Header
View tracker

stol (adlink) // matta (adlink) // lampa (adlink)


Nu när jag har en lägenhet och dessutom pluggar inredning kommer bloggen troligen fyllas med ganska mycket sånt, men jag tror de flesta av er gillar det lika mycket som jag. Kollade runt lite igår efter saker och fastnade lite extra för dessa tre. Tycker det är SÅ snyggt med saker i guld, mässing och koppar, speciellt i kombination med mörkare färger så som svart och marinblått. Mattan klickade jag faktiskt hem. Hoppas den är lika fin i verkligheten som på bilden!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

pinterest.


Eftersom det inte varit hundra procent säkert har jag inte velat skriva något för än nu men idag kan jag äntligen säga det säkert. Den första december flyttar jag till egen lägenhet! Det ska bli så skönt att komma in till stan igen. Lägenheten jag ska bo i är en 2a på nästan 50 kvadrat och jag hyr den lite möblerad i andrahand av en superhärlig tjej. Har redan börjat planera och fundera över vilka färger jag ska inreda med, lista saker jag vill köpa osv. Vill att den här 1,5 veckan som är kvar ska gå snabbt så jag kan börja flytta in!!

Likes

Comments

View tracker


Dagens schema: Äta frukost och slänga på mig lite kläder innan det är dags att åka till jobbet för vikariemöte. Sola om det finns någon ledig tid, hem och äta lunch, träna!! Det är ett måste idag. Duscha, kolla om jag fått svar från skolan och i så fall fortsätta plugga.

Hur ser er onsdag ut?

Likes

Comments


Hej på er! Igår hade jag en ledig dag och en inplanerad lunch med @FITNESSBYFREJA. Vi gick till Lingonfabriken där ingen av oss lunchat förut och jag valde lasagnen som var riktigt god. Enda minuset om ni frågar mig var att portionerna var gigantiska så man fick lämna mycket, dock gick det att få med sig hem om man inte orkade äta upp vilket ioförsig är bra.

Efteråt gick vi ett varv i affärer för jag ville kolla vad de hade för julsaker. Kan knappt vänta tills man får börja plocka fram allt. Hittade mycket fint och en del fick följa med mig hem. Bland annat dessa kuddfodral och ljusstakar från H&M Home. Några julgranskulor och ett yankee candle ljus fick också följa med. Är riktigt nöjd!

Likes

Comments


Hej vänner! Haft inte haft någon tid över för bloggen i helgen då mitt schema har varit fullt. Har haft två halloweenfester att gå på (har tyvärr inga bilder från det) och så har jag hunnit med att fylla 22. Blev firad av släkten både fredag och lördag dag och så har jag umgåtts med vänner på kvällarna. Kan inte säga annat än att den här helgen varit toppen!

Vill verkligen bli bättre på att uppdatera här men vet inte riktigt vad jag ska skiva om. Därför vore det super om ni som faktiskt kikar in här slänger iväg en kommentar om vad ni är intresserade av att läsa om. Kram!


Likes

Comments


Hej på er! Spenderade denna eftermiddag i stan tillsammans med Tilda, behövde nämligen köpa lite grejer till mina outfits till halloween. Ska "fira" både fredag och lördag och vill inte vara exakt likadan båda dagarna. Har dock ingen aning om hur jag ska se ut men köpte lite saker som jag tror jag kommer behöva. Var även tvungen att ta en fika på Espresso House och såklart var jag tvungen att välja my one and only love, caramel latte.

Likes

Comments

Instagram@karlsson_ninni