Header
View tracker


pälsjacka från filippa k // plisserade byxor från bikbok (adlinks)

Hej vänner! Hoppas allt är fint med er, med mig är det ok. Vaknade upp och hade superont i halsen idag så jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Har så mycket inbokat så att ligga hemma i sängen har jag inte tid med. Vet inte om det är dumt av mig att gå till gymmet men vill så gärna då jag missade det igår. Och en annan sak, har så ont om nya bilder så idag tänkte jag slänga upp två på mina favoritplagg just nu. Min päls från Filippa K och plisserade byxor från Bikbok, love them.

Likes

Comments

View tracker


För bara en månad sen hade jag aldrig trott att jag skulle vara den som går upp tidigt, äter frukost och sen åker raka vägen till gymmet, men det gjorde jag idag. Och kommer antagligen göra många gånger framöver då det kändes riktigt skönt. Har dock inte riktigt vant mig vid själva "gymmiljön" än så jag känner mig fortfarande ganska obekväm, men det släpper nog så småningom. Idag körde jag i alla fall ett benpass.

Resten av dagen har jag spenderat framför datorn, med plugg och annat. Tog en paus från det och lagade lite sallad och lax under eftermiddagen och hämtade även ut ett paket med lite smink. Nu ikväll hade jag tänkt plocka lite med kläder, se om det finns något att rensa ut, och sen leta fram någon bra serie att titta på. Har ni något tips?

Likes

Comments

View tracker


Att få känna solen bränna mot huden och ha saltvatten i håret.

via tumblr.

Vissa stunder får jag verkligen panik av att vara hemma. Hemma i Norrköping. Hemma i Sverige. Speciellt nu under vintern när det för det mesta är svinkallt. Då vill jag bara bort. Ta en paus från vardagen och kylan och istället ge mig ut på lite äventyr i värmen. Det är alldeles för länge sen jag var utanför Sverige nu.

Likes

Comments


Igår efter jobbet mötte jag upp Tyra och Stephanie för en middag på Brooklyn Bar. Det var riktigt mysigt då vi inte träffats på ett tag så det fanns lite att prata ikapp om. Jag och Tyra beställde deras högrevsburgare och Stephanie valde en som hette cheese lover. Himla gott om ni frågar mig. Efter några timmar där drog vi oss vidare mot T3 för ett par drinkar. Vi avslutade kvällen runt 00 och jag tog spårvagnen hem.

Även idag står jobb på schemat, börjar klockan 13 så har hunnit tagit det lugnt hela morgonen. Kört ett litet träningspass, ätit frukost medan jag tittat på vloggar och duschat. Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments


Godmorgon vänner! Har precis kommit ut ur duschen och sitter nu och dricker mitt glas citronvatten (rutin varje morgon) medan jag kollar runt på resor. Även fast det är fint med lite snö på marken är jag tyvärr inget fan av kyla, så att komma bort till värmen vore det bästa som kan hända just nu.

Börjar jobbet vid 11 idag och efter att ha spenderat några timmar där ska jag möta upp Freja för att prova på ett gym. Har ju som nyårslöfte, eller som en punkt på min bucket list, att träna mer och då menade jag inte bara de 10 minuterspassen jag kör hemma i lägenheten. Det ska tas tag i på riktigt!

Likes

Comments


Hej på er! Börjar inlägget med visa de senaste bilderna i mitt kameraalbum, dagens soluppgång, hur fin är den inte?! Älskar att man ser den från både sovrummet och vardagsrummet. Annars då? Den här dagen har sprungit iväg känns det som, förutom ett tag på jobbet när det var lite segt med kunder, men sysselsatte mig med att fota massor olika tesorter till en plansch chefen skulle göra. Efter jobbet mötte jag upp mamma och syrran för en fika och nu sitter jag här, med Tilda, och ska alldeles strax börja laga lite mat. Min kökslampa gick dock sönder igår och jag når inte upp att byta den, så ikväll får vi laga kvällsmat i mörkret.


Likes

Comments

x Göra klart min utbildning

x Lära mig något nytt / bli bättre på något


x Göra minst 3 resor under året

x Bli bättre på ekonomi och hålla i mina pengar


x Träna mer, känna mig stark

x Göra minst 2 saker som är utanför min comfort zone


Här är min bucket list för 2017. Den innehåller inte så många punkter (eller mål kanske man ska säga) men det gör det ju desto lättare att bocka av punkterna. För hur fantastiskt vore det inte om man lyckades göra allt på sin lista?

Likes

Comments

Ett nytt år och en ny start, precis som rubriken säger. Under 2016 hände både bra och dåliga saker, och jag ändrades och utvecklades ganska mycket som person. Det var ett år där jag fick skratta väldigt mycket men det innehöll också väldigt mycket tårar. Jag fick många nya erfarenheter och många nya vänner som jag är otroligt tacksam för.

Nu är jag absolut redo för att börja det nya året och jag ska verkligen jobba för att göra allt det där jag vill. Utvecklas ännu mer, upptäcka och göra saker som ligger utanför min comfort zone. Samtidigt som jag skriver det här sitter jag också och jobbar på en bucket list. När jag är klar tänkte jag slänga upp den här.

Likes

Comments

Instagram@ninnikarlsson