är dom. Helt otroligt. 😊
Idag var jag på psyk på sjukhuset och pratade med en AT-läkare, det visade sig att jag tydligen redan har träffat han på akuten. Är faktiskt inte ett dugg förvånad. De flesta har träffat mig på akuten, många som hälsar på mig när jag går in på sjukhuset om de kommer från röntgen eller akuten. Är ju där rätt ofta. Fick ett anfall förut när jag var på affären men det tog ett tag innan jag märkte det själv, märkte det inte förräns jag stod i kassan med bara en påse? Lite märktligt, och hade haft isönder mina favorit byxor ännu mer så är något ledsen över det med tanke på hur dyra de är. Menmen, det är bara å köpa nya. Konstigt nog så sa ingen något så det kanske var ett sånt ep-anfall där jag bara gick runt, men då undrar jag hur jag kunde gjort illa axeln och ha ont i huvudet samt haft isönder mina byxor så jag måste ändå ha fallit. Jaja, ville ju ändå inte upp till sjukhuset. Så är glad att ingen ringde ambulansen som de brukar om jag stuper ihop.

Imorgon så ska jag också på ett möte, tidigt men vill helst inte... Kommer vara så utmattad.. Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra dag imorgon!
xoxo Ninni

Fick bli en bild på Gustav när han gungar för första gången 😘

Likes

Comments

Hej godingar!
Har varit dålig på att uppdatera senaste tiden men narkosen satt i länge och var otroligt trött hela gårdagen. Är fortfarande utmattad... Blir nog serie, sängen och mys hela dagen. Haha jag är så lat.
Riktigt höst väder ute också så inge kul att gå ut..
Hoppas ni får en riktigt bra dag!
xoxo Ninni

Likes

Comments

epilepsi

Hej på er !💚
Har sovit några timmar nu sen jag kom hem och blev utskriven imorse från sjukhuset. Eller ja, imorse kanske man inte ska säga. Vet inte riktigt när jag blev utskriven från sjukhuset. När man har fått så mycket morfin och narkos som jag fått så minns man ärligt talat inte mycket av dagen som passerat. Jag kommer knappt ihåg att de försökte lägga rätt axeln när jag var vaken. Så jag var rätt väck på alla "droger" som det kallas. Pappa åkte härifrån vid 3 tror jag. Och har sovit sen dess typ, Christian kommer hit sen med min favorit-mitella. Haha, helt sjukt egentligen. Att axeln luxerat så många gånger att jag har en "favoritmitella"... Säger som resten av personalen på akuten, jag är 20.. Och ska inte behöva besöka eller tillbringa fritiden på akuten. Hoppas verkligen dem i Uppsala kommer fram till något så jag kan vara anfallsfri i ett halvår så de kan göra operation på mig.. För är trött på dethär nu, att inte ens kunna somna säkert utan att vara orolig för att axeln luxerar mitt i natten.
Men det är bara att vänta å se, nu är jag mest deprimerad som jag brukar vara efter en stooor mängd stesolid, morfin + narkos på det. Sen tanken på att få ha mitella 3-4 dagar gör det ännu tråkigare...

Menmen, hoppas ni har haft en myyycket bättre Lördag än var jag har haft! Love u! ❤️
xoxo Ninni

Likes

Comments

epilepsi, Allmänt

Godmorgon godingar!💚
Då var man här igen, inlagd på sjukhuset för en jävla axelluxation.. Väntar på att tiden ska gå mest.. Narkosläkaren kommer hit vid 08.00 (om jag har tur) och söver mig så de kan lägga rätt min axel. Japp, jag ligger här, med axeln ur led. Ont gör det med, men tror jag somnar om snart. Vaknade runt 20 över 2 inatt av att den var luxerad, ärligt talat skrattade jag bara. Försökte ytterligare typ 40 min att resa mig ur sängen sen ringde de närmaste men de 2 första sov ( syrran & christian ) så ringde till pappa som fick komma in å köra mig till akuten. Vill ju inte åka ambulans, tyvärr..

Jaja, nu är pappa i min lägenhet sålänge medans jag är här & ska försöka blunda. Så typ dethär är godnatt för mig 😇
xoxo Ninni

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er godingar!
Hoppas ni har haft en bra dag! Jag har inte gjort många knop idag, men åt en rejäl frukost iallafall! Jag har druckit så otroligt mycket kaffe idag så jag vet inte om det blir någon sömn inatt, haha. Känner inte någon känsla av att jag är trött eller ens sliten än, och jag sitter och dricker kaffe nu... Nu liksom när klockan är runt 8 på kvällen. Men det här kanske får bli sista koppen då.
Sen får jag ta mig lite vin så kanske jag bli sömnig, hehe.
Finns inte jätte mycket att titta på nu på tv:n tycker jag, lite tråkigt.. Hmm.. Och mobilen är inte jätte rolig heller. Kanske någon kompis som vill ses, har precis träffat Christian. Han var här med min plattång och så fick han lite kaffe såklart 😏 Gud vad jag skiftar ämne också känner jag 😂 Menmen! Ni får fortsätta ha en trevlig kväll!
xoxo Ninni

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!💚
Sitter här på soffan och hör regnet smattra mot fönstret. Var precis ute och tog en cigg, hann precis innanför dörren innan det börja ösregna. Men välkommen hit hösten! Det är ju mysigt då. Dricker kaffe, har druckit några koppar idag så är rätt så pigg. Trots att jag somna väldigt sent och gick upp tidigt.

Vi får se vad eftermiddagen bjuder på men jag antar att det blir mys på soffan med kaffe 😇 Nu åskar det också. Hehe mysigt det!
Ps. Fick en remissbekräftelse från Uppsala också! Skönt som bara den för då vet jag att remissen har kommit fram, nu är det bara att vänta på kallelsen!
xoxo Ninni

Likes

Comments

Allmänt

Hej godingar! ✌🏻️
Ligger fortfarande kvar i sängen efter att ha varit vaken ett bra tag. Måste gå upp snart, då blir det göra iordning sig lite sen direkt till affären.. Har slut på mjölk och pålägg. Så måste handla lite.

Får se vad som sker resten av dagen.. Hmm..
xoxo Ninni

Likes

Comments