Header


Hej på er! Spenderade denna eftermiddag i stan tillsammans med Tilda, behövde nämligen köpa lite grejer till mina outfits till halloween. Ska "fira" både fredag och lördag och vill inte vara exakt likadan båda dagarna. Har dock ingen aning om hur jag ska se ut men köpte lite saker som jag tror jag kommer behöva. Var även tvungen att ta en fika på Espresso House och såklart var jag tvungen att välja my one and only love, caramel latte.

Likes

Comments


... ja, vart får man tag på den? Tycker verkligen att det är stört snyggt med vita skjortor eller skjortliknande blusar (ni ser ju bara på bilderna!!) och har letat överallt men kan verkligen inte hitta nån som sitter snyggt. Så frustrerande. Antingen har jag letat på helt fel ställen eller så passar jag helt enkelt inte i det. Vet nån av er läsare vart man kan få tag på liknande som på bilderna? Tipsa gärna!

Likes

Comments


Hej vänner! Vaknade med ett ryck imorse av att jobbet ringde, någon var sjuk så jag fick hoppa in och jobba några timmar. Det kändes riktigt bra då jag känt mig väldigt oproduktiv de senaste dagarna. Tog i alla fall tag i att laga en ordentlig lunch när jag kom hem, bacon & fetaostbiffar, sparris och sallad, så gott! En perfekt fredagslunch. Nu ska jag iväg och fixa lite grejer och senare har jag planerat att fortsätta mitt lost-maraton. Är fast i den serien.

Likes

Comments

bildkälla: tumblr

Här har ni en liten moodboard på vad jag inspireras av i höst. Håller på att leta efter den perfekta vita skjortan och en "pyjamasskjorta" som den här över. Förutom vitt och svart har jag fastnat väldigt mycket för terracotta, burgyndy och mossgrönt. I materialväg vill jag ha skinn (som på denna jacka), satin och andra, jag vill säga mysiga, material. Bäst blir det om man blandar.

Likes

Comments


Hej på er! Startade denna dag med ett besök hos frisören och nu både känner jag mig och ser ut som en helt ny människa. Satte nämligen i extensions för första gången och jag är SÅ NÖJD. Har inte någon bättre bild än den här att visa er än men det lär nog komma.

Annars då? Jag har stressat runt så extremt mycket de senaste veckorna och vet varken ut eller in. Har i alla fall bestämt mig för att sluta på universitetet. Att plugga kändes helt enkelt inte rätt. Nu håller jag istället tummarna för att ett perfekt jobb ska dyka upp och bli mitt. *drömmer*. Mycket förändringar har det blivit på sistone och jag hoppas att allt börjar lösa sig nu.

Likes

Comments


Long time no see eller vad ska man säga? Det var ungefär en månad sen jag uppdaterade sist och alltså en månad sedan jag började plugga. Tiden bara springer iväg. Sist jag skrev kändes allt väldigt rörigt då jag var efter alla andra, nu är det andra saker som är röriga istället. Föreläsningar hit och scenarion dit.

Efter färdighetsträningen idag gick jag och min basgrupp till Wayne´s Coffee för att skriva på ett arbete om smitta och smittspridning. Efter många ändringar den senaste veckan lyckades vi i alla fall få ihop något och det blev faktiskt ganska bra. Att byta ut universitetsmiljön mot en soffa och lite caramel latte var inte heller så dumt. Ett riktigt bra avslut på skolveckan måste jag säga.

Likes

Comments

Instagram@karlsson_ninni